Idézet (kericske @ 2011.08.27. 20:58)
jaj, igen azt el is felejtettem írni, hogy 6-an voltunk összesen!
jó volt, az volt pl 3D, igen olyan volt mintha rád fröccsent volna a vér, plusz amikor még az eleje felé a gogo csajt kiviszi a napra, meg általában a harcos jelenetek, a végén Jerry halála, olyan volt mintha a "parázs" rád hullt volna. jó volt, de néha ijesztő volt nekem. a leitatásnál én is mondtam a barátnőmnek, hogy mi a szitu.
végigbeszéltük az egészet a barátnőmmel, remélem felettünk kettővel nem haragudtak meg ránk
félősek vagyunk, amikor a gogo csaj kiment, a barátnőm rendesen mondta nekem, hogy ezért megöl, hogy ilyenre elhoztam, de utána már megszoktuk.
ui: mikor jön már a lehülés??

Akkor ott sem volt tömegnyomor.

Bár a Palace nálunk szinte mindig nagyon kong, úgy értem, egy-egy vetítésre 10-20 fő ül be maximum... Sosem voltak sokan, viszont olyan még nem volt, hogy senki más...
Értem. Egyszer megnézném 3D-ben is, bár nekem nem hiányzik annyira ez a technika, nekem tökéletes a 2D is. Ahol van értelme ennek, az szerintem a természetfilm. De az ilyen gyilkolós, véres daraboknál nem értem, miért jó a 3D. Addig vicces, amíg csak filmben történik az ilyen és nem konkrétan veled.

Ezért is nem tudom értékelni az ilyen filmeket... Úgy értem, nekem nem okoz "gyönyört", vagy ilyesmi, mint a nagy horror-fanoknak.
A lehűlést egyébként én is nagyon várom, bár egyelőre még nem nagyon várható, csak ideiglenes jelleggel és akkor sem lesz akkora lehűlés...

Pedig már nagyon elegem van a nyárból. Lenne inkább ősz meg tél... Sosem szerettem a nyarat. Utálok főni a saját levemben... A hideg ellen legalább fel tudok öltözni, viszont ha melegem van, nem tudom lenyúzni a bőrömet...

Egész nyáron a brit időjárás után áhítoztam. És amikor voltak az esők, én voltam az országban talán az egyetlen, aki oda volt, meg vissza és jól érezte magát a bőrében.

Alapjáraton is téli gyerek vagyok, meg olyan melankólikus... A munkahelyemen sem szoktam villanyt kapcsolni, csak ha jönnek a gyerekek. Nekem jó a félhomály is...