Starity

David Tennant 4

101 oldal 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 16. 18:30 #1521
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.09.16. 18:29)
Decoy Bride problémák vannak. Késik a premier.

Lehet tudni az okát? Van ennek valami köze ahhoz, hogy elég sok pénzecske anno eltünedezett..? unsure.gif
2011. szeptember 16. 18:38 #1522
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.16. 18:30)
Lehet tudni az okát? Van ennek valami köze ahhoz, hogy elég sok pénzecske anno eltünedezett..? unsure.gif

A probléma Cannes-ben volt. Unalmasra sikerült a film, egy romcom a többi közül és nem akarják megvenni a jogokat, akik megvették, azoknak már mindegy, de a többi ország .. Régen még Lettország és Norvégia is fel volt sorolva, de eddig az olasz, orosz premier biztos. mellow.gif
2011. szeptember 16. 18:40 #1523
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.16. 18:38)
A probléma Cannes-ben volt. Unalmasra sikerült a film, egy romcom a többi közül és nem akarják megvenni a jogokat, akik megvették, azoknak már mindegy, de a többi ország .. Régen még Lettország és Norvégia is fel volt sorolva, de eddig az olasz, orosz premier biztos. mellow.gif

mellow.gif Akkor nagyon gyanús, hogy hozzánk tényleg nem fog eljutni... dry.gif mellow.gif sad.gif Bezzeg az amerikai romcom lehet akármilyen unalmas, egy a sok közül, azt meg kell venni... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 16. 18:44 #1524
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.16. 18:40)
mellow.gif Akkor nagyon gyanús, hogy hozzánk tényleg nem fog eljutni... dry.gif mellow.gif sad.gif Bezzeg az amerikai romcom lehet akármilyen unalmas, egy a sok közül, azt meg kell venni... dry.gif

Bennem is pont ez merült fel. Amerikai romcom-ból nagyon sok megy a tévében és mozikban is nálunk, bezzeg erre nem tartunk igényt. Ezt most nem azért mondom, mert a kedvenc színészeim vannak benne, hanem azért mert a romcom mindenhol romcom. Tartom magam ahhoz, amit mondtam, imádkozzunk egy DVD megjelenésért és annak is örülni kell, mert annál jobb nem lesz.

Berendelték a The Gobetweenies sorozat 2-ik évadját. DT megmondta, hónapokkal ezelőtt, hogy olyan sikere lesz az audiónak, hogy abból lesz még 1 évad, ha több nem is. Ideje meghallgatni pedig annyira lame.

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lqhypdVGVW1qbdxog-1.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 16. 18:49 #1525
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.16. 18:44)
Bennem is pont ez merült fel. Amerikai romcom-ból nagyon sok megy a tévében és mozikban is nálunk, bezzeg erre nem tartunk igényt. Ezt most nem azért mondom, mert a kedvenc színészeim vannak benne, hanem azért mert a romcom mindenhol romcom. Tartom magam ahhoz, amit mondtam, imádkozzunk egy DVD megjelenésért és annak is örülni kell, mert annál jobb nem lesz.

Hát igen... Örülhetünk, ha egy DVD-t egyáltalán kapunk belőle. dry.gif És ez mikorra fog kiderülni, hogy lesz-e nálunk DVD-kiadás? Amúgy teljesen egyetértek, tele vagyunk amerikai romcommal a tévében meg a moziban is. És a bosszantó az, hogy azok csak azért kellenek, mert amcsik, de hogy egy európai produkciót kiválogassanak, ahhoz már a csoda kell. dry.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.09.16. 18:44)
Berendelték a The Gobetweenies sorozat 2-ik évadját. DT megmondta, hónapokkal ezelőtt, hogy olyan sikere lesz az audiónak, hogy abból lesz még 1 évad, ha több nem is. Ideje meghallgatni pedig annyira lame.

unsure.gif Ez miről szól? biggrin.gif
2011. szeptember 16. 19:04 #1526
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.16. 18:49)
Hát igen... Örülhetünk, ha egy DVD-t egyáltalán kapunk belőle. dry.gif És ez mikorra fog kiderülni, hogy lesz-e nálunk DVD-kiadás? Amúgy teljesen egyetértek, tele vagyunk amerikai romcommal a tévében meg a moziban is. És a bosszantó az, hogy azok csak azért kellenek, mert amcsik, de hogy egy európai produkciót kiválogassanak, ahhoz már a csoda kell. dry.gif

Itt a bibi. Van egy filmben néhány jól csengő név, ránézünk, amerikai és akkor már = azzal, hogy jó. Ám rendben, legyen így, elfogadom. Kolosi Péter a kereskedelmi televíziózásról írt könyvében elég sok érdekességet leír, ami átültethető a mi médiánkba és mozinkba (ennek a résznek nem járt külön fejezetm csak néhány sor.) Azért van ez, mert a magyart ez érdekli a legjobban. Másoljuk az amerikai és német példát, mert ez jön be. Alapból, ha egy film nem amerikai, húzzák a szájukat, hogy jaj ez így nem lesz jó. Nem kifejezetten a romcom-ra értem. A romcom pedig mindenhol romcom. A Bounty Killer Gerard Butlerrel és Jennifer Anistonnal ugyanannyira 'rossz', mint a Bridget Jones Renee-vel és Colin Firth-fel. Az amerikaiak jól fel vannak háborodva, megértem, de feleslegesen lázadnak, ez nem oldja meg a problémát. Szívás, hogy nem mutatják be náluk a SF-t sem, de mit tudnak csinálni? Rendeljék meg a DVD-t, van rá pénzük dry.gif

Nálunk? DVD? Kisanyám, örülj, ha az UK-ban megjelenik DVD-n. biggrin.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.16. 18:49)
unsure.gif Ez miről szól? biggrin.gif

Ez az audió olyan borzasztó és unalmas, hogy csak az első részt hallgattam meg. DT karaktere egy apa, elválik egy nőtől, van 3 (talán) gyerekük és a csajnak van egy új pasija. Családi dráma, egyszerű és borzasztó.
2011. szeptember 17. 08:52 #1527
ophely88
ophely88
time lady

Kész a TOTA 1 felirat, véglegesen. Tegnap addig bújtam az elmegyógyintézet és mentális betegek jogait taglaló cikkeket, míg találtam megoldást a problémás mondataimra. biggrin.gif Még egyszer bocsánat, amiért ilyen sokáig tartott elkészíteni. Akinek kell a felirat az legyen szíves írni nekem üzenetet, ne lájkoljunk, ha lehet, egyszerűbb átlátnom az üzenetek alapján. Ha már elküldöm a feliratot, a linket is elküldöm mindenkinek, amivel lehet brit adókat online nézni, AKI KÉRI. Legyetek szívesek az üziben azt is leírni, ha igényt tartotok a linkre és az e-mail címeteket. Ma nem leszek gépközelben, leghamarabb holnap tudom őket szétküldeni. Tessék bátran kérni, Sally átnézte a helyesírást is, rendesen átellenőrzött felirat és magam gondoskodtam arról, hogy ez nem mezei fordítás legyen, ezért tartott sok időbe, jó munkához sok idő kell biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. szeptember 17. 15:54 #1528
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.17. 08:52)
Kész a TOTA 1 felirat, véglegesen. Tegnap addig bújtam az elmegyógyintézet és mentális betegek jogait taglaló cikkeket, míg találtam megoldást a problémás mondataimra.  biggrin.gif  Még egyszer bocsánat, amiért ilyen sokáig tartott elkészíteni. Akinek kell a felirat az legyen szíves írni nekem üzenetet, ne lájkoljunk, ha lehet, egyszerűbb átlátnom az üzenetek alapján. Ha már elküldöm a feliratot, a linket is elküldöm mindenkinek, amivel lehet brit adókat online nézni, AKI KÉRI. Legyetek szívesek az üziben azt is leírni, ha igényt tartotok a linkre és az e-mail címeteket. Ma nem leszek gépközelben, leghamarabb holnap tudom őket szétküldeni. Tessék bátran kérni, Sally átnézte a helyesírást is, rendesen átellenőrzött felirat és magam gondoskodtam arról, hogy ez nem mezei fordítás legyen, ezért tartott sok időbe, jó munkához sok idő kell  biggrin.gif

meghajolo.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lrlrozARMi1r30ejpo1_500.gif
2011. szeptember 17. 16:00 #1529
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.16. 19:04)
Itt a bibi. Van egy filmben néhány jól csengő név, ránézünk, amerikai és akkor már = azzal, hogy jó.  Ám rendben, legyen így, elfogadom. Kolosi Péter a kereskedelmi televíziózásról írt könyvében elég sok érdekességet leír, ami átültethető a mi médiánkba és mozinkba (ennek a résznek nem járt külön fejezetm csak néhány sor.) Azért van ez, mert a magyart ez érdekli a legjobban. Másoljuk az amerikai és német példát, mert ez jön be. Alapból, ha egy film nem amerikai, húzzák a szájukat, hogy jaj ez így nem lesz jó. Nem kifejezetten a romcom-ra értem. A romcom pedig mindenhol romcom. A Bounty Killer Gerard Butlerrel és Jennifer Anistonnal ugyanannyira 'rossz', mint a Bridget Jones Renee-vel és Colin Firth-fel. Az amerikaiak jól fel vannak háborodva, megértem, de feleslegesen lázadnak, ez nem oldja meg a problémát. Szívás, hogy nem mutatják be náluk a SF-t sem, de mit tudnak csinálni? Rendeljék meg a DVD-t, van rá pénzük  dry.gif 
Nálunk? DVD? Kisanyám, örülj, ha az UK-ban megjelenik DVD-n.  biggrin.gif 
Ez az audió olyan borzasztó és unalmas, hogy csak az első részt hallgattam meg. DT karaktere egy apa, elválik egy nőtől, van 3 (talán) gyerekük és a csajnak van egy új pasija. Családi dráma, egyszerű és borzasztó.

Upssz, akkor nálunk DVD senemlesz? Az ám a "király". dry.gif Vajon november elején kiadják már az UK-ban? Jó lenne, mert akkor egyszerűbb lenne beszerezni, bár most nem terveztem annyira bevásárolni a HMV-kben, képes vagyok nagyon elfeledkezni magamról, ha betévedek oda... rolleyes.gif blink.gif biggrin.gif

Igen, ez így van, másolunk. Másolunk és másolunk. És mivel ezt szoktuk meg, erre is vagyunk vevők, azok meg, akik nem birka módjára viselkednek, ami az ízlést illeti, az meg le van kakkantva, oldja meg, ha meg akar nézni valami filmet. dry.gif Pfú, és csak idegesebb leszek, mert eszembe jut, hogy bezárták nálunk a művészmozit, érdeklődés hiányában... reklamalo.gif Pedig ott voltak fincsi európai filmek. Most meg mi van.?! Néha van ez a filmklubos izé a Palace-ban, és ennyi, de ezt is olyan ügyesen promótálják, hogy le tudj csúszni arról, ami érdekelne... dry.gif reklamalo.gif

Akkor hasonló, mint a SF, csak itt a feleség nem szenved balesetet, hanem új pasit szed fel? unsure.gif Egyem meg szerencsétlent, hát mindig ilyen átb** pasasokat kell neki alakítania? rolleyes.gif Oké, nem, de akkor is... laugh.gif
2011. szeptember 17. 16:31 #1530
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.17. 16:00)
Upssz, akkor nálunk DVD senemlesz? Az ám a "király". dry.gif Vajon november elején kiadják már az UK-ban? Jó lenne, mert akkor egyszerűbb lenne beszerezni, bár most nem terveztem annyira bevásárolni a HMV-kben, képes vagyok nagyon elfeledkezni magamról, ha betévedek oda... rolleyes.gif blink.gif biggrin.gif
Igen, ez így van, másolunk. Másolunk és másolunk. És mivel ezt szoktuk meg, erre is vagyunk vevők, azok meg, akik nem birka módjára viselkednek, ami az ízlést illeti, az meg le van kakkantva, oldja meg, ha meg akar nézni valami filmet. dry.gif Pfú, és csak idegesebb leszek, mert eszembe jut, hogy bezárták nálunk a művészmozit, érdeklődés hiányában... reklamalo.gif Pedig ott voltak fincsi európai filmek. Most meg mi van.?! Néha van ez a filmklubos izé a Palace-ban, és ennyi, de ezt is olyan ügyesen promótálják, hogy le tudj csúszni arról, ami érdekelne... dry.gif reklamalo.gif
Akkor hasonló, mint a SF, csak itt a feleség nem szenved balesetet, hanem új pasit szed fel? unsure.gif Egyem meg szerencsétlent, hát mindig ilyen átb** pasasokat kell neki alakítania? rolleyes.gif Oké, nem, de akkor is... laugh.gif

Nos, hivatalos dátum sincs, ennek értelmében korainak találom a Novembert is. A filmnek még nincs 3 nagy forgalmazója, addig pedig nincs mit tenni, nem mutatják be az UK-ban, ebből kifolyólag az USA-ban sem. Bizonyos filmprojektek éveket is csúsznak mellow.gif rolleyes.gif Marad tehát a decoy.bride.russian.xvid-cam-vivid.avi rohog.gif Fincsi olasz vagy orosz cam minőség és hang vagy ha mázlink van felirat nélkül cam-os eredeti hangos felvétel vagy égetett orosz feliratos változat.

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lqhypdVGVW1qbdxog-1.gif

Igen, nos elég sok helyen játszik ilyen pasast. Tiszta papucs. Talán a Casanovában és a Quatermass-ban tűnt magabiztosnak de a legtöbb szerepe sajnos ilyen. mellow.gif

A SF sikerén felbuzdulva elkezdtem megint megnézni a sorozatot. Csak nekem tűnt fel, hogy a HP könyvek amerikai, gyerekeknek való változatai voltak Lucy szekrénypolcain? _nevet.gif

Neked nem kék felirat, Zsuzsika? unsure.gif
2011. szeptember 18. 12:39 #1531
ophely88
ophely88
time lady

Ma kezdődik a Life and Fate. Hallgatja valaki?

Írtam ki tumblr oldalra felhívást a TOTA felirat ügyben. Ez a felirat talán nem volt jó választás, mert szinte senki nem jelentkezett még érte. Pedig milyen jó film sad.gif
2011. szeptember 19. 06:32 #1532
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.17. 16:31)

Neked nem kék felirat, Zsuzsika? unsure.gif

? rolleyes.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.09.18. 12:39)
Írtam ki tumblr oldalra felhívást a TOTA felirat ügyben. Ez a felirat talán nem volt jó választás, mert szinte senki nem jelentkezett még érte. Pedig milyen jó film sad.gif

Pont néztem hétvégén az első részt. biggrin.gif Jaj, Campbell... blush.gif Imádom, amikor énekel... rolleyes.gif Minap siránkoztam itt a gitáron úgyhogy úgy döntöttem, hétvégén megnézem, legalább... biggrin.gif
2011. szeptember 19. 07:27 #1533
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.19. 06:32)
? rolleyes.gif 
Pont néztem hétvégén az első részt. biggrin.gif Jaj, Campbell... blush.gif Imádom, amikor énekel... rolleyes.gif Minap siránkoztam itt a gitáron úgyhogy úgy döntöttem, hétvégén megnézem, legalább... biggrin.gif

Azt kérdeztem, hogy neked nem kell a TOTA 1 felirat.

Tegnap David kiesett a Filth című filmből és ma kezd Margate-ben forgatni az improvizációs BBC dráma első részére.
2011. szeptember 19. 07:55 #1534
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 07:27)
Azt kérdeztem, hogy neked nem kell a TOTA 1 felirat.
Tegnap David kiesett a Filth című filmből és ma kezd Margate-ben forgatni az improvizációs BBC dráma első részére.

Persze, hogy köll. biggrin.gif Bár hogy átolvastam, amit küldtél, egész jól ment az angol is utána... laugh.gif

Kiesett? unsure.gif
Ma kezdi az imprót? w00t.gif Hú, azt de várom már! thumbsup.gif
2011. szeptember 19. 08:00 #1535
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.19. 07:55)
Persze, hogy köll. biggrin.gif Bár hogy átolvastam, amit küldtél, egész jól ment az angol is utána... laugh.gif

Abban volt 3 mondat, ami akkor még nem volt lefordítva, úgyhogy küldöm majd ma újra a végleges változatot.

Kiesett? unsure.gif

Ki, a forgatás csúszása miatt. Nem tudom, hogy Januárban mit forgat, csak remélni tudom, hogy valami jobbat. Nem voltam nagy oda a gondolatért, hogy James McAvoy-jal együtt melegnek tettessék magukat, ráadásul rendőrként, Peter metroszexuális, láttam is magam előtt Davidet, ez pont rá illő szerep lett volna, én csak az akcentus miatt sajnálom a dolgot, mivel a rendőr egyenruha nem mozgatja meg a fantáziámat, ahogyan a tettetett melegség sem két pasi közt. rohog.gif

Ma kezdi az imprót? w00t.gif Hú, azt de várom már! thumbsup.gif

Egen, várjuk a képeket, Londonban próbák voltak, nem tudom Margate-ben meddig tart a forgatás rolleyes.gif
2011. szeptember 19. 08:59 #1536
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Hali mindenkinek biggrin.gif

Csak úgy történnek a dolgok, nem vagyok egy ideig smileeee.gif megnézném a Decoy Bride-t, majd reméljük lesz rá lehetőségünk.

tegnap láttam az axn-en, hogy mától adják a DW-t újból, délután 1-kor. sad.gif
az első évadból adtak előzetest, és annyira jó volt, mert mindig magyarul láttam és most angolul adták, Chris-nek nagyon jó a hangja. biggrin.gif
2011. szeptember 19. 09:01 #1537
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 07:27)
ma kezd Margate-ben forgatni az improvizációs BBC dráma első részére.

Szép jó reggelt mindenkinek! laugh.gif
Lesznek képek? w00t.gif
2011. szeptember 19. 09:16 #1538
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 08:00)
Abban volt 3 mondat, ami akkor még nem volt lefordítva, úgyhogy küldöm majd ma újra a végleges változatot.
Egen, várjuk a képeket, Londonban próbák voltak, nem tudom Margate-ben meddig tart a forgatás rolleyes.gif

meghajolo.gif
Remélem kapunk nemsokára sok jó képet. thumbsup.gif

Idézet (kericske @ 2011.09.19. 08:59)
Tegnap láttam az axn-en, hogy mától adják a DW-t újból, délután 1-kor.  sad.gif 
az első évadból adtak előzetest, és annyira jó volt, mert mindig magyarul láttam és most angolul adták, Chris-nek nagyon jó a hangja. biggrin.gif

Igen. És októbertől meg kezdik az 5. évadot Mattel és Karennel. rolleyes.gif Chris hangja tényleg nagyon jó, én imádom. biggrin.gif A sorozatot először azt hiszem én is magyarul láttam, de aztán néztem párhuzamosan a BBC-n is. biggrin.gif Ott csak felirat volt hozzá. Én imádom Chris magyar hangját, de az eredetit is. biggrin.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 09:01)
Szép jó reggelt mindenkinek! laugh.gif 
Lesznek képek? w00t.gif

Morning! thumbsup.gif
2011. szeptember 19. 09:41 #1539
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.19. 09:01)
Szép jó reggelt mindenkinek!  laugh.gif 
Lesznek képek? w00t.gif

Remélhetőleg biggrin.gif

Nyissuk a hétfőt egy picspammel. Tudom, hogy néhány szívesen megnéznétek a Terri McIntyre sorozatot, olvasgatom itt és ott. A neten csak egy helyen lehet(ett)? elérni de szerintem azóta már több helyen is fent van. Az is világos, hogy féltek a minőségtől, ami jogos. Éljen a TVRip rohog.gif Gáz, de nem túl vészes. A gondolkozók kedvéért csináltam néhány pillanatképet itt láthatjátok. biggrin.gif

Watch out. Random kukucskáló DT. Ne bámuld a fenekem David, ennyire ne _nevet.gif rohog.gif
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/terri%20mcintyre/Kpernykp-4.png
2011. szeptember 19. 09:44 #1540
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.09.19. 09:41)

Watch out.  Random kukucskáló DT. Ne bámuld a fenekem David, ennyire ne _nevet.gif  rohog.gif 
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/terri%20mcintyre/Kpernykp-4.png

Komolyan, rögtön az jutott eszembe a képről, hogy David kinek a fenekét bámulja ilyen feltűnően... _nevet.gif _nevet.gif
101 oldal 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok