Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.05. 17:58)
Hát per pillanat ötletem sincs, miről lehetne írni, úgyhogy fogalmam sincs.

Sajnos a legutolsó már meg sem jelent, pedig az én cikkem inkább "szakmaibb" volt, ha szabad ezt a kifejezést használnom... Volt benne egy pszichológus is idézve, meg ilyenek. Lehet, hogy azért nem tetszett nekik, mert túlságosan "szakmais" volt, benne az ödipális szakasszal meg hasonlók...

De nem akarok úgy cikket írni, hogy csak saját kútfőből és privát véleményt, mert az kövezzetek meg, de szerintem nem cikk.

Az egy kritika maximum.

Na mindegy.
Ma jelent meg egy cikkem egyébként, de "sztáros". És annyira elegem van, jött összesen 3 komment, abból is egyre lehet ráfogni, hogy még van is értelme. És nem értem, miért a celebbe tették, amikor új album megjelenéséről van benne szó.

Nem értem a logikát.
Na de nem akarok itt offolni, nem szép dolog.
Van újabb fejlemény a MAAN felvételről? Komolyan mondom, tűkön ülök, hogy legyen valaki, aki megszán bennünket. Muszáj látnom ezt a két őrültet, egyszerűen KELL. Van arról adat, mennyien vették meg a DT-CT duetteket az iTunesról?

Szerintem jó téma lenne az eredeti és feldolgozás produkciók (film, zene), sorozat függőség, remakek, európai kontra amerikai filmek (bár itt talán vér is folyna az elvakult fanoktól

).
Nincs adat arról, hogy mennyien tölötték le. A felvételről pedig nem tudunk semmit, mint mondottam, nincs megadva dátum, amikor felteszik a weblapra, 3 különböző kamerával vették fel és a 3 estéből 2-n David nem volt ott a rögzítésnél, tehát nem tudom hogyan fogják ezt megoldani

Lehet, hogy DT egy az egyben kimarad.
Mikor kaparintjuk meg? Ha nem jelenik meg DVD-n, soha. David 2 másik rögzített színdarabja is fent van/volt a weboldalon, maguk letöltik, megnézik de nem adják tovább. Én múltkor azt is mondtam egy liverpooli csajnak, hogy a pénzt is átutalom neki valahogy, csak szedje le és küldje el/töltse fel, de nemet mondott különféle indokokra hagyatkozva. Évek óta fent van a weboldalon és még sincs fent sehol máshol? Mondom, a fájlformátum miatt nem töltik fel sehová, mert nem tudják, elküldeni meg nem akarják, mert túl jó dolguk van
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.05. 18:06)
WE ARE the real fangirls, honey.
We know that where is the border.
WHERE THE BORDER IS, Sally, jus sayin' ..