Starity

David Tennant 4

101 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 21. 09:43 #121
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 08:43)
BRÉKING NYÚZ!! A The News of The World újság most letartóztatott 2 fejese bevallotta, hogy mely sztárok telefonját törték fel és barátunk sajnos benne van a sorban  sad.gif 
Tehát akkor David, Jude 'The other guy who played Hamlet' Law, Vilmos felesége és Hugh Grant mellett Hugh barátnője, Pete Andre, Katie Price, Kate Moss, Davina McCall, Guy Ritchie, Madonna, Myleene Klass telefonját is feltörték plusz a Szeptember 11-ei áldozatok családtagjai. Óh anyám fear.gif

Juj, ez nagyon gáz!

Igyekszem minél hamarabb, a hétvégén megnézni a filmet, és elmondok mindent ami eszembe jut róla biggrin.gif Ígérem!
Bár az első kb. 7 percről már el tudom mondani, hogy hmm... biggrin.gif
Erről jut eszembe, hogy ha megnézitek a neten egy csomó összevágott videó van, amiben csak az ágyjeleneteit szdték össze. az én kedvencem, a Sin with David nevezetű kis szösszenet. blush.gif
2011. július 21. 09:46 #122
kericske
kericske

óóóóó
előző hozzászólásommal visszatérő vendég lettem!!!
hurrá, hurrá, hurrá!!
thumbsup.gif
2011. július 21. 09:48 #123
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.21. 09:08)
És ez az akció mire volt jó?  blink.gif

Exkluzív infók miatt. Most már értem, hogy anno miért a NOTW lőtte le a poént, hogy GM szült (egy nappal a baba születése után) és megmagyarázza a Hulk híreket is. Mi pedig itt jól körberöhögtük Davidet, hogy soha nem lesz olyan izmos, mint Sean Bean és nem lesz sem Hulk, sem pedig a tudós a film elején. Oh anyám. Most már értelmet nyer az a sok tweet a múltból, (Hulk pletykák megjelenésének hónapjában) arról, hogy Davidet sokszor látták egy londoni konditeremben. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

A NOFTW írta először, hogy a Rex pilot bukott, az is tőlük származik.
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/w7fyts.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sunyi
2011. július 21. 09:52 #124
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 09:48)
Exkluzív infók miatt. Most már értem, hogy anno miért a NOTW lőtte le a poént, hogy GM szült (egy nappal a baba születése után) és megmagyarázza a Hulk híreket is. Mi pedig itt jól körberöhögtük Davidet, hogy soha nem lesz olyan izmos, mint Sean Bean és nem lesz sem Hulk, sem pedig a tudós a film elején. Oh anyám. Most már értelmet nyer az a sok tweet a múltból, (Hulk pletykák megjelenésének hónapjában) arról, hogy Davidet sokszor látták egy londoni konditeremben. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

Azért Sean sem egy hatalmas izomkolosszus, de köszöni a bókot. biggrin.gif wub.gif Egyébként ez igen csúnya dolog. Az ilyen emberek a saját anyjukat is eladnák két centért, minden lelkiismeret furdalás nélkül. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi
2011. július 21. 09:55 #125
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 09:48)

Ez akkora szemétség, főleg nála. Nem csodáltam eddig se, hogy utálja a firkászokat, de ez már egyenesen visszataszító. Nem szereti ha írnak róla, ez tessék már tiszteletben tartani, mert ha kérdezik azért válaszolni szokott..néha
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. július 21. 10:01 #126
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.21. 09:52)
Azért Sean sem egy hatalmas izomkolosszus, de köszöni a bókot.  biggrin.gif  wub.gif Egyébként ez igen csúnya dolog. Az ilyen emberek a saját anyjukat is eladnák két centért, minden lelkiismeret furdalás nélkül.  dry.gif

Sean Bean izomzat elég volt neki a Hulkhoz, ha a film eleji tudóst alakította volna biggrin.gif

Már pedig ebből nagy botrány lesz, ha kiderül, hogy ez IS igaz. Madonna és Guy Ritchie szétpereli őket, de úgy, hogy megmukkanni sem tudnak. És hogy érezhet most szegény Davey is sad.gif Vajon mennyi mindent tudhatnak még amit nem adnak ki nekünk? blink.gif Rengeteget. És csesszék meg, pont a múltkor beszéltük, hogy David egyfolytában SMS-zik http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. július 21. 10:06 #127
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 10:01)
Sean Bean izomzat elég volt neki a Hulkhoz, ha a film eleji tudóst alakította volna  biggrin.gif

Aha, szóval Seannak olyan tudósos az izomzata? rohog.gif Mindjárt elterülök a röhögéstől. De egyébként ja. Ő sem a dagadó izmairól híres és nem is attól szexis. blush.gif wub.gif

Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 10:01)
Már pedig ebből nagy botrány lesz, ha kiderül, hogy ez IS igaz. Madonna és Guy Ritchie szétpereli őket, de úgy, hogy megmukkanni sem tudnak. És hogy érezhet most szegény Davey is  sad.gif Vajon mennyi mindent tudhatnak még amit nem adnak ki nekünk?  blink.gif Rengeteget. És csesszék meg, pont a múltkor beszéltük, hogy David egyfolytában SMS-zik http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

Igen, említettétek a múltkor, hogy David rengeteget sms-ezik. Minden bizonnyal rengeteg dolgot tudnak róla, talán azt is, hogy van-e még csaja, avagy nincsen. Ha valami ilyesmivel álltak volna elő, biztos hogy David átváltozott volna valami Hulk féle állattá! blink.gif És még igaza is lett volna. Még szerencsésnek mondhatja magát, hogy csak ennyit szivárogtattak ki róla. Bár a baba születésének hírét is ezek a szemetek szórták szét a neten... dry.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. július 21. 10:15 #128
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.21. 10:06)
Aha, szóval Seannak olyan tudósos az izomzata?  rohog.gif Mindjárt elterülök a röhögéstől. De egyébként ja. Ő sem a dagadó izmairól híres és nem is attól szexis.  blush.gif  wub.gif 
Igen, említettétek a múltkor, hogy David rengeteget sms-ezik. Minden bizonnyal rengeteg dolgot tudnak róla, talán azt is, hogy van-e még csaja, avagy nincsen. Ha valami ilyesmivel álltak volna elő, biztos hogy David átváltozott volna valami Hulk féle állattá!  blink.gif És még igaza is lett volna. Még szerencsésnek mondhatja magát, hogy csak ennyit szivárogtattak ki róla. Bár a baba születésének hírét is ezek a szemetek szórták szét a neten...  dry.gif

Nem mondtam, hogy tudós, egy tudós szerepre (amerikai film, kellenek izmok) megfelelt volna. Seané pont jó. biggrin.gif

És mindezt azért, mert labour pártiak és Gordon Brownt támogatták fear.gif Katie Price és Andre csak azért vannak a listán, mert ők real celebrities, plusz a Szeptember 11-ei áldozatok családtagjai infók miatt, de mindenki mást politikai okokból. Ezt vallották. fear.gif Megáll az eszem. A brit sajtónak nincs párja, én mondom dry.gif És mindez egy gyerek miatt derült ki mellow.gif Ha nem lett volna a beteg gyerek sztori, Jude 'The other guy who played Hamlet' Law még mindig a száját jártatná a bíróságon dry.gif
2011. július 21. 10:16 #129
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.07.21. 10:06)
Aha, szóval Seannak olyan tudósos az izomzata?  rohog.gif Mindjárt elterülök a röhögéstől. De egyébként ja. Ő sem a dagadó izmairól híres és nem is attól szexis.  blush.gif  wub.gif 
Igen, említettétek a múltkor, hogy David rengeteget sms-ezik. Minden bizonnyal rengeteg dolgot tudnak róla, talán azt is, hogy van-e még csaja, avagy nincsen. Ha valami ilyesmivel álltak volna elő, biztos hogy David átváltozott volna valami Hulk féle állattá!  blink.gif És még igaza is lett volna. Még szerencsésnek mondhatja magát, hogy csak ennyit szivárogtattak ki róla. Bár a baba születésének hírét is ezek a szemetek szórták szét a neten...  dry.gif

Gondolom azért csak óvatosan bánnak az infoval, nehogy lebukjanak, bár ez most már mindegy.
Hát ha rendesen szivárogtattak volna Davidről akkor nem csak a gatyát pereli le az illetőkről hanem még az unokájunkat is adósságba veri biggrin.gif biggrin.gif
Bár a babát úgyis is megtudtuk volna nagyon hamar a nagypapától, annak az embernek néha adhatának szájkosarat..
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. július 21. 10:18 #130
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 10:15)
Ha nem lett volna a beteg gyerek sztori, Jude 'The other guy who played Hamlet' Law még mindig a száját jártatná a bíróságon  dry.gif

Milyen beteg gyerek??? Kicsit lemaradtam a dologban..
2011. július 21. 10:23 #131
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 10:15)
Nem mondtam, hogy tudós, egy tudós szerepre (amerikai film, kellenek izmok) megfelelt volna. Seané pont jó.  biggrin.gif 
És mindezt azért, mert labour pártiak és Gordon Brownt támogatták fear.gif Katie Price és Andre csak azért vannak a listán, mert ők real celebrities, plusz a Szeptember 11-ei áldozatok családtagjai infók miatt, de mindenki mást politikai okokból. Ezt vallották. fear.gif Megáll az eszem. A brit sajtónak nincs párja, én mondom  dry.gif És mindez egy gyerek miatt derült ki  mellow.gif Ha nem lett volna a beteg gyerek sztori, Jude 'The other guy who played Hamlet' Law még mindig a száját jártatná a bíróságon  dry.gif

David mégis miféle politikai okból van fent a listán? Lemaradtam volna valamiről?
2011. július 21. 10:41 #132
- törölt felhasználó -    
Látszik, hogy nem igen követitek a brit médiát biggrin.gif Nem is baj, ritka nagy szenny. Akkor most elmondom, az egészet, előről. A The Sun lehozot egy cikett kb 1 hete arról, hogy Gordon Brown (labour párt) fia súlyos légzési rendellenességben szenved de ezt mindenki elől titkolja, mivel a súlyos betegség gyógyítását nem önerőből fizeti, hanem az adózók pénzéből *itt most mindenki vághat egy idézőjelbe tett meglepett fejet*

A neve elhallgatását kérő emberke másnap azzal állt elő, hogy arra is bizonyítéka van, hogy a NOTW-nél az előző miniszter (Gordon) híveinek telefonját hackelik. (Nyilván nagyobb sztárok). Most a miniszter elnök David Cameron, aki kifejezetten utálja Davidet by the way, röhögött a markába, hogy na így jártatok gyerekek. Nagyon előnyben érezte magát, mikor kiderült, hogy a NOTW-nél dolgozott egy emberke, akit régebben ő is alkalmazott és persze tagadja, hogy tudta volna miket művelt a felbérelt emberke. Eddig világos? biggrin.gif

Letartóztatták Rupert Murdoch-ot és Reebekah XY (nem tudom a vezetéknevét) mert pert vesztett Jude 'The other guy who played Hamlet' Law és a többiek ellen, akik már régebben beperelték az újságot. Rupert akkor beszállt a Sky1 nevű csatorna finanszírozási alapjába, néhány napja valaki a bíróságon ÁLLÍTÓLAG Worchester-szósz-t akart a majdnem kopasz fejére önteni, másnap pedig valaki meghackelte a The Sun-t és kiposztolt egy fake cikket arról, hogy Rupert meghalt.

Most vallatják Rupertet és Rebbekát is, David Cameron tagad, az ő embere pedig folyamatosan nyögi ki a titkokat és behind the scenes dolgokat, mert azt mondták neki a nyomozók, hogy kevesebbet kap (büntetést), ha köp értelmes információt.

David mindig is labour párti volt, több kampányvideóban is részt vett és Gordon barátja is ...

Nyomonkövethető volt? biggrin.gif
2011. július 21. 10:47 #133
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 10:41)
Látszik, hogy nem igen követitek a brit médiát  biggrin.gif Nem is baj, ritka nagy szenny. Akkor most elmondom, az egészet, előről. A The Sun lehozot egy cikett kb 1 hete arról, hogy Gordon Brown (labour párt) fia súlyos légzési rendellenességben szenved de ezt mindenki elől titkolja, mivel a súlyos betegség gyógyítását nem önerőből fizeti, hanem az adózók pénzéből *itt most mindenki vághat egy idézőjelbe tett meglepett fejet*
A neve elhallgatását kérő emberke másnap azzal állt elő, hogy arra is bizonyítéka van, hogy a NOTW-nél az előző miniszter (Gordon) híveinek telefonját hackelik. (Nyilván nagyobb sztárok). Most a miniszter elnök David Cameron, aki kifejezetten utálja Davidet by the way, röhögött a markába, hogy na így jártatok gyerekek. Nagyon előnyben érezte magát, mikor kiderült, hogy a NOTW-nél dolgozott egy emberke, akit régebben ő is alkalmazott és persze tagadja, hogy tudta volna miket művelt a felbérelt emberke. Eddig világos?  biggrin.gif 
Letartóztatták Rupert Murdoch-ot és Reebekah XY (nem tudom a vezetéknevét) mert pert vesztett Jude 'The other guy who played Hamlet' Law és a többiek ellen, akik már régebben beperelték az újságot. Rupert akkor beszállt a Sky1 nevű csatorna finanszírozási alapjába, néhány napja valaki a bíróságon ÁLLÍTÓLAG Worchester-szósz-t akart a majdnem kopasz fejére önteni, másnap pedig valaki meghackelte a The Sun-t és kiposztolt egy fake cikket arról, hogy Rupert meghalt.
Most vallatják Rupertet és Rebbekát is, David Cameron tagad, az ő embere pedig folyamatosan nyögi ki a titkokat és behind the scenes dolgokat, mert azt mondták neki a nyomozók, hogy kevesebbet kap (büntetést), ha köp értelmes információt. 
David mindig is labour párti volt, több kampányvideóban is részt vett és Gordon barátja is ... 
Nyomonkövethető volt?  biggrin.gif

Értem biggrin.gif
A zsaruk mindig avval kötnek alkut aki először köp, mégha kevesebbet is tud mint a többiek.
2011. július 21. 10:49 #134
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Csak mert kell..
http://29.media.tumblr.com/tumblr_loo5xoXiks1qahmy6o1_400.jpg
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske, Sally Sparrow
2011. július 21. 10:51 #135
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 10:41)
Látszik, hogy nem igen követitek a brit médiát  biggrin.gif Nem is baj, ritka nagy szenny. Akkor most elmondom, az egészet, előről. A The Sun lehozot egy cikett kb 1 hete arról, hogy Gordon Brown (labour párt) fia súlyos légzési rendellenességben szenved de ezt mindenki elől titkolja, mivel a súlyos betegség gyógyítását nem önerőből fizeti, hanem az adózók pénzéből *itt most mindenki vághat egy idézőjelbe tett meglepett fejet*
A neve elhallgatását kérő emberke másnap azzal állt elő, hogy arra is bizonyítéka van, hogy a NOTW-nél az előző miniszter (Gordon) híveinek telefonját hackelik. (Nyilván nagyobb sztárok). Most a miniszter elnök David Cameron, aki kifejezetten utálja Davidet by the way, röhögött a markába, hogy na így jártatok gyerekek. Nagyon előnyben érezte magát, mikor kiderült, hogy a NOTW-nél dolgozott egy emberke, akit régebben ő is alkalmazott és persze tagadja, hogy tudta volna miket művelt a felbérelt emberke. Eddig világos?  biggrin.gif 
Nyomonkövethető volt?  biggrin.gif

Nagyjából ja. wink.gif A lényeget értem, bár úgy vagyok én ezzel, mint a Bibliával. Az, ami le van írva, szöges ellentétben áll azzal, amit tanítanak róla, ezért elég sokszor volt WTF momentem olvasás közben. rohog.gif Mind a Bibliát, mind a szövegedet illetően. rohog.gif A lényeg, hogy nem csak nálunk mocskos korrupt fajta a politikus. rohog.gif
2011. július 21. 11:05 #136
kericske
kericske

Nem követem a brit bulvárt, de gondoltam, hogy ez a szál lehetett érdekes a médiának.

Érdekes doldog ez, mert én is szeretek tudni dolgokat a kedvenceimről, ők meg kihasználják ezt. És már múltkor amikor a gyerek témáról beszéltünk, akkor is ott volt bennem, hogy örülök, hogy találtam képet a neten róluk, mert .. de közben meg tudom azt is, hogy ő ezt nem szeretné. Ezért egy kicsit rosszul érzem magam a kíváncsiságom miatt.
Reggel vmit akartam írni, akkor nem léptem be, most meg már ... nem is tudom mit akartam smileeee.gif öregszem na.

ui: már régóta gondolkodom rajta, hogy az arca szeplős???csak azért, mert nem vilégos a bőre, haja.
ja, tom mit akartam w00t.gif
a hivatalos oldalán vannak képek a Fright Night-ból, és az egyik olyan képen, ahol látszik a hasa, látszik egy heg.
Vki írta múltkor, hogy volt vmi műtétje, annak lenne a helye?
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. július 21. 11:52 #137
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 08:30)
Kuvasz? Az aranyos nagyon. Hogy hívjátok?  biggrin.gif 
Brendan. A múltjáról a filmben csak annyit tudunk, hogy a tesója Susan masszőr és mikor beszélget Mirrie-vel abban a kocsmában, amiben Miranda ... (nem lövöm le a poént) Brendant mindenki előtt, ott beszél a család fontosságáról. Szülők meghaltak, tűz ütött ki a házban.
A könyvben több utal a múltjára. Brendan tesója Susan azt hiszem tanár vagy ovónéni, most nem emlékszem miért van Susan-nál sok gyerek, mikor Miranda elmegy Brendan felől érdeklődni. Susan a könyvben sem volt nagyon bőbeszédű és haragudott Brendan-re mert mikor teherbe esett és a pasija elhagyta, az megígérte neki, hogy anyagilag is támogatja őt, de egyre kevesebbet találkoztak és a pénz is egy ideje már csak csekk formájában érkezett majd egy idő után sehogyan sem.
Brendan egy nagyon rendes gyerek volt, félénk, akit az iskolában 'sassy gay'-nek csúfoltak és ezért vált ilyenné. Kutyákat tanított be, mert azok nagyon megbíztak benne. Kívülről azt mutatta, hogy megbízható meg minden, de maga körül mindenkit egymás ellen fordított... 
Érdekes amúgy, hogy a film remekül hozta a manipulatív Brendant, aki a könyvben nekem szerényebbnek tűnt, míg a filmben magabiztosabb. Talán a sok közeli kép a szemekről. Esküszöm, hogy ez lehet a titok nyitja.  biggrin.gif

Lujza a hölgy neve smileeee.gif
Na igen, én nem olvastam, de az biztos, hogy kell legyen valami ami ilyenné tesz egy embert. Ok nélkül senki nem így születik. Vannak akik jobban bírják a sors csapásait, mások meg különféle pszichiátriai esetekké fejlődnek kisebb-nagyobb mértékben.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 21. 12:06 #138
- törölt felhasználó -    
Igen, ott sem más a helyzet biggrin.gif De conversation about politicians is off, mert nem politizálunk. biggrin.gif Nem akarjuk bezáratni a topikot, úgyhogy ha van ezzel kapcsolatban mondandótok, azt Emily-ben (e-mail) vitassuk meg vagy tisztázd le magadban biggrin.gif

Idézet (kericske @ 2011.07.21. 11:05)
És már múltkor amikor a gyerek témáról beszéltünk, akkor is ott volt bennem, hogy örülök, hogy találtam képet a neten róluk, mert ..  de közben meg tudom azt is, hogy ő ezt nem szeretné. Ezért egy kicsit rosszul érzem magam a kíváncsiságom miatt.

Én gyakran érzek ilyet. sad.gif Olyan sok interjút olvastam már, amiben arról beszél, hogy ő soha nem azért akart színész lenni, hogy híres legyen, meg hogy mindenki ráfigyeljen, róla beszéljen. MInt tudjuk, gyerekkorában is csúfolták amiért 'csúnya' volt és apja lelkész, akkor sem vette jónéven, ha az emberek szidták és hasonló. Érdekes, hogy azt nyilatkozza, hogy nem tudja hol romlott el minden, miközben világos, hogy a DW-nál. Isten nyugosztalja Helen, az anyja megtaníttata vele, hogy ha valakiről nem tudsz jót mondani, inkább ne mondj neki semmit, ne beszéljen feleslegesen és vigyázzon arra, hogy mit mond, mert az ember képes mindent felfújni. Sandy tiszteletben álló személyiség még mindig és nem akarták, hogy a magánéletükről szóljon minden. David pedig egyenesen a falra mászik ettől. A képekkel nem tudunk mit kezdeni, első sorban a médiát okolja és bár ezt soha nem mondta, de a fangörlök hibája kb ugyanekkora. Ha találsz egy képet vagy meg tudsz valamit, ne terjeszd mert ő nem akarja. Ez sok hamis és alaptalan pletyka alapja, szerintem enyhén szólva is túlzás, hogy látják őket Amerikában és a média már is egyből így meg úgy nyilatkozgat. Nap mint nap ütközöm magénéleti infókba de engem nem érdekel, nem posztolom nem terjesztem, minek? Ez a topik jó hely, mert viszonylag keveset beszélünk erről.

ui: már régóta gondolkodom rajta, hogy az arca szeplős???csak azért, mert nem vilégos a bőre, haja.

David szeplős, nagyon is, majdnem olyan szeplős, mint Rupert Grint, aki vörös biggrin.gif

ja, tom mit akartam w00t.gif 
a hivatalos oldalán vannak képek a Fright Night-ból, és az egyik olyan képen, ahol látszik a hasa, látszik egy heg.
Vki írta múltkor, hogy volt vmi műtétje, annak lenne a helye?

Aye, féregnyúlványt operáltak ki belőle 9 éves korában és annak a nyoma. Barátunk menni sem tudott már és majdnem meghalt a mentőben. Állítólag. Bár ez kb annyira lehet igaz, mint hogy 2007-ben egyszer már meghalt. Állítólag.
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske
2011. július 21. 12:24 #139
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.21. 12:06)
Igen, ott sem más a helyzet  biggrin.gif De conversation about politicians is off, mert nem politizálunk.  biggrin.gif Nem akarjuk bezáratni a topikot, úgyhogy ha van ezzel kapcsolatban mondandótok, azt Emily-ben (e-mail) vitassuk meg vagy tisztázd le magadban  biggrin.gif 
Én gyakran érzek ilyet.  sad.gif Olyan sok interjút olvastam már, amiben arról beszél, hogy ő soha nem azért akart színész lenni, hogy híres legyen, meg hogy mindenki ráfigyeljen, róla beszéljen. MInt tudjuk, gyerekkorában is csúfolták amiért 'csúnya' volt és apja lelkész, akkor sem vette jónéven, ha az emberek szidták és hasonló. Érdekes, hogy azt nyilatkozza, hogy nem tudja hol romlott el minden, miközben világos, hogy a DW-nál. Isten nyugosztalja Helen, az anyja megtaníttata vele, hogy ha valakiről nem tudsz jót mondani, inkább ne mondj neki semmit, ne beszéljen feleslegesen és vigyázzon arra, hogy mit mond, mert az ember képes mindent felfújni. Sandy tiszteletben álló személyiség még mindig és nem akarták, hogy a magánéletükről szóljon minden. David pedig egyenesen a falra mászik ettől. A képekkel nem tudunk mit kezdeni, első sorban a médiát okolja és bár ezt soha nem mondta, de a fangörlök hibája kb ugyanekkora. Ha találsz egy képet vagy meg tudsz valamit, ne terjeszd mert ő nem akarja. Ez sok hamis és alaptalan pletyka alapja, szerintem enyhén szólva is túlzás, hogy látják őket Amerikában és a média már is egyből így meg úgy nyilatkozgat. Nap mint nap ütközöm magénéleti infókba de engem nem érdekel, nem posztolom nem terjesztem, minek? Ez a topik jó hely, mert viszonylag keveset beszélünk erről. 
David szeplős, nagyon is, majdnem olyan szeplős, mint Rupert Grint, aki vörös  biggrin.gif 
Aye, féregnyúlványt operáltak ki belőle 9 éves korában és annak a nyoma. Barátunk menni sem tudott már és majdnem meghalt a mentőben. Állítólag. Bár ez kb annyira lehet igaz, mint hogy 2007-ben egyszer már meghalt. Állítólag.

Le van ez rendezve magamban, hidd el. Nem szándékozom erről beszélni sem itt, sem privátban. David sokkal kellemesebb téma. biggrin.gif
Egyébként értelek benneteket. Az ember természetes módon kíváncsi a kedvencére, örül bármilyen újdonságnak, képnek, cikknek, még akkor is, ha esetleg az magánéleti jellegű. Hiszen a kedvenceink számunkra hozzá tartoznak a minden napjainkhoz, szeretnék ismerni is őket. Bár én azt tartom, hogy egy kis titokzatosság csak még vonzóbbá tud tenni egy hírességet a nők szemében. blush.gif Gondolom David sem akadna ki kisebb dolgokon, ha nem lettek volna már nagyobb gondjai a médiákkal. Most már a legkisebb magánéleti utalást sem tűri el, ami egyébként szerintem kicsit nevetséges, de ha ő így érzi magát jól, hát legyen. Amúgy nem hinném, hogy így érzi magát jól. Biztos ő is szeretne néha beszélni erről-arról, csak attól fél, hogy kiforgatják a szavait, tele lesz vele a sajtó és hasonlók. Így inkább foggal-körömmel védi a magánszféráját. Egyébként meg sokszor úgy vagyok vele, hogy mit változtat az, ha tudom a kedvenc sztáromról, hogy mikor született, vagy van-e csaja? Tulajdonképpen semmit. Ugyanúgy szeretem akkor is, ha mindezeket nem tudom róla. Akkor meg nem totál felesleges infók?
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, kericske, kateblock
2011. július 21. 12:40 #140
kericske
kericske

Egyetértek!

Akkor, hogy a munkásságára visszatérjünk. A DW-ben az EOT második részében a mikor a Gallifrey megérkezik a Földhöz az időlordokkal, Timothy Dalton mögött állnak páran. Van ott egy nő, aki úgy áll mint a Blinkben a szobrok, de egyszer rápillant a Doktorra és jelez neki.
De ki ő? Mit jelez? (gondolom, hogy a helyzet megoldását, hogy mit tegyen a Doki??nem tetszett Dalton - nem tom a nevét- terve???)
101 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok