David Tennant 4
2011. szeptember 07. 23:58
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Közben olvasgatjuk a DT spoof twittert? Behalok rajta, esküszöm
Néhány kedvenc tweet
I was asked what my thoughts were on Doctor Who being played by a woman. I thought that a little harsh on poor old Matt.
Yes my Big Dave nickname didn't come about purely because of my huge pool of talent, if you know what I mean ...
I've been asked to do another Shakespeare production. Well, it would seem a shame for my immense talents to go to waste would it not?
Filming The Decoy Bride was good fun. Would I get married in real life? Sure, all I'd need is my one true love who lives in the mirror.
Christmas is a time for sharing ... and I've definitely got a lot of me I'd like to share with Santa's babes!
I hate it when celebs use Twitter for self promotion. I even say so in my new Christmas Book out now which makes an ideal Christmas gift!
Went to a fancy dress party last night. Didn't know who to go as so in the end I just went as myself - the God of Love.
Just got back from addressing the local Women's Institute. They welcomed me with open arms .. and legs.
I'm in demand by all the county councils to clear the roads of snow and ice. I'm so darn hot I just look at it all and it melts before me.
Matt Smith wanted a role in The Single Father too, but unfortunately for him the kid parts had already been taken. (fekete humor de whatever
)
I've had to create a charity crossword. Clue: "One Man Jet Fueled Sex Dynamo". Answer:, 1st letter: M. 2nd Letter: E. Two Letters in total.
Kinek melyik tetszik?
(Nálam a smileyk jelzik a skálán 1-4-ig a véleményemet
)
I was asked what my thoughts were on Doctor Who being played by a woman. I thought that a little harsh on poor old Matt.
Yes my Big Dave nickname didn't come about purely because of my huge pool of talent, if you know what I mean ...
I've been asked to do another Shakespeare production. Well, it would seem a shame for my immense talents to go to waste would it not?
Filming The Decoy Bride was good fun. Would I get married in real life? Sure, all I'd need is my one true love who lives in the mirror.
Christmas is a time for sharing ... and I've definitely got a lot of me I'd like to share with Santa's babes!
I hate it when celebs use Twitter for self promotion. I even say so in my new Christmas Book out now which makes an ideal Christmas gift!
Went to a fancy dress party last night. Didn't know who to go as so in the end I just went as myself - the God of Love.
Just got back from addressing the local Women's Institute. They welcomed me with open arms .. and legs.
I'm in demand by all the county councils to clear the roads of snow and ice. I'm so darn hot I just look at it all and it melts before me.
Matt Smith wanted a role in The Single Father too, but unfortunately for him the kid parts had already been taken. (fekete humor de whatever
I've had to create a charity crossword. Clue: "One Man Jet Fueled Sex Dynamo". Answer:, 1st letter: M. 2nd Letter: E. Two Letters in total.
Kinek melyik tetszik?
2011. szeptember 08. 09:07
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szép jó reggelt!
2011. szeptember 08. 09:53
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.08. 09:07)
Szép jó reggelt!

Szebbet és jobbat
Uh, képzeljétek. Múlt héten pályáztam egy kétszemélyes Wellness hétvégére az egyik itteni nyereményjáték alkalmával és 2 SP koncertjegyet nyertem.
Mamma mia. Beolvasták a nevem, a rádióban is.
2011. szeptember 08. 10:26
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.08. 09:53)
Szebbet és jobbat
Uh, képzeljétek. Múlt héten pályáztam egy kétszemélyes Wellness hétvégére az egyik itteni nyereményjáték alkalmával és 2 SP koncertjegyet nyertem.
Senkinek sem kell, kínálgatom az elővételi jegy árának feléért de úgy sem kell senkinek sem
Odamentem a szupermarket előtt álló állandóan füstölgő kis brokkolikhoz is, azt mondták, hogy inkább fejbeverik egymást egy keményborítós kötelező olvasmánnyal
Whatever 
itt az oldalon biztos vannak SP fanok, kérdezz rá, hátha
2011. szeptember 08. 10:38
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.08. 09:53)
Szebbet és jobbat
Senkinek sem kell, kínálgatom az elővételi jegy árának feléért de úgy sem kell senkinek sem
Odamentem a szupermarket előtt álló állandóan füstölgő kis brokkolikhoz is, azt mondták, hogy inkább fejbeverik egymást egy keményborítós kötelező olvasmánnyal
Whatever 
Jaj, ne haragudj... Teljesen együtt érzek veled, de tényleg, maximálisan. De ezt nem bírtam ki kac-kac nélkül...
2011. szeptember 08. 16:26
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (kericske @ 2011.09.08. 10:26)
itt az oldalon biztos vannak SP fanok, kérdezz rá, hátha
Nem, nem égetem magam a fórumon ezzel
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.08. 10:38)
Jaj, ne haragudj... Teljesen együtt érzek veled, de tényleg, maximálisan. De ezt nem bírtam ki kac-kac nélkül...
Nem. Megyek a partira és odajárók közül lecsapok valakire, aki helyszínen akar majd jegyet venni. Kis ... megérdemelné, hogy beszóljak neki, de én ennél már felnőttesebb vagyok.
Ezzel kapcsolatban. Hallottátok a legújabb SP Fluor Tomi viccet? Hatalmas, szól nagyot, akit érdekel az írjon
És hogy beszéljünk valamiről, aminek köze van a topikhoz, ma lement egy trailer David Life and Fate műsorából. Rendkívül nagy az érdeklődés a projekt után (már most). Talán inkább (Minden bizonnyal
Azt mondják, hogy David teljesen meg volt illetődve Kenneth társaságában és egymás Hamletjéről beszélgettek a stúdió folyosóján (felvételkor).
2011. szeptember 08. 19:06
|
|
szabcsigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 151438 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.08. 16:26)
ma lement egy trailer David Life and Fate műsorából. Rendkívül nagy az érdeklődés a projekt után (már most). Talán inkább (Minden bizonnyal
mondjuk inkább így) Kenneth miatt.
Azt mondják, hogy David teljesen meg volt illetődve Kenneth társaságában és egymás Hamletjéről beszélgettek a stúdió folyosóján (felvételkor).
Nem lehet azt még sehol látni, ugye? Mármint a trailert...
2011. szeptember 08. 19:11
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (szabcsiga @ 2011.09.08. 19:06)
Nem lehet azt még sehol látni, ugye? Mármint a trailert...
Nem, ez audiófájl drágám. Ez 8 órányi audió lesz Daviddel Kenneth-tel
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 08. 19:13
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (szabcsiga @ 2011.09.08. 19:12)
ok 
Valami katonás lesz, sok könnycseppel.
Sally Sparrow
2011. szeptember 08. 19:19
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.08. 19:13)
David mint katona
Már elnézést kérek mindenkitől de még csak magam előtt is látva, elég vicces 
Nekem sem elég nagy a fantáziám ehhez... Vagyis hogy amennyire futja tőlem, az szintén vicces...
Nekem, ha katonákat kell elképzelnem, akkor olyan jó kondiban lévő csókák ugranak be lelki szemeim elé...
2011. szeptember 08. 19:25
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 151438 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.08. 19:19)
Nekem sem elég nagy a fantáziám ehhez... Vagyis hogy amennyire futja tőlem, az szintén vicces...
Nekem, ha katonákat kell elképzelnem, akkor olyan jó kondiban lévő csókák ugranak be lelki szemeim elé...
Bár itt csak hangról beszélünk, úgy meg pörfikt lesz. 
:DDD Nekem a katonáról mindig Kurt Russel A KATONA című szuperfilmje ugrik be...Davidkurtrussel
ophely88
2011. szeptember 08. 19:25
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.08. 19:19)
Bár itt csak hangról beszélünk, úgy meg pörfikt lesz. 
Nekem pedig Sean Bean vagy Jason Isaacs
Erről jut eszembe, egy vagy két oldallal ezelőtt beszúrtam a Retreat trailert, amiben DT eméletileg benne lett volna. Tessék megnézni. Ott a katona hogy néz ki? David soha nem lesz olyan izmos, és rövidkés a haja a csókának. Senkinek sem kellett volna ez a hajvágás, szóval ebből a szempontból örülök, hogy kiesett, pedig a trailer alapján nem tűnik túl érdekesnek, segített volna neki a mixelt szerepei közé plusz egyet hozzáadni. Nem látom magam előtt, ahogyan ő ezt megcsinálta volna, nem csak a kinézet, az akcentus és a karakter miatt sem. A film nagy részében menni sem tud a csóka állítólag, DT hónapokig ül egy fotelben és onnan lövöldöz ki az ablakon, el tudjátok ezt képzelni?
Meg hát mi az, hogy DT a katona, Jason Isaacs meg a férj? Maradjunk már a realitás határán, könyörgöm. DT soha nem lenne jobb katona, mint Jason, ezt én, egy DT illetve JI fan mondom
2011. szeptember 08. 19:28
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.08. 19:13)
David mint katona
Már elnézést kérek mindenkitől de még csak magam előtt is látva, elég vicces 
Köszi az infót!
Off: Itthon mért nem készítenek ilyeneket? Vagy csak én nem tudok róla? Pl. Szabó Győző: A katona
Sally Sparrow
2011. szeptember 08. 19:28
|
|
|
Idézet (szabcsiga @ 2011.09.08. 19:25)
:DDD Nekem a katonáról mindig Kurt Russel A KATONA című szuperfilmje ugrik be...Davidkurtrussel
D
Nekem meg különösebben személy szerint senki... Nem vagyok akciófilm rajongó...
2011. szeptember 08. 19:32
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.08. 19:28)
Nekem meg különösebben személy szerint senki... Nem vagyok akciófilm rajongó... 
"szuperfilmje"..lásd...vinnyogva röhögős kategória
Sally Sparrow
2011. szeptember 08. 19:35
|
|
|
Idézet (szabcsiga @ 2011.09.08. 19:31)
Milyen lenne rövid hajjal? 
Én láttam róla olyan képet, amin olyan "katonafeje" volt...
2011. szeptember 08. 19:37
|
|
|
Ophely, legyél KÉPben, plíííz!!
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.