Starity

David Tennant 4

101 oldal 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 30. 12:49 #981
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 12:34)
Konkrétan arra gondoltam, hogy a gyerek egyedül marad Daviddel. PD mindig leírja Davidet, hogy nem tud vigyázni a gyerekekre és a házimunka sem megy neki. Ha netán DT egyedül maradna otthon a gyerekkel .. nos, ő nem ért ehhez. Olvastátok, hogy mindent GM csinál. PD pedig elégszer az orrunk alé dörgölte már, hogy DT ilyen meg olyan .. mellow.gif

Szerintem nem is hagyják neki, hogy a babával foglalatoskodjon, mondván béna az ilyemihez, aztán pedig a szemére vetik, hogy nem csinál semmit. Ez a 22-es csapdája. Hiába akar a lánya körül tüsténkedni, azt nem engedik a végén persze ő a rossz és a hasznavehetetlen.
Lehet, hogy esetében nem a gonosz anyós köp bele állandó jelleggel a levesbe, hanem az após a kiállhatatlan dög?
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 30. 12:51 #982
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Whatever, amúgy sem tartozik nagyon ránk.

Mit talátam tumblr oldalon tegnap biggrin.gif

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lqpekfNMbB1qfk6bfo1_400.png

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lqop9ryRF01qk8irzo1_500.jpg
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot
2011. augusztus 30. 12:53 #983
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Az utolsótól besírtam... nevet2.gif
2011. augusztus 30. 13:03 #984
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.30. 12:53)
Az utolsótól besírtam... nevet2.gif

Ezt láttad már? biggrin.gif Vizsgareakciók DT edition biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske, EsmeCrowfoot
2011. augusztus 30. 13:08 #985
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 13:03)
Ezt láttad már?  biggrin.gif Vizsgareakciók DT edition  biggrin.gif

nevet2.gif Ohó, potyognak a könnyeim! Ez nagyon ötletes! Oké, a helyesírás nem éppen van a toppon, de ettől eltekintve tényleg zseniális. Jahajj, valaki adjon innom. _nevet.gif _nevet.gif
2011. augusztus 30. 13:15 #986
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.30. 13:08)
Oké, a helyesírás nem éppen van a toppon

Engem sem érdekel biggrin.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lqachiMAOj1qe2jaz.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.30. 13:08)
de ettől eltekintve tényleg zseniális. Jahajj, valaki adjon innom.  _nevet.gif  _nevet.gif

Szerintem is nagyon jó biggrin.gif

Nekem egyébként nagyon tetszik ez a fákk kép, pedig nem nagyon kellene használni a fórumon. rohog.gif biggrin.gif

Ha kigooglezzátok David nevét, láthattok néhány 'Peter Vincent alakítója folytatná a FN-t' és hasonló mondatokat. Eljutottunk ide is. Kíváncsi vagyok mikor csinálja meg az egyik Blikk hasábot vagy címlapot egy akármilyen DT cikk mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. augusztus 30. 13:20 #987
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 13:15)

Ha kigooglezzátok David nevét, láthattok néhány 'Peter Vincent alakítója folytatná a FN-t' és hasonló mondatokat. Eljutottunk ide is. Kíváncsi vagyok mikor csinálja meg az egyik Blikk hasábot vagy címlapot egy akármilyen DT cikk mellow.gif

Azért ez erős félreértelmezés tulajdonképpen. Muszáj folytatni neki, ha akarja, ha nem, hiszen aláírta a szerződést. Persze így ráfoghatjuk, hogy azért írta alá ezzel a feltétellel, mert akarja a második részt is. blink.gif Szóval tulajdonképpen logikus... blink.gif
2011. augusztus 30. 13:31 #988
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.30. 13:20)
Azért ez erős félreértelmezés tulajdonképpen. Muszáj folytatni neki, ha akarja, ha nem, hiszen aláírta a szerződést. Persze így ráfoghatjuk, hogy azért írta alá ezzel a feltétellel, mert akarja a második részt is.  blink.gif Szóval tulajdonképpen logikus...  blink.gif

Ezt a média nem tudja, és nem is lehet őket ezért okolni, a brit média sem tudja, mi pedig persze az amerikai médiát másoljuk, barátunk pedig azt mondta, hogy szeretne folytatást. Mikor elárulta, hogy mi van a szerződésben, már mindenki elkönyvelte, hogy akar folytatást és kész. Nem is erre céloztam inkább, hanem hogy most már az MTI hírügynökség által érkeznek meg a nyilatkozatai hozzánk és ez nekem még mindig furcsa. Eddig olyan volt, mintha lett volna egy titkunk, amiről csak mi tudunk és nem vagyok rest bevallani, hogy nekem vannak önző gondolataim. Nekem totálisan megfelel, ha azt csinálja, amit szeretne és azt nem azért, mert muszáj megtennie. Ha ennek az az ára, hogy a világon elismert legyen, akkor inkább ne legyen ismert, de azt csinálja, amit szeretne. Talán kegyetlenül hangzik, de nem tudom sajnálni azokat, akik esetleg nem tudnak róla, amiről az ember nem tud, az nem fáj. Alig bírta lemosni magáról a Rexes 'borzasztó' akcentusát, máris lökik bele a következő 'itt az új Russel Brand' gödörbe mellow.gif Nekem oly mindegy, hogy milyen filmben, sorozatban szerepel és hol, azt csinálja, amit szeretne mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. augusztus 30. 13:40 #989
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 13:31)
Ezt a média nem tudja, és nem is lehet őket ezért okolni, a brit média sem tudja, mi pedig persze az amerikai médiát másoljuk, barátunk pedig azt mondta, hogy szeretne folytatást. Mikor elárulta, hogy mi van a szerződésben, már mindenki elkönyvelte, hogy akar folytatást és kész. Nem is erre céloztam inkább, hanem hogy most már az MTI hírügynökség által érkeznek meg a nyilatkozatai hozzánk és ez nekem még mindig furcsa. Eddig olyan volt, mintha lett volna egy titkunk, amiről csak mi tudunk és nem vagyok rest bevallani, hogy nekem vannak önző gondolataim. Nekem totálisan megfelel, ha azt csinálja, amit szeretne és azt nem azért, mert muszáj megtennie. Ha ennek az az ára, hogy a világon elismert legyen, akkor inkább ne legyen ismert, de azt csinálja, amit szeretne. Talán kegyetlenül hangzik, de nem tudom sajnálni azokat, akik esetleg nem tudnak róla, amiről az ember nem tud, az nem fáj. Alig bírta lemosni magáról a Rexes 'borzasztó' akcentusát, máris lökik bele a következő 'itt az új Russel Brand' gödörbe  mellow.gif Nekem oly mindegy, hogy milyen filmben, sorozatban szerepel és hol, azt csinálja, amit szeretne  mellow.gif

Persze, én is azt kívánom neki, hogy bárcsak mindig azt csinálhatná, amit szeretne. De gondolom vannak álmai, amiket másként nem érhet el, csak, ha eladja magát. Mondjuk még az is lehet, hogy valóban szereti ezt a szerepet és valóban akarja a folytatást. Sose tudjuk meg, mi az igazság, ha csak ő később, évek múlva be nem vallja, de ő nem ez a típus. Én nem látom ezt olyan nagy bajnak. Én sem ismerném most Seant, ha akkor nem jött volna a Gyűrűk Ura. Szégyen, nem szégyen, így van. Attól David nem lesz kevésbé tehetséges, ha szerez magának egy kis hírnevet is. A skatulya, az skatulya, ez ellen nem tehet semmit, ahogy Sean sem tehet. Bármit játszik is el, bármilyen jól, nem fog tudni kitörni, nagyon kevés az esélye rá. Te attól még ugyanúgy élvezheted a játékát. Ezentúl majd vegyes felvágott lesz a karrierje, ha bejön neki Hollywood, de hát ez van. Pár évet lehúz ott, aztán úgyis hazajön.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 30. 13:47 #990
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 11:27)
Pontosan. Ezért szerintem inkább valami családi dolog állhat a háttérben. Remélhetőleg nem a kislánnyal történt valami, mert ha tényleg övé a gyerek, és történt vele valami, azt David nem éli túl  mellow.gif

Nekem az is eszembe jutott, hogy megtörtént a "lagzi", teljes titokban. mellow.gif Simán el tudom képzelni. Gyanús, hogy senki nem ér rá, mindenki eltűnik. Meg a médiát nagyon ki akarják zárni ebből, lehet, hogy éppen ezért. Persze nem tartozik ránk, de ha már találgattok, én is mondtam egy lehetséges variációt. rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning, kericske, EsmeCrowfoot
2011. augusztus 30. 13:48 #991
ophely88
ophely88
time lady

DT megoldja a helyzetet. Mivel beszélni nem tud, írásban ad interjút biggrin.gif
2011. augusztus 30. 14:26 #992
ophely88
ophely88
time lady

Vasárnap odaadták Davidnek a fényképes ajándékot a fórum adminjai biggrin.gif
2011. augusztus 30. 14:47 #993
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 14:26)
Vasárnap odaadták Davidnek a fényképes ajándékot a fórum adminjai  biggrin.gif

És mit szólt Davidünk?
2011. augusztus 30. 16:22 #994
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.30. 13:47)
Nekem az is eszembe jutott, hogy megtörtént a "lagzi", teljes titokban. mellow.gif Simán el tudom képzelni. Gyanús, hogy senki nem ér rá, mindenki eltűnik. Meg a médiát nagyon ki akarják zárni ebből, lehet, hogy éppen ezért. Persze nem tartozik ránk, de ha már találgattok, én is mondtam egy lehetséges variációt. rolleyes.gif

Nekem is ez volt az első gondolatom, amikor írtátok, hogy az egész család "eltűnt", de utána meg azon járt az agyam, hogy szerintem David nem tenné meg a közönségével, hogy lemondja emiatt a MAAN darabot. vagy ennek lesz egy pótlása? tudom, hogy az "emaitt" furán hangzik, mert mégiscsak egy "lagzi", de én úgy gondolom, hogy csak fontos számára a MAAN és akkor úgy is szervezhette volna, hogy MANN megvan, promociók lemond akármilyen ürüggyel. vagy nem jól látom?
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 30. 17:54 #995
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.30. 14:47)
És mit szólt Davidünk?

Állítólag nagyon örült. Nem számított rá és azt mondta az adminoknak, hogy várják meg, amíg aláír a többieknek, utána visszamegy hozzájuk és úgy is tette. Kb 5 percig beszélgettek. David első szavai az 'oh wow' voltak, udvariasan megköszönte és mondta, hogy ha lenne a falon a hely, kitenné a bekeretezett címlapot (gondolom tele van a fal James Bondos és DW-s poszterekkel rohog.gif ). Beszélgettek a Fright Nightről, a darabról és a BBC drámáról. Barátunk tényleg nagyon fél az improvizációs film(ek)től think.gif Kép is készült de azt nem lehet itt posztolni, nem is lett jó minőségű és a címlap sem igazán látszik, tetszettek neki az üzenetek is, bár láthatóan megdöbbent, hogy még Svédországban is ismerik. Az 'it's weird' kifejezést használta, de láthatólag jobban érdekelte maga a szándék, mint az üzenetek. Az már csak mellékinfó, hogy Amerikából hozták a bekeretezett címlapot, 2 napot hurcolászták magukkal, pufis védőréteg került a képre, DT meg beletette egy nagy TESCO táskába és úgy vitte haza rohog.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. augusztus 30. 20:39 #996
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.30. 13:47)

Hát ha lehet választani ez legyen és ne valami rossz dolog az életében...
Hehe mi úgy házasodtunk, hogy a férjem családja csak előző nap délben tudta meg biggrin.gif összesen mi+2 tanú+másik 2 jó barát volt ott rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 30. 21:49 #997
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.08.30. 20:39)

Hehe mi úgy házasodtunk, hogy a férjem családja csak előző nap délben tudta meg biggrin.gif összesen mi+2 tanú+másik 2 jó barát volt ott  rohog.gif

Az szép rohog.gif

Nem siettétek el a meghívó megírást rohog.gif

There's something rotten in the state of Fans ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

WTF

Vat.dö.fákk.? Wha? What? Kedves kislány és kedves anyukája hajánál és karjánál fogva húzta Davidet miután a színháztól majdnem hazáig követték. blink.gif Amúgy meg mi az, hogy nem fényképezkedhet le senkivel sem? think.gif
2011. augusztus 31. 06:11 #998
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 21:49)
Vat.dö.fákk.? Wha? What? Kedves kislány és kedves anyukája hajánál és karjánál fogva húzta Davidet miután a színháztól majdnem hazáig követték.  blink.gif Amúgy meg mi az, hogy nem fényképezkedhet le senkivel sem? think.gif

Szerencsétlen... blink.gif Miért nem tudják már békén hagyni szegényt??! unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 31. 07:38 #999
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.31. 06:11)
Szerencsétlen... blink.gif Miért nem tudják már békén hagyni szegényt??! unsure.gif

Nyomába eredtek a fangörlök és a lesifotósok. David szaladt hazafelé. http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif
2011. augusztus 31. 08:36 #1000
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 21:49)

There's something rotten in the state of Fans  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif 
WTF
Vat.dö.fákk.? Wha? What? Kedves kislány és kedves anyukája hajánál és karjánál fogva húzta Davidet miután a színháztól majdnem hazáig követték.  blink.gif Amúgy meg mi az, hogy nem fényképezkedhet le senkivel sem? think.gif

Jesszus Mariska! Ez mi ez? ohmy.gif blink.gif Ő nem érzi ezt egy kicsit durvának? David szó szerint a haját tépte az idegtől, neki meg fel se tűnt és most itt dicsekszik, hogy az őrületbe kergette a kedvenc színészét. Gratulálok egyébként anyukának is, aki ezt az egész jelenetet hagyta megtörténni! mad.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
101 oldal 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok