Igen, ott sem más a helyzet

De conversation about politicians is off, mert nem politizálunk.

Nem akarjuk bezáratni a topikot, úgyhogy ha van ezzel kapcsolatban mondandótok, azt Emily-ben (e-mail) vitassuk meg vagy tisztázd le magadban
Idézet (kericske @ 2011.07.21. 11:05)
És már múltkor amikor a gyerek témáról beszéltünk, akkor is ott volt bennem, hogy örülök, hogy találtam képet a neten róluk, mert .. de közben meg tudom azt is, hogy ő ezt nem szeretné. Ezért egy kicsit rosszul érzem magam a kíváncsiságom miatt.
Én gyakran érzek ilyet.

Olyan sok interjút olvastam már, amiben arról beszél, hogy ő soha nem azért akart színész lenni, hogy híres legyen, meg hogy mindenki ráfigyeljen, róla beszéljen. MInt tudjuk, gyerekkorában is csúfolták amiért 'csúnya' volt és apja lelkész, akkor sem vette jónéven, ha az emberek szidták és hasonló. Érdekes, hogy azt nyilatkozza, hogy nem tudja hol romlott el minden, miközben világos, hogy a DW-nál. Isten nyugosztalja Helen, az anyja megtaníttata vele, hogy ha valakiről nem tudsz jót mondani, inkább ne mondj neki semmit, ne beszéljen feleslegesen és vigyázzon arra, hogy mit mond, mert az ember képes mindent felfújni. Sandy tiszteletben álló személyiség még mindig és nem akarták, hogy a magánéletükről szóljon minden. David pedig egyenesen a falra mászik ettől. A képekkel nem tudunk mit kezdeni, első sorban a médiát okolja és bár ezt soha nem mondta, de a fangörlök hibája kb ugyanekkora. Ha találsz egy képet vagy meg tudsz valamit, ne terjeszd mert ő nem akarja. Ez sok hamis és alaptalan pletyka alapja, szerintem enyhén szólva is túlzás, hogy látják őket Amerikában és a média már is egyből így meg úgy nyilatkozgat. Nap mint nap ütközöm magénéleti infókba de engem nem érdekel, nem posztolom nem terjesztem, minek? Ez a topik jó hely, mert viszonylag keveset beszélünk erről.
ui: már régóta gondolkodom rajta, hogy az arca szeplős???csak azért, mert nem vilégos a bőre, haja.
David szeplős, nagyon is, majdnem olyan szeplős, mint Rupert Grint, aki vörös
ja, tom mit akartam
a hivatalos oldalán vannak képek a Fright Night-ból, és az egyik olyan képen, ahol látszik a hasa, látszik egy heg.
Vki írta múltkor, hogy volt vmi műtétje, annak lenne a helye?
Aye, féregnyúlványt operáltak ki belőle 9 éves korában és annak a nyoma. Barátunk menni sem tudott már és majdnem meghalt a mentőben. Állítólag. Bár ez kb annyira lehet igaz, mint hogy 2007-ben egyszer már meghalt. Állítólag.