Starity

David Tennant 4

101 oldal 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 27. 19:48 #901
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.27. 19:39)
rohog.gif Tetszik a válasz. Egyébként nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy nagyrészt nálam is így működnek a női hormonok. rohog.gif Bár nem is olyan régen már ecseteltem is itt, hogy nekem már régen nem a csomagolás számít...

Már ha igaz volt, amit mondott. Nekem mindig úgy tűnt, hogy haverunk néha kicsit coolabbnak akar látszódni, mint ami valójában, amiért nem őt, hanem az önbizalomhiányát okolom.

Én amúgy abban egyetértek vele, hogy az okosság szexi. Az üresfejű mamlaszoktól meg nyikhajoktól nekem sem indulnak be a hormonjaim.

Engem érdekelne, kérek szépen linket vagy dokumentumot, whatever biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 27. 19:54 #902
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.27. 19:48)
Már ha igaz volt, amit mondott. Nekem mindig úgy tűnt, hogy haverunk néha kicsit coolabbnak akar látszódni, mint ami valójában, amiért nem őt, hanem az önbizalomhiányát okolom. 
Én amúgy abban egyetértek vele, hogy az okosság szexi. Az üresfejű mamlaszoktól meg nyikhajoktól nekem sem indulnak be a hormonjaim.
Engem érdekelne, kérek szépen linket vagy dokumentumot, whatever  biggrin.gif

meghajolo.gif thumbsup.gif
Rendben. Amint kész, majd elküldöm. wink.gif

Hová tűnt vajon kericske? Ennyire sokkolta a szombati látvány? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2011. augusztus 27. 19:58 #903
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.27. 19:54)
meghajolo.gif thumbsup.gif
Rendben. Amint kész, majd elküldöm. wink.gif
Hová tűnt vajon kericske? Ennyire sokkolta a szombati látvány? rohog.gif

Lehet, hogy egyedül ment és nem vitt vödröt meg felmosófát és azóta is folyik lefelé a lépcsőkön biggrin.gif

Engem az is érdekelne, hogy hová tűnt Tash, a kisscaj az FNP avatarral meg volt még valaki, talán a második topikban, még írtad is neki, hogy Isten hozott a zárt osztályon meg hasonlók blink.gif Hová tűnik mindenki? blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. augusztus 27. 20:01 #904
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.27. 19:58)
Lehet, hogy egyedül ment és nem vitt vödröt meg felmosófát és azóta is folyik lefelé a lépcsőkön biggrin.gif

rohog.gif Lehetséges!

Idézet (ophely88 @ 2011.08.27. 19:58)
Engem az is érdekelne, hogy hová tűnt Tash, a kisscaj az FNP avatarral meg volt még valaki, talán a második topikban, még írtad is neki, hogy Isten hozott a zárt osztályon meg hasonlók  blink.gif Hová tűnik mindenki? blink.gif

unsure.gif Jó kérdés. unsure.gif Megmondom őszintén, nem tudom. blink.gif Talán ennyire ijesztőek vagyunk, vagy csak nem vagyunk elég fangörlös topik? Vagy csak egyszerűen nem nagyon érnek rá fórumozni? De hát akkor is, lassan a 4. topik is megtelik, ennyi idő alatt 1-2 hozzászólásra csak futotta volna tőlük... unsure.gif Úgyhogy passzolok. pardon.gif mellow.gif
2011. augusztus 27. 20:07 #905
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.27. 20:01)

unsure.gif Jó kérdés. unsure.gif Megmondom őszintén, nem tudom. blink.gif Talán ennyire ijesztőek vagyunk, vagy csak nem vagyunk elég fangörlös topik? Vagy csak egyszerűen nem nagyon érnek rá fórumozni? De hát akkor is, lassan a 4. topik is megtelik, ennyi idő alatt 1-2 hozzászólásra csak futotta volna tőlük... unsure.gif Úgyhogy passzolok. pardon.gif mellow.gif

Szerintem sokat írunk és nem tudnak/nem akarnak lépést tartani. Sokan csak a DW miatt szeretik nálunk is, ő meg ugye elment onnan. Nem vagyunk elég fangörlös topik? A fangörlös fantázia mennyországába itt nem lehet belépni. Ez az egyetlen normális DT topik ever world wide és -én nem tudom ti hogy vagytok vele- de nem kívánok átmenni túl fangörlös topikba. Utána úgy is ki lennénk tiltva, ha csúnyákat írkálnák, ha meg mindent kisméretű betűkkel írunk, valaki úgy is beleolvas és jelent egy moderátornál. mellow.gif
2011. augusztus 27. 20:25 #906
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ne is legyünk tipikus fangörl-topik. Akkor valószínűleg sikítva menekülnék innen záros határidőn belül... laugh.gif Aproposssz. Mi a helyzet a bizonyos privát fórummal..?
Egyébként igazad lehet, valószínűleg az a gond velünk és a topikkal, hogy túl sok, túl gyorsan... think.gif rolleyes.gif
2011. augusztus 27. 20:45 #907
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
ITT VAGYOK!!! biggrin.gif (nem kellett felmosó biggrin.gif

Nem egyedül voltam, a barátnőm eljött végül velem.
a film elején néha majdnem a nyakunkban volt a popcorn, de csak azért mert nem szeretjük a vámpíros filmeket, de a végén már mi is röhögősre vettük a dolgot!

Dave fiú isteni volt benne, de tényleg nagyon sokat kellett rá várni.!Gingerrel isteniek voltak! jól állt neki ez a szerep, lehetett volna benne többet is.
plusz az a beszólás,: (nem emlékszem, hogy volt pontosan blush.gif hogyha leitatsz bármit megcsinálok. biggrin.gif biggrin.gif )na az odavágott.
de még most sem tudom, hogy ki a magyarhangja,
de mocskosszájú PV az biztos.
Tetszett a filmben, a történet úgy elment, meg mondjuk nekem szokatlan volt a 3D mert most néztem így filmet először. blush.gif

Ahogy Sally is írta, nem lehetett kihagyni, mert annyira nincs DT mozifilm, hogy ami van, arra el kell menni!
2011. augusztus 27. 20:51 #908
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.08.27. 20:45)
ITT VAGYOK!!! biggrin.gif (nem kellett felmosó biggrin.gif 
Nem egyedül voltam, a barátnőm eljött végül velem.
a film elején néha majdnem a nyakunkban volt a popcorn, de csak azért nem nem szeretjük a vámpíros filmeket, de a végén már mi is röhögősre vettük a dolgot!
Dave fiú isteni volt benne, de tényleg nagyon sokat kellett rá várni.!Gingerrel isteniek voltak! jól állt neki ez a szerep, lehetett volna benne többet is.
plusz az a beszólás,: (nem emlékszem, hogy volt pontosan blush.gif  hogyha leitatsz bármit megcsinálok. biggrin.gif  biggrin.gif )na az odavágott.
de még most sem tudom, hogy ki a magyarhangja, 
de mocskosszájú PV az biztos.
Tetszett a filmben, a történet úgy elment, meg mondjuk nekem szokatlan volt a 3D mert most néztem így filmet először. blush.gif 
Ahogy Sally is írta, nem lehetett kihagyni, mert annyira nincs DT mozifilm, hogy ami van, arra el kell menni!

Szia!

Üdvözlet! meghajolo.gif
Örülök, hogy tetszett a film! smileeee.gif Én sima 2D-ben láttam, és szinkronnal, 3D-ben milyen? Én életemben egyszer voltam 3D-s filmen, az egy dokumentumfilm volt a tengerről. smileeee.gif A polipnál és a medúzánál nagyon be voltam tojva, de a halacskák nagyon szépek voltak... Meg amikor a tengerparton egy párocska frizbizett, megijedtem, hogy fejen találnak. rohog.gif De kicsi voltam még, általános iskolás... smileeee.gif
A FN-ben mi volt 3D? Fröcsögött a vér, vagy mi? Nem tudom elképzelni... unsure.gif
És teltházas volt a vetítés, mennyien voltak? (Ezt Ophelytől is kérdezném. rolleyes.gif ) Másnak is volt olyan szerencséje, hogy nem volt senki más? laugh.gif
A leitatós mondata igen... Azon én is "felnyerítettem". laugh.gif A párom annyira nem értette, de hát ő - tudtommal - nem is olvas minket... Talán jobb is... rohog.gif
2011. augusztus 27. 20:58 #909
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.27. 20:51)
Szia!
Üdvözlet! meghajolo.gif 
Örülök, hogy tetszett a film! smileeee.gif Én sima 2D-ben láttam, és szinkronnal, 3D-ben milyen? Én életemben egyszer voltam 3D-s filmen, az egy dokumentumfilm volt a tengerről. smileeee.gif A polipnál és a medúzánál nagyon be voltam tojva, de a halacskák nagyon szépek voltak... Meg amikor a tengerparton egy párocska frizbizett, megijedtek, hogy fejen találnak. rohog.gif De kicsi voltam még, általános iskolás... smileeee.gif
A FN-ben mi volt 3D? Fröcsögött a vér, vagy mi? Nem tudom elképzelni... unsure.gif
És teltházas volt a vetítés, mennyien voltak? (Ezt Ophelytől is kérdezném. rolleyes.gif ) Másnak is volt olyan szerencséje, hogy nem volt senki más? laugh.gif
A leitatós mondata igen... Azon én is "felnyerítettem". laugh.gif A párom annyira nem értette, de hát ő - tudtommal - nem is olvas minket... Talán jobb is... rohog.gif

jaj, igen azt el is felejtettem írni, hogy 6-an voltunk összesen!
jó volt, az volt pl 3D, igen olyan volt mintha rád fröccsent volna a vér, plusz amikor még az eleje felé a gogo csajt kiviszi a napra, meg általában a harcos jelenetek, a végén Jerry halála, olyan volt mintha a "parázs" rád hullt volna. jó volt, de néha ijesztő volt nekem. a leitatásnál én is mondtam a barátnőmnek, hogy mi a szitu. w00t.gif
végigbeszéltük az egészet a barátnőmmel, remélem felettünk kettővel nem haragudtak meg ránk biggrin.gif

félősek vagyunk, amikor a gogo csaj kiment, a barátnőm rendesen mondta nekem, hogy ezért megöl, hogy ilyenre elhoztam, de utána már megszoktuk. biggrin.gif

MarlaSinger: Nézd meg a filmet, én azt ajánlom neked,azért amit az előző hsz-ben is írtam biggrin.gif

ui: mikor jön már a lehülés?? unsure.gif mad.gif
2011. augusztus 27. 22:53 #910
Polly90
Polly90
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 159441
Idézet (ophely88 @ 2011.08.27. 15:48)
Ez nem hajas gif, ezEK hajas gifEK és egészségre ártalmasak, tehát csak óvatosan vele  biggrin.gif Tekintsd welcome ajándéknak  biggrin.gif 
Isten
hozott
nálunk  smileeee.gif

Nagyon szépen köszönöm! blush.gif A Friday Night Project egy isteni műsor volt, nekem is ez az egyik kedvenc jelenetem ebből a részből. Egyébként mindegyik gifen hihetetlenül zabálnivaló.

MarlaSinger, neked is nagyon köszönöm, ezekkel a képekkel még nem találkoztam. smileeee.gif Mindig elolvadok a mosolyától. Bár ha nem vigyorog, akkor is imádom. wub.gif
2011. augusztus 28. 08:25 #911
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.08.27. 20:58)
jaj, igen azt el is felejtettem írni, hogy 6-an voltunk összesen!
jó volt, az volt pl 3D, igen olyan volt mintha rád fröccsent volna a vér,  plusz amikor még az eleje felé a gogo csajt kiviszi a napra, meg általában a harcos jelenetek, a végén Jerry halála, olyan volt mintha a "parázs" rád hullt volna. jó volt, de néha ijesztő volt nekem. a leitatásnál én is mondtam a barátnőmnek, hogy mi a szitu. w00t.gif 
végigbeszéltük az egészet a barátnőmmel, remélem felettünk kettővel nem haragudtak meg ránk biggrin.gif 
félősek vagyunk, amikor a gogo csaj kiment, a barátnőm rendesen mondta nekem, hogy ezért megöl, hogy ilyenre elhoztam, de utána már megszoktuk. biggrin.gif 
ui: mikor jön már a lehülés?? unsure.gif  mad.gif

Akkor ott sem volt tömegnyomor. laugh.gif Bár a Palace nálunk szinte mindig nagyon kong, úgy értem, egy-egy vetítésre 10-20 fő ül be maximum... Sosem voltak sokan, viszont olyan még nem volt, hogy senki más... laugh.gif
Értem. Egyszer megnézném 3D-ben is, bár nekem nem hiányzik annyira ez a technika, nekem tökéletes a 2D is. Ahol van értelme ennek, az szerintem a természetfilm. De az ilyen gyilkolós, véres daraboknál nem értem, miért jó a 3D. Addig vicces, amíg csak filmben történik az ilyen és nem konkrétan veled. blink.gif Ezért is nem tudom értékelni az ilyen filmeket... Úgy értem, nekem nem okoz "gyönyört", vagy ilyesmi, mint a nagy horror-fanoknak. unsure.gif
A lehűlést egyébként én is nagyon várom, bár egyelőre még nem nagyon várható, csak ideiglenes jelleggel és akkor sem lesz akkora lehűlés... blink.gif Pedig már nagyon elegem van a nyárból. Lenne inkább ősz meg tél... Sosem szerettem a nyarat. Utálok főni a saját levemben... A hideg ellen legalább fel tudok öltözni, viszont ha melegem van, nem tudom lenyúzni a bőrömet... dry.gif Egész nyáron a brit időjárás után áhítoztam. És amikor voltak az esők, én voltam az országban talán az egyetlen, aki oda volt, meg vissza és jól érezte magát a bőrében. wub.gif Alapjáraton is téli gyerek vagyok, meg olyan melankólikus... A munkahelyemen sem szoktam villanyt kapcsolni, csak ha jönnek a gyerekek. Nekem jó a félhomály is... rolleyes.gif
2011. augusztus 28. 12:34 #912
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.28. 08:25)

Sosem szerettem a nyarat. Utálok főni a saját levemben... A hideg ellen legalább fel tudok öltözni, viszont ha melegem van, nem tudom lenyúzni a bőrömet... dry.gif Egész nyáron a brit időjárás után áhítoztam. És amikor voltak az esők, én voltam az országban talán az egyetlen, aki oda volt, meg vissza és jól érezte magát a bőrében. wub.gif Alapjáraton is téli gyerek vagyok, meg olyan melankólikus... A munkahelyemen sem szoktam villanyt kapcsolni, csak ha jönnek a gyerekek. Nekem jó a félhomály is... rolleyes.gif

OFF: Hát nem hiszem el, hogy van még valaki rajtam kívül aki hasonlóképpen gondolkodik! Én is hihetetlen módon utálom a nyarat, a hőséget; állandóan fáj a fejem és dekoncentrált vagyok, ellenben a borús, hűvös, esős, szeles időben lubickolok, mint hal a vízben, s nem értem, hogy ha netán valahol nem süt a Nap, akkor az időjárás-jelentésben miért kell ezt úgy bemondani, mintha valami óriási katasztrófáról lenne szó?! Az év ezen szakaszában leginkább az irritál, hogy a társadalom elvárja, mindenki ugráljon örömében, mert száz ágra süt a Nap és 36 fok van. Valamelyik nap pont egy cikkben olvastam, hogy a nyári napfény és meleg mennyire jó hatással van az emberi szervezetre, tettrekészek, erősek stb. leszünk tőle, s aki nem ezt tapasztalja annak valószínűleg komoly lelki eredetű gondjai vannak. ohmy.gif reklamalo.gif mad.gif Látom az embereket, hogy szó szerint szenvednek a forróságban, de mégis azt mondják, hogy "ez milyen isteni!", mert ez a sikk, és mert ha valaki (pl. én) megemlíti, hogy rühelli a július-augusztust, akkor értetlenül és fura fejjel néznek, hogy ennek vajon mi a franc baja lehet, hiszen a "nyár a legjobb dolog a világon". unsure.gif Olyan ez az egész nyár-dolog, mint a Szilveszter: ha van kedved, ha nincs, ha otthonülő, vagy ha nem, akkor is muszáj bulizni menned és leinni magad, mert ha nem teszed akkor mindenki ferde szemmel néz rád. Irtózom a kötelező dolgoktól. A nyártól pedig kiver a víz (szó szerint és képletesen is). ha ettől pszichiátriai esetnek számítok akkor a "nagy tudású" orvosok tehetnek egy szívességet. Már ha hagyom.
2011. augusztus 28. 13:53 #913
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Na cső csajok smileeee.gif
kicsit elmaradtam mostanában, (vettem egy hörcsit, meg vezetni járok) de azért próbáltam olvasgatni. De ebben a melegben még ahhoz se mindig volt erőm. És én még nem láttam a filmet sad.gif de jövő héten ha sikerül megnézem Debrecenben. Viszont végre folytatódik a Doctor, hajnalban meg is néztem smileeee.gif
a 3D moziban adnak szemüveget? és olyan amit a saját szemüvegedre is rá tudsz tenni?
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 28. 18:43 #914
kericske
kericske

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.08.28. 13:53)
Na cső csajok smileeee.gif
kicsit elmaradtam mostanában, (vettem egy hörcsit, meg vezetni járok) de azért próbáltam olvasgatni. De ebben a melegben még ahhoz se mindig volt erőm. És én még nem láttam a filmet sad.gif de jövő héten ha sikerül megnézem Debrecenben. Viszont végre folytatódik a Doctor, hajnalban meg is néztem smileeee.gif 
a 3D moziban adnak szemüveget? és olyan amit a saját szemüvegedre is rá tudsz tenni?

igen, adnak szemüveget, és rá tudod rakni a saját szemüvegedre, de nekem egy kicsit lecsúszott róla, de lehetett rendesen látni vele biggrin.gif
hol adják a Dokit?

Sally: köszi a választ rolleyes.gif
2011. augusztus 28. 19:02 #915
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.08.28. 18:43)
Hol adják a Dokit?
Sally: köszi a választ rolleyes.gif

1. answer: BBC One smileeee.gif

2. answer: You're welcome! wink.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. augusztus 28. 19:03 #916
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.08.27. 11:59)

Az írott médiatörténelem egyik legelképesztőbb DT interjúja itt.
Esküszöm, hogy úgy ott lettem volna, amikor készült ez az interjú. Még azok a fejek, szinte már látom is magam előtt  biggrin.gif 
Az viszont szomorú, hogy DT szójatejet iszik, ami köztudottan nem egészséges, rákot okoz. Jó persze, sok más is, de nem kellene innia, ha egyszer nem ajánlatos inni belőle  rolleyes.gif Ha legközelebb valamelyikkőtök ír neki levelet, írja már meg neki, hogy ne igyon több szójatejet  biggrin.gif

jó! tetszik! főleg a Bruce Willis-es kérdés biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 28. 19:07 #917
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.28. 12:34)
OFF: Hát nem hiszem el, hogy van még valaki rajtam kívül aki hasonlóképpen gondolkodik! Én is hihetetlen módon utálom a nyarat, a hőséget; állandóan fáj a fejem és dekoncentrált vagyok, ellenben a borús, hűvös, esős, szeles időben lubickolok, mint hal a vízben, s nem értem, hogy ha netán valahol nem süt a Nap, akkor az időjárás-jelentésben miért kell ezt úgy bemondani, mintha valami óriási katasztrófáról lenne szó?! Az év ezen szakaszában leginkább az irritál, hogy a társadalom elvárja, mindenki ugráljon örömében, mert száz ágra süt a Nap és 36 fok van. Valamelyik nap pont egy cikkben olvastam, hogy a nyári napfény és meleg mennyire jó hatással van az emberi szervezetre, tettrekészek, erősek stb. leszünk tőle, s aki nem ezt tapasztalja annak valószínűleg komoly lelki eredetű gondjai vannak.  ohmy.gif  reklamalo.gif  mad.gif Látom az embereket, hogy szó szerint szenvednek a forróságban, de mégis azt mondják, hogy "ez milyen isteni!", mert ez a sikk, és mert ha  valaki (pl. én) megemlíti, hogy rühelli a július-augusztust, akkor értetlenül és fura fejjel néznek, hogy ennek vajon mi a franc baja lehet, hiszen a "nyár a legjobb dolog a világon".  unsure.gif Olyan ez az egész nyár-dolog, mint a Szilveszter: ha van kedved, ha nincs, ha otthonülő, vagy ha nem, akkor is muszáj bulizni menned és leinni magad, mert ha nem teszed akkor mindenki ferde szemmel néz rád. Irtózom a kötelező dolgoktól. A nyártól pedig kiver a víz (szó szerint és képletesen is). ha ettől pszichiátriai esetnek számítok akkor a "nagy tudású" orvosok tehetnek egy szívességet. Már ha hagyom.

OFF Jaj, én annyira, de annyira meg tudlak érteni! Én is teljesen így vagyok ezzel. Ki nem állhatom, hogy (m)elegem van, hogy egyszerűen nincs energiám semmihez... Ha borult az idő, az viszont a legjobb. Testileg és szellemileg is fitt, meg friss vagyok. smileeee.gif

Tegnap nem nézett valaki Story4-et véletlenül? A Chris-féle Poirot epizódok voltak... blush.gif wub.gif ON

Most csúnya dolgot csinálok, nemsokára lesz már itthon is Peter Vincent a háznál... rohog.gif De már úgyis láttam a szinemában, és az is gyanús, ha kijön, befektetek rá... De remélem nem kérnek el érte 3 rongyot, mint a King's speechért... blink.gif Arra is várok, hogy árazzák már lejjebb, mer' annyit nem adok érte... unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. augusztus 28. 21:41 #918
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.27. 20:25)

Egyébként igazad lehet, valószínűleg az a gond velünk és a topikkal, hogy túl sok, túl gyorsan... think.gif rolleyes.gif

Egyébként ez sem tűnik ésszerűnek. Ma beszéltem valakivel, aki azt mondta, hogy csak 3 naponta néz fel és egy DW epizód nézése közben elolvas mindent. mellow.gif
Az igaz, hogy ráérünk, vagy nem dolgozunk, vagy dolgozunk de ráérünk, de akkor sem látom ezt, mint probléma. Polly is visszaolvasgatott, múltkor a pasim is azt olvasgatta, amiket én ide írtam. Azt nem tudja, hogy én írtam, csak olvasta a topikot, pedig ő aztán igazán Mr. Elfoglalt. Szerintem csak simán nem írogatnak vagy már nem is érdekli őket.
Nekem nagyon bejön, hogy beszélünk róla eleget, aki akarja előbb vagy utóbb elolvassa, vagy szól hozzá. Bessie is így teszi, fan, de nem szól hozzá. Ha valaki nagyon akar beszélni róla, beszél. Éppen a múltkor néztem, hogy DT nevére, ha megyarul keresel, Google, kb 1. oldal 3-4 találat Starity, plusz valaki már annyiszor beszúrta azt a 3 bizonyos Brendan gifet (nem is tudom ki lehetett az http://www.iseesmileys.com/smileys/XP_Style/Roll_Eyes.gif), hogy a Starityt adja be akkor is első oldalon, ha nem magyar google-n keresztül keresel Brendan gif-et a Secret Smile-ból. Előbb kiadja a fórum linkjét, mint azét, aki eredetileg feltette tumblr oldalra rohog.gif biggrin.gif Eh he. biggrin.gif

Más. Nézte valaki a DW-t? Valaki legyen már szíves elmondani, hogy mi történt a tegnapi részben, már én már kétszer megnéztem és a létező spoileres hátteremmel sem fogtam fel, hogy mi történt think.gif Esküszöm, hogy Steven Moffat egy zseni biggrin.gif
2011. augusztus 28. 22:00 #919
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

StátuszMartha, where is my woátch?? :)
Hozzászólás: 167
Azonosító: 151438
Szisztok! A régiek talán még emlékeznek rám, az újaknak meg ezer üdvözlet! Nézlek ám titeket folyton, de sokszor inkább a csendes megfigyelő bázisban foglalok helyet. De! Naprakész vagyok DT "ügyileg" smileeee.gif A FN-ról tök jókat írtatok, és én sem tudok mást hozzátenni: engem megvett a film kilóra biggrin.gif Azok a beszólások..hát csúcs.."you need an A'my" Annyira jó jelenség benne PV. Hollywoodnak kellenek az eredeti arcok!
Off: én láttam a tegnapi DW-t. A személyes véleményem: hogy lehet, hogy SM egy zseni, de ez már akkor is túlzás...minden rész innentől kezdve valami monumentális velőtrengető dolog kell, hogy legyen?? Hol vannak a hangulatos, mégsem agyonhajszolt epizódok? És nem, nem a 10. sírom vissza. De a karakter központúság elveszett...az egész valami hatalmas nagy csavaros "thing", agyondimenzionált. Matt-ről sok helyen olvastam, hogy egyre jobb...nos szerintem, meg egyre elveszettebb...és nem lehet komolyan venni. Csak "pörög a fején" és próbál fennmaradni abban a hatalmas maszlagban amit köré építenek. Bocsánat, lehet, hogy ez valakit érzékenyen érint de ez a véleményem.

On: Amúgy meg csak így tovább girls! Ez egy méltó hely, kedvencünk életművének tárgyalásához!
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 28. 22:17 #920
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (szabcsiga @ 2011.08.28. 22:00)
Szisztok! A régiek talán még emlékeznek rám, az újaknak meg ezer üdvözlet! Nézlek ám titeket folyton, de sokszor inkább a csendes megfigyelő bázisban foglalok helyet.

Pedig én sajnálom, hogy nem írsz be hozzánk. Tényleg nem azért, mert egyel többen lennénk, hanem sok mindenben osztom a véleményedet és tetszik a stílusod, gondolkodásod.
1 felhasználónak tetszik: szabcsiga
101 oldal 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok