Starity

David Tennant 4

101 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 31. 08:43 #1001
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.31. 08:36)
Jesszus Mariska! Ez mi ez?  ohmy.gif  blink.gif Ő nem érzi ezt egy kicsit durvának? David szó szerint a haját tépte az idegtől, neki meg fel se tűnt és most itt dicsekszik, hogy az őrületbe kergette a kedvenc színészét. Gratulálok egyébként anyukának is, aki ezt az egész jelenetet hagyta megtörténni!  mad.gif

Anyuka is DT fan úgy tűnik. Megáll az eszem. Szombaton történt, aznap adták neki oda a bekeretezett címlapot, szaladt hazafelé nagy TESCO szatyorral a kezében http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif Majdnem hazáig követték, és utána fogta meg a csaj a jobb kezét, könyörgött neki ez közös képért, és DT mondta, hogy nem lehet (Miért nem? think.gif) és ezek után rátette a kezét a csaj vállára és megköszönte neki, hogy eljöttek Spanyolországból. Vasárnap nem volt műsor, hétfőn meg sem jelent, tegnap pedig elment a műsor után aláírásokat osztogatni. Ez az ember blink.gif
2011. augusztus 31. 08:46 #1002
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.08.31. 08:43)
Anyuka is DT fan úgy tűnik. Megáll az eszem. Szombaton történt, aznap adták neki oda a bekeretezett címlapot, szaladt hazafelé nagy TESCO szatyorral a kezében http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif Majdnem hazáig követték, és utána fogta meg a csaj a jobb kezét, könyörgött neki ez közös képért, és DT mondta, hogy nem lehet (Miért nem? think.gif) és ezek után rátette a kezét a csaj vállára és megköszönte neki, hogy eljöttek Spanyolországból. Vasárnap nem volt műsor, hétfőn meg sem jelent, tegnap pedig elment a műsor után aláírásokat osztogatni. Ez az ember  blink.gif

Te érted ezt az egészet? Mert én akkor sem, ha agyonütnek. sad.gif
2011. augusztus 31. 08:48 #1003
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.31. 08:46)
Te érted ezt az egészet? Mert én akkor sem, ha agyonütnek.  sad.gif

Én sem értem, valaki mondja már el nekem, hogyan is gondolkodik ez az ember mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. augusztus 31. 08:51 #1004
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.31. 07:38)
Nyomába eredtek a fangörlök és a lesifotósok. David szaladt hazafelé. http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif

sad.gif Ilyenkor de szívesen lennék ott... Komolyan. Úgy beszólnék ezeknek a primitív big fanoknak, hogy csak na... reklamalo.gif És amíg velem foglalkoznának, addig David surranópályán elhúzhatna haza. biggrin.gif

OFF Már 5 cikkem van bent, kíváncsi vagyok, mikor jelenik már meg valamelyik. tongue.gif ON
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. augusztus 31. 09:01 #1005
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.31. 08:51)
:
OFF Már 5 cikkem van bent, kíváncsi vagyok, mikor jelenik már meg valamelyik. tongue.gif ON

OFF Erre én is kíváncsi lennék, mert minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy nagyon várom őket! thumbsup.gif ON

Szerintem az a legnagyobb baj, hogy talán még David barátunk se érti, mi folyik körülötte. Hol vidám és imádja a fanokat, hol menekül és a haját tépi. Mi ez a hangulatváltozás nála?
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2011. augusztus 31. 11:06 #1006
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.31. 09:01)

Szerintem az a legnagyobb baj, hogy talán még David barátunk se érti, mi folyik körülötte. Hol vidám és imádja a fanokat, hol menekül és a haját tépi. Mi ez a hangulatváltozás nála?

Én nem tudom, amíg nem megy át narancshajigáló Judy 'the other guy who played Hamlet' Law-ba vagy 'esernyős Britney-be' addig szerintem nincs baj, bár szerintem ez sem a legjobb megoldás. Mindenki másképpen kezeli a hírnevet, ki így, ki úgy, van, akinek megfelel, hogy szembemegy a kamerásokkal és megy tovább, David az ilyet sem bírja. Ha 10 kétajtós szekrény támadt volna rá, bizony ugyanúgy szaladt volna, de így .. csak nehogy cikk legyen abból, hogy DT menekül a fangörlök elől... mellow.gif
Talán egy kicsit depressziós is. Nagyon tudom sajnálni szegényt, mert ő nem kívánta ezt magának soha sem, de ez még csak a kezdet. Álmai volt kipróbálni magát Hollywoodban, ha tovább erőlködik, majd eljutunk oda is, ahová Csillagtök, hogy úton útfélen fangörlök rohannak oda hozzá, puszilgatják össze vissza vagy a kukájában túrkálnak a DW-s fogkéféjéért mellow.gif
Nem tetszik ez nekem. Kezdem úgy érezni, hogy kicsúszik barátunk kezéből az irányítás, pedig ha David megbolondul, bennem úgymond egy 'világ dől össze'. Ez a pasas az én egyik példaképem és tetszik a reális gondolkodása, de hitemet vesztem benne, ha ez megtörténik (akármi is az oka) mellow.gif Nyilván fogok tudni aludni meg élni, de David egy kis helyet foglal el a szívemben, az üresedést pedig még Rupert Grint vagy Jason Isaacs sem tuná kitölteni sad.gif
2011. augusztus 31. 11:17 #1007
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.31. 11:06)
Én nem tudom, amíg nem megy át narancshajigáló Judy 'the other guy who played Hamlet' Law-ba vagy 'esernyős Britney-be' addig szerintem nincs baj, bár szerintem ez sem a legjobb megoldás. Mindenki másképpen kezeli a hírnevet, ki így, ki úgy, van, akinek megfelel, hogy szembemegy a kamerásokkal és megy tovább, David az ilyet sem bírja. Ha 10 kétajtós szekrény támadt volna rá, bizony ugyanúgy szaladt volna, de így .. csak nehogy cikk legyen abból, hogy DT menekül a fangörlök elől...  mellow.gif 
Talán egy kicsit depressziós is. Nagyon tudom sajnálni szegényt, mert ő nem kívánta ezt magának soha sem, de ez még csak a kezdet. Álmai volt kipróbálni magát Hollywoodban, ha tovább erőlködik, majd eljutunk oda is, ahová Csillagtök, hogy úton útfélen fangörlök rohannak oda hozzá, puszilgatják össze vissza vagy a kukájában túrkálnak a DW-s fogkéféjéért  mellow.gif 
Nem tetszik ez nekem. Kezdem úgy érezni, hogy kicsúszik barátunk kezéből az irányítás, pedig ha David megbolondul, bennem egy 'világ dől össze'. Ez a pasas az én egyik példaképem és tetszik a reális gondolkodása, de hitemet vesztem benne, ha ez megtörténik (akármi is az oka)  mellow.gif Nyilván fogok tudni aludni meg élni, de David egy kis helyet foglal el a szívemben, az üresedést pedig még Rupert Grint vagy Jason Isaacs sem tuná kitölteni  sad.gif

Én is erre tippeltem volna. Hogy depressziós, ami gond, de nem megoldhatatlan.
Egyébként teljesen megértelek. Lehet csalódni úgy is valakiben, hogy sosem találkoztál még vele. Illetve, hát, az ember sosem másvalakiben csalódik, csupán a saját ítéletében, de az akkor is keserves felfedezés. David most pengeélen táncol, én úgy érzem. Túl sok mindent akar és túl sok mindent csinál, ráadásul itt vannak ezek a durva hangulatváltozások is. Nem tudja kezelni a hírnevet. Azért nagyon remélem, hogy megbolondulni nem fog. Valaki csak van - egy barát -, aki visszarántja őt a földre és kinyitja a szemét, ha kell.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2011. augusztus 31. 11:44 #1008
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.31. 11:17)
Én is erre tippeltem volna. Hogy depressziós, ami gond, de nem megoldhatatlan. 
Egyébként teljesen megértelek. Lehet csalódni úgy is valakiben, hogy sosem találkoztál még vele. Illetve, hát, az ember sosem másvalakiben csalódik, csupán a saját ítéletében, de az akkor is keserves felfedezés. David most pengeélen táncol, én úgy érzem. Túl sok mindent akar és túl sok mindent csinál, ráadásul itt vannak ezek a durva hangulatváltozások is. Nem tudja kezelni a hírnevet. Azért nagyon remélem, hogy megbolondulni nem fog. Valaki csak van - egy barát -, aki visszarántja őt a földre és kinyitja a szemét, ha kell.

Én úgy gondolom, hogy eddig jól kezelte a hírnevet de nem tudom mi lesz a jövőben. Tudjuk, hogy a Rex forgatásán majdnem meghalt, mikor az egyik zebrán ment át és egy fan a táskájánál fogva húzta vissza, a kocsi pedig alig tudott lefékezni. Múltkor is bebújt valaki a kordon alatt a MAAN után, dedikálás közben.
Nem is értem, hogy miért viselkedik úgy a rajongókkal, ahogy, ezekután. Nem várják el tőle a rendesebb rajongók hogy így meg úgy viselkedjen. Utóbbi incidenskor is képes volt MOSOLYGÓS arccal azt mondani a kedves obsessed kislánynak és anyának, hogy 'Köszönöm, amiért elutaztatok Spanyolországból.' Most vagy a rendes nevelés vagy a rendíthetetlen hit hajtja őt, de én már azt is elképzelhetőnek tartom, hogy FÉL fanok elé kilépni és csak udvariasságból csinálja, nem azért, mert élvezi mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, MarlaSinger, Grace Benning
2011. augusztus 31. 13:27 #1009
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Idézet (ophely88 @ 2011.08.31. 11:44)
[...] elképzelhetőnek tartom, hogy FÉL fanok elé kilépni és csak udvariasságból csinálja, nem azért, mert élvezi  mellow.gif

Csak ha ez így van akkor önmagának árt a legtöbbet, mert azzal, hogy majd' minden esetben kedvesen reagál a fanok kétes közeledéseire még inkább felbátorítja a "nemnormálisabbját".
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 31. 13:51 #1010
ophely88
ophely88
time lady

DT is hunky biggrin.gif

A SyFy csatorna versenyén DT-t csak Hugh Jackman tudta legyűrni, maga mögé utasította Johnny Depp, Orlando Bloomot, Ryan Reynoldsot stb blink.gif

Írtam pár oldallal ezelőtt, hogy COC weblapján lehet üzenetet hagyni Davidnek, audió formában. COC és Richie lejátszott ma párat és meg sem tudtak szólalni, megfagyott a levegő a stúdióban. Röhögtek, fütyültek egyet és sajnálatukat fejezték ki Davidnek mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 31. 18:17 #1011
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.31. 13:51)
DT is hunky  biggrin.gif
A SyFy  csatorna versenyén DT-t csak Hugh Jackman tudta legyűrni, maga mögé utasította Johnny Depp, Orlando Bloomot, Ryan Reynoldsot stb  blink.gif 
Írtam pár oldallal ezelőtt, hogy COC weblapján lehet üzenetet hagyni Davidnek, audió formában. COC és Richie lejátszott ma párat és meg sem tudtak szólalni, megfagyott a levegő a stúdióban. Röhögtek, fütyültek egyet és sajnálatukat fejezték ki Davidnek  mellow.gif

Én David arcára lennék kíváncsi, amikor végighallgatja ezeket... blink.gif biggrin.gif
2011. augusztus 31. 18:25 #1012
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.31. 18:17)
Én David arcára lennék kíváncsi, amikor végighallgatja ezeket...  blink.gif  biggrin.gif

Live camera lesz egész végig, bár szerintem a sok ember miatt be fog szaggatni rendesen. Utólag fogom meghallgatni, semmi kedvem hozzá sok zenével meg hülye fangörlök hülye kérdéseivel. Majd a megvágott verziót, a lényeget pedig úgy is kiírják ide vagy oda (ha lesz bármi értelmes is, bár elnézve a kérdéseket, nem hiszem).
2011. augusztus 31. 18:29 #1013
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Jól láttam, hogy barátunk jelölve lett a legszexisebb sci-fi színész kategóriában valahol? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 31. 20:20 #1014
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.31. 18:29)
Jól láttam, hogy barátunk jelölve lett a legszexisebb sci-fi színész kategóriában valahol? unsure.gif

Igen, a SyFy amerikai tv csatorna által és a szavzás alapján a második lett biggrin.gif A megfelelő szó egyébként a HUNKY volt. Nem vagyok elég perverz ahhoz, hogy leírjam, mit is jelent a szó az ameriakaiak szótárában, azt hiszem ennyiből már mindenkinek nagyjából leesett biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 06:34 #1015
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.31. 20:20)
Igen, a SyFy amerikai tv csatorna által és a szavzás alapján a második lett  biggrin.gif A megfelelő szó egyébként a HUNKY volt. Nem vagyok elég perverz ahhoz, hogy leírjam, mit is jelent a szó az ameriakaiak szótárában, azt hiszem ennyiből már mindenkinek nagyjából leesett  biggrin.gif

Jaaa, akkor ugyanaz volt, amit te is megírtál. Értem. Bocsánat. blush.gif Ilyen részletekbe menően nem olvastam végig a cikket, csak a fülszöveget... blush.gif Ott meg még nem tértek ki, hogy mi is volt ez pontosan... laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 01. 07:56 #1016
ophely88
ophely88
time lady

Barátunk tegnap előtt fel akart menni a színpadra, de a hangja nem volt elég jó. Vokálozott, még a fellépés előtt fél órával is. Az orvosi tanács ellenére nem pihenteti tovább sem magát, sem hangját, fellépett tegnap és ma is, ha minden igaz. Ez az ember tényleg hülye, már bocsánat a fanoktól mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 01. 08:13 #1017
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.01. 07:56)
Barátunk tegnap előtt fel akart menni a színpadra, de a hangja nem volt elég jó. Vokálozott, még a fellépés előtt fél órával is. Az orvosi tanács ellenére nem pihenteti tovább sem magát, sem hangját, fellépett tegnap és ma is, ha minden igaz. Ez az ember tényleg hülye, már bocsánat a fanoktól  mellow.gif

110.gif Nem, igazad van. Ennyire munkamániásnak lenni... omg.gif David, drágám, legalább egy hétre szabadságoltad volna magad, kortyolgatnál finom meleg angol teákat (akkor is, ha nem rajongsz értük) és pihenned. Keveset beszélni, helyette mutogatni, abban jó vagy...
Kezdem én is nagyon félteni a pasit. Ha így folytatja, teljesen taccsra fogja vágni magát, egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy ennyire lesz@rj@ a saját egészségét... Én GM helyében lepancsolnék neki két akkorát, hogy beájulna az ágyba... És nem engedném kiszállni onnan egy egész hétig... reklamalo.gif rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. szeptember 01. 08:16 #1018
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.01. 08:13)
110.gif Nem, igazad van. Ennyire munkamániásnak lenni... omg.gif David, drágám, legalább egy hétre szabadságoltad volna magad, kortyolgatnál finom meleg angol teákat (akkor is, ha nem rajongsz értük) és pihenned. Keveset beszélni, helyette mutogatni, abban jó vagy...
Kezdem én is nagyon félteni a pasit. Ha így folytatja, teljesen taccsra fogja vágni magát, egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy ennyire lesz@rj@ a saját egészségét... Én GM helyében lepancsolnék neki két akkorát, hogy beájulna az ágyba... És nem engedném kiszállni onnan egy egész hétig... reklamalo.gif rolleyes.gif

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lqn64fGTDa1r0v12jo1_400.gif

biggrin.gif
2011. szeptember 01. 08:17 #1019
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.01. 08:16)
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lqn64fGTDa1r0v12jo1_400.gif
biggrin.gif

Igen, igen. Pontosan így valahogy. rohog.gif
2011. szeptember 01. 08:21 #1020
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.01. 08:17)
Igen, igen. Pontosan így valahogy. rohog.gif

Úgy nem maradna a helyén... Vagy húzz be neki akkorát, hogy egy hétig ne térjen észhez vagy
http://media.tumblr.com/tumblr_lmjal21jac1qheyim.gif

rohog.gif biggrin.gif
101 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok