Starity

David Tennant 4

101 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 21. 12:48 #141
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kericske @ 2011.07.21. 12:40)
Egyetértek!
Akkor, hogy a munkásságára visszatérjünk. A DW-ben az EOT második részében a mikor a Gallifrey megérkezik a Földhöz az időlordokkal, Timothy Dalton mögött állnak páran. Van ott egy nő, aki úgy áll mint a Blinkben a szobrok, de egyszer rápillant a Doktorra és jelez neki.
De ki ő? Mit jelez? (gondolom, hogy a helyzet megoldását, hogy mit tegyen a Doki??nem tetszett Dalton - nem tom a nevét- terve???)

Bakker, ezt már én is meg akartam kérdezni. Azt tudom mit jelez, hogy lője szét a gépet, de hogy ki ő azt már nem tudom. De a zenéből ítélve fontos, biztos valaki a régi sorozatból..
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. július 21. 12:56 #142
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (Sunyi @ 2011.07.21. 12:48)
Bakker, ezt már én is meg akartam kérdezni. Azt tudom mit jelez, hogy lője szét a gépet, de hogy ki ő azt már nem tudom. De a zenéből ítélve fontos, biztos valaki a régi sorozatból..

De miért áll úgy, mint a szobrok???
2011. július 21. 12:59 #143
- törölt felhasználó -    
Most olvasom, hogy barátunk újabb 2 audiót fog csinálni a BBC-nek, mindkettő klasszikus könyv adaptációja. Mamma mia fear.gif Lehet fogadni, ezúttal csak simán meleg vagy megint biszexuális embert alakít biggrin.gif

Érdekes módon, megint tele van a fiókom projektes pletykákkal. Anyám. Az fáj a legjobban, hogy a James Bond-ba teszik bele. David NAGYON szeretne bad boy lenni a filmben, de Ralph Fiennes-t nem fogja tudni kiütni a ringből rolleyes.gif

Apropó JB. Hallottuk, hogy régebben állítólag Ralph-ot akarták James-nek? Úgy olvastam valahol, hogy azért nem jött össze a dolog, mert -a dolgok akorri állása szerint- Joseph Fiennes lett volna az ellenség. _nevet.gif _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: kericske, Sunyi, Grace Benning
2011. július 21. 13:43 #144
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kericske @ 2011.07.21. 12:56)
De miért áll úgy, mint a szobrok???

Azért áll úgy a másik emberrel együtt mert ők ketten nem szavazták meg amit Rassilon a Timelordok elé tárt szavazásra, a részben benne is van, hogy ez a büntetésük.
2011. július 21. 13:45 #145
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 12:59)
Most olvasom, hogy barátunk újabb 2 audiót fog csinálni a BBC-nek, mindkettő klasszikus könyv adaptációja. Mamma mia fear.gif Lehet fogadni, ezúttal csak simán meleg vagy megint biszexuális embert alakít  biggrin.gif 

Legyen simán meleg, a biszex nekem már túl bonyolult. rohog.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, kateblock
2011. július 21. 13:48 #146
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 12:59)
Most olvasom, hogy barátunk újabb 2 audiót fog csinálni a BBC-nek, mindkettő klasszikus könyv adaptációja. Mamma mia fear.gif Lehet fogadni, ezúttal csak simán meleg vagy megint biszexuális embert alakít  biggrin.gif 
Érdekes módon, megint tele van a fiókom projektes pletykákkal. Anyám. Az fáj a legjobban, hogy a James Bond-ba teszik bele. David NAGYON szeretne bad boy lenni a filmben, de Ralph Fiennes-t nem fogja tudni kiütni a ringből  rolleyes.gif 
Apropó JB. Hallottuk, hogy régebben állítólag Ralph-ot akarták James-nek? Úgy olvastam valahol, hogy azért nem jött össze a dolog, mert -a dolgok akorri állása szerint- Joseph Fiennes lett volna az ellenség.  _nevet.gif  _nevet.gif

Aki JB akar lenni ahhoz nagy elvárások vannak vele szembe. Mondjuk ezért sem értettem mikor a Daniel Criagnek adták a szerepet.. Rupert Everett lett volna a kövi JB, de mivel nyiltan meleg és vállalaj (meg hát a melegprosti multja miatt sem) kapta meg a szerepet.

Szeretném ha David bad boy lenne...de ne a JB-ben..
2011. július 21. 13:56 #147
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (Sunyi @ 2011.07.21. 13:43)
Azért áll úgy a másik emberrel együtt mert ők ketten nem szavazták meg amit Rassilon a Timelordok elé tárt szavazásra, a részben benne is van, hogy ez a büntetésük.

köszike thumbsup.gif
Meg kell még néznem párszor. biggrin.gif Úgy vagyok a DW-vel, hogy mindig újabb apró részeket veszek észre.

egy bad boy figura jó lenne!
2011. július 21. 14:59 #148
- törölt felhasználó -    
Ez nem tartozik ide de muszáj betennem ide (Hátha valaki még nem látta) Tumblr oldalról.

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lonikwhALW1qabsiwo5_250.gif

David: These days, Doctor who is filmed in Cardiff but when I was a kid growing up, it was recorded here, in the BBC Television Center near Shephard’s Bush in London. When I was wee, this place seemed like a, eh, remote mystical palace where the Two Ronnie’s lived probably in a little flat with Angela Rippon and Bruce Forsyth. Em but it was watching programme’s from here that, in no small part, inspired me to become an actor and it seems to me that there are quite a few people working in television today that grew up as Doctor Who fans, quite a few of them have ended up working on Doctor Who. So, I’m on a bit of a quest to find out whether being a Doctor Who fan makes you a better person and how it might influencing what you do for a living.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. július 21. 15:02 #149
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 14:59)
Ez nem tartozik ide de muszáj betennem ide (Hátha valaki még nem látta) Tumblr oldalról.
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lonikwhALW1qabsiwo5_250.gif
David: These days, Doctor who is filmed in Cardiff but when I was a kid growing up, it was recorded here, in the BBC Television Center near Shephard’s Bush in London. When I was wee, this place seemed like a, eh, remote mystical palace where the Two Ronnie’s lived probably in a little flat with Angela Rippon and Bruce Forsyth. Em but it was watching programme’s from here that, in no small part, inspired me to become an actor and it seems to me that there are quite a few people working in television today that grew up as Doctor Who fans, quite a few of them have ended up working on Doctor Who. So, I’m on a bit of a quest to find out whether being a Doctor Who fan makes you a better person and how it might influencing what you do for a living.

Oh, a wholehearted Whovian! wub.gif
Szeretem, ha a színészek így beszélnek valamelyik projektjükről. Az azt jelenti, hogy elkötelezettek és szeretik, amit csinálnak. David lelkesedése egyszerűen imádni való! blush.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. július 21. 15:11 #150
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.21. 15:02)
Oh, a wholehearted Whovian!  wub.gif 
Szeretem, ha a színészek így beszélnek valamelyik projektjükről. Az azt jelenti, hogy elkötelezettek és szeretik, amit csinálnak. David lelkesedése egyszerűen imádni való!  blush.gif

Ilyenkor arra gondolok, hogy barátunk túlzásokba esik. Ha DW-t néz valaki, attól még nem lesz jó ember. Régen valakinek DT azt mondta, hogy a DW fanok csak jó emberek tudnak lenni, mert a DW olyan műfaj, amit nem mindenki tud lenyelni és szeretni. Ezt már akkor is túlzásnak tartottam, de most meg már aztán végképpen nem érvényes dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot, Sunyi
2011. július 21. 15:14 #151
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 15:11)
Ilyenkor arra gondolok, hogy barátunk túlzásokba esik. Ha DW-t néz valaki, attól még nem lesz jó ember. Régen valakinek DT azt mondta, hogy a DW fanok csak jó emberek tudnak lenni, mert a DW olyan műfaj, amit nem mindenki tud lenyelni és szeretni. Ezt már akkor is túlzásnak tartottam, de most meg már aztán végképpen nem érvényes  dry.gif

Persze, elragadtatta magát, hiszen én nem szeretem a DW-t, mégse vagyok emberevő szörnyeteg, de akkor is helyesnek találom, hogy ennyire elkötelezett. Szerintem pont ezért tudott jó Doctor lenni, bár ki tudja. Ő egy DW rajongó, méghozzá egy elfogultabb fajta. Valahogy nem igazán tud reális lenni ezzel a témával kapcsolatban, de nekem ezt csak azt mutatja, hogy ő is csak egy ember, mint te vagy én, és ettől jobban tudom kedvelni. Annak ellenére is, hogy kinevetem az elfogultságáért. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi
2011. július 21. 15:32 #152
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.21. 15:14)
Persze, elragadtatta magát, hiszen én nem szeretem a DW-t, mégse vagyok emberevő szörnyeteg, de akkor is helyesnek találom, hogy ennyire elkötelezett. Szerintem pont ezért tudott jó Doctor lenni, bár ki tudja. Ő egy DW rajongó, méghozzá egy elfogultabb fajta. Valahogy nem igazán tud reális lenni ezzel a témával kapcsolatban, de nekem ezt csak azt mutatja, hogy ő is csak egy ember, mint te vagy én, és ettől jobban tudom kedvelni. Annak ellenére is, hogy kinevetem az elfogultságáért. pardon.gif

Az én szememben olyan, mint egy nagyra nőtt gyerek, amivel végülis nincs gond csak néha elgondolkodom, hogy milyen lehet ez az ember valójában? Hogy viselkedik otthon? Hogy viselkedik a vasárnapi ebédkor (ha haza jár enni), mikor Peter is az asztalnál ül? Mondja neki, hogy csak akkor passzolja le a sót, ha ad neki autogrammot? Vagy Szombaton esténként bezárkózik a szobájába, mert 'it's DW time, bitc*es'? rolleyes.gif biggrin.gif

OFF Akartok valami borzalmasat hallani? Matt Smith énekel DW theme tune-t Alan Carr-ral és a JLS nevű bandával _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif ON
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sunyi
2011. július 21. 15:34 #153
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 15:32)
Az én szememben olyan, mint egy nagyra nőtt gyerek, amivel végülis nincs gond csak néha elgondolkodom, hogy milyen lehet ez az ember valójában? Hogy viselkedik otthon? Hogy viselkedik a vasárnapi ebédkor (ha haza jár enni), mikor Peter is az asztalnál ül? Mondja neki, hogy csak akkor passzolja le a sót, ha ad neki autogrammot? Vagy Szombaton esténként bezárkózik a szobájába, mert 'it's DW time, bitc*es'?  rolleyes.gif  biggrin.gif 

Így, ahogy mondod. Davidünk egy nagyra nőtt gyerek. Önmagát még mindig lealacsonyítja, másokat az egekig magasztal. Egy gyerek csinál ilyet. Ideje lenne már egyébként tisztában lennie a saját értékeivel, és egyeseket levenni a piedesztálról. Ő is érdemelne némi tiszteletet önmagától. dry.gif
2011. július 21. 15:36 #154
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.21. 15:34)
Így, ahogy mondod. Davidünk egy nagyra nőtt gyerek. Önmagát még mindig lealacsonyítja, másokat az egekig magasztal. Egy gyerek csinál ilyet. Ideje lenne már egyébként tisztában lennie a saját értékeivel, és egyeseket levenni a piedesztálról. Ő is érdemelne némi tiszteletet önmagától.  dry.gif

Önbizalomra gondolsz? Szerintem neki olyan nincs pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. július 21. 15:38 #155
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 15:36)
Önbizalomra gondolsz? Szerintem neki olyan nincs pardon.gif

Igen, az önbizalom hiányára gondoltam. Davidnek igen magas a magabizonytalansági szintje. dry.gif És mégis színész! Hogy lett ő színész, de tényleg?? Nem mintha nem csinálná jól és nem erre született volna, de ilyen hozzáállással mi motiválta őt arra, hogy megmutassa önmagát és a tehetségét?
2011. július 21. 15:40 #156
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.21. 15:38)
Igen, az önbizalom hiányára gondoltam. Davidnek igen magas a magabizonytalansági szintje.  dry.gif És mégis színész! Hogy lett ő színész, de tényleg?? Nem mintha nem csinálná jól és nem erre született volna, de ilyen hozzáállással mi motiválta őt arra, hogy megmutassa önmagát és a tehetségét?

Tom Baker LOL
Nem tudom, én sem tudom mellow.gif
2011. július 21. 15:42 #157
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 15:32)

OFF Akartok valami borzalmasat hallani? Matt Smith énekel DW theme tune-t Alan Carr-ral és a JLS nevű bandával  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif ON

huhh ez nagyon gáz _nevet.gif
2011. július 21. 15:44 #158
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.07.21. 15:42)
huhh ez nagyon gáz  _nevet.gif

Ugyanolyan borzasztó hangja van, mint Davidnek. _nevet.gif _nevet.gif Azért Alan Carr még durvább biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. július 21. 15:48 #159
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.21. 15:38)
Igen, az önbizalom hiányára gondoltam. Davidnek igen magas a magabizonytalansági szintje.  dry.gif És mégis színész! Hogy lett ő színész, de tényleg?? Nem mintha nem csinálná jól és nem erre született volna, de ilyen hozzáállással mi motiválta őt arra, hogy megmutassa önmagát és a tehetségét?

Szerintem pont emiatt. Azt gondolom megfelelési/bizonyítási kényszerben szenved, és ez az önalulértékeléséből adódik. Ezek a típusú emberek mindent beleadnak abba amit csinálnak, mindent bevállalnak, és főként azért, hogy önmaguknak bizonyítsanak. És hiába mondja ezer ember, hogy amit csináltál az a legjobb, ha az ezer egyedik elhúzza a száját, akkor delikvensünk nem fogja elhinni amit a többi ezer mond. Csak akkor fog leállni, ha önmaga is meggyőződik arról, hogy végre valamit jól csinált. És értem, hogy remek családja van, de az ilyen problémák családban/iskolában gyökereznek.
2011. július 21. 15:52 #160
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.07.21. 15:48)
Szerintem pont emiatt. Azt gondolom megfelelési/bizonyítási kényszerben szenved, és ez az önalulértékeléséből adódik. Ezek a típusú emberek mindent beleadnak abba amit csinálnak, mindent bevállalnak, és főként azért, hogy önmaguknak bizonyítsanak. És hiába mondja ezer ember, hogy amit csináltál az a legjobb, ha az ezer egyedik elhúzza a száját, akkor delikvensünk nem fogja elhinni amit a többi ezer mond. Csak akkor fog leállni, ha önmaga is meggyőződik arról, hogy végre valamit jól csinált. És értem, hogy remek családja van, de az ilyen problémák családban/iskolában gyökereznek.

Már én is megállapítottam róla több ízben, hogy nagyon erős benne a másoknak való megfelelési kényszer és a bizonyítási vágy. Ezt tudom róla. Azért így élni se lehet egy mennyország, gyerekek... blink.gif Dolgozik, mint a güzü, jól csinálja, amit csinál, az emberek szeretik, ő viszont sosincs megelégedve magával, sosem veregeti vállon magát. Nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de egy ember, aki képtelen legalább néhanapján szeretni önmagát, az örök boldogtalanságra kárhoztatja magát.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, EsmeCrowfoot
101 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok