Starity

David Tennant 4

101 oldal 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 04. 23:02 #1081
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 23:01)
Legfeljebb virággal biggrin.gif 
Én imádom, ahogy énekel. De tévednek. Két lehetőség van. Vagy a világ nem nőt fel Davidhez vagy mindenki másnak rossz a hallása.
Hogy ez mekkora _nevet.gif  Ezen most döltem egyet.
Az szép, kultúra bezzeg nuku.
De itt legalább normálisan eldumálunk acsargás nélkül.  beer.gif

Bitchpost Fest? wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Ylorian
2011. szeptember 04. 23:13 #1082
Ylorian
Ylorian
új tag

StátuszMindig legyen nálad egy törölköző!
Hozzászólás: 63
Azonosító: 148793
Naná, hogy minden mennyiségben cool.gif
Ma is terjesztettem Davidet. Kolléganőmnek mutattam a képét, meg hogy az amcsik szerint csúnya. A válasz, hogy nagyon is helyes. Sőt! vagy 25nek nézte w00t.gif Úgyhogy ma Tennantóltunk rolleyes.gif

De egy dolog böki a csőröm. Néztem az egyik FNes promó képet, és
a bal szeme környéke tiszta piros. Egy másik képen meg furin állt. Nincs baj ennek a szemével?
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. szeptember 04. 23:15 #1083
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 23:13)
Naná, hogy minden mennyiségben cool.gif 
Ma is terjesztettem Davidet. Kolléganőmnek mutattam a képét, meg hogy az amcsik szerint csúnya. A válasz, hogy nagyon is helyes. Sőt! vagy 25nek nézte  w00t.gif  Úgyhogy ma Tennantóltunk  rolleyes.gif

Ez jó, helyes biggrin.gif

De!! Ez nálunk picspamet jelent. Szúrd be a kedvenc smexy DT képeidet, afféle bemutatkozó picsspam, hogy lássuk 'mivel is van dolgunk' rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Ylorian, Sally Sparrow
2011. szeptember 04. 23:32 #1084
Ylorian
Ylorian
új tag

Az egyik kedvencem nem találom, most a neten, de holnap mutatom.

http://2.bp.blogspot.com/-Sg4QSwMsBFo/TZwDMNjODwI/AAJk/-N2JPxSL0no/s1600/this+isnt+random+at+all.jpg

Ezt meg most találtam _nevet.gif
http://www.nowmagazine.co.uk/imageBank/d/david-tennant5.jpg

jesszus mit találtam:d Találtam újakat. Tudom mit csinálok holnap este.
http://www.zimbio.com/pictures/sBlNY4yF5P-/David+Tennant+Set+Rex+Not+My+Lawyer/OpkywxObyob/David+Tennant
csak ezt nem engedi lineklni.

Most mond meg. Lehet Ezt a pasit nem szeretni? http://images4.fanpop.com/image/photos/15100/David-Tennant-david-tennant-15112317-640-426.jpg

Az isten állatkertje meg baromi nagy. Valami gyik kiscsaj feltette a blogjára, egy képet amin a gyerekét tartja a kezében, és ad neki puszit. Ezeknek semmi sem szent?
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. szeptember 04. 23:37 #1085
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 23:32)
Az egyik kedvencem nem találom, most a neten, de holnap mutatom.
http://2.bp.blogspot.com/-Sg4QSwMsBFo/TZwDMNjODwI/AAJk/-N2JPxSL0no/s1600/this+isnt+random+at+all.jpg
Ezt meg most találtam _nevet.gif 
http://www.nowmagazine.co.uk/imageBank/d/david-tennant5.jpg
jesszus mit találtam:d Találtam újakat. Tudom mit csinálok holnap este. 
http://www.zimbio.com/pictures/sBlNY4yF5P-/David+Tennant+Set+Rex+Not+My+Lawyer/OpkywxObyob/David+Tennant
csak ezt nem engedi lineklni.
Most mond meg. Lehet Ezt a pasit nem szeretni? http://images4.fanpop.com/image/photos/15100/David-Tennant-david-tennant-15112317-640-426.jpg
Az isten állatkertje meg baromi nagy. Valami gyik kiscsaj feltette a blogjára, egy képet amin a gyerekét tartja a kezében, és ad neki puszit. Ezeknek semmi sem szent?

Nem, semmi sem szent nekik mellow.gif Éppen ezért itt a fórumon sem nagyon szúrkáljuk be a linkeket. Legalább mi megadjuk neki a tiszteletet, ha más nem képes rá mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Ylorian, Sally Sparrow
2011. szeptember 04. 23:44 #1086
Ylorian
Ylorian
új tag

Ő róla annyi képe lehet az embernek amennyit akar. Minek az ily... mindegy nem bosszantom fel magam mára.
De éppen ezér jöttem ide. normálisan elbeszélgettek, róla meg a filmjeiről, semmi ilyesféle baromság.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. szeptember 04. 23:52 #1087
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 23:44)
Ő róla annyi képe lehet az embernek amennyit akar. Minek az ily... mindegy nem bosszantom fel magam mára. 
De éppen ezér jöttem ide. normálisan elbeszélgettek, róla meg a filmjeiről, semmi ilyesféle baromság.

Egy hibája viszont van a DT topiknak. Nekem is most esett le, hogy valami nagyon nem stimmel mellow.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lqguxcdGAt1qmdk7jo1_500.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ezen az oldalon még senki sem szúrta be a kis drágát és ez bűn rohog.gif
Büntetésetek egy DT spex spam. Kibírjátok? Tudtok majd holnap este aludni? rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Ylorian, Sally Sparrow, kericske
2011. szeptember 04. 23:59 #1088
Ylorian
Ylorian
új tag

Vétek kihagyni megérdemeljük büntetést. Szánom bánom bűneim, de
Takin' Over the Asylum kezdtem el nézni. Bár nem sok mindent értek felírat nélkül, de muszáj nézni blush.gif

Már biztos, hogy jól fogok aludni, erre a 4órára, de meg éri.
Holnap meló Jippy! unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 05. 11:54 #1089
ophely88
ophely88
time lady

Spex spam elmarad, beszéljünk inkább arról, hogy tegnap meghallgattam a COC showt. Egy lánynak szülinapja volt és kapott egy szonikust. Meg is mondta, hogy Matt a kedvence, de Davidet hidegen hagyta. Arra kérte a csajt, hogy szólaltassa meg, hadd hallja a hangját. Nyögdécselt meg bólogatott, hogy ez igen. Igazi Whovian heart.gif COC pedig lereagálta a helyzetet, egyből.

'DT sex line. DT enjoys himself'

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

COC végig 'DT sex line'-ak hívta a műsort biggrin.gif rohog.gif , néhány hülye fangörlnek köszönhetően fear.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. szeptember 05. 11:58 #1090
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.09.05. 11:54)
'DT sex line. DT enjoys himself'

rolleyes.gif biggrin.gif laugh.gif
2011. szeptember 05. 12:05 #1091
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.05. 11:58)
rolleyes.gif biggrin.gif laugh.gif

Barátunk poénkodott is, hogy elméletileg ráér, hétfőtől egy ideig munkanélküli, tehát az idejéből kifutná. Majd elgondolkozott, hogy megérné-e egy ilyen vonalat nyitni, írkáltak be twitteren keresztül a kedves fanok, hogy szívesen részt vennének a programban, vetkőzni sem muszáj, nekik elég, ha csak felolvas valami szép vagy csúnya szöveget a skót akcentusával. Valaki azt is írta (ha jól láttam), hogy '2 in 1. It feels good for me, and so is it for David's purse'. biggrin.gif _nevet.gif _nevet.gif

Ez már annyira de annyira túllőtt a célon, hogy a pervezió határát súrolja, viszont szerintem nagyon vicces _nevet.gif _nevet.gif david meg csak 'Wha? What do you mean by that? What's with my accent?'. Nem, nem érti, nem érti, egyszerűen nem rohog.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 05. 12:21 #1092
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Szervuztok, kedveseim! Megérkezett a tékozló leány. A hétvégén olyan szinten lefoglalt a befogadott, ámde merőben hálátlan kis eb, hogy örülök, hogy élek. laugh.gif Egyébként imádom, szeretem, nem adom senkinek! wub.gif
Szóval Davidünk azon gondolkodik, hogy szexvonalat fog működtetni. Gratulálok a szépen fejlett humorérzékéhez. _nevet.gif Amúgy igen, az a beszólás elég perverzre sikerült, de ha ő jól vette az akadályt,nekünk miért fájjon? Én speciel röhögök rajta. _nevet.gif
2011. szeptember 05. 12:31 #1093
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.05. 12:21)
Szóval Davidünk azon gondolkodik, hogy szexvonalat fog működtetni. Gratulálok a szépen fejlett humorérzékéhez. _nevet.gif Amúgy igen, az a beszólás elég perverzre sikerült, de ha ő jól vette az akadályt,nekünk miért fájjon? Én speciel röhögök rajta. _nevet.gif

biggrin.gif Our friend was relieved... biggrin.gif
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_ljpqlyjd9H1qaaqmq.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88
2011. szeptember 05. 12:43 #1094
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.05. 12:21)
Szervuztok, kedveseim! Megérkezett a tékozló leány. A hétvégén olyan szinten lefoglalt a befogadott, ámde merőben hálátlan kis eb, hogy örülök, hogy élek.  laugh.gif Egyébként imádom, szeretem, nem adom senkinek!  wub.gif 
Szóval Davidünk azon gondolkodik, hogy szexvonalat fog működtetni. Gratulálok a szépen fejlett humorérzékéhez.  _nevet.gif Amúgy igen, az a beszólás elég perverzre sikerült, de ha ő jól vette az akadályt,nekünk miért fájjon? Én speciel röhögök rajta.  _nevet.gif

Én a földön fetrengtem, pedig nem szoktam csippantani a COC műsorok ezen részét. Az első nő (New Yorkból), végig 'sausage'-nak hívta, és úgy is köszönt el tőle, hogy good night sausage. rohog.gif DT vágta a WTF fejeket, úgy tűnik, COC-nek gyorsabban leesett, mint Davidnek. Aztán visszahívtak egy csajt, aki ébresztést kért. Az a zöld piát itta, amit David a FN alatt. Holt részeg volt, egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni, üres másodpercek teltek el, mert egyfolytában röhögött. Honolulu-n lakott és DT kérdezte, hogy milyen az idő, mondta a csaj, hogy meleg van. Barátunk megérdeklődte, hogy szokott-e viselni fűszoknyát és azt a választ kapta, hogy most is az van rajta. nevet2.gif Poénkodott vele, hogy táncoljon már a telefonba, hadd lássa a fűszoknya táncot, és ha megtetszik neki, ő is felvesz egyet rofl.gif A csaj táncolt, DT megköszönte (nagy röhögések közepette) hogy eljárta a 'honolulu táncot' a fűszoknyával, azért annyi még volt a csajban, hogy beszóljon, 'érted bármit, akár szoknya nélkül is'. rofl.gif

Valaki audioboon keresztül megüzente neki, hogy Istenien viseli a bőrgatyát és akkor is csak a fejét vakargatta, hogy most erre mit is kell mondani.

Szánalmasak ezek a fangörlök, de David WTF és ijedt fejei, amiket válaszol, hát, be kell halni rajta, esküszöm rohog.gif _nevet.gif

Kedvencem az volt, mikor meginterjúvolt egy focistát. Tudták, hogy semmit nem ért a focihoz, és mégis hagyták, hogy beszéljen. Az volt az első mondata, hogy 'Let's talk about football'. rofl.gif Szinte lehetett érezni, hogy nem ért hozzá és nem is fog semmi értelmeset sem kérdezni. David és a foci. rohog.gif Utólag csúsztattak elé kérdéseket, mert végig csak bólogatott meg adott ki sok öhm jah hangot.

rohog.gif
2011. szeptember 05. 12:54 #1095
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.05. 12:43)
Aztán visszahívtak egy csajt, aki ébresztést kért. Az a zöld piát itta, amit David a FN alatt. Holt részeg volt, egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni, üres másodpercek teltek el, mert egyfolytában röhögött. Honolulu-n lakott és DT kérdezte, hogy milyen az idő, mondta a csaj, hogy meleg van. Barátunk megérdeklődte, hogy szokott-e viselni fűszoknyát és azt a választ kapta, hogy most is az van rajta. nevet2.gif Poénkodott vele, hogy táncoljon már a telefonba, hadd lássa a fűszoknya táncot, és ha megtetszik neki, ő is felvesz egyet rofl.gif A csaj táncolt, DT megköszönte (nagy röhögések közepette) hogy eljárta a 'honolulu táncot' a fűszoknyával, azért annyi még volt a csajban, hogy beszóljon, 'érted bármit, akár szoknya nélkül is'. rofl.gif

rofl.gif Hát ez kész... nevet2.gif Mi tagadás, én is megnézném Davidet hulázni egy fűszoknyában... _nevet.gif
Amúgy mi volt az a pia, amit ivott? Elfelejtettem a nevét. blink.gif Nem abszint, mert abból kis mennyiség is durva, hát még... rolleyes.gif laugh.gif
2011. szeptember 05. 13:04 #1096
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.05. 12:31)
biggrin.gif Our friend was relieved... biggrin.gif 
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_ljpqlyjd9H1qaaqmq.gif

Erre a képre sem tudok már úgy nézni, ahogyan régen biggrin.gif rohog.gif És szerintem te sem, kedves Sally. Am I right, aye? rohog.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.05. 12:54)
rofl.gif Hát ez kész... nevet2.gif Mi tagadás, én is megnézném Davidet hulázni egy fűszoknyában... _nevet.gif

Oh yes *-*

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.05. 12:54)
Amúgy mi volt az a pia, amit ivott? Elfelejtettem a nevét. blink.gif Nem abszint, mert abból kis mennyiség is durva, hát még... rolleyes.gif laugh.gif

Én sem tudom a nevét, a csaj sem mondta. Annyit tudott kinyögni, hogy zöld amit DT is ivott a forgatáson. Valami zöld színű amerikai energiaital, a csaj feltehetőleg keverte is valamivel, vagy ott tényleg léteznek olyan energiaitalok, amitől ennyire be lehet rúgni rolleyes.gif
2011. szeptember 05. 14:14 #1097
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Sally, mikor várható, hogy megjelenik valamelyik írásod?
2011. szeptember 05. 15:04 #1098
ophely88
ophely88
time lady

Aki szerint DT szexi és nem akarja lerombolni ezt a maga előtt lévő képet, soha, de soha NE nézze meg a következő videót biggrin.gif

rofl.gif nevet2.gif rofl.gif nevet2.gif rofl.gif nevet2.gif rofl.gif nevet2.gif rofl.gif nevet2.gif rofl.gif nevet2.gif rofl.gif nevet2.gif rofl.gif nevet2.gif rofl.gif nevet2.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. szeptember 05. 15:37 #1099
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Még ez a videó sem tud eltántorítani abbéli hitemtől, amit vallok a máglyán is, hogy DT szexi. blush.gif Igaz, nem ebben de szexi.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 05. 15:54 #1100
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.09.05. 15:37)
Még ez a videó sem tud eltántorítani abbéli hitemtől, amit vallok a máglyán is, hogy DT szexi. blush.gif  Igaz, nem ebben de szexi.

Óh, egy real DT fan. Egy újabb áldozat tennantifisz gyanúval diagnosztizálva. Betegséged addig kísér életedben, míg szeretnéd, nem igazán létezik ellene orvosság, erős akarat és bármi más belső késztetés segíthet kigyógyítani a nyavalyádból. Amennyiben neked megfelel, mi mindig itt leszünk, így vagy úgy, hogy enyhítsük a tüneteket biggrin.gif rohog.gif bár véglegesen csak te magad tudsz kimászni belőle, abban nem tudunk segíteni. Ha netán szükséged van egy doktorra:

http://cf1.imgobject.com/backdrops/258/4c9fab687b9aa1578e000258/the-quatermass-experiment-poster.jpg

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

És jól hallok egy kis Catherine Tate akcentust David beszédében? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
101 oldal 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok