Idézet (Grace Benning @ 2011.09.12. 11:48)
Ó, úgy csinálnak ezek, mintha az USA-ban csak dögös pasik élnének! Miért kell mindig egy britet kipécézni a hülye szerepekre? Egyébként meg Beetlejuice Michael Keaton volt, aki amcsi és nagyon nem szép és baromi jól csinálta a dolgát. Fura figurákért nem kell sehová sem menni. Náluk is vannak fura figurák. Davidnek jobb szerepeket szeretnék.
Itt egyet kell, hogy értsek, viszont!! Van itt valami, amit még régebben olvastam twitteren, két amcsi emberke beszélgetése twitteren, akkoriban szerették meg a DW-t és arról beszélgettek, hogy a briteknek elvont feje van. Michael sem szép, de a 'briteknek' elvont feje van -szokásuk még most is ezt hajtogatni- Nem mondom, hogy most nincs igazuk vagy igazuk van, én nem hívnám elvontnak, hanem nem szokásosnak. Lássuk be, a magyar Bred Pöttyhöz és hasonló 'macsókhoz' van hozzászokva, ez persze nem az őp hibájuk, nem hibáztatom őket ezért. Itt a fórumon is olvasgatom a Filmes topikot és simán rámondják mindenféle brit filmre, hogy 'elvont', meg sem próbálják amúgy kifejteni, hogy miért az vagy hogy egyáltalán mit is jelent a szó, miért nevezték elvontnak. Nem mondom, hogy nincs igazuk, de szerintem ez is ilyen berögzült eszme.
DT-nek én is másmilyen szerepet szeretnék de hogy őszinte legyek, számítottam erre és tavaly is ezt mondogattam a topikban. Nem egy Robert Pattinson (!) vagy egy Orloando Bloom, nem is izmos, ezért Seab Bean vagy Jason Isaacs útját sem járhatja be. Geek és loser szerepeket látok magam előtt, sok remake és folytatásos filmben, mert az is biztos, hogy egy Amerikai pite filmbe soha nem kerülne be, egy nagy hollyweird filmbe is csak őrült tudósként tudom elképzelni. Olyan lesz, mint Colin Squirrel, az aktuális remake felelős, a bábú, akit bárhová, bármilyen irányba lehet húzni
Idézet (kericske @ 2011.09.12. 11:49)
ez a kép miből van??
amúgy

de nagyon
A fürdőszobám tükrénél készítettem ezt a képet róla