Starity

David Tennant 4

101 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 04. 18:52 #1061
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
jó, persze apuka, de eddig is az volt, miért az utolsó előadás után kellett ezt csinálni?
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Ylorian
2011. szeptember 04. 18:57 #1062
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (kericske @ 2011.09.04. 18:52)
jó, persze apuka, de eddig is az volt, miért az utolsó előadás után kellett ezt csinálni?

Ezt GM kisasszonytól kell megkérdezni. Szerintem sem volt helyén való, pont az utolsó estén. Így is alig van otthon és a gyerekkel sem megy szinte sehová, akkor megy egy este mit oszt, mit szoroz? mellow.gif Afterpartyról hiányzoni kb olyan, mint a nyitóest partyjáról hiányozni, szerintem sem volt szép dolog tőle, főleg hogy a műsor előtt is ő vigyázott a gyerekre. mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, Ylorian
2011. szeptember 04. 19:46 #1063
ophely88
ophely88
time lady

Gombamód szaporodnak a DT DW-s avatarokkal rendelkező felhasználók. Mi történt? think.gif Az AXN-en nemrég indult 5-ik évad ébresztett rá mindenkit, hogy DT milyen nagyszerű Doki volt vagy mi a szösz? blink.gif
2011. szeptember 04. 20:32 #1064
Ylorian
Ylorian
új tag

StátuszMindig legyen nálad egy törölköző!
Hozzászólás: 63
Azonosító: 148793
Majd körbe nézek akkor. Tegnap túl fáradt voltam már.

WTF1 Véletlenül? És ezt mégis hogy hozta össze? blink.gif

Hát lehet, hogy GM-nek más baja is volt. De ez azér téleg ciki. Záró buliról elhurcolni... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 04. 20:39 #1065
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 20:32)
Majd körbe nézek akkor. Tegnap túl fáradt voltam már. 
WTF1 Véletlenül? És ezt mégis hogy hozta össze? blink.gif 
Hát lehet, hogy GM-nek más baja is volt. De ez azér téleg ciki. Záró buliról elhurcolni...  dry.gif

Nyilván véletlenül sikerült majdnem fejbe lőnie. David szeret maga beállni a díszletbe és mindent maga csinálni. Nem kellett volna. Bírtak volna pénzügyileg egy dublőrt, ebben biztos vagyok. Yanton azt mondta, hogy az emberek pánikoltak, a saját keze remegett, DT higgadt volt, ezt már megszokhattuk tőle, a rendező meg siettette a népet. Nem azért mondom mert az egyik kedvencemről van szó, de szerintem ez nem helyén való hozzállás egy rendezőtől. Akármennyire is siettek, nem volt sok értelme Yanton remegő kezével folytatni, mert sok 'and cut' lett belőle a végén rolleyes.gif

Isten hozott amúgy nálunk smileeee.gif beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Ylorian
2011. szeptember 04. 20:50 #1066
Ylorian
Ylorian
új tag

thumbsup.gif én is örülök, hogy itt vagyok!

Igen, a DWben is egy veszélyes jelenetet maga csinált meg.
A rendező hozzá állása tényleg helytelen volt, mert ez csak a szerencsén múlott. Vagy Yanton kézremegésén...

Erről eszembe jutott egy hasonló esett egy kanadai színészről.
Martin Cumminsal - ő is egy lol pasi -hogy a jelenet szerint lökdösődtek, ő hátra esett és csattant a feje az asztalsarkán. A kövi amire emlékezett, hogy mindenki felette áll rémült arccal, és egy kisebb vértócsában a feje... Felrepedt a fejbőre, és elvesztette az eszméletét. Bevitték mentővel, és összevarrták, erre meg ragaszkodott ahhoz, hogy ő vissza megy forgatni, és vissza is ment... Na ez a pasi is készen van rohog.gif
2011. szeptember 04. 20:53 #1067
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 20:50)

Erről eszembe jutott egy hasonló esett egy kanadai színészről.
Martin Cumminsal - ő is egy lol pasi -hogy a jelenet szerint lökdösődtek, ő hátra esett és csattant a feje az asztalsarkán. A kövi amire emlékezett, hogy mindenki felette áll rémült arccal, és egy kisebb vértócsában a feje... Felrepedt a fejbőre, és elvesztette az eszméletét. Bevitték mentővel, és összevarrták, erre meg ragaszkodott ahhoz, hogy ő vissza megy forgatni, és vissza is ment... Na ez a pasi is készen van rohog.gif

Ez durva o_O

Mióta is követsz minket a fórumon? Kíváncsi vagyok biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Ylorian, Sally Sparrow
2011. szeptember 04. 21:01 #1068
Ylorian
Ylorian
új tag

Elég rég. Május táján találtam meg először véletlenül ezt a fórumot. Regeltem is rögtön, mert a hozzászólások alapján szimpik vagytok, de nem kaptam meg a linket, és nem tudtam befejezni a regisztrációt. Közbe meg lett munkám, és teljesen lekötött. Most tértem vissza, most a 4fórumot olvasgattam, és kb 39 oldalnál járok.
És lenne is egy kérdésem, mert ezen csak lestem. A Farrel gyerek, hogy nem akart egy asztalhoz ülni Daviddel? Nem akart vele dolgozni? Lehet érezte, hogy le fogja mosni a pályáról rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. szeptember 04. 21:15 #1069
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 21:01)
Elég rég. Május táján találtam meg először véletlenül ezt a fórumot. Regeltem is rögtön, mert a hozzászólások alapján szimpik vagytok, de nem kaptam meg a linket, és nem tudtam befejezni a regisztrációt. Közbe meg lett munkám, és teljesen lekötött. Most tértem vissza, most a 4fórumot olvasgattam, és kb 39 oldalnál járok.

thumbsup.gif thumbsup.gif
Akkor van még programod egy kis időre biggrin.gif rohog.gif

Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 21:01)
És lenne is egy kérdésem, mert ezen csak lestem. A Farrel gyerek, hogy nem akart egy asztalhoz ülni Daviddel? Nem akart vele dolgozni? Lehet érezte, hogy le fogja mosni a pályáról rohog.gif

Ezt egy, a FN-ban dolgozó statiszta mondta. Talán ő volt az egyetlen, aki felismerte Davidet a forgatáson. Most hallgatom DT Christian O' Connell műsorát és abban azt mondja, hogy CF lehiggadt már, jó vele forgatni stb, de a statiszta szerint nem így volt. CF kínálta Davidet piával és azt válaszolta neki, hogy munkaidőben nem iszik, egy ideig még nyomatta neki a 'de ez ír whisky' szöveget de ez sem hatotta meg. Daviddel konkrétan senki nem akar leülni egy asztalhoz, mert nem ismerték, mindenki pizzát evett ebédre, ő pedig inkább egy francia étterembe járt ebédelni. Senki nem ment vele, más biztosan leült volna mellé ebédelni. CF és Christopher Mintz-Plasse részegek voltak párszor, és állt miattuk a forgatás. Ennyit tudni a statisztától.
2011. szeptember 04. 21:31 #1070
Ylorian
Ylorian
új tag

Az biztos, mert az elejétől kezdve elakarom olvasni.

Pocsék lehet neki, akkor a forgatás. De ha olyan, mint én, és kis mazochista, oda tartotta a másik pofiját... És tűrt.
Farrelltől pont ezt vártam. Hogy szenyózni fog vele. Mer, hogy ő iszik az "ez van", de ha Davidet sikerül egy kicsit is leitatnia, csúnyán seggbe rúgatta volna. Szerintem ez volt a cél. reklamalo.gif

Meg ennek, hogy pizzázunk, és téged meg nem hívunk, és nem is ülünk melléd... Ez nem dedós egy kicsit? De tudom milyen érzés... Velem is csinálták egyik meló helyen. Már sírva mentem be dolgozni. unsure.gif

Itt egy cikk, amiben David mesél valami érdekeset Farrelről... Szerintem nem az ő szavai, főleg ezek után. Vagy csak túl jó ember a béka segge alatti önbizalommal.
2011. szeptember 04. 21:41 #1071
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 21:31)
Az biztos, mert az elejétől kezdve elakarom olvasni. 
Pocsék lehet neki, akkor a forgatás. De ha olyan, mint én, és kis mazochista, oda tartotta a másik pofiját... És tűrt. 
Farrelltől pont ezt vártam. Hogy szenyózni fog vele. Mer, hogy ő iszik az "ez van", de ha Davidet sikerül egy kicsit is leitatnia, csúnyán seggbe rúgatta volna. Szerintem ez volt a cél.  reklamalo.gif 
Meg ennek, hogy pizzázunk, és téged meg nem hívunk, és nem is ülünk melléd... Ez nem dedós egy kicsit? De tudom milyen érzés... Velem is csinálták egyik meló helyen. Már sírva mentem be dolgozni.  unsure.gif

Szerintem annyira nem vette a szívére. El tudom képzelni, hogy nem is akarna egy részeg csókával egy asztalhoz ülni.

Dedós, de mit is várhatunk Colin Squirreltől? Én amúgy nem vagyok meglepve a hallottakon. A Rex forgatáson sokkal csúnyábban is bántak vele.

Végighallgattam a COC Műsor David részeit. A négy órás műsorból 1:26 lett. Hát nem mondom .. Kevert érzelmeim vannak a hallottak után mellow.gif
2011. szeptember 04. 21:52 #1072
Ylorian
Ylorian
új tag

Nagyon úgy tűnik David messze lemosta őket akkor mindenben _nevet.gif
Ebben igazad lehet. Farrel nekem józanul sem szimpi. Hát még részegen...
Miért ott mi volt? Hogy én mikről nem tudok? Az hogy Farrel se... kö... akarom mondani, egy népművészeti festett agyagedény lesz vele, azt tudtam. tipikusan ilyen feje van.

Ez a COC melyik műsor? Nem vagyok képben. Mesélj, szívesen meghallgatlak.

És most látom, hogy nem raktam be a linket.
http://www.ugo.com/movies/david-tennant-fright-night-interview
2011. szeptember 04. 21:55 #1073
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 21:52)

Ez a COC melyik műsor? Nem vagyok képben. Mesélj, szívesen meghallgatlak. 

Ez David haverjának, Christian O' Connell-nek a reggeli műsora az Absolute Radio-n. Christian és Davey barátok, de néha átlépi a határokat és kérdezget olyanokat, amikre David nem szívesen válaszolna. Minden évben csinálnak valami őrültséget, mint most is. Én valamiért nem éreztem ezt a mostani interjút túl erőteljesnek .. mellow.gif
2011. szeptember 04. 22:01 #1074
Ylorian
Ylorian
új tag

Hm... Érdekes. Van, mit pótolnom akkor:d De elvileg kedden. Akkor elvileg szabim van.
2011. szeptember 04. 22:19 #1075
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 22:01)
Hm... Érdekes. Van, mit pótolnom akkor:d De elvileg kedden. Akkor elvileg szabim van.

Helyes. Addig pedig mostly10 jóvoltából néhány gif a pénteki live webcastból biggrin.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lr0kdpIInC1qc3759o2_250.gif

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lr0kdpIInC1qc3759o3_250.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lr0kdpIInC1qc3759o1_500.gif

LOL @ utolsó kép rohog.gif rohog.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. szeptember 04. 22:21 #1076
Ylorian
Ylorian
új tag

Köszi! meghajolo.gif

Valódi kis örök mozgó thumbsup.gif
2011. szeptember 04. 22:26 #1077
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 22:21)
Köszi! meghajolo.gif 
Valódi kis örök mozgó thumbsup.gif

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lqzeylhPmO1r1cn5wo1_r1_100.gif

Azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy egy kisfiúba ragadt pasasról beszélünk, aki magasra nőtt, éretten gondolkodik és kifejlesztette gyilkoló skót akcentusát drool.gif wub.gif
2011. szeptember 04. 22:42 #1078
Ylorian
Ylorian
új tag

És tegyük hozzá, hogy micsoda egy ének hangja van rohog.gif
De engem gyilkolhatna vele, főleg, ha olyan szépen néz rám a két szép barna szemével... wub.gif
2011. szeptember 04. 22:51 #1079
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 22:42)
És tegyük hozzá, hogy micsoda egy ének hangja van rohog.gif 
De engem gyilkolhatna vele, főleg, ha olyan szépen néz rám a két szép barna szemével... wub.gif

Nem tud énekelni. Attól függetlenül nem dobálnám meg rohadt tojással vagy paradicsommal, ha az ablakom alatt szerenádozna nekem rohog.gif A székelyinduló vagy Rebeca Black Friday slágere is lehet felőlem, akkor sem hajigálom meg rohog.gif

Most a COC Showban COC és Richie körbe röhögték Davidet, hogy nem tud énekelni, mikor lejátszották a 2 bónusz dalt a MAAN OST-ről. David vonta a vállát, meg poénkodott, hogy 'What are ya talkin' abou?' Önkritikával nincs baj nála sem rohog.gif

COC rávágta, hogy ez olyan, mint egy rossz Glee biggrin.gif rohog.gif _nevet.gif

Azért írtam kis betűvel, hogy egyetlen sorozatfan szemét se bántsa a dolog, elég volt a rohaggy meg üzenetekből, nem kérek többet a fanoktól, köszi mellow.gif
2011. szeptember 04. 23:01 #1080
Ylorian
Ylorian
új tag

Legfeljebb virággal biggrin.gif
Én imádom, ahogy énekel. De tévednek. Két lehetőség van. Vagy a világ nem nőt fel Davidhez vagy mindenki másnak rossz a hallása.

Hogy ez mekkora _nevet.gif Ezen most döltem egyet.

Az szép, kultúra bezzeg nuku.

De itt legalább normálisan eldumálunk acsargás nélkül. beer.gif
101 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok