Idézet (Grace Benning @ 2011.08.31. 09:01)
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy talán még David barátunk se érti, mi folyik körülötte. Hol vidám és imádja a fanokat, hol menekül és a haját tépi. Mi ez a hangulatváltozás nála?
Én nem tudom, amíg nem megy át narancshajigáló Judy 'the other guy who played Hamlet' Law-ba vagy 'esernyős Britney-be' addig szerintem nincs baj, bár szerintem ez sem a legjobb megoldás. Mindenki másképpen kezeli a hírnevet, ki így, ki úgy, van, akinek megfelel, hogy szembemegy a kamerásokkal és megy tovább, David az ilyet sem bírja. Ha 10 kétajtós szekrény támadt volna rá, bizony ugyanúgy szaladt volna, de így .. csak nehogy cikk legyen abból, hogy DT menekül a fangörlök elől...
Talán egy kicsit depressziós is. Nagyon tudom sajnálni szegényt, mert ő nem kívánta ezt magának soha sem, de ez még csak a kezdet. Álmai volt kipróbálni magát Hollywoodban, ha tovább erőlködik, majd eljutunk oda is, ahová Csillagtök, hogy úton útfélen fangörlök rohannak oda hozzá, puszilgatják össze vissza vagy a kukájában túrkálnak a DW-s fogkéféjéért
Nem tetszik ez nekem. Kezdem úgy érezni, hogy kicsúszik barátunk kezéből az irányítás, pedig ha David megbolondul, bennem úgymond egy 'világ dől össze'. Ez a pasas az én egyik példaképem és tetszik a reális gondolkodása, de hitemet vesztem benne, ha ez megtörténik (akármi is az oka)

Nyilván fogok tudni aludni meg élni, de David egy kis helyet foglal el a szívemben, az üresedést pedig még Rupert Grint vagy Jason Isaacs sem tuná kitölteni