Idézet (Grace Benning @ 2011.09.05. 12:21)
Szervuztok, kedveseim! Megérkezett a tékozló leány. A hétvégén olyan szinten lefoglalt a befogadott, ámde merőben hálátlan kis eb, hogy örülök, hogy élek.

Egyébként imádom, szeretem, nem adom senkinek!
Szóval Davidünk azon gondolkodik, hogy szexvonalat fog működtetni. Gratulálok a szépen fejlett humorérzékéhez.

Amúgy igen, az a beszólás elég perverzre sikerült, de ha ő jól vette az akadályt,nekünk miért fájjon? Én speciel röhögök rajta.

Én a földön fetrengtem, pedig nem szoktam csippantani a COC műsorok ezen részét. Az első nő (New Yorkból), végig 'sausage'-nak hívta, és úgy is köszönt el tőle, hogy good night sausage.

DT vágta a WTF fejeket, úgy tűnik, COC-nek gyorsabban leesett, mint Davidnek. Aztán visszahívtak egy csajt, aki ébresztést kért. Az a zöld piát itta, amit David a FN alatt. Holt részeg volt, egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni, üres másodpercek teltek el, mert egyfolytában röhögött. Honolulu-n lakott és DT kérdezte, hogy milyen az idő, mondta a csaj, hogy meleg van. Barátunk megérdeklődte, hogy szokott-e viselni fűszoknyát és azt a választ kapta, hogy most is az van rajta.

Poénkodott vele, hogy táncoljon már a telefonba, hadd lássa a fűszoknya táncot, és ha megtetszik neki, ő is felvesz egyet

A csaj táncolt, DT megköszönte (nagy röhögések közepette) hogy eljárta a 'honolulu táncot' a fűszoknyával, azért annyi még volt a csajban, hogy beszóljon, 'érted bármit, akár szoknya nélkül is'.
Valaki audioboon keresztül megüzente neki, hogy Istenien viseli a bőrgatyát és akkor is csak a fejét vakargatta, hogy most erre mit is kell mondani.
Szánalmasak ezek a fangörlök, de David WTF és ijedt fejei, amiket válaszol, hát, be kell halni rajta, esküszöm
Kedvencem az volt, mikor meginterjúvolt egy focistát. Tudták, hogy semmit nem ért a focihoz, és mégis hagyták, hogy beszéljen. Az volt az első mondata, hogy 'Let's talk about football'.

Szinte lehetett érezni, hogy nem ért hozzá és nem is fog semmi értelmeset sem kérdezni. David és a foci.

Utólag csúsztattak elé kérdéseket, mert végig csak bólogatott meg adott ki sok öhm jah hangot.