Tudni, hogy mi történt Sunyival? sajnálom, hogy nincs itt mostanság
David Tennant 4
2011. szeptember 19. 21:59
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (kericske @ 2011.09.19. 20:27)
Hú, már nagyon várom, hogy lássam a TOTA-t, de sajna csak vmikor szerda körül lesz rá időm
Nem tudok róla semmit. Facebookon fent van, de ide valamiért nem jön fel.
David barátunk vett magának egy Bentleyt?
2011. szeptember 19. 22:08
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (kericske @ 2011.09.19. 17:51)
Grace:
Sok szeretettel az esti SF nézéshez

Sok szeretettel az esti SF nézéshez

Ó, köszönöm szépen! Remek képek!
Épp nézem a második részt.
1 felhasználónak tetszik:
kericske
2011. szeptember 20. 06:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kericske @ 2011.09.19. 20:23)
Sally mit jelent a státuszod?
"Soy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres"?
"Egy magyar lány vagyok, chenoista és London szerelmese."
kericske
2011. szeptember 20. 08:43
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Bentley?? hol van már a Skoda??
Grace: Hogy tetszett a 2. rész?
reggel felkeltem, benyomtam a tv-t és az axn-en adták a Dokit
így reggel ha felkelek, tom nézni.
Grace: Hogy tetszett a 2. rész?
reggel felkeltem, benyomtam a tv-t és az axn-en adták a Dokit
Sally Sparrow
2011. szeptember 20. 10:05
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (kericske @ 2011.09.20. 08:43)
Bentley?? hol van már a Skoda??
Jó kérdés. Nem úgy gondolom, mintha David szívesen költené a pénzét ily mértékben. És most nem azért mondom, mert úgy tartja ugye a mondás, hogy a skótok fukarok, hanem ő maga mondta, hogy szeret gyűjtögetni és azt biztonságban tudni. Parkolni és tolatni sem tud. Megértem, hogy kicsi a Toyota Prius az egész családnak, de aki nem tud parkolni és tolatni az ne Bentley-vel szaladgáljon, arra egy olcsóbb árkategória is megteszi
2011. szeptember 20. 10:14
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Jelentem, megnéztem a Single Father második részét. A filmes topikban már írtam róla, de itt is közölném, hogy végre túl vagyok rajta és, hogy nem kellett volna ennyire félnem tőle. Az első epizód nagyon megviselt, egyszerűen nem volt kedvem a többihez és halogattam, de hiba volt. A második epizód már kevésbé megrázó, viszont érdekes és remek alakításokkal tarkított. Nagyon kíváncsi vagyok a végére. Ja, és amikor Lucy igazi apja megjelent, David hatalmasat alakított!!
Ja, és a kisfia, na az durva volt, kíváncsi vagyok, hogy az a turpisság kiderül-e...
Ma nézem a befejező részt.
2011. szeptember 20. 10:20
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.20. 10:14)
Jelentem, megnéztem a Single Father második részét. A filmes topikban már írtam róla, de itt is közölném, hogy végre túl vagyok rajta és, hogy nem kellett volna ennyire félnem tőle. Az első epizód nagyon megviselt, egyszerűen nem volt kedvem a többihez és halogattam, de hiba volt. A második epizód már kevésbé megrázó, viszont érdekes és remek alakításokkal tarkított. Nagyon kíváncsi vagyok a végére. Ja, és amikor Lucy igazi apja megjelent, David hatalmasat alakított!!
Ja, és a kisfia, na az durva volt, kíváncsi vagyok, hogy az a turpisság kiderül-e...
Ma nézem a befejező részt. 
Négy részes Grace, ha a második részt nézted, még a harmadik van.
Szóval tetszett a jelenet, amikor beszél Stuart-tal? Szerintem az lett a legjobb jelenet a 2-ik epizódban, nagyon életszerűre sikeredett és abban az egy jelenetben a testbeszéde illetve a szeme többet mond, mint amennyit beszél, ezt szó szerint értem. Nem is baj, hogy nem beszélt sokat, a lélel tükre néha többet elárul, mint a száj
2011. szeptember 20. 10:26
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.20. 10:20)
Négy részes Grace, ha a második részt nézted, még a harmadik van.
Szóval tetszett a jelenet, amikor beszél Stuart-tal? Szerintem az lett a legjobb jelenet a 2-ik epizódban, nagyon életszerűre sikeredett és abban az egy jelenetben a testbeszéde illetve a szeme többet mond, mint amennyit beszél, ezt szó szerint értem. Nem is baj, hogy nem beszélt sokat, a lélel tükre néha többet elárul, mint a száj
Ez a jelenet szintén improvizáció volt, mondta a rendező, hogy David megkérte, adjon neki zöld utat és improvizáljon, ha lehet.
Négy részes??? Húha...nekem csak három van meg, pedig egy helyről töltöttem, egy csomagban.
Na igen, a tekintete durva volt abban a jelenetben. Látni lehetett, hogy mi játszódik le a fejében. A félelem, hogy elveszíti a lányát, meg a döbbenet, meg minden. A szájmozgása, a tekintete, az egész testbeszéde többet mondott, mintha levágott volna egy szépen megírt monológot. Nagyon bejött. Ami meg Lucy apukáját illeti, egész helyes pasi és nagyon szexis hangja van.
ophely88
2011. szeptember 20. 10:46
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.20. 10:26)
Ami meg Lucy apukáját illeti, egész helyes pasi és nagyon szexis hangja van. 
Ehe, ehe, egy wannabe Rupert Graves fan
Örülök hogy tetszett a második rész, a harmadik jó lesz, a negyedik nem, de sebaj.
És mivel ismerlek titeket, tudom, hogy mi MÁS tetszik még a harmadik epizódban Daviden kívül, fogadjátok ajándékként (ha más nem Sally vagy Szabcsiga úgy is kérdezte volna, hogy ilyen avatar miért nincs?
2011. szeptember 20. 10:53
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.20. 10:46)
Ehe, ehe, egy wannabe Rupert Graves fan
Rupert ismertebb Amerikában, mint David. A V, mint vérbosszú filmmel vált ismerté, de több hasonlóan gondolkodó brit mellett ő is visszatért hazájába. Nem igazán akart neki sikerülni a 'visszatörés', csak a 2010-es Sherlockkal, azóta fangörl milliók rajonganak érte.
Nekem nem az esetem a csóka, de olyan szexis hangja van, mint Alan Rickman-nek vagy Jason Isaacs-nek
Őszes hajjal, borostával nekem egész bejövős. Szép a szeme. A hangjától meg tiszta libabőr leszek.
Szóval akkor át lettem verve SF téren, de sebaj. Én csak örülök, ha van még egy rész. Valahogy úgy is éreztem a második epizód végén, hogy ha ennek a sok bonyodalomnak a megoldását össze csapják egy 50 percbe, az nagyon nem lesz jó. Örülök, hogy van még egy epizód. Ráadásul így holnap estére is van programom.
David Tennant lenyűgöző tehetség, kedveseim. Tudom, hogy nektek ezt nem kell mondanom, de mégis kinek mondjam?
2011. szeptember 20. 10:56
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.20. 10:53)
Őszes hajjal, borostával nekem egész bejövős. Szép a szeme. A hangjától meg tiszta libabőr leszek.
A V, mint vérbosszún elaludtam a múltkor, de akkor most már tudom mit fogok kipeckelt szemmel végignézni legközelebb.
Szóval akkor át lettem verve SF téren, de sebaj. Én csak örülök, ha van még egy rész. Valahogy úgy is éreztem a második epizód végén, hogy ha ennek a sok bonyodalomnak a megoldását össze csapják egy 50 percbe, az nagyon nem lesz jó. Örülök, hogy van még egy epizód. Ráadásul így holnap estére is van programom.
David Tennant lenyűgöző tehetség, kedveseim. Tudom, hogy nektek ezt nem kell mondanom, de mégis kinek mondjam?
Nekünk mondhatod, mi megértjük, másnak meg hiába mondod, mert nem ismerik vagy nekik nem felel meg. Olyan kommenteket olvasni youtube-on is, magyaroktól, hogy fülem kettéáll tőle
Tegnyapi kép
2011. szeptember 20. 10:58
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.20. 10:56)
Nekünk mondhatod, mi megértjük, másnak meg hiába mondod, mert nem ismerik vagy nekik nem felel meg. Olyan kommenteket olvasni youtube-on is, magyaroktól, hogy fülem kettéáll tőle
Na, mesélj!
Idézet (ophely88 @ 2011.09.20. 10:56)
Tegnyapi kép 
Hé, David barátunk egész helyeske ezen a képen!
2011. szeptember 20. 11:05
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.20. 10:58)
Na, mesélj!
Pár ember szerint mit vár az ember egy Dokitól, aki csak jobbra meg balra néz a kigubbadt szemeivel, túr a hajába, szaladgál állandóan, pofákat vág. Ezzel semmi újat nem mondott, nálam az tette be a kaput, hogy a SF első részét végignézte, és annyit mondott, Dave-nek egyből le kellett volna feküdni Sarah-val, szerinte a fürdőszobai jelenetben Dave már alig bírt a lomposával és milyen undorító, hogy csúnya brit nők egy vékony, görényfejű langalétába szerelmesek. Jót röhögtem rajta, engem csak az 'bosszantott' fel, hogy egyből leírta a sorozatot és nem tud elvonatkoztatni. DT már nem Doki többé. Nem kell, hogy tetszen a sorozat, de aki csak annyit lát a sorozatban, hogy csúnya nők és vékony görényfejű pasasra hajtanak, az inkább meg se nézze. Hova kell neki jobb alakítás? Azt hiszi kamera előtt olyan könnyű sírni?
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.20. 10:58)
Hé, David barátunk egész helyeske ezen a képen! 
Ugye? Gondoltam én, hogy SF-hoz hasonló kinézet lesz, a természtessség szexi
2011. szeptember 20. 11:09
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.20. 11:05)
Pár ember szerint mit vár az ember egy Dokitól, aki csak jobbra meg balra néz a kigubbadt szemeivel, túr a hajába, szaladgál állandóan, pofákat vág. Ezzel semmi újat nem mondott, nálam az tette be a kaput, hogy a SF első részét végignézte, és annyit mondott, Dave-nek egyből le kellett volna feküdni Sarah-val, szerinte a fürdőszobai jelenetben Dave már alig bírt a lomposával és milyen undorító, hogy csúnya brit nők egy vékony, görényfejű langalétába szerelmesek. Jót röhögtem rajta, engem csak az 'bosszantott' fel, hogy egyből leírta a sorozatot és nem tud elvonatkoztatni. DT már nem Doki többé. Nem kell, hogy tetszen a sorozat, de aki csak annyit lát a sorozatban, hogy csúnya nők és vékony görényfejű pasasra hajtanak, az inkább meg se nézze. Hova kell neki jobb alakítás? Azt hiszi kamera előtt olyan könnyű sírni?
Az a helyzet, hogy nekem pont az tetszik a sorozatban, hogy nincsenek meg benne a sablon-karakterek. Senki sem kifejezetten szép, vagy szexi. Egyszerű hétköznapi emberekről szól a sorozat és ezek a színészek úgy is néznek ki, mint az egyszerű, hétköznapi emberek. Ettől lesz hiteles a sztori. Sehol egy tökéletes babapofi, sehol egy dögös, izmos szexisten. Nekem tényleg pont ezért tetszik. Aki ezt nevetségesnek, vagy hiteltelennek látja, az nagyon rá lehet cuppanva a bulivúdi szemétre!
Idézet (ophely88 @ 2011.09.20. 11:05)
Ugye? Gondoltam én, hogy SF-hoz hasonló kinézet lesz, a természtessség szexi
Főleg ilyen csomagolásban 
2011. szeptember 20. 11:11
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.20. 11:09)
Ezek után be sem merem szúrni a tegnapi This is Jinsy jeleneteket. Én már láttam youtube-on és .. nos, egyértelmű, hogy DT minek lett odatéve és barátunk miért vállalta el a projektet
2011. szeptember 20. 11:25
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.20. 11:11)
Ezek után be sem merem szúrni a tegnapi This is Jinsy jeleneteket. Én már láttam youtube-on és .. nos, egyértelmű, hogy DT minek lett odatéve és barátunk miért vállalta el a projektet 
?
2011. szeptember 20. 12:23
|
|
MarlaSingerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 90 Csatolások: 22 Azonosító: 158045 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 21:59)
David barátunk vett magának egy Bentleyt?
Hibrid Toyota már nem jó az Uraságnak? 
Bentleyt??
2011. szeptember 20. 12:28
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.20. 12:22)
No komment gyerekek
Na jó, ez hang nélkül is SOKK!
Marla! Hiányoztál, kis szívem!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.