Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 13:31)
Ezt a média nem tudja, és nem is lehet őket ezért okolni, a brit média sem tudja, mi pedig persze az amerikai médiát másoljuk, barátunk pedig azt mondta, hogy szeretne folytatást. Mikor elárulta, hogy mi van a szerződésben, már mindenki elkönyvelte, hogy akar folytatást és kész. Nem is erre céloztam inkább, hanem hogy most már az MTI hírügynökség által érkeznek meg a nyilatkozatai hozzánk és ez nekem még mindig furcsa. Eddig olyan volt, mintha lett volna egy titkunk, amiről csak mi tudunk és nem vagyok rest bevallani, hogy nekem vannak önző gondolataim. Nekem totálisan megfelel, ha azt csinálja, amit szeretne és azt nem azért, mert muszáj megtennie. Ha ennek az az ára, hogy a világon elismert legyen, akkor inkább ne legyen ismert, de azt csinálja, amit szeretne. Talán kegyetlenül hangzik, de nem tudom sajnálni azokat, akik esetleg nem tudnak róla, amiről az ember nem tud, az nem fáj. Alig bírta lemosni magáról a Rexes 'borzasztó' akcentusát, máris lökik bele a következő 'itt az új Russel Brand' gödörbe

Nekem oly mindegy, hogy milyen filmben, sorozatban szerepel és hol, azt csinálja, amit szeretne

Persze, én is azt kívánom neki, hogy bárcsak mindig azt csinálhatná, amit szeretne. De gondolom vannak álmai, amiket másként nem érhet el, csak, ha eladja magát. Mondjuk még az is lehet, hogy valóban szereti ezt a szerepet és valóban akarja a folytatást. Sose tudjuk meg, mi az igazság, ha csak ő később, évek múlva be nem vallja, de ő nem ez a típus. Én nem látom ezt olyan nagy bajnak. Én sem ismerném most Seant, ha akkor nem jött volna a Gyűrűk Ura. Szégyen, nem szégyen, így van. Attól David nem lesz kevésbé tehetséges, ha szerez magának egy kis hírnevet is. A skatulya, az skatulya, ez ellen nem tehet semmit, ahogy Sean sem tehet. Bármit játszik is el, bármilyen jól, nem fog tudni kitörni, nagyon kevés az esélye rá. Te attól még ugyanúgy élvezheted a játékát. Ezentúl majd vegyes felvágott lesz a karrierje, ha bejön neki Hollywood, de hát ez van. Pár évet lehúz ott, aztán úgyis hazajön.