Idézet (Ylorian @ 2011.09.06. 12:05)
És engem felvesztek? Bár még nem vagyok igazán ismeretes ezekeben a tárgyakban - amit gőz erővel igyekszek pótolni - de vannak könyvtár ismereteim. Dolgoztam is egyben, még a suliban. És... Olyan pillantásaim vannak, hogy a legharciasabb fangirlt is elriasztom.
Mi legyen majd a neve? Egyszerűen csak David Tennnat könyvtár?
Az előtérben meglehetne egy életnagyságú szobor róla.

Eeek, már a második jelentkező.
Nézzük mit szól a nagyegér
Congrats, te reszortod lesz a DW részleg S02 és S03. Nyomás, indulj polcokat törölgetni majd kipakolni a KÉK DOBOZOKBÓL

a könyveket, fel a polcra.
Név? Silence library? David McDonald library? Library of David McDonald? McDonald Library?
Szobor? A nagyegérnek nem nagyon tetszene, úgy gondolom, ellenben viszont díjazná, ha kék színű lenne a bejárati és minden más ajtó is, felírva, hogy 'pull to open'. Olvasójegyek helyett mindenkinek timey wimey psyhics papír, amin csak akkor látszódnak az adatok, ha a könyvtáros hozzáér. Választható DW könyvjelzők, 'bigger on the inside' térhatást elősegítő függönyök az ablakokon, szonikus lámpák (beiratkozáskor mindenkinek jut egy és azzal tudod fel és lekapcsolni a lámpát a fejed felett, takarékoskodunk az árammal

).
Az audiótárban DW audiobookok, olvasószobában timey wimey laptopok, gépek, DW poszterek a falon, gyerekosztályon DW gyerekeknek való olvasmányok, rövidek és magazinok. Shakespeare részleg (könyv + videó + audió) ide megy Sally.
A videótárban pedig minden egyéb DT film/sorozat. Természtesen minden teremben légkondi, szonikus, projektor, DW műanyag poharak. Csoportoknak timey wimey fotelek timey wimey falatokkal DW szalvétával, és DT személyes kedvence, az arcával árult joghurtok
Ennyi