Starity

David Tennant 4

101 oldal 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 05. 15:59 #1101
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2011.09.05. 15:54)
Óh, egy real DT fan. Egy újabb áldozat tennantifisz gyanúval diagnosztizálva. Betegséged addig kísér életedben, míg szeretnéd, nem igazán létezik ellene orvosság, erős akarat és bármi más belső késztetés segíthet kigyógyítani a nyavalyádból. Amennyiben neked megfelel, mi mindig itt leszünk, így vagy úgy, hogy enyhítsük a tüneteket  biggrin.gif  rohog.gif bár véglegesen csak te magad tudsz kimászni belőle, abban nem tudunk segíteni. Ha netán szükséged van egy doktorra:
http://cf1.imgobject.com/backdrops/258/4c9fab687b9aa1578e000258/the-quatermass-experiment-poster.jpg
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
És jól hallok egy kis Catherine Tate akcentust David beszédében?  biggrin.gif

a szövegét csak este otthon tudom meghallgatni mert itt nincs hang, csak végignéztem mint egy némafilmet. biggrin.gif a kép nagyon jó rolleyes.gif
van mostanság egy feléledt másik nyavalyám, csak azt itt nem reklámozom, az oldalán meg nem igazán van élet mad.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 05. 16:01 #1102
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (kericske @ 2011.09.05. 15:59)

van mostanság egy feléledt másik nyavalyám, csak azt itt nem reklámozom, az oldalán meg nem igazán van élet  mad.gif

John Simm vagy Benedict Cumberbatch? unsure.gif
2011. szeptember 05. 16:15 #1103
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.09.05. 16:01)
John Simm vagy Benedict Cumberbatch?  unsure.gif

nem rolleyes.gif magyar Száraz Dénes blush.gif

Ez a Benedict fiú teljesen új nekem :)de a neve tetszik, naon.
2011. szeptember 05. 16:47 #1104
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.09.05. 16:15)
nem rolleyes.gif magyar Száraz Dénes blush.gif
Ez a Benedict fiú teljesen új nekem :)de a neve tetszik, naon.

Bocs. Mai meglátásom az, hogy aki DT-t szereti, az Simmet vagy Cumberbatch-ot is (magyar viszonylatban is). Benedict a 2009-es SM-os Sherlock Holmes előtt szinte sehol sem volt, most pedig lesz a Hobbitban és egy Spielberg filmben 110.gif Őrületes csóka, tehetséges, majdnem annyira, mint David. Én nem látom a szexi oldalát bár neki több fanja van, mint Davidnek, sokkal de sokkal több 110.gif

http://starity.hu/images/celebs/200x300/benedict-cumberbatch-1214.jpg

A fanok Cumberbitch-nek hívják magukat és én is Cumberbitch vagyok és erre büszke biggrin.gif
2011. szeptember 05. 17:05 #1105
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.09.05. 16:47)
Bocs. Mai meglátásom az, hogy aki DT-t szereti, az Simmet vagy Cumberbatch-ot is (magyar viszonylatban is). Benedict a 2009-es SM-os Sherlock Holmes előtt szinte sehol sem volt, most pedig lesz a Hobbitban és egy Spielberg filmben  110.gif Őrületes csóka, tehetséges, majdnem annyira, mint David. Én nem látom a szexi oldalát bár neki több fanja van, mint Davidnek, sokkal de sokkal több  110.gif 
http://starity.hu/images/celebs/200x300/benedict-cumberbatch-1214.jpg
A fanok Cumberbitch-nek hívják magukat és én is Cumberbitch vagyok és erre büszke  biggrin.gif

Amikor írtad, rákerestem, elég érdekes arca van smileeee.gif a többiről meg nem tudok még nyilatkozni biggrin.gif
2011. szeptember 05. 17:19 #1106
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.09.05. 17:05)
Amikor írtad, rákerestem, elég érdekes arca van smileeee.gif a többiről meg nem tudok még nyilatkozni biggrin.gif

Tényleg érdekes feje van, de sokan aranyosnak és szexinek találják. Nálam nem ér el semmit a kinézetével. Davidnek is fura feje van, de azért ő sem egy Cumberbatch. Tehetséges a csóka, tényleg, a kinézet pedig már egy más dolog.
Mindig is úgy tekintettem erre, hogy ha egy színész nem csak jó de helyes is, az bónusz, semmi egyéb. DT sem a világ legszebb pasija, de helyes, nagyon is. Szeretjük a tehetségéért és a kinézetéért is, amit néha leszólunk, egekbe emelünk vagy burkolt megjegyzéseket teszünk rá, whatever, ez így van rendjén. wink.gif

Ha már a burkolt megjegyzéseknél tartunk, titeket zavarnak a jobbára Sally-vel elbeszélgetett burkolt kifejezéseink? biggrin.gif
2011. szeptember 05. 17:22 #1107
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.09.05. 17:19)
Tényleg érdekes feje van, de sokan aranyosnak és szexinek találják. Nálam nem ér el semmit a kinézetével. Davidnek is fura feje van, de azért ő sem egy Cumberbatch. Tehetséges a csóka, tényleg, a kinézet pedig már egy más dolog. 
Mindig is úgy tekintettem erre, hogy ha egy színész nem csak jó de helyes is, az bónusz, semmi egyéb. DT sem a világ legszebb pasija, de helyes, nagyon is. Szeretjük a tehetségéért és a kinézetéért is, amit néha leszólunk, egekbe emelünk vagy burkolt megjegyzéseket teszünk rá, whatever, ez így van rendjén.  wink.gif 
Ha már a burkolt megjegyzéseknél tartunk, titeket zavarnak a jobbára Sally-vel elbeszélgetett burkolt kifejezéseink?  biggrin.gif

? most ez alatt mit is értesz pontosan? de mivel ezt kérdezem ezért valószínűleg nem is zavar smileeee.gif
Sunyival mi van? kórház?
2011. szeptember 05. 17:30 #1108
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.09.05. 17:22)
? most ez alatt mit is értesz pontosan? de mivel ezt kérdezem ezért valószínűleg nem is zavar smileeee.gif 
Sunyival mi van? kórház?

Néha elengedjünk magunkat, főleg én és Sally, ilyenkor mondunk és gondolunk olyan dolgokat, amiket nem szívesen mondanánk el Davidnek, sem másnak, poénból leírjuk, burkoltan, mert a fangörl humor is egy fajta humor, én azt mondom rohog.gif Ilyenkor inkább kinézetéről van szó, de néha megeshet más is, amire gondolunk biggrin.gif

Nem tudom, hogy mi történt vele, nem tudok róla semmit sad.gif
2011. szeptember 05. 17:42 #1109
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.09.05. 17:30)
Néha elengedjünk magunkat, főleg én és Sally, ilyenkor mondunk és gondolunk olyan dolgokat, amiket nem szívesen mondanánk el Davidnek, sem másnak, poénból leírjuk, burkoltan, mert a fangörl humor is egy fajta humor, én azt mondom  rohog.gif Ilyenkor inkább kinézetéről van szó, de néha megeshet más is, amire gondolunk  biggrin.gif 
Nem tudom, hogy mi történt vele, nem tudok róla semmit sad.gif

Nem tartom ezt a fajta elengedést olyan borzasztónak biggrin.gif Nekem is sok olyan gondolatom van ami szerintem már a fangörlséget súrolja, ezért inkább nem is írom le blush.gif

sad.gif
2011. szeptember 05. 17:46 #1110
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.09.05. 17:42)
Nem tartom ezt a fajta elengedést olyan borzasztónak biggrin.gif Nekem is sok olyan gondolatom van ami szerintem már a fangörlséget súrolja, ezért inkább nem is írom le blush.gif 
sad.gif

Pedig leírhatnád, legalább nem éreznénk magunkat egyedül a fangörl gondolatok sodrásában rohog.gif

Írtam már neki mailt és még nem válaszolt rá
2011. szeptember 05. 17:58 #1111
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kericske @ 2011.09.05. 14:14)
Sally, mikor várható, hogy megjelenik valamelyik írásod?

Hát per pillanat ötletem sincs, miről lehetne írni, úgyhogy fogalmam sincs. biggrin.gif Sajnos a legutolsó már meg sem jelent, pedig az én cikkem inkább "szakmaibb" volt, ha szabad ezt a kifejezést használnom... Volt benne egy pszichológus is idézve, meg ilyenek. Lehet, hogy azért nem tetszett nekik, mert túlságosan "szakmais" volt, benne az ödipális szakasszal meg hasonlók... rolleyes.gif De nem akarok úgy cikket írni, hogy csak saját kútfőből és privát véleményt, mert az kövezzetek meg, de szerintem nem cikk. unsure.gif Az egy kritika maximum. rolleyes.gif Na mindegy.
Ma jelent meg egy cikkem egyébként, de "sztáros". És annyira elegem van, jött összesen 3 komment, abból is egyre lehet ráfogni, hogy még van is értelme. És nem értem, miért a celebbe tették, amikor új album megjelenéséről van benne szó. dry.gif Nem értem a logikát. dry.gif
Na de nem akarok itt offolni, nem szép dolog. rolleyes.gif

Van újabb fejlemény a MAAN felvételről? Komolyan mondom, tűkön ülök, hogy legyen valaki, aki megszán bennünket. Muszáj látnom ezt a két őrültet, egyszerűen KELL. Van arról adat, mennyien vették meg a DT-CT duetteket az iTunesról? smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. szeptember 05. 18:02 #1112
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.09.05. 17:46)
Pedig leírhatnád, legalább nem éreznénk magunkat egyedül a fangörl gondolatok sodrásában  rohog.gif 
Írtam már neki mailt és még nem válaszolt rá

Okés akkor legközelebb beszállok én is. w00t.gif

Csak megzavartatok, mert mindig hangoztatjátok, hogy fangörlök így-úgy, én meg nem merek semmit sem írni. bár a ti hsz-kat messze nem gondolom fangörlösnek, és sejtem, hogy hál istennek én sem vagyok egy igazi fangörl, mert ha még ott élnék, akkor sem csinálnék olyan dolgokat, mint ők. Mert azért gondolni gondol az ember dolgokat, de az maradjon meg magának, nem? wink.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 05. 18:06 #1113
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.09.05. 18:02)

Bár a ti hsz-kat messze nem gondolom fangörlösnek, és sejtem, hogy hál istennek én sem vagyok egy igazi fangörlwink.gif

WE ARE the real fangirls, honey. biggrin.gif We know that where is the border. wink.gif
2011. szeptember 05. 18:08 #1114
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.05. 18:06)
WE ARE the real fangirls, honey. biggrin.gif We know that where is the border. wink.gif

meghajolo.gif
2011. szeptember 05. 18:09 #1115
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.05. 17:58)
Hát per pillanat ötletem sincs, miről lehetne írni, úgyhogy fogalmam sincs. biggrin.gif Sajnos a legutolsó már meg sem jelent, pedig az én cikkem inkább "szakmaibb" volt, ha szabad ezt a kifejezést használnom... Volt benne egy pszichológus is idézve, meg ilyenek. Lehet, hogy azért nem tetszett nekik, mert túlságosan "szakmais" volt, benne az ödipális szakasszal meg hasonlók... rolleyes.gif De nem akarok úgy cikket írni, hogy csak saját kútfőből és privát véleményt, mert az kövezzetek meg, de szerintem nem cikk. unsure.gif Az egy kritika maximum. rolleyes.gif Na mindegy.
Ma jelent meg egy cikkem egyébként, de "sztáros". És annyira elegem van, jött összesen 3 komment, abból is egyre lehet ráfogni, hogy még van is értelme. És nem értem, miért a celebbe tették, amikor új album megjelenéséről van benne szó. dry.gif Nem értem a logikát. dry.gif 
Na de nem akarok itt offolni, nem szép dolog. rolleyes.gif 
Van újabb fejlemény a MAAN felvételről? Komolyan mondom, tűkön ülök, hogy legyen valaki, aki megszán bennünket. Muszáj látnom ezt a két őrültet, egyszerűen KELL. Van arról adat, mennyien vették meg a DT-CT duetteket az iTunesról? smileeee.gif

Szerintem jó téma lenne az eredeti és feldolgozás produkciók (film, zene), sorozat függőség, remakek, európai kontra amerikai filmek (bár itt talán vér is folyna az elvakult fanoktól dry.gif ).

Nincs adat arról, hogy mennyien tölötték le. A felvételről pedig nem tudunk semmit, mint mondottam, nincs megadva dátum, amikor felteszik a weblapra, 3 különböző kamerával vették fel és a 3 estéből 2-n David nem volt ott a rögzítésnél, tehát nem tudom hogyan fogják ezt megoldani think.gif Lehet, hogy DT egy az egyben kimarad. unsure.gif

Mikor kaparintjuk meg? Ha nem jelenik meg DVD-n, soha. David 2 másik rögzített színdarabja is fent van/volt a weboldalon, maguk letöltik, megnézik de nem adják tovább. Én múltkor azt is mondtam egy liverpooli csajnak, hogy a pénzt is átutalom neki valahogy, csak szedje le és küldje el/töltse fel, de nemet mondott különféle indokokra hagyatkozva. Évek óta fent van a weboldalon és még sincs fent sehol máshol? Mondom, a fájlformátum miatt nem töltik fel sehová, mert nem tudják, elküldeni meg nem akarják, mert túl jó dolguk van mellow.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.05. 18:06)

WHERE THE BORDER IS, Sally, jus sayin' .. smileeee.gif
2011. szeptember 05. 18:42 #1116
kericske
kericske

OFF
Sally: mea culpa, mea maxima.
most rákestem a cikkeidre. Nem is tudtam, hogy megjelentek, mert nem nagyon nézegetem a cikkeket és comingout: miattatok és DT miatt járok ide thumbsup.gif meg ugye ha nem mész rá nem is látod ki írta.
Tetszenek és ahogy többen is írták meglepő itt, mert komoly tartamú írások. A mairól nem tudok mit mondani , mert nem ismerem a zenekart. Viszont a könyvesen jó kis vita alakult ki biggrin.gif
ON

MAAN : most én nem értem jól? úgy vették fel 3 napból kétszer, hogy DT nem volt ott? akkor az hogy?
De én is reménykedem, hogy valahogy sikerül. Mert Benedeket akarom, AKAROM !! (pénteken Kenneth-el néztem, imádom, imádom) és arra is kíváncsi vagyok, hogyan dolgozták át.
már vmi új produkciót szeretnék tőle látni.
vagy vmi normális FN-t, nem kamerásat biggrin.gif

ui:
Sally, tetszett ahogy belecsempészted DT-t biggrin.gif
2011. szeptember 05. 19:03 #1117
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.09.05. 18:42)
OFF
Sally: mea culpa, mea maxima.
most rákestem a cikkeidre. Nem is tudtam, hogy megjelentek, mert nem nagyon nézegetem a cikkeket  és comingout: miattatok és DT miatt járok ide thumbsup.gif meg ugye ha nem mész rá nem is látod ki írta. 
Tetszenek és ahogy többen is írták meglepő itt, mert komoly tartamú írások. A mairól nem tudok mit mondani , mert nem ismerem a zenekart. Viszont a könyvesen jó kis vita alakult ki biggrin.gif 
ON
MAAN : most én nem értem jól? úgy vették fel 3 napból kétszer, hogy DT nem volt ott? akkor az hogy?
De én is reménykedem, hogy valahogy sikerül. Mert Benedeket akarom, AKAROM !! (pénteken Kenneth-el néztem, imádom, imádom) és arra is kíváncsi vagyok, hogyan dolgozták át.
ui: 
Sally, tetszett ahogy belecsempészted DT-t biggrin.gif

Igen, jól értetted, DT nem volt ott, amikor felvettek 2 napi anyagot, nem tudom hogy oldják meg ezt think.gif

Én vártam, hogy mikor nyögi be valaki a médiás topikba, hogy melyik filmből van a harmadik kép rohog.gif
2011. szeptember 05. 19:06 #1118
kericske
kericske

Én vártam, hogy mikor nyögi be valaki a médiás topikba, hogy melyik filmből van a harmadik kép rohog.gif[/quote]

??
megvan biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 05. 19:20 #1119
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.09.05. 18:42)
OFF A mairól nem tudok mit mondani, mert nem ismerem a zenekart. ON

OFF Megmondom az őszintét: ma reggelig én sem ismertem őket. laugh.gif A kedvenc énekesnőmről kerestem valami hírt (Chenoa), és rábukkantam erre a cikkre egy spanyol oldalon. Gyorsan utánanéztem a bandának, hogy azért tudjak írni róluk valamit, mégis mi fán teremnek. Azóta megnéztem több klipjüket is, hát valami őrültek... _nevet.gif De jó értelemben. biggrin.gif ON

Én is nagyon néznék tőle valami friss, ropogósat. Jelenleg talán a MAAN-on kívül az improvizációs projektet várom nagyon. Hihetetlenül kíváncsi vagyok. Tök jó lesz megint Billie-vel látni (bocsi, ophely, én kedvelem a párost smileeee.gif ), nem is beszélve Morrisseyről... blush.gif Ripleyvel is kicsit "szemezgettem" anno, ómamám, na, most ebből hogy jövök ki jól..? rolleyes.gif rohog.gif
Wha'? Wha' do you say?! http://i132.photobucket.com/albums/q22/Oddymcjab/DT%20OFFICIAL/listless.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2011. szeptember 05. 19:28 #1120
kericske
kericske

az improvizációsat én is várom már
101 oldal 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok