Starity

David Tennant 4

101 oldal 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 12. 09:51 #1381
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.09.12. 09:39)
Poénból. David amúgy nem szitkozódik tömegben, csak hülyülésből csinálja. Hogy pontosan miért azt nem tudom, de nem hiszem, hogy csak ennyi tellett ki tőle. Úgy hallottam, tud a barátunk elég csúnyán is beszélni  rohog.gif  biggrin.gif Ennek most sajnos nem voltunk szemtanúi  laugh.gif  rohog.gif 
Moffat írásmódja megváltoztatta a DW-t, kezd kicsit elegem lenni abból, amit művel.  dry.gif

Ó, én imádom a mocskos száját... laugh.gif (a skót akcentus meg csak dob a dolgon rohog.gif )

Nekem már úgy elment a kedvem Mofftól, hogy alig láttam pár részt a 6. évadból... dry.gif Mondjuk töltögetem le szorgosan, megvan a szombati is, de nem érzek nagy késztetést, hogy nézzem... dry.gif Ellenben a hétvégén megnéztem 2 epizódot a Series 2-ből... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 12. 09:57 #1382
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Én is hozok egyKÉPet. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske
2011. szeptember 12. 10:01 #1383
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.12. 09:57)
Én is hozok egyKÉPet. blush.gif

Hé-hé! Ez tetszik! w00t.gif Mikori kép?
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 12. 10:08 #1384
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.12. 10:01)
Hé-hé! Ez tetszik!  w00t.gif Mikori kép?

Évszámot nem tudok, majd Ophely... rolleyes.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. szeptember 12. 10:17 #1385
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.12. 09:42)
Állítólag a skótok tudnak átkozódni rendesen.  rohog.gif Bár az ő neveltetése egyébként azt sejtetné, hogy ő ilyesmiket nem szedett fel magára.  rohog.gif

Oh yes *-*

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.12. 09:51)
Ó, én imádom a mocskos száját... laugh.gif (a skót akcentus meg csak dob a dolgon rohog.gif )

Aha, aha. Aye, végre nem vagyok egyedül. Más is szereti a mocskos száját. biggrin.gif A szitkozódás egy dolog, de akcentussal WOWZERS.

*melting*
Amúgy is a falra tudnék mászni attól, ahogyan beszél, de ha azt a saját akcentusáva teszi és szitkozódik is mellé az igen erősen felnyomja bennem a pumpát. spiteful.gif Petya is szitkozódott az FN-ben, elég rendesen, a kis rohadék rohog.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.12. 09:42)
Nézz hülyének, de nem tudom, hogy ez mit jelent. sorry.gif 
Ma amúgy én is fangörlös hangulatban vagyok. Amint lesz rá időm, hozok pár képet nektek.  blush.gif

Nem nézed, érthető, hogy nem nem tudod mit jelent. smileeee.gif
2011. szeptember 12. 10:44 #1386
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.12. 10:08)
Évszámot nem tudok, majd Ophely... rolleyes.gif biggrin.gif

2006.

Láttuk tumbr oldalon az új paparazzi képeket? DT még mindig nem tudja összecsukni a babakocsit és GM csukja össze, utána meg kajabált vele az utcán. Állítólag. Bleh.

Grace kérdésére válaszolva. DT most nem forgat, még mindig Manchesterben van és úgy tűnik, hogy DT asszisztense szobát foglalt Davidnek egy amerikai szállodában. Hogy hány főre, azt nem tudom, csak remélem, hogy nászútra foglaltak a nevére szobát (bár erősen az a gyanúm, hogy azt inkább sajátmaga intézné el, mivel DT nem szereti ha a sjaát magánügyeibe bele kell avatni valakit vagy nem tudja sajátmaga elintézni) tehát arra gyanakszom, hogy munkaügybe megy ki. Az FN végülis behozta a befektetett pénzt és sikeres lett, nem a legjobb, de a második rész borítékolható. Ez a Craig rendező csóka csinálja a Beetlejuice 2-t. Ajánlom neki, hogy ne akarja Davidet befűzni főszerepre. FN-ot még csak csak megbocsátom Davidnek is, de ha beteszik nekem a Beetlejuice 2-be grrr.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. szeptember 12. 10:48 #1387
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.12. 10:44)
2006.
Láttuk tumbr oldalon az új paparazzi képeket? DT még mindig nem tudja összecsukni a babakocsit és GM csukja össze, utána meg kajabált vele az utcán. Állítólag. Bleh.

Nem láttam őket, de azt hiszem jobb is. mad.gif

Grace kérdésére válaszolva. DT most nem forgat, még mindig Manchesterben van és úgy tűnik, hogy DT asszisztense szobát foglalt Davidnek egy amerikai szállodában. Hogy hány főre, azt nem tudom, csak remélem, hogy nászútra foglaltak a nevére szobát (bár erősen az a gyanúm, hogy azt inkább sajátmaga intézné el, mivel DT nem szereti ha a sjaát magánügyeibe bele kell avatni valakit vagy nem tudja sajátmaga elintézni) tehát arra gyanakszom, hogy munkaügybe megy ki. Az FN végülis behozta a befektetett pénzt és sikeres lett, nem a legjobb, de a második rész borítékolható. Ez a Craig rendező csóka csinálja a Beetlejuice 2-t. Ajánlom neki, hogy ne akarja Davidet befűzni főszerepre. FN-ot még csak csak megbocsátom Davidnek is, de ha beteszik nekem a Beetlejuice 2-be grrr.gif

Szóval munkaügyben van Manchesterben, de nem csinál semmit? Érdekes. blink.gif A amcsi akcióra meg kíváncsi leszek. Egyébként ki az a barom, akinek megfogant az agyában a Beetlejuice2??? mad.gif Az a film úgy jó, ahogy van, nem kell belőle második rész! mad.gif Az FN-ből már így is kénytelen megcsinálni a folytatást, ha örül, ha nem. Bár ha engem kérdeztek szerintem örül. blink.gif (Addig se kell otthon lennie. sorry.gif)
2011. szeptember 12. 10:51 #1388
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Fura egyébként, mert én alapjáraton nem szeretem a csúnya és trágár beszédet... Viszont vannak olyanok, akiktől egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni és csak nevetni tudok rajta. Ilyen David is, meg persze PV a FN-ban szintén... laugh.gif

Mit találtam, mit találtam...

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lr9trobroG1qfkaqso1_250.gif http://28.media.tumblr.com/tumblr_lr9trobroG1qfkaqso2_250.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lr9trobroG1qfkaqso3_r1_500.gif

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lr9trobroG1qfkaqso4_250.gif http://27.media.tumblr.com/tumblr_lr9trobroG1qfkaqso5_250.gif

David, I told you that I love you? rohog.gif Totally, like a child... What a man..! rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2011. szeptember 12. 11:00 #1389
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nem láttam őket. mellow.gif De nem is baj... blink.gif
A Moffettek ennyire harciasak és szeretnek 'terrorizálni'? unsure.gif Azon a kocsin egyébként nem csodálkozom, mert még a múltkori képeket elnézve nekem is bonyolult lenne a dolog. think.gif De hogy kajabálni miért kell emiatt?! think.gif A kisasszony szereti a feltűnést..? dry.gif

A szoba dologhoz nem tudok és nem is nagyon akarok semmit fűzni. Ha valami projekt, úgyis kiderül, ha meg nem, akkor az abszolúte magánügye. smileeee.gif
Én sem tudom őt elképzelni a Beetlejuice-ban. Mondjuk én az első részét sem láttam, én leragadtam a rajzfilm-verziónál. laugh.gif
2011. szeptember 12. 11:03 #1390
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.12. 10:48)

Szóval munkaügyben van Manchesterben, de nem csinál semmit? Érdekes.  blink.gif A amcsi akcióra meg kíváncsi leszek. Egyébként ki az a barom, akinek megfogant az agyában a Beetlejuice2???  mad.gif Az a film úgy jó, ahogy van, nem kell belőle második rész!  mad.gif Az FN-ből már így is kénytelen megcsinálni a folytatást, ha örül, ha nem. Bár ha engem kérdeztek szerintem örül.  blink.gif (Addig se kell otthon lennie. sorry.gif)

Igen, sajnos ilyen világot élünk, folytatások és remakek sokasága. Dreamworks produkció lesz állítólag, ők hívták Davidet megbeszélésre FN ügyben, ki Amerikába. A rendező Craig azt mondta, hogy 'scrawny British look' kell neki, mert az illik a szerepre. A pasas néz amúgy DW-t, és Davidnek azt mondta, hogy kedvenc Dokija 11 (!), de talán soha nem forgatna vele romantikus vígjátékot, valami pszicho filmbe tenné ijesztő bohócnak vagy egy sci-fi filmbe mocsári teknősnek (vagy hasonlót mondott) mert olyan randán (!) néz ki, és a haja is olyan, mintha hónapokig nem mosta és fésülte volna. Egy ilyen rendezőtől kitellik, hogy egy britet választ Beetlejuice szerepére, amúgy is nagy divat briteket ilyen szerepekbe betenni, hiszen az amcsi pasik 'túl helyesek és izmosak, szépek és abszolút nem passzolnak a szerepre' mellow.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.12. 10:51)
Fura egyébként, mert én alapjáraton nem szeretem a csúnya és trágár beszédet... Viszont vannak olyanok, akiktől egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni és csak nevetni tudok rajta. Ilyen David is, meg persze PV a FN-ban szintén... laugh.gif

Szívemből szóltál smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. szeptember 12. 11:48 #1391
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.12. 11:03)
Igen, sajnos ilyen világot élünk, folytatások és remakek sokasága. Dreamworks produkció lesz állítólag, ők hívták Davidet megbeszélésre FN ügyben, ki Amerikába. A rendező Craig azt mondta, hogy 'scrawny British look' kell neki, mert az illik a szerepre. A pasas néz amúgy DW-t, és Davidnek azt mondta, hogy kedvenc Dokija 11 (!), de talán soha nem forgatna vele romantikus vígjátékot, valami pszicho filmbe tenné ijesztő bohócnak vagy egy sci-fi filmbe mocsári teknősnek (vagy hasonlót mondott) mert olyan randán (!) néz ki, és a haja is olyan, mintha hónapokig nem mosta és fésülte volna. Egy ilyen rendezőtől kitellik, hogy egy britet választ Beetlejuice szerepére, amúgy is nagy divat briteket ilyen szerepekbe betenni, hiszen az amcsi pasik 'túl helyesek és izmosak, szépek és abszolút nem passzolnak a szerepre' mellow.gif

Ó, úgy csinálnak ezek, mintha az USA-ban csak dögös pasik élnének! Miért kell mindig egy britet kipécézni a hülye szerepekre? Egyébként meg Beetlejuice Michael Keaton volt, aki amcsi és nagyon nem szép és baromi jól csinálta a dolgát. Fura figurákért nem kell sehová sem menni. Náluk is vannak fura figurák. Davidnek jobb szerepeket szeretnék.
2011. szeptember 12. 11:49 #1392
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2011.09.12. 08:40)
Akkor tessék hátradőlni  biggrin.gif 
*mindenkinek dob egy rihe rongyot, vödröt, felmosófát*
http://media.tumblr.com/tumblr_lrdg2sPJYq1qerfv4.gif

Röviden és tömören: Óh, anyám  laugh.gif  rohog.gif 
Hogy őszinte legyek inkább nem mondok semmit, megtartom magamnak amit gondolok. Phew, hairgasm biggrin.gif

ez a kép miből van??

amúgy drool.gif de nagyon
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2011. szeptember 12. 12:15 #1393
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.09.12. 11:49)
ez a kép miből van??

Hamlet. smileeee.gif
2011. szeptember 12. 12:18 #1394
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.12. 12:15)
Hamlet. smileeee.gif

Köszike rolleyes.gif
2011. szeptember 12. 12:44 #1395
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.12. 11:48)
Ó, úgy csinálnak ezek, mintha az USA-ban csak dögös pasik élnének! Miért kell mindig egy britet kipécézni a hülye szerepekre? Egyébként meg Beetlejuice Michael Keaton volt, aki amcsi és nagyon nem szép és baromi jól csinálta a dolgát. Fura figurákért nem kell sehová sem menni. Náluk is vannak fura figurák. Davidnek jobb szerepeket szeretnék.

Itt egyet kell, hogy értsek, viszont!! Van itt valami, amit még régebben olvastam twitteren, két amcsi emberke beszélgetése twitteren, akkoriban szerették meg a DW-t és arról beszélgettek, hogy a briteknek elvont feje van. Michael sem szép, de a 'briteknek' elvont feje van -szokásuk még most is ezt hajtogatni- Nem mondom, hogy most nincs igazuk vagy igazuk van, én nem hívnám elvontnak, hanem nem szokásosnak. Lássuk be, a magyar Bred Pöttyhöz és hasonló 'macsókhoz' van hozzászokva, ez persze nem az őp hibájuk, nem hibáztatom őket ezért. Itt a fórumon is olvasgatom a Filmes topikot és simán rámondják mindenféle brit filmre, hogy 'elvont', meg sem próbálják amúgy kifejteni, hogy miért az vagy hogy egyáltalán mit is jelent a szó, miért nevezték elvontnak. Nem mondom, hogy nincs igazuk, de szerintem ez is ilyen berögzült eszme.

DT-nek én is másmilyen szerepet szeretnék de hogy őszinte legyek, számítottam erre és tavaly is ezt mondogattam a topikban. Nem egy Robert Pattinson (!) vagy egy Orloando Bloom, nem is izmos, ezért Seab Bean vagy Jason Isaacs útját sem járhatja be. Geek és loser szerepeket látok magam előtt, sok remake és folytatásos filmben, mert az is biztos, hogy egy Amerikai pite filmbe soha nem kerülne be, egy nagy hollyweird filmbe is csak őrült tudósként tudom elképzelni. Olyan lesz, mint Colin Squirrel, az aktuális remake felelős, a bábú, akit bárhová, bármilyen irányba lehet húzni mellow.gif

Idézet (kericske @ 2011.09.12. 11:49)
ez a kép miből van??
amúgy drool.gif de nagyon

A fürdőszobám tükrénél készítettem ezt a képet róla rohog.gif
2011. szeptember 12. 12:48 #1396
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.12. 12:44)
Itt egyet kell, hogy értsek, viszont!! Van itt valami, amit még régebben olvastam twitteren, két amcsi emberke beszélgetése twitteren, akkoriban szerették meg a DW-t és arról beszélgettek, hogy a briteknek elvont feje van. Michael sem szép, de a 'briteknek' elvont feje van -szokásuk még most is ezt hajtogatni- Nem mondom, hogy most nincs igazuk vagy igazuk van, én nem hívnám elvontnak, hanem nem szokásosnak. Lássuk be, a magyar Bred Pöttyhöz és hasonló 'macsókhoz' van hozzászokva, ez persze nem az őp hibájuk, nem hibáztatom őket ezért. Itt a fórumon is olvasgatom a Filmes topikot és simán rámondják mindenféle brit filmre, hogy 'elvont', meg sem próbálják amúgy kifejteni, hogy miért az vagy hogy egyáltalán mit is jelent a szó, miért nevezték elvontnak. Nem mondom, hogy nincs igazuk, de szerintem ez is ilyen berögzült eszme.
DT-nek én is másmilyen szerepet szeretnék de hogy őszinte legyek, számítottam erre és tavaly is ezt mondogattam a topikban. Nem egy Robert Pattinson (!) vagy egy Orloando Bloom, nem is izmos, ezért Seab Bean vagy Jason Isaacs útját sem járhatja be. Geek és loser szerepeket látok magam előtt, sok remake és folytatásos filmben, mert az is biztos, hogy egy Amerikai pite filmbe soha nem kerülne be, egy nagy hollyweird filmbe is csak őrült tudúsként tudom elképzelni. Olyan lesz, mint Colin Squirrel, az aktuális remake felelős, a bábú, akit bárhová, bármilyen irányba lehet húzni  mellow.gif

Akkor már csak egy kérdés marad. Ez neki jó? unsure.gif
2011. szeptember 12. 12:56 #1397
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.12. 12:48)
Akkor már csak egy kérdés marad. Ez neki jó?  unsure.gif

Fogalmam sincs, ezen az emberen képtelenség elmenni. Az FN promójakor végig azt hajtogatta, hogy a díszlet és csekk 10x nagyobb, mint az UK-ban, mennyire jó érzés egy gazdagan berendezett díszletben forgatni plusz lógni a köteleken, szaladgálni és vámpírokra kövöldözni 'olyan hollywoodiasan' - hogy idézzek tőle. Whatever. Hogy jó-e ez neki? Én nem tudom, nem tudok a fejével gondolkodni. Bele sem merek gondolni, hogy miken járnak néha a gondolatai, ez az ember hülye és vagy én vagyok sokkal hülyébb, mint ő, mert nem értem a logikáját és gondolkodásmódját, vagy ő a még nálam is hülyébb biggrin.gif

Whatever. cool.gif

Tegnap valaki nyitott egy topikot a DT fórumon és érdekes dolgokat olvastam kedves barátunkról.

Barátunk Size 30 farmert visel (derék'bőség') és Size 32 hosszúságú. fear.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. szeptember 12. 13:05 #1398
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.12. 12:56)

Barátunk Size 30 farmert visel (derék'bőség') és Size 32 hosszúságú. fear.gif

Ez mit jelent? mellow.gif Magas és vékony? Ezt eddig is tudtuk... laugh.gif
2011. szeptember 12. 13:18 #1399
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.12. 13:05)
Ez mit jelent?  mellow.gif Magas és vékony? Ezt eddig is tudtuk...  laugh.gif

Size 30 = XS fear.gif
XS, öcsém, XS. omg.gif Tudtam, hogy vékony, de hogy ennyire mellow.gif

Random Fact SOK +1: Madonna poszterek voltak a szoba falain _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Random Fact SOK +2: Édesapja tanította meg vezetni
2011. szeptember 12. 13:32 #1400
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.12. 13:18)
Size 30 = XS fear.gif
XS, öcsém, XS. omg.gif Tudtam, hogy vékony, de hogy ennyire  mellow.gif

Én is XS-es voltam megboldogult karcsú koromban. laugh.gif
101 oldal 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok