David Tennant 4
2011. szeptember 04. 18:57
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (kericske @ 2011.09.04. 18:52)
jó, persze apuka, de eddig is az volt, miért az utolsó előadás után kellett ezt csinálni?
Ezt GM kisasszonytól kell megkérdezni. Szerintem sem volt helyén való, pont az utolsó estén. Így is alig van otthon és a gyerekkel sem megy szinte sehová, akkor megy egy este mit oszt, mit szoroz?
2011. szeptember 04. 19:46
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Gombamód szaporodnak a DT DW-s avatarokkal rendelkező felhasználók. Mi történt?
Az AXN-en nemrég indult 5-ik évad ébresztett rá mindenkit, hogy DT milyen nagyszerű Doki volt vagy mi a szösz?
2011. szeptember 04. 20:32
|
|
Ylorianúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.06. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 148793 offline
|
Majd körbe nézek akkor. Tegnap túl fáradt voltam már.
WTF1 Véletlenül? És ezt mégis hogy hozta össze?
Hát lehet, hogy GM-nek más baja is volt. De ez azér téleg ciki. Záró buliról elhurcolni...
Hát lehet, hogy GM-nek más baja is volt. De ez azér téleg ciki. Záró buliról elhurcolni...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 04. 20:39
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 20:32)
Majd körbe nézek akkor. Tegnap túl fáradt voltam már.
Nyilván véletlenül sikerült majdnem fejbe lőnie. David szeret maga beállni a díszletbe és mindent maga csinálni. Nem kellett volna. Bírtak volna pénzügyileg egy dublőrt, ebben biztos vagyok. Yanton azt mondta, hogy az emberek pánikoltak, a saját keze remegett, DT higgadt volt, ezt már megszokhattuk tőle, a rendező meg siettette a népet. Nem azért mondom mert az egyik kedvencemről van szó, de szerintem ez nem helyén való hozzállás egy rendezőtől. Akármennyire is siettek, nem volt sok értelme Yanton remegő kezével folytatni, mert sok 'and cut' lett belőle a végén
Isten hozott amúgy nálunk
Ylorian
2011. szeptember 04. 20:50
|
|
Ylorianúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.06. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 148793 offline
|
Igen, a DWben is egy veszélyes jelenetet maga csinált meg.
A rendező hozzá állása tényleg helytelen volt, mert ez csak a szerencsén múlott. Vagy Yanton kézremegésén...
Erről eszembe jutott egy hasonló esett egy kanadai színészről.
Martin Cumminsal - ő is egy lol pasi -hogy a jelenet szerint lökdösődtek, ő hátra esett és csattant a feje az asztalsarkán. A kövi amire emlékezett, hogy mindenki felette áll rémült arccal, és egy kisebb vértócsában a feje... Felrepedt a fejbőre, és elvesztette az eszméletét. Bevitték mentővel, és összevarrták, erre meg ragaszkodott ahhoz, hogy ő vissza megy forgatni, és vissza is ment... Na ez a pasi is készen van
2011. szeptember 04. 20:53
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 20:50)
Erről eszembe jutott egy hasonló esett egy kanadai színészről.
Martin Cumminsal - ő is egy lol pasi -hogy a jelenet szerint lökdösődtek, ő hátra esett és csattant a feje az asztalsarkán. A kövi amire emlékezett, hogy mindenki felette áll rémült arccal, és egy kisebb vértócsában a feje... Felrepedt a fejbőre, és elvesztette az eszméletét. Bevitték mentővel, és összevarrták, erre meg ragaszkodott ahhoz, hogy ő vissza megy forgatni, és vissza is ment... Na ez a pasi is készen van
Ez durva o_O
Mióta is követsz minket a fórumon? Kíváncsi vagyok
2011. szeptember 04. 21:01
|
|
Ylorianúj tag |
|
Elég rég. Május táján találtam meg először véletlenül ezt a fórumot. Regeltem is rögtön, mert a hozzászólások alapján szimpik vagytok, de nem kaptam meg a linket, és nem tudtam befejezni a regisztrációt. Közbe meg lett munkám, és teljesen lekötött. Most tértem vissza, most a 4fórumot olvasgattam, és kb 39 oldalnál járok.
És lenne is egy kérdésem, mert ezen csak lestem. A Farrel gyerek, hogy nem akart egy asztalhoz ülni Daviddel? Nem akart vele dolgozni? Lehet érezte, hogy le fogja mosni a pályáról
És lenne is egy kérdésem, mert ezen csak lestem. A Farrel gyerek, hogy nem akart egy asztalhoz ülni Daviddel? Nem akart vele dolgozni? Lehet érezte, hogy le fogja mosni a pályáról
2011. szeptember 04. 21:15
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 21:01)
Elég rég. Május táján találtam meg először véletlenül ezt a fórumot. Regeltem is rögtön, mert a hozzászólások alapján szimpik vagytok, de nem kaptam meg a linket, és nem tudtam befejezni a regisztrációt. Közbe meg lett munkám, és teljesen lekötött. Most tértem vissza, most a 4fórumot olvasgattam, és kb 39 oldalnál járok.
Akkor van még programod egy kis időre
Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 21:01)
Ezt egy, a FN-ban dolgozó statiszta mondta. Talán ő volt az egyetlen, aki felismerte Davidet a forgatáson. Most hallgatom DT Christian O' Connell műsorát és abban azt mondja, hogy CF lehiggadt már, jó vele forgatni stb, de a statiszta szerint nem így volt. CF kínálta Davidet piával és azt válaszolta neki, hogy munkaidőben nem iszik, egy ideig még nyomatta neki a 'de ez ír whisky' szöveget de ez sem hatotta meg. Daviddel konkrétan senki nem akar leülni egy asztalhoz, mert nem ismerték, mindenki pizzát evett ebédre, ő pedig inkább egy francia étterembe járt ebédelni. Senki nem ment vele, más biztosan leült volna mellé ebédelni. CF és Christopher Mintz-Plasse részegek voltak párszor, és állt miattuk a forgatás. Ennyit tudni a statisztától.
2011. szeptember 04. 21:31
|
|
Ylorianúj tag |
|
Az biztos, mert az elejétől kezdve elakarom olvasni.
Pocsék lehet neki, akkor a forgatás. De ha olyan, mint én, és kis mazochista, oda tartotta a másik pofiját... És tűrt.
Farrelltől pont ezt vártam. Hogy szenyózni fog vele. Mer, hogy ő iszik az "ez van", de ha Davidet sikerül egy kicsit is leitatnia, csúnyán seggbe rúgatta volna. Szerintem ez volt a cél.
Meg ennek, hogy pizzázunk, és téged meg nem hívunk, és nem is ülünk melléd... Ez nem dedós egy kicsit? De tudom milyen érzés... Velem is csinálták egyik meló helyen. Már sírva mentem be dolgozni.
Itt egy cikk, amiben David mesél valami érdekeset Farrelről... Szerintem nem az ő szavai, főleg ezek után. Vagy csak túl jó ember a béka segge alatti önbizalommal.
Pocsék lehet neki, akkor a forgatás. De ha olyan, mint én, és kis mazochista, oda tartotta a másik pofiját... És tűrt.
Farrelltől pont ezt vártam. Hogy szenyózni fog vele. Mer, hogy ő iszik az "ez van", de ha Davidet sikerül egy kicsit is leitatnia, csúnyán seggbe rúgatta volna. Szerintem ez volt a cél.
Meg ennek, hogy pizzázunk, és téged meg nem hívunk, és nem is ülünk melléd... Ez nem dedós egy kicsit? De tudom milyen érzés... Velem is csinálták egyik meló helyen. Már sírva mentem be dolgozni.
Itt egy cikk, amiben David mesél valami érdekeset Farrelről... Szerintem nem az ő szavai, főleg ezek után. Vagy csak túl jó ember a béka segge alatti önbizalommal.
2011. szeptember 04. 21:41
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 21:31)
Az biztos, mert az elejétől kezdve elakarom olvasni.
Szerintem annyira nem vette a szívére. El tudom képzelni, hogy nem is akarna egy részeg csókával egy asztalhoz ülni.
Dedós, de mit is várhatunk Colin Squirreltől? Én amúgy nem vagyok meglepve a hallottakon. A Rex forgatáson sokkal csúnyábban is bántak vele.
Végighallgattam a COC Műsor David részeit. A négy órás műsorból 1:26 lett. Hát nem mondom .. Kevert érzelmeim vannak a hallottak után
Ylorian
2011. szeptember 04. 21:52
|
|
Ylorianúj tag |
|
Nagyon úgy tűnik David messze lemosta őket akkor mindenben
Ebben igazad lehet. Farrel nekem józanul sem szimpi. Hát még részegen...
Miért ott mi volt? Hogy én mikről nem tudok? Az hogy Farrel se... kö... akarom mondani, egy népművészeti festett agyagedény lesz vele, azt tudtam. tipikusan ilyen feje van.
Ez a COC melyik műsor? Nem vagyok képben. Mesélj, szívesen meghallgatlak.
És most látom, hogy nem raktam be a linket.
http://www.ugo.com/movies/david-tennant-fright-night-interview
Ebben igazad lehet. Farrel nekem józanul sem szimpi. Hát még részegen...
Miért ott mi volt? Hogy én mikről nem tudok? Az hogy Farrel se... kö... akarom mondani, egy népművészeti festett agyagedény lesz vele, azt tudtam. tipikusan ilyen feje van.
És most látom, hogy nem raktam be a linket.
http://www.ugo.com/movies/david-tennant-fright-night-interview
2011. szeptember 04. 21:55
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 21:52)
Ez David haverjának, Christian O' Connell-nek a reggeli műsora az Absolute Radio-n. Christian és Davey barátok, de néha átlépi a határokat és kérdezget olyanokat, amikre David nem szívesen válaszolna. Minden évben csinálnak valami őrültséget, mint most is. Én valamiért nem éreztem ezt a mostani interjút túl erőteljesnek ..
2011. szeptember 04. 22:19
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 22:01)
Hm... Érdekes. Van, mit pótolnom akkor:d De elvileg kedden. Akkor elvileg szabim van.
Helyes. Addig pedig mostly10 jóvoltából néhány gif a pénteki live webcastból
LOL @ utolsó kép
2011. szeptember 04. 22:26
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 22:21)
Köszi!
Valódi kis örök mozgó
Valódi kis örök mozgó
Azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy egy kisfiúba ragadt pasasról beszélünk, aki magasra nőtt, éretten gondolkodik és kifejlesztette gyilkoló skót akcentusát
2011. szeptember 04. 22:51
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Ylorian @ 2011.09.04. 22:42)
És tegyük hozzá, hogy micsoda egy ének hangja van
De engem gyilkolhatna vele, főleg, ha olyan szépen néz rám a két szép barna szemével...
De engem gyilkolhatna vele, főleg, ha olyan szépen néz rám a két szép barna szemével...
Nem tud énekelni. Attól függetlenül nem dobálnám meg rohadt tojással vagy paradicsommal, ha az ablakom alatt szerenádozna nekem
Most a COC Showban COC és Richie körbe röhögték Davidet, hogy nem tud énekelni, mikor lejátszották a 2 bónusz dalt a MAAN OST-ről. David vonta a vállát, meg poénkodott, hogy 'What are ya talkin' abou?' Önkritikával nincs baj nála sem
COC rávágta, hogy ez olyan, mint egy rossz Glee
Azért írtam kis betűvel, hogy egyetlen sorozatfan szemét se bántsa a dolog, elég volt a rohaggy meg üzenetekből, nem kérek többet a fanoktól, köszi
Ylorian
2011. szeptember 04. 23:01
|
|
Ylorianúj tag |
|
Legfeljebb virággal
Én imádom, ahogy énekel. De tévednek. Két lehetőség van. Vagy a világ nem nőt fel Davidhez vagy mindenki másnak rossz a hallása.
Hogy ez mekkora
Ezen most döltem egyet.
Az szép, kultúra bezzeg nuku.
De itt legalább normálisan eldumálunk acsargás nélkül.
Én imádom, ahogy énekel. De tévednek. Két lehetőség van. Vagy a világ nem nőt fel Davidhez vagy mindenki másnak rossz a hallása.
Hogy ez mekkora
Az szép, kultúra bezzeg nuku.
De itt legalább normálisan eldumálunk acsargás nélkül.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.