Starity

David Tennant 4

101 oldal 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 06. 08:25 #1141
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 08:15)
Ma el kellene kezdeni DT önéletrajzának folytatását. Csak a United forgatásáig van leírva.  biggrin.gif Eeek, David, miért nem tudsz pár hónapot otthon csücsükélni?  _nevet.gif  _nevet.gif

Ha egyszer kiadják könyvben az életrajzát, meg a munkásságát, akkor jó pár vaskos kötetet ki fog tenni a szöveg, ha így folytatja... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Ylorian, ophely88
2011. szeptember 06. 08:43 #1142
Ylorian
Ylorian
új tag

StátuszMindig legyen nálad egy törölköző!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 63
Csatolások: 0
Azonosító: 148793
Reményeimmel ellentétben Még DTtől sem lett jobb a kedvem. Azér még próbálkozok.

Szerintem egy egész könyvtár nem lesz elég rá. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. szeptember 06. 09:33 #1143
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Ylorian @ 2011.09.06. 08:43)

Szerintem egy egész könyvtár nem lesz elég rá.  _nevet.gif

DT könyvtár FTW

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lr27lfOuwi1qc3759o1_250.gif
2 felhasználónak tetszik: Ylorian, Sally Sparrow
2011. szeptember 06. 09:39 #1144
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 08:15)
Ma el kellene kezdeni DT önéletrajzának folytatását. Csak a United forgatásáig van leírva.  biggrin.gif Eeek, David, miért nem tudsz pár hónapot otthon csücsükélni?  _nevet.gif  _nevet.gif

Ja, hát bővítheted az életrajzát agyba-főbe. rohog.gif David Aki Sose Pihen Tennant alaposan megdolgoztat téged, az is biztos. smileeee.gif thumbsup.gif
Szóval, ha jól vettem ki a szavaidból, Manchesterben van, de még nem biztos, hogy forgat?
3 felhasználónak tetszik: Ylorian, ophely88, Sally Sparrow
2011. szeptember 06. 09:57 #1145
Ylorian
Ylorian
új tag

Nézd, ez tényleg egy biztos állás. rohog.gif

Lehet, hogy tanács adó, vagy segítő. Vagy meglepi színész.
2011. szeptember 06. 10:54 #1146
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.06. 09:39)
Manchesterben van, de még nem biztos, hogy forgat?

Igen, ott van, ez 100%, de nem tudni, hogy forgat-e vagy csak GM-mel ment le. Davidnek viszont ez nem jó, szerintem ez az ember tényleg nem tudja, hogy mit kezdjen magával, ilyenkor végigunatkozza azt az időt. biggrin.gif Hogy mit keres egyedül egy hotelben, azt pedig nem tudom, bár szerintem nem jelent túl jót, ha a családdal megy le és egyedül van a hotelben mellow.gif

Érdekes ??? infók az utolsó MAAN előadásról. Állítólag GM-et, már a bejáratnál letámadták, hogy írja alá a belépőjegyüket. Alá is írta azokat, a darab végén pedig felállva tapsolt a pasijának. Állítólag nagyon büszke volt rá, sírt a meghatódottságtól. Több riport szerint viszont a hátsó kijáraton távoztak és kikövetelte Davidtől hogy nyissa ki neki az ajtókat, pedig DT vitt minden cuccot. Hűh, de mérges volt barátunk mellow.gif Szemtanúk szerint ő vezette a kocsit is, pedig még akkor is könnyezett a meghatódottságtól és a keze is remegett mérgében. Nem tetszik ez nekem.

Ez nagyon random, tudom, de ez igazán megragadta a figyelmem. Nem engedte dedikálni, maradni a bulin és kiköveteli, hogy kinyissa előtte az ajtókat? A kisasszony még mindig nem nőtt ki a 'királylány vagyok' korszakából? mellow.gif

De hogy jót is mondjak a nőről, benne lesz a WVM-ben, ami jó, mert tetszett az első évad. Brit comedy. Olyan fejeket vágott néha, hogy az hihetetlen rohog.gif
2011. szeptember 06. 11:24 #1147
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 10:54)
Igen, ott van, ez 100%, de nem tudni, hogy forgat-e vagy csak GM-mel ment le. Davidnek viszont ez nem jó, szerintem ez az ember tényleg nem tudja, hogy mit kezdjen magával, ilyenkor végigunatkozza azt az időt.  biggrin.gif Hogy mit keres egyedül egy hotelben, azt pedig nem tudom, bár szerintem nem jelent túl jót, ha a családdal megy le és egyedül van a hotelben  mellow.gif 
Érdekes ??? infók az utolsó MAAN előadásról. Állítólag GM-et, már a bejáratnál letámadták, hogy írja alá a belépőjegyüket. Alá is írta azokat, a darab végén pedig felállva tapsolt a pasijának. Állítólag nagyon büszke volt rá, sírt a meghatódottságtól. Több riport szerint viszont a hátsó kijáraton távoztak és kikövetelte Davidtől hogy nyissa ki neki az ajtókat, pedig DT vitt minden cuccot. Hűh, de mérges volt barátunk  mellow.gif Szemtanúk szerint ő vezette a kocsit is, pedig még akkor is könnyezett a meghatódottságtól és a keze is remegett mérgében. Nem tetszik ez nekem.
Ez nagyon random, tudom, de ez igazán megragadta a figyelmem. Nem engedte dedikálni, maradni a bulin és kiköveteli, hogy kinyissa előtte az ajtókat? A kisasszony még mindig nem nőtt ki a 'királylány vagyok' korszakából?  mellow.gif 
De hogy jót is mondjak a nőről, benne lesz a WVM-ben, ami jó, mert tetszett az első évad. Brit comedy. Olyan fejeket vágott néha, hogy az hihetetlen  rohog.gif

mellow.gif
biggrin.gif dry.gif
reklamalo.gif
rolleyes.gif
2011. szeptember 06. 11:34 #1148
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.09.06. 11:24)
mellow.gif 
biggrin.gif  dry.gif 
reklamalo.gif 
rolleyes.gif

Ezen hiába mérgelődsz biggrin.gif . DT hibája, hogy ennyire papucs. mellow.gif

Neked pedig majd nemsokára írok üzenetet wink.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. szeptember 06. 11:35 #1149
Ylorian
Ylorian
új tag

Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 10:54)
Hogy mit keres egyedül egy hotelben, azt pedig nem tudom, bár szerintem nem jelent túl jót, ha a családdal megy le és egyedül van a hotelben  mellow.gif 
Érdekes ??? infók az utolsó MAAN előadásról. Állítólag GM-et, már a bejáratnál letámadták, hogy írja alá a belépőjegyüket. Alá is írta azokat, a darab végén pedig felállva tapsolt a pasijának. Állítólag nagyon büszke volt rá, sírt a meghatódottságtól. Több riport szerint viszont a hátsó kijáraton távoztak és kikövetelte Davidtől hogy nyissa ki neki az ajtókat, pedig DT vitt minden cuccot. Hűh, de mérges volt barátunk  mellow.gif Szemtanúk szerint ő vezette a kocsit is, pedig még akkor is könnyezett a meghatódottságtól és a keze is remegett mérgében. Nem tetszik ez nekem.
Ez nagyon random, tudom, de ez igazán megragadta a figyelmem. Nem engedte dedikálni, maradni a bulin és kiköveteli, hogy kinyissa előtte az ajtókat? A kisasszony még mindig nem nőtt ki a 'királylány vagyok' korszakából?  mellow.gif 

Lehet, hogy azért mert keveset van otthon sok figyelmet igényel DT-től, de ez már azért durva egy kicsit. Ha GM hasonlóan viselkedik mindig, ennyire királylányosan nem csodálkozom a hotelen. Legalább nyugta van.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2011. szeptember 06. 11:39 #1150
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 09:33)
DT könyvtár FTW

Ha elkészül, szóljatok, itt felmondok és megyek oda dolgozni! thumbsup.gif Persze csak ha felvesztek... blush.gif Nem tudom, milyen követelményeknek kell megfelelni az állásinterjún. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Ylorian
2011. szeptember 06. 11:51 #1151
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.06. 11:39)
Ha elkészül, szóljatok, itt felmondok és megyek oda dolgozni! thumbsup.gif Persze csak ha felvesztek... blush.gif Nem tudom, milyen követelményeknek kell megfelelni az állásinterjún. rolleyes.gif

Én vagyok a főnök, mivel az én ötletem volt. Azt hiszem, hogy neked állásinterjú sem szükséges, a tennatológia alapjait ismered, a tennantodalom és tenannténelem tájékán is ismeretes vagy, tehát you're hired sis biggrin.gif

De azért kérdezzük meg a nagyegeret is, elvégre az ő 'bless'-je számít

Congrats thumbsup.gif
2011. szeptember 06. 12:05 #1152
Ylorian
Ylorian
új tag

És engem felvesztek? Bár még nem vagyok igazán ismeretes ezekeben a tárgyakban - amit gőz erővel igyekszek pótolni - de vannak könyvtár ismereteim. Dolgoztam is egyben, még a suliban. És... Olyan pillantásaim vannak, hogy a legharciasabb fangirlt is elriasztom. cool.gif

Mi legyen majd a neve? Egyszerűen csak David Tennnat könyvtár?
Az előtérben meglehetne egy életnagyságú szobor róla. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 06. 12:37 #1153
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.06. 12:05)
És engem felvesztek? Bár még nem vagyok igazán ismeretes ezekeben a tárgyakban - amit gőz erővel igyekszek pótolni - de vannak könyvtár ismereteim. Dolgoztam is egyben, még a suliban. És... Olyan pillantásaim vannak, hogy a legharciasabb fangirlt is elriasztom.  cool.gif 
Mi legyen majd a neve? Egyszerűen csak David Tennnat könyvtár? 
Az előtérben meglehetne egy életnagyságú szobor róla. rolleyes.gif

Eeek, már a második jelentkező.

Nézzük mit szól a nagyegér

Congrats, te reszortod lesz a DW részleg S02 és S03. Nyomás, indulj polcokat törölgetni majd kipakolni a KÉK DOBOZOKBÓL rohog.gif a könyveket, fel a polcra. biggrin.gif

Név? Silence library? David McDonald library? Library of David McDonald? McDonald Library? biggrin.gif

Szobor? A nagyegérnek nem nagyon tetszene, úgy gondolom, ellenben viszont díjazná, ha kék színű lenne a bejárati és minden más ajtó is, felírva, hogy 'pull to open'. Olvasójegyek helyett mindenkinek timey wimey psyhics papír, amin csak akkor látszódnak az adatok, ha a könyvtáros hozzáér. Választható DW könyvjelzők, 'bigger on the inside' térhatást elősegítő függönyök az ablakokon, szonikus lámpák (beiratkozáskor mindenkinek jut egy és azzal tudod fel és lekapcsolni a lámpát a fejed felett, takarékoskodunk az árammal rohog.gif ).

Az audiótárban DW audiobookok, olvasószobában timey wimey laptopok, gépek, DW poszterek a falon, gyerekosztályon DW gyerekeknek való olvasmányok, rövidek és magazinok. Shakespeare részleg (könyv + videó + audió) ide megy Sally.

A videótárban pedig minden egyéb DT film/sorozat. Természtesen minden teremben légkondi, szonikus, projektor, DW műanyag poharak. Csoportoknak timey wimey fotelek timey wimey falatokkal DW szalvétával, és DT személyes kedvence, az arcával árult joghurtok rohog.gif

Ennyi cool.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. szeptember 06. 12:44 #1154
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 11:51)
Én vagyok a főnök, mivel az én ötletem volt. Azt hiszem, hogy neked állásinterjú sem szükséges, a tennatológia alapjait ismered, a tennantodalom és tenannténelem tájékán is ismeretes vagy, tehát you're hired sis  biggrin.gif 
De azért kérdezzük meg a nagyegeret is, elvégre az ő 'bless'-je számít
Congrats  thumbsup.gif

Aye! thumbsup.gif Felvettetek! Thanks! thumbsup.gif meghajolo.gif
Végre lesz egy hely, ahol méltó módon tudom kamatoztatni a végzettségemet és a több, mint 3 éves szakmai tapasztalatot. rohog.gif Majd novemberben visszatérek a British Library falai közé és majd különös odafigyeléssel nézek körül még egyszer, hátha tudok valami ötletet lopni. rohog.gif Mondjuk simán el tudok képzelni egy kiállítást az emeleten. Ki lenne állítva mindenféle relikvia. Például egy pár tornacsuka rohog.gif , borospoharak, timey-wimey detector, bögre, napszemüvegek... biggrin.gif
És ami elengedhetetlen. A belépés ingyenes lenne a kiállításra, de tennénk oda egy kis TARDIS perselyt, hogy adakozzanak, és jótékony célra fordítanánk... Ha pedig csodálkoznának, hogy fér ebbe a kis perselybe annyi adomány... Majd odaírjuk alá, hogy "bigger on the inside"... rohog.gif
Ami pedig a nevet illeti, mit szólnátok a "Library of Tennantology" névhez? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2011. szeptember 06. 12:48 #1155
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.06. 12:44)
Aye! thumbsup.gif Felvettetek! Thanks! thumbsup.gif meghajolo.gif
Végre lesz egy hely, ahol méltó módon tudom kamatoztatni a végzettségemet és a több, mint 3 éves szakmai tapasztalatot. rohog.gif Majd novemberben visszatérek a British Library falai közé és majd különös odafigyeléssel nézek körül még egyszer, hátha tudok valami ötletet lopni. rohog.gif Mondjuk simán el tudok képzelni egy kiállítást az emeleten. Ki lenne állítva mindenféle relikvia. Például egy pár tornacsuka rohog.gif , borospoharak, timey-wimey detector bögre, napszemüvegek... biggrin.gif
És ami elengedhetetlen. A belépés ingyenes lenne, de tennénk oda egy kis TARDIS perselyt, hogy adakozzanak, és jótékony célra fordítanánk... Ha pedig csodálkoznának, hogy fér ebbe a kis perselybe annyi adomány... Majd odaírjuk alá, hogy "bigger on the inside"... rohog.gif

Jó, az ötleteket szívesen meghallgatjuk a havonta megrendezésre kerülő megbeszélésen, tessék leírni egy timey wimey papírra az ötleteket, aztán megbeszéljük.

Láttuk már ezt a videót?

Nagyon nem tetszik a zene, de a videó spiteful.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, szabcsiga
2011. szeptember 06. 12:54 #1156
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 12:48)
Láttuk már ezt a videót? 

Nagyon nem tetszik a zene, de a videó spiteful.gif

rofl.gif Ezzel a videóval csak egy baj van. Az őrült fangörlöknek csak még jobban elborul tőle az agyuk, mi pedig, akik még vissza tudtuk fogni magunkat, kicsit bekattanunk tőle... rolleyes.gif

Ami pedig a nevet illeti, mit szólnátok a "Library of Tennantology" névhez? rohog.gif
2011. szeptember 06. 13:00 #1157
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
videó: drool.gif bekattanva biggrin.gif

a könyvtárban megkaphatom a BBC szekciót? biggrin.gif
őrült ötletek, de nagyon királyak!névben nem tudok dönteni rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. szeptember 06. 13:01 #1158
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.06. 12:54)
rofl.gif Ezzel a videóval csak egy baj van. Az őrült fangörlöknek csak még jobban elborul tőle az agyuk, mi pedig, akik még vissza tudtuk fogni magunkat, kicsit bekattanunk tőle... rolleyes.gif 

Nem érzek semmi különlegeset, kint esik és dörög, én csak meleget érzek, bekapcsolom a ventillátort, várjatok rohog.gif _nevet.gif

Megfelel a névválasztás. biggrin.gif Kösz a javaslatot, jóváhagyva biggrin.gif

Mind kaptok céges telefont és azt is garantálom, hogy soha nem késtek el a munkahelyről. Miért is?

Absolute Radio iPhone ébresztő app DT hangjával

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Idézet (kericske @ 2011.09.06. 13:00)

a könyvtárban megkaphatom a BBC szekciót? biggrin.gif 
őrült ötletek, de nagyon királyak!névben nem tudok dönteni rolleyes.gif

Igen, mars a polcaidhoz, bontsd ki a dobozokat és pakolászd ki a BBC könyveket és DVD-ket. biggrin.gif

Off you go, everyone biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. szeptember 06. 13:19 #1159
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 13:01)
Absolute Radio iPhone ébresztő app DT hangjával

w00t.gif Ezt le lehet valahol tölteni?! Ez kell nekem is! (ez a fájl) rohog.gif
2011. szeptember 06. 13:20 #1160
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.06. 13:19)
w00t.gif Ezt le lehet valahol tölteni?! Ez kell nekem is! (ez a fájl) rohog.gif

iPhone segítségével szerintem igen biggrin.gif
101 oldal 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok