Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 10:36)
Az utolsó gifen nem semmi a haja! Mint aki most kelt fel! "Nincs kávé? Ejejejj..."
Mondanám, hogy az én kezem műve, de nem az, ezt már többen is látták, úgyhogy nincs értelme hazudozni
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 10:36)
Khömm...ez tényleg passzolt a hangulatomhoz. Szegény David.

Mint egy szomorú gyerek, akinek elveszett a kiskutyája és hajtogatja, amit a szülei mondtak neki vigasztalásul...

El akart szaladni de nem tette, mert azt 'nem illik'. Négy év után csak úgy lelépni nem illik. A neveltetés, kérem szépen. Először azt hittem, hogy ez csak Davidnél nincs rendjén, de láttam, hogy sírt Rupert Grint a HP utolsó részének utolsó jeleneténél, olvastam, hogy a fagyiskocsijával ment fagyit osztogatni a stábnak és a szereplőknek, de annyira sírt, meg volt hatódva, hogy keze lába remegett, és el is bújt, ezért Emma Watson adagolta mindenkinek az epres fagyit, pedig ő is sírt, de a kisasszony hamarabb lenyugodott. Hiszem én azt, hogy ez is közrejátszik az előadásukban. Nem elég iskolát végezni, azzal még nem vagy nagyon jó színész, igenis kell, hogy legyenek érzéseid, akár több, akár kevesebb, úgy megy csak egy karakter megformálása rendesen.

Davidnek sok van, talán több is, mint egy férfinek kell. A magánéletben semmi közöm hozzá, a képernyőn nyújtott alakításához meg pont jól jön, hogy így viselkedik.
Oh, el is felejtettem mondani, hogy tegnap találtam elszórtan egy érdekes kommentet egy DT fantól, aki nem vallja magát tininek, egy tinifórumra írt a Szex topikba. Nem is olyan régen, néhány hónapja.

Magyar. Na ez probléma, DT menekülne előle, még a futás közben elhagyott DW-s táskáját is hagyná ott veszni a földön

Nem mondom, hogy helyes volt a hozzászólás, kifejezetten nem tetszik, hogy ilyen fanból kezd több lenni, azt viszont jó olvasni, hogy egyre többen képesek nemet mondani a 'cukorfalatoknak'.