Starity

David Tennant 4

101 oldal 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 19. 10:02 #1541
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 09:44)
Komolyan, rögtön az jutott eszembe a képről, hogy David kinek a fenekét bámulja ilyen feltűnően...  _nevet.gif  _nevet.gif

Ki másét? spiteful.gif Amúgy pedig a földet lesi a filmben. Meggondoltam magam, akarok magamnak egy ilyen főnököt. Craig legyen a főnököm. Biz Isten, hogy mindig ott legyeskednék az irodája körül és bármit megtennék, hogy bekerülhesek illetve hallgasam az akcentusát biggrin.gif

Fiatalocska DT, ebben az időben már, kezdett egész jól kinézni _nevet.gif Akit érdekel a sorozat, segítek megkeresni a neten, valahol.

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/terri%20mcintyre/Kpernykp-56.png

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/terri%20mcintyre/Kpernykp-64.png

Ez pedig nem egy szonikus, hanem egy toll a kezében, amit éppen az asztalhoz vágott mérgében. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 19. 10:06 #1542
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 10:02)
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/terri%20mcintyre/Kpernykp-64.png
Ez pedig nem egy szonikus, hanem egy toll a kezében, amit éppen az asztalhoz vágott mérgében.  biggrin.gif

Jaj, imádom az öltönyös, inges, nyakkendős pasikat. rohog.gif (amúgy tényleg remekül áll neki blush.gif )
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. szeptember 19. 10:07 #1543
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 10:02)
Ki másét? spiteful.gif Amúgy pedig a földet lesi a filmben. Meggondoltam magam, akarok magamnak egy ilyen főnököt. Craig legyen a főnököm. Biz Isten, hogy mindig ott legyeskednék az irodája körül és bármit megtennék, hogy bekerülhesek illetve hallgasam az akcentusát  biggrin.gif 
Fiatalocska DT, ebben az időben már, kezdett egész jól kinézni  _nevet.gif Akit érdekel a sorozat, segítek megkeresni a neten, valahol. 
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/terri%20mcintyre/Kpernykp-56.png
Ez pedig nem egy szonikus, hanem egy toll a kezében, amit éppen az asztalhoz vágott mérgében.  biggrin.gif

Na, csapkolódik is a drága? Ezt majd egyszer mindenképpen meglesem magamnak, én a rugdosós Petert is imádom. rohog.gif
Ha minden jól megy, ma végre Single Fathert nézek, de már nem merek előre tervezni semmit, mert az utóbbi napokban minden balul sült el... blink.gif
2011. szeptember 19. 10:09 #1544
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 10:07)
Na, csapkolódik is a drága?

Ophely, csúnyán nem beszél benne..? blush.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske
2011. szeptember 19. 10:13 #1545
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.19. 10:06)
Jaj, imádom az öltönyös, inges, nyakkendős pasikat. rohog.gif (amúgy tényleg remekül áll neki blush.gif )

Oh yes *-* Öltönyös, inges pasik bordó nyakkendővel *-*
Igen, nagyon smexik és ne feledkezzünk meg a hajról, felzselézve, illetve minnél nagyobb a pénztárca, annál jobb nekünk spiteful.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 10:07)
Na, csapkolódik is a drága? Ezt majd egyszer mindenképpen meglesem magamnak, én a rugdosós Petert is imádom.  rohog.gif 
Ha minden jól megy, ma végre Single Fathert nézek, de már nem merek előre tervezni semmit, mert az utóbbi napokban minden balul sült el...  blink.gif

Igen, előszeretettel csapkod. Igazi k@cs@g főnök, akit nem bír sokáig elviselni az ember. rohog.gif
Single Father episode 2? Az jó lesz, figyeld a jelenetet, amikor Dave beszél Stuart-tal és mennyire kínosan érzi magát Dave meg Sarah mikor a fotóstúdióban vannak. Tényleg, aranyat érő pillanatok biggrin.gif
2011. szeptember 19. 10:17 #1546
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 10:13)

Igen, előszeretettel csapkod. Igazi k@cs@g főnök, akit nem bír sokáig elviselni az ember.  rohog.gif 

Hogy is van az a dal? Tudjátok "k*csög a főnököm".. _nevet.gif Davidet nem tudom elképzelni k*csögnek, de ez nagy hiba, mert tudom, hogy bármit képes eljátszani. laugh.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 10:13)
Single Father episode 2? Az jó lesz, figyeld a jelenetet, amikor Dave beszél Stuart-tal és mennyire kínosan érzi magát Dave meg Sarah mikor a fotóstúdióban vannak. Tényleg, aranyat érő pillanatok  biggrin.gif

Igen, második epizód. wink.gif A séta után Snoopy úgyis fáradt lesz és aludni fog. Egy egész estés filmet nem akarok már nézni olyankor, és úgy döntöttem, hogy akkor Single Father lesz a program. Most úgy se vagyok túl vidám, már nem oszt nem szoroz egy bőgős dráma... pardon.gif
2011. szeptember 19. 10:19 #1547
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hú, nagyon dögös spanyol szinkront kapott barátunk... (nekem bejön blush.gif laugh.gif )

A Dokija sem lett olyan rossz, kicsit olyan Fesztbaum Bélás, nem? laugh.gif

1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. szeptember 19. 10:24 #1548
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 10:17)
Hogy is van az a dal? Tudjátok "k*csög a főnököm"..  _nevet.gif Davidet nem tudom elképzelni k*csögnek, de ez nagy hiba, mert tudom, hogy bármit képes eljátszani.  laugh.gif 
Igen, második epizód.  wink.gif  A séta után Snoopy úgyis fáradt lesz és aludni fog. Egy egész estés filmet nem akarok már nézni olyankor, és úgy döntöttem, hogy akkor Single Father lesz a program. Most úgy se vagyok túl vidám, már nem oszt nem szoroz egy bőgős dráma... pardon.gif

Sajnálom Grace. sorry.gif Ettől sem leszel jobban, de legalább a második részen is túl leszel. Utána már csa kettő lesz biggrin.gif Mármint, ha tetszik a film és pozitívan könyveled el David szereplését, az jó, melengeti vagy facsarja a szivet rolleyes.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.19. 10:09)
Ophely, csúnyán nem beszél benne..? blush.gif rohog.gif

Ilyen nyíltan sem kérdeztek még rá erre rohog.gif Sajnos nem. Gondoltam amúgy, hogy meg fogod kérdezni. Ketten vagyunk, drága barátném ilyen 'perverzek', akik ezt szeretik rohog.gif _nevet.gif biggrin.gif Nem tudom más hogy van vele vagy kellene-e ezt egyáltalán hangoztatni, nem vagyok rá büszke, de nem is szégyenlem. biggrin.gif Őszinte vagyok és ezzel még nem léptem át a határt. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. szeptember 19. 10:26 #1549
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 10:24)
Sajnálom Grace. sorry.gif Ettől sem leszel jobban, de legalább a második részen is túl leszel. Utána már csa kettő lesz  biggrin.gif Mármint, ha tetszik a film és pozitívan könyveled el David szereplését, az jó, melengeti vagy facsarja a szivet  rolleyes.gif 

Legfeljebb magam mellé veszem a törpeterroristámat és telebőgöm a bundáját. rohog.gif Ki akarom ereszteni a gőzt és ez a film szerintem felszakítja majd a gátat. Jót fog tenni. rolleyes.gif Na, rá is készültem. Ha Isten nem tesz keresztbe, ma este SF és David. wink.gif
2011. szeptember 19. 10:32 #1550
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 10:26)
Legfeljebb magam mellé veszem a törpeterroristámat és telebőgöm a bundáját.  rohog.gif Ki akarom ereszteni a gőzt és ez a film szerintem felszakítja majd a gátat. Jót fog tenni.  rolleyes.gif  Na, rá is készültem. Ha Isten nem tesz keresztbe, ma este SF és David.  wink.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lre93mtmZ41qaw89p.gif

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lrd5w8T8Ra1qc3759o1_250.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lrd5w8T8Ra1qc3759o2_250.gif

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lrdh3izU2Q1qc3759o3_250.gif

Ha pedig úgy is szomorkás vagy, süss ide.

cray.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. szeptember 19. 10:36 #1551
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 10:32)

Ha pedig úgy is szomorkás vagy, süss ide.
cray.gif

Az utolsó gifen nem semmi a haja! Mint aki most kelt fel! "Nincs kávé? Ejejejj..." _nevet.gif _nevet.gif

Khömm...ez tényleg passzolt a hangulatomhoz. Szegény David. sad.gif Mint egy szomorú gyerek, akinek elveszett a kiskutyája és hajtogatja, amit a szülei mondtak neki vigasztalásul... sad.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 19. 11:18 #1552
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 10:36)
Az utolsó gifen nem semmi a haja! Mint aki most kelt fel! "Nincs kávé? Ejejejj..."  _nevet.gif  _nevet.gif

Mondanám, hogy az én kezem műve, de nem az, ezt már többen is látták, úgyhogy nincs értelme hazudozni biggrin.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 10:36)
Khömm...ez tényleg passzolt a hangulatomhoz. Szegény David.  sad.gif Mint egy szomorú gyerek, akinek elveszett a kiskutyája és hajtogatja, amit a szülei mondtak neki vigasztalásul...  sad.gif

El akart szaladni de nem tette, mert azt 'nem illik'. Négy év után csak úgy lelépni nem illik. A neveltetés, kérem szépen. Először azt hittem, hogy ez csak Davidnél nincs rendjén, de láttam, hogy sírt Rupert Grint a HP utolsó részének utolsó jeleneténél, olvastam, hogy a fagyiskocsijával ment fagyit osztogatni a stábnak és a szereplőknek, de annyira sírt, meg volt hatódva, hogy keze lába remegett, és el is bújt, ezért Emma Watson adagolta mindenkinek az epres fagyit, pedig ő is sírt, de a kisasszony hamarabb lenyugodott. Hiszem én azt, hogy ez is közrejátszik az előadásukban. Nem elég iskolát végezni, azzal még nem vagy nagyon jó színész, igenis kell, hogy legyenek érzéseid, akár több, akár kevesebb, úgy megy csak egy karakter megformálása rendesen. unsure.gif Davidnek sok van, talán több is, mint egy férfinek kell. A magánéletben semmi közöm hozzá, a képernyőn nyújtott alakításához meg pont jól jön, hogy így viselkedik. mellow.gif

Oh, el is felejtettem mondani, hogy tegnap találtam elszórtan egy érdekes kommentet egy DT fantól, aki nem vallja magát tininek, egy tinifórumra írt a Szex topikba. Nem is olyan régen, néhány hónapja. biggrin.gif Magyar. Na ez probléma, DT menekülne előle, még a futás közben elhagyott DW-s táskáját is hagyná ott veszni a földön rohog.gif _nevet.gif Nem mondom, hogy helyes volt a hozzászólás, kifejezetten nem tetszik, hogy ilyen fanból kezd több lenni, azt viszont jó olvasni, hogy egyre többen képesek nemet mondani a 'cukorfalatoknak'. rohog.gif
2011. szeptember 19. 11:23 #1553
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 11:18)

El akart szaladni de nem tette, mert azt 'nem illik'. Négy év után csak úgy lelépni nem illik. A neveltetés, kérem szépen. Először azt hittem, hogy ez csak Davidnél nincs rendjén, de láttam, hogy sírt Rupert Grint a HP utolsó részének utolsó jeleneténél, olvastam, hogy a fagyiskocsijával ment fagyit osztogatni a stábnak és a szereplőknek, de annyira sírt, meg volt hatódva, hogy keze lába remegett, és el is bújt, ezért Emma Watson adagolta mindenkinek az epres fagyit, pedig ő is sírt, de a kisasszony hamarabb lenyugodott. Hiszem én azt, hogy ez is közrejátszik az előadásukban. Nem elég iskolát végezni, azzal még nem vagy nagyon jó színész, igenis kell, hogy legyenek érzéseid, akár több, akár kevesebb, úgy megy csak egy karakter megformálása rendesen.  unsure.gif Davidnek sok van, talán több is, mint egy férfinek kell. A magánéletben semmi közöm hozzá, a képernyőn nyújtott alakításához meg pont jól jön, hogy így viselkedik.  mellow.gif

Ezen ne csodálkozz. Ha évekig együtt dolgozol egy stábbal, nagyon nehéz megválni tőlük. Ez olyan, mint elballagni a gimiből. Az is megviseli az embert. Én teljesen megértem, hogy Davidet ez ennyire megviselte, főleg mert mindig ez volt az álma, hogy ő lehessen a Doctor. A baj az lett volna, ha nem érinti meg ennyire a vége.

Oh, el is felejtettem mondani, hogy tegnap találtam  elszórtan egy érdekes kommentet egy DT fantól, aki nem vallja magát tininek, egy tinifórumra írt a Szex topikba. Nem is olyan régen, néhány hónapja.  biggrin.gif Magyar. Na ez probléma, DT menekülne előle, még a futás közben elhagyott DW-s táskáját is hagyná ott veszni a földön  rohog.gif  _nevet.gif Nem mondom, hogy helyes volt a hozzászólás, kifejezetten nem tetszik, hogy ilyen fanból kezd több lenni, azt viszont jó olvasni, hogy egyre többen képesek nemet mondani a 'cukorfalatoknak'.  rohog.gif

Persze az jó, ha nem mindenki csak a cukifalatokra bukik, bár egy aranypofa nálam is befigyelt. biggrin.gif Viszont szerintem manapság divat szeretni Davidet, úgyhogy ezen se csodálkozz. Kezd divat lenni és ez nem tudom, hogy jó-e vagy rossz, majd kiderül. mellow.gif Azt viszont továbbra sem értem, hogy képes felnőtt nő úgy megnyilvánulni, hogy nekem süljön le a pofámról a bőr, mikor a kommentet olvasom... dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2011. szeptember 19. 12:33 #1554
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Oh, el is felejtettem mondani, hogy tegnap találtam  elszórtan egy érdekes kommentet egy DT fantól, aki nem vallja magát tininek, egy tinifórumra írt a Szex topikba. Nem is olyan régen, néhány hónapja. biggrin.gif

Where? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning
2011. szeptember 19. 12:47 #1555
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.19. 12:33)
Where? biggrin.gif

You really are a naughty fangirl, you are.

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lpl8ehKEda1r04grto1_500.jpg

biggrin.gif biggrin.gif
Jól meg vagy lőve Zsuzsika, micsoda büntetés a nagyságos mindenható Idő Lordtól. rohog.gif

rohog.gif (There.)

(LMAO @ topik kérdés. Mi az izgató? LOL)
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning, kericske
2011. szeptember 19. 12:58 #1556
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 12:47)

rohog.gif (There.)
(LMAO @ topik kérdés. Mi az izgató? LOL)

No, csak elolvastam már én is ezt a híres kommentet. Hhmmm, én nem találom olyan durvának, bár konkrétan szerintem nem a feltett kérdésre válaszolt. Nem azt kérdezték ki a legjobb pasi. pardon.gif Ám ha ő így érzi, áldásom rá. Nagyon feldobott pillanatban írhatta, de a kamaszok valóban sokkal durvábban fogalmaznak ennél. Ez egész enyhe beszólás volt.
2011. szeptember 19. 13:03 #1557
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 12:58)
No, csak elolvastam már én is ezt a híres kommentet. Hhmmm, én nem találom olyan durvának, bár konkrétan szerintem nem a feltett kérdésre válaszolt. Nem azt kérdezték ki a legjobb pasi. pardon.gif Ám ha ő így érzi, áldásom rá. Nagyon feldobott pillanatban írhatta, de a kamaszok valóban sokkal durvábban fogalmaznak ennél. Ez egész enyhe beszólás volt.

David nem szereti az ilyet sem. Egyszer valaki odament hozzá és azt mondta neki, hogy vele szívesebben menne egy 'körre', mint Matt Smith-szel, eléggé meg volt rémülve szegény. Annyit mondott neki poénosan, hogy gondold át mégegyszer és ne beszélj baromságokat. rohog.gif Persze ennél sokkal durvábbak is vannak. Szembesítették már a meztelen képével, dícsérték már neki agyba főbe a valamijét, de ott is csak állandóan elpirul, zavarban van szegény biggrin.gif Az összehasonlítgatásokat nem szereti és egyenesen a falra tudni mászni attól, ha valaki ilyennel áll elő. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. szeptember 19. 13:18 #1558
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 13:03)
David nem szereti az ilyet sem. Egyszer valaki odament hozzá és azt mondta neki, hogy vele szívesebben menne egy 'körre', mint Matt Smith-szel, eléggé meg volt rémülve szegény. Annyit mondott neki poénosan, hogy gondold át mégegyszer és ne beszélj baromságokat.  rohog.gif Persze ennél sokkal durvábbak is vannak. Szembesítették már a meztelen képével, dícsérték már neki agyba főbe a valamijét, de ott is csak állandóan elpirul, zavarban van szegény  biggrin.gif Az összehasonlítgatásokat nem szereti és egyenesen a falra tudni mászni attól, ha valaki ilyennel áll elő.  rohog.gif

Amúgy meg nem értem Davidünknek mért fáj, hogy szeretik a nők. Oké, az ilyen durva beszólásoktól, amit elmondtál, én is kiakadnék egy az egybe, ezzel kapcsolatban tökéletesen igaza van. Főleg mert ilyet nem mondunk senkinek, leginkább idegen embernek nem. De azt veszem észre, hogy neki már az is bosszantó, ha valaki azt mondja rá, hogy helyes, vagy ilyesmi. Fogadja el, hogy bejön a nőknek. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2011. szeptember 19. 13:21 #1559
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 13:18)
Amúgy meg nem értem Davidünknek mért fáj, hogy szeretik a nők. Oké, az ilyen durva beszólásoktól, amit elmondtál, én is kiakadnék egy az egybe, ezzel kapcsolatban tökéletesen igaza van. Főleg mert ilyet nem mondunk senkinek, leginkább idegen embernek nem. De azt veszem észre, hogy neki már az is bosszantó, ha valaki azt mondja rá, hogy helyes, vagy ilyesmi. Fogadja el, hogy bejön a nőknek. pardon.gif

Nem tudom, hogy mit gondol magában erről. Azt mondja, hogy 'God bless you' meg 'Think of that again' de talán nem is hiszi el, csak úgy van vele, hogy őrültek biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. szeptember 19. 13:24 #1560
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 13:21)
Nem tudom, hogy mit gondol magában erről. Azt mondja, hogy 'God bless you' meg 'Think of that again' de talán nem is hiszi el, csak úgy van vele, hogy őrültek  biggrin.gif

Akkor téged is őrültnek gondol. biggrin.gif
101 oldal 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok