Starity

David Tennant 4

101 oldal 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 06. 13:25 #1161
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 13:20)
iPhone segítségével szerintem igen  biggrin.gif

És csak úgy nem? sad.gif Valaki igazán feltehetné egy sima mp3-fájlba. Nekem nincs iPhone-om, de poénos lenne beállítani erre az ébresztést. rohog.gif
2011. szeptember 06. 13:27 #1162
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

2011. szeptember 06. 13:29 #1163
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 13:01)
Igen, mars a polcaidhoz, bontsd ki a dobozokat és pakolászd ki a BBC könyveket és DVD-ket.  biggrin.gif 
Off you go, everyone  biggrin.gif

Igenis, főnök! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 06. 13:52 #1164
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.06. 13:25)
És csak úgy nem? sad.gif Valaki igazán feltehetné egy sima mp3-fájlba. Nekem nincs iPhone-om, de poénos lenne beállítani erre az ébresztést. rohog.gif

Amúgy nem működik, csak iPhone-ra. Talán majd később, ha híresebb lesz, vagy valaki netán rábukkan a módjára és felteszi, addig nem mellow.gif
2011. szeptember 06. 14:07 #1165
Ylorian
Ylorian
új tag

StátuszMindig legyen nálad egy törölköző!
Hozzászólás: 63
Azonosító: 148793
Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 13:52)
Amúgy nem működik, csak iPhone-ra. Talán majd később, ha híresebb lesz, vagy valaki netán rábukkan a módjára és felteszi, addig nem  mellow.gif

Keresd meg az eredeti hang anyagot, vedd fel a telod diktafonjával, és bár rossz minőségben de meg van. Én csináltam ilyet már biggrin.gif

Oké! Máris megyek pakolni. Tardis-tortához mit szóltok? Egy kis fondan a külsejére és kész is laugh.gif

És a könyvtárban lehetne egy vastenerada simogató ahol, sült csirkével lehetne őket etetni.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. szeptember 06. 14:14 #1166
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.06. 14:07)
Keresd meg az eredeti hang anyagot, vedd fel a telod diktafonjával, és bár rossz minőségben de meg van. Én csináltam ilyet már  biggrin.gif 
Oké! Máris megyek pakolni. Tardis-tortához mit szóltok? Egy kis fondan a külsejére és kész is laugh.gif 
És a könyvtárban lehetne egy vastenerada simogató ahol, sült csirkével lehetne őket etetni.

Nekem nincs iPhone-om, a diktafon meg rossz felvételt csinál, rosszat meg nem teszek fel mellow.gif

Óh atyám. Valaki azt írta a DT fórumon, hogy az utolsó MAAN előadás után szembement Peter Jackson-nal. fear.gif Ha igaz is, nem hinném, hogy csak a darabot ment megnézni. Hobbit szagot érzek, már megint. fear.gif Hobbit. fear.gif Más sem hiányzik neki, csak a Hobbit. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Ylorian
2011. szeptember 06. 14:29 #1167
Ylorian
Ylorian
új tag

Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 14:14)
Nekem nincs iPhone-om, a diktafon meg rossz felvételt csinál, rosszat meg nem teszek fel  mellow.gif 
Óh atyám. Valaki azt írta a DT fórumon, hogy az utolsó MAAN előadás után szembement Peter Jackson-nal. fear.gif Ha igaz is, nem hinném, hogy csak a darabot ment megnézni. Hobbit szagot érzek, már megint. fear.gif Hobbit. fear.gif Más sem hiányzik neki, csak a Hobbit.  mellow.gif

Egyszer volt egy nagyon franya mikrofonom. tvből is jól vett fel, csak tönkre ment. reklamalo.gif

De ha valahol fen van a youtubon a hang, letudom tölteni, utána csak meg lehet vágni valahogy.

A Hobbitot tudom, hogy mi. Ismizem a témát, de úgy látom nem sok jót vártok a filmtől. Hát az alkata alapján elf-et tudnának csinálni belőle. De képzeljétek el őt, Közép földén, abban a cuccban kardal a kezében -ami vastagabb, mint ő - és az akcentusával. ohmy.gif
2011. szeptember 06. 14:38 #1168
kericske
kericske

egy kis FN:

keresgélek, kutatom a magyarhangot, de semmi cray.gif
ezt találtam:
cikk

"Ennek ellenére mégsem ő rá irányul minden figyelem a filmben, hanem a varázsló mellékszerepében magát megmutató David Tennantra, aki játékával mintegy lemossa kollégáit a színről."

Sally: november jön a dvd biggrin.gif

(úristen, kb. 25 percbe telt megírni ezt a hsz-t, mert a gép vacakolt, brr mad.gif )
2 felhasználónak tetszik: Ylorian, Sally Sparrow
2011. szeptember 06. 14:43 #1169
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.06. 14:29)

A Hobbitot tudom, hogy mi. Ismizem a témát, de úgy látom nem sok jót vártok a filmtől. Hát az alkata alapján elf-et tudnának csinálni belőle. De képzeljétek el őt, Közép földén, abban a cuccban kardal a kezében -ami vastagabb, mint ő - és az akcentusával.  ohmy.gif

Már kb 2 éve folyik ez a vita, hogy most benne lesz vagy nem. Orlando Bloom apját játszaná, ha minden igaz. Nem, nem akarom, hogy benne legyen, mert 1) úgy jár, mint Sean Bean vagy Elijah Wood (ott ismerte meg őket mindenki és azóta sem tudnak túllépni a kedves fanok [tisztelet a kivételnek]) 2) ha most megy forgatni oda ki, megint köti majd a szerződése az MGM-hez, vagyis dolgozik 4 hónapot vagy 5-öt, lesz benne x percet és megint nem csinálhat mellette semmit. Nem olvastam a könyvet, de állítólag kevés szerepe lenne. 4 hónap egy ilyen embernek sok idő, ez alatt el lehet készíteni egy 4-6 részes BBC drámát vagy egy filmet és 2 audiót mellow.gif Ne ragadjon már ott Új Zélandon több hónapra, hogy utána 5 percre meg betegyék. DT nem azért tanult és kapaszkodott fel azon a bizonyos létrán, hogy mindig szerződésektől függjön. Ha muszáj benne lennie, akkor ne szúrják már ki a szemét 5 perccel. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Ylorian
2011. szeptember 06. 14:47 #1170
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.09.06. 14:38)
egy kis FN:
ezt találtam: 
cikk
"Ennek ellenére mégsem ő rá irányul minden figyelem a filmben, hanem a varázsló mellékszerepében magát megmutató David Tennantra, aki játékával mintegy lemossa kollégáit a színről."
(úristen, kb. 25 percbe telt megírni ezt a hsz-t, mert a gép vacakolt, brr mad.gif )

meghajolo.gif
Nálunk a helyi sajtóban is megjelent egy cikk a filmről, de abban CF-et dícsérik agyon, és most figyeljetek, Davidet egyszer sem (!!!) említik benne! ohmy.gif wtf.gif dry.gif Mondjuk sz@r is az egész, nem tudom, ki írta, de biztos valaki CF-fan csaj a szerkesztőségből... blink.gif
November?! w00t.gif UK-ban is? smileeee.gif
2011. szeptember 06. 14:48 #1171
Ylorian
Ylorian
új tag

Az ilyenekért szokták megkapni az Oszkáron a legjobb mellékszereplő díjat, vagy nem? Lehet, hogy csak előbújt belőlem a fangirl. blush.gif
De képzeljétek el a kedves undokoskodó kollégákat, hogy verik a fejüket a falba. Na, ezek után van oka részegnek lenni, egy bizonyos valakinek. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 06. 14:50 #1172
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.09.06. 14:38)
egy kis FN:
ezt találtam: 
cikk

Minden cikkben ugyanezt írják. Nem jelent semmit sem. Nekem senki ne mondja, hogy mindenkinek tetszett DT alakítása és mindenki szerint jobb volt, mint CF, mert ilyen a világon sincsen. mellow.gif

Igen, megjelenik a DVD nemsokára és átléptük a befektetett összeg határait, bejött a költség (18 milla $) ára, garantált siker. Zöld út a második részhez dry.gif
2011. szeptember 06. 14:57 #1173
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.06. 14:47)
meghajolo.gif 
Nálunk a helyi sajtóban is megjelent egy cikk a filmről, de abban CF-et dícsérik agyon, és most figyeljetek, Davidet egyszer sem (!!!) említik benne! ohmy.gif wtf.gif dry.gif Mondjuk sz@r is az egész, nem tudom, ki írta, de biztos valaki CF-fan csaj a szerkesztőségből... blink.gif 
November?! w00t.gif UK-ban is? smileeee.gif

dvd
itt azt írják!
UK? azt nem tudom.

Ophely ne légy morci. Én annak örülök, hogy megemlítik, és pozitív kritikát kap.na. smileeee.gif
2011. szeptember 06. 14:59 #1174
Ylorian
Ylorian
új tag

Igaz, igaz. Biztos, hogy nem mindenkinek tetszett benne, de akkor is a sajtó meg a kritikusok véleménye számít.

Ha már Hobbitól legyen már akkor egy nagy szerepe. Mondjuk, valami amiből legalább félóra össze jön. Nem úgy, mint az FNbe hogy volt benne vagy 20 percet.

És a FN dvdje jön novemberbe? Mer akkor már most elteszek rá pénzt, mert akkor nem biztos, hogy lesz rá.

Ma meg elkartam menni megint az FNre de itt már nem adják. Franc a cinemaba. reklamalo.gif
2011. szeptember 06. 18:19 #1175
Ylorian
Ylorian
új tag

Ezt most találtam, és alapból gyenge az angolom, de annyira értetlenül beszél... WTF?? Valaki elmondaná nekem?

2011. szeptember 06. 18:35 #1176
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

StátuszMartha, where is my woátch?? :)
Hozzászólás: 167
Azonosító: 151438
Absolute Radio iPhone ébresztő app DT hangjával

Nekem is kell ez...sajna, nincs Iphone-om csak egy "oldfashioned" mobile, és így ki is vagyok közösítve a Tennantalarmra ébredők köréből biggrin.gif bár a barátom szerintem falra mászna tőle.. biggrin.gif
Nem osztozik velem a hobbimon...mondjuk nem is tudja, olyan szemszögből nézni, mint én blush.gif biggrin.gif Igaz, ami igaz nemsokára évfordulónk lesz és gyanítom, hogy valami Tardis kék dologgal fog meglepni...küldtem neki pár linket, remélem vette az adást. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Ylorian, Sally Sparrow
2011. szeptember 06. 18:37 #1177
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

Idézet (Ylorian @ 2011.09.06. 18:19)
Ezt most találtam, és alapból gyenge az angolom, de annyira értetlenül beszél... WTF?? Valaki elmondaná nekem?

Szia! smileeee.gif
Húúú én nem értem kristálytisztán ezt a "tájszólást", de valamiért úgy jött le, hogy a kisfiúk nincsenek elragadtatva attól, hogy DT-ről kell nyilatkozniuk...milyen vagyok cool.gif
2011. szeptember 06. 18:40 #1178
Ylorian
Ylorian
új tag

Idézet (szabcsiga @ 2011.09.06. 18:37)
Szia!  smileeee.gif 
Húúú én nem értem kristálytisztán ezt a "tájszólást", de valamiért úgy jött le, hogy a kisfiúk nincsenek elragadtatva attól, hogy DT-ről kell nyilatkozniuk...milyen vagyok cool.gif

Köszi! Mert a címből értem, hogy divának tartják, csak azt nem tudom miért. ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: szabcsiga
2011. szeptember 06. 18:51 #1179
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.06. 13:27)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jól kibeszélgették magukat! wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 06. 19:03 #1180
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.06. 18:19)

Csak poénkodtak. Yanton gyerek: hogy DT meg CF hollywoodi dívák lettek. A Chris (üveggel a kezében) nevű gyerek poénkodott meg hogy ott vannak a stúdióban (bár szabad napjuk van), csak nem akarnak nyilatkozni. Teljesen megváltoztak és meghülyültek.
Utána jött a 'nem igaz ez ám, édesek nagyon, mindketten' szöveg.

Egyéni vélemény, de szerintem nem tudtak mit válaszolni erre a kérdésre. Ha CF és DT is dívaként viselkedett, akkor sem mondhatják el az igazat, ezért csak a sablon szöveget nyomatták be előtte egy kis poénnal.

Re Oscar. David hasonló véleményen van velem, fenének sem kell Oscar. Attól nem leszel jobb vagy népszerűbb, max híresebb. Mindig mindenki azon lovagol, hogy Gary Oldman miért nem kapott még Oscart és GO-t hidegen hagyja, ahogyan Johnny Deppet is. Helena Bonham Carter pedig tavaly nyilatkozta az Emmy előtt, hogy magasról tesz minden díjátadóra, mert elvesztették már a varázsukat, összecsődítik a sok embert, showt csinálnak belőle és bundázott az egész. Teljesen egyetértek velük. Minek az Oscar? Legyen neki pénz, munka és fanok, a többi meg senkit nem érdekel.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Ylorian
101 oldal 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok