Starity

David Tennant 4

101 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 27. 08:08 #881
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Nos, igazam volt. David és Billie nem lesznek főszereplők ugyanabban az epizódban, 5 sztár, 5 sztori. Davidé lesz az első.

Story One: Nick (David Tennant) is happily married; his wife and children are everything to him, but when his first love appears out of the blue he suddenly starts to question everything. Can they go back to what they had all those years ago? Also starring Vicky McClure as Serena.

Billie átmegy leszbikusba

Story Two: Holly (Billie Piper) is a young unfulfilled teacher who is in an unsatisfactory relationship with a married man. She suddenly finds herself drawn to one of her female pupils. What would happen if she were to act on these feelings?

Story Five: Adrian (David Morrissey) is a divorcee who has been searching for true love. It's not been easy but he's not giving up. Still a romantic, he believes in it whole-heartedly, despite his failed marriage. Just when he thinks he might have found it, he finds that he is the victim of another obsessive love that threatens to scupper his future.

A többi két színészt szerintem nem ismeritek, de ha kell a link, el tudom küldeni.

Az Anglophenia oldalon lehet szavazni, hülye online szavazásos dolog, és DT veszített Colin Firth ellen. Most Benedict Cumberbatch ellen folyik a harc a harmadik helyért. Tegnap jól elharapóztak ai indulatok, ugyanis DT utálók küldözgettek leveleket a fórum tagjainak (ahol én is vagyok). Beregeltek, és küldtek mindenkinek üzenetet, hogy szavazzunk DT ellen. Szépen állunk. Kaptam egy mellékelt útmutatót, hogyan kell csalni a szavazáson. Ész megáll. Tudom, hogyan kell csalni, köszönöm.

Még jó, hogy nem élet halál kérdése ez az online szavazás mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 27. 11:29 #882
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Sziasztok!

Bocsánat, hogy az utóbbi napokban ritkán vagyok itt, de most kicsit mozgalmasabb napokat élek. smileeee.gif
Örülök, hogy már ennyien meg tudtuk tekinteni a FN-ot. Majd kericske véleményét is szívesen elolvasnám. biggrin.gif
Kíváncsi vagyok, mennyire éreztünk hasonlóan a filmmel kapcsolatban. (vagy éppen nem hasonlóan)
Egyébként tényleg DT találta ki azokat a dolgokat? Azt is, amikor odaszólt Gingernek egy csúnyát, mire Ginger visszavágott, hogy akkor majd ő, ha már PV úgysem tudja.?! _nevet.gif Azon a beszóláson is sírtam a röhögéstől... laugh.gif
Az improvizációs sorozat pedig nagyon izgalmasan hangzik, én kíváncsian várom. A sztorik is meglehetősen ígéretesnek tűnnek... Billie alakítására pedig különösen kíváncsi vagyok. Az improvizációs képességeiről ugyanis nem tudok sokat, de ha ügyes, akkor jól meg kell oldania majd... smileeee.gif

Tegnap képzeljétek, DW-t néztem, igaz, legelső évadot... Long game és Father's day... Párommal. Aki gondolt egyet és elég gyakran megállította a felvételt, majd közölte, hogy tessék drágám, fordítsál... laugh.gif Én lepődtem meg a legjobban, hogy egész jól ment... w00t.gif Hát igen, Mr. Logan... blush.gif biggrin.gif
Kérdés Ophelyhez: A DW-ben a Long game epizódban a Sukit játszó csajszi miben játszott?! Annyira ismerős, de egyszerűen nem tudom hová tenni... unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 27. 11:59 #883
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.27. 11:29)
epizódban a Sukit játszó csajszi miben játszott?! Annyira ismerős, de egyszerűen nem tudom hová tenni... unsure.gif

Anna Maxwell Martin. Szerintem a Jane Austen magánéletében láttad, ha meg nem, akkor nem tudom. Fogalmam sincs, hogy milyen filmet láttál már tőle. Az IMDB alapján nem találok sok olyat, amit szerintem te megnéznél, ha csak nem láttad a South Riding sorozatot David Morrisey-vel rohog.gif

Igen, David ötlete volt az a beszólás (is). Ismerjük be, David barátunk enyhén szólva is kissé perverz néha és vannak kérdőjeles gondolatai _nevet.gif

Majd mindjárt előkutatom azt a topikot Sally és erről beszélünk még wink.gif Gratulálok, ügyes vagy smileeee.gif

Az írott médiatörténelem egyik legelképesztőbb DT interjúja itt.
Esküszöm, hogy úgy ott lettem volna, amikor készült ez az interjú. Még azok a fejek, szinte már látom is magam előtt biggrin.gif

Az viszont szomorú, hogy DT szójatejet iszik, ami köztudottan nem egészséges, rákot okoz. Jó persze, sok más is, de nem kellene innia, ha egyszer nem ajánlatos inni belőle rolleyes.gif Ha legközelebb valamelyikkőtök ír neki levelet, írja már meg neki, hogy ne igyon több szójatejet biggrin.gif
2011. augusztus 27. 12:56 #884
Polly90
Polly90
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 159441
Sziasztok!

Polly vagyok, nem rég találtam meg ezt a fórumot és nagyon megörültem, hogy ilyen sokan ismerik és szeretik Davidet (és persze a Doctor Who-t is). DW nézés közben sikerült fanatizálnom a szüleimet is, így ők is megkedvelték magát a színészt is. Én már láttam pár egyéb munkáját angolul, de nekik is szeretném őket megmutatni, azonban ahhoz feliratokra lenne szükség. Épp a Learners után kutattam - mert édesanyám biztosan imádná -, amikor kiderült, hogy ezen a fórumon kateblock jelezte, hogy sikeresen készített hozzá feliratot, azonban ha jól látom, ő már nincs köztetek. Nagyon örülnék, ha valaki akár privátban is, de megosztaná velem kateblock elérhetőségét, egy e-mail címet, vagy bármit, ahol elérhetem őt. A Learners egy nagyon helyes kis mű, szeretném azokkal is megosztani, akik nem beszélnek angolul.

Előre is minden segítséget nagyon köszönök.
2011. augusztus 27. 14:30 #885
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Polly90 @ 2011.08.27. 12:56)
Sziasztok!
Polly vagyok, nem rég találtam meg ezt a fórumot és nagyon megörültem, hogy ilyen sokan ismerik és szeretik Davidet (és persze a Doctor Who-t is). DW nézés közben sikerült fanatizálnom a szüleimet is, így ők is megkedvelték magát a színészt is. Én már láttam pár egyéb munkáját angolul, de nekik is szeretném őket megmutatni, azonban ahhoz feliratokra lenne szükség. Épp a Learners után kutattam - mert édesanyám biztosan imádná -, amikor kiderült, hogy ezen a fórumon kateblock jelezte, hogy sikeresen készített hozzá feliratot, azonban ha jól látom, ő már nincs köztetek. Nagyon örülnék, ha valaki akár privátban is, de megosztaná velem kateblock elérhetőségét, egy e-mail címet, vagy bármit, ahol elérhetem őt. A Learners egy nagyon helyes kis mű, szeretném azokkal is megosztani, akik nem beszélnek angolul.
Előre is minden segítséget nagyon köszönök.

Írok üzit biggrin.gif

A többieknek pedig egy kis poén biggrin.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lqfy9yoYvX1qdasv6o1_500.gif

biggrin.gif

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lq1fhrMC4O1qcvteuo1_500.png

biggrin.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lqgt4zRrsk1qm8bs9o1_500.jpg

biggrin.gif biggrin.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lqirnvyQVp1qj4buio1_500.jpg

Wha??? Whaddaya talkin' 'bout? rohog.gif

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lqhnutEiRV1qbluopo2_250.gif

Továbbá van egy egészségre ártalmas DT hair p*rn gif csokrom nektek. Nem jó dolog magatokban kárt tenni és ártani a szervezeteteknek, főleg ebben a melegben nem, de aki vállalja ezt a kockázatot, jelezze és beszúrom a linket biggrin.gif (nem fogom mindet beszúrogatni). Felkészültem az esetleges rosszullétekre, akkor is tudok mivel szolgálni, tehát nem az életetek fog múlni rajta rohog.gif A bűnös élvezet aj aj aj ej ej rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. augusztus 27. 15:37 #886
Polly90
Polly90
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 159441
Idézet (ophely88 @ 2011.08.27. 14:30)
Írok üzit  biggrin.gif 

Továbbá van egy egészségre ártalmas DT hair p*rn gif csokrom nektek. Nem jó dolog magatokban kárt tenni és ártani a szervezeteteknek, főleg ebben a melegben nem, de aki vállalja ezt a kockázatot, jelezze és beszúrom a linket  biggrin.gif (nem fogom mindet beszúrogatni). Felkészültem az esetleges rosszullétekre, akkor is tudok mivel szolgálni, tehát nem az életetek fog múlni rajta  rohog.gif A bűnös élvezet aj aj aj ej ej  rohog.gif

Köszönöm, megkaptam. smileeee.gif

Ha nem probléma, én vevő vagyok bármilyen hajas gif-re.^^ *loves his hair*
2011. augusztus 27. 15:48 #887
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Polly90 @ 2011.08.27. 15:37)
Köszönöm, megkaptam. smileeee.gif
Ha nem probléma, én vevő vagyok bármilyen hajas gif-re.^^ *loves his hair*

Ez nem hajas gif, ezEK hajas gifEK és egészségre ártalmasak, tehát csak óvatosan vele biggrin.gif Tekintsd welcome ajándéknak biggrin.gif

Isten

hozott

nálunk smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow, kericske
2011. augusztus 27. 15:57 #888
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.08.27. 15:48)
Ez nem hajas gif, ezEK hajas gifEK és egészségre ártalmasak, tehát csak óvatosan vele  biggrin.gif Tekintsd welcome ajándéknak  biggrin.gif 
Isten
hozott
nálunk  smileeee.gif

Nekem az első link alatt található "ruffle hair" abszolút kedvenc. That's epic! thumbsup.gif beer.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 27. 16:22 #889
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.27. 15:57)
Nekem az első link alatt található "ruffle hair" abszolút kedvenc. That's epic!  thumbsup.gif  beer.gif  wub.gif

I know wink.gif

Nos, ladiez and gentlemen. Megjelent Irvine Welsh Ectasy című könyvének filmadaptációja. Ő írta a Filth könyvet is, amiből film készül és barátunk is benne lesz. Tessék megnézni a trailert és levonni a következtetést, ebben is vajmi kevés comedy elem van mellow.gif Tehát Peter (Grace legnagyobb örömére, imádja, hogy DT már sokszor játszott Peter nevű csókákat biggrin.gif ) DT karakter egy komolyan ábrázolt metroszexuális egyed lesz. Én azt hittem, hogy az ő karaktere lesz majd némi poén benne, de azt hiszem tévedtem, Einstein and Eddington féle komolyságú érzelmileg összezavarodott férfi lesz, Bruce-ra ugyanez vonatkozik majd.

2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 27. 16:51 #890
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Megnéztem a trailert. Érdekes filmnek tűnik. Most én vagyok hülye, vagy tényleg nem volt benne David? mellow.gif
(Billy Boyd! wub.gif I must see this!)
2011. augusztus 27. 16:52 #891
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Halihó! Annyira "szenvedélyesen" írtok az FN-ről, hogy a végén én is kedvet kapok hozzá, mert bizony David ide-oda, a vámpíros filmektől begöndörödik a szemgolyóm (kiv. Blade). Jövő héten megpróbálom beiktatni, s ha nem találok senkit aki eljönne velem moziba (szinte kivétel nélkül az összes ismerősömnek herótja van a vérszívó topmodellekből), akkor marad a szokásos, kevésbé publikatív B-terv. cool.gif Ha másnak nem is, de vizuális élménynek nem lesz rossz. wink.gif thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow, kericske
2011. augusztus 27. 16:58 #892
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.27. 16:51)
Megnéztem a trailert. Érdekes filmnek tűnik. Most én vagyok hülye, vagy tényleg nem volt benne David?  mellow.gif 
(Billy Boyd!  wub.gif I must see this!)

Ez az Ectasy című film, David a Filthben lesz majd benne. Vagy milyen Davidről beszélsz?

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.27. 16:52)
Ha másnak nem is, de vizuális élménynek nem lesz rossz.  wink.gif  thumbsup.gif

http://i526.photobucket.com/albums/cc347/slowLizard/David%20Tennant/tumblr_losv13HRqD1qa5yvio1_500.gif
2011. augusztus 27. 17:10 #893
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.27. 16:58)
Ez az Ectasy című film, David a Filthben lesz majd benne. Vagy milyen Davidről beszélsz? 
http://i526.photobucket.com/albums/cc347/slowLizard/David%20Tennant/tumblr_losv13HRqD1qa5yvio1_500.gif

Aha, akkor ezért nem láttam Davidet. _nevet.gif _nevet.gif Baxa meg, nagyon meleg van. Megyek veszek egy hideg zuhanyt, mert most már az agyam se igen dolgozik. omg.gif
2011. augusztus 27. 17:15 #894
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Ja, majd' elfelejtettem: én is hozok néhány csemegét üdvözlet gyanánt Polly90-nek. Remélem tetszenek. rolleyes.gif biggrin.gif beer.gif

Cutie
Adorable
Goosebumps
One of the many reasons why he has a lot of fans.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 27. 17:39 #895
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.27. 17:15)

Ah, 10.2, aki jobban smárol, mint 10 biggrin.gif

Beugratós kérdés. Melyiket smárolnád le? 10 vagy 10.2? rohog.gif
2011. augusztus 27. 18:56 #896
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.27. 17:39)
Beugratós kérdés. Melyiket smárolnád le? 10 vagy 10.2? rohog.gif

Ez tényleg beugratós... Szívem szerint 10-et, de ha belegondolok, hogy már annyi csaj csőrözött vele, akkor... rolleyes.gif 10.2-vel meg csak Rose, az még belefér... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2011. augusztus 27. 19:02 #897
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.27. 18:56)
Ez tényleg beugratós... Szívem szerint 10-et, de ha belegondolok, hogy már annyi csaj csőrözött vele, akkor... rolleyes.gif 10.2-vel meg csak Rose, az még belefér... rohog.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Én 10-nél maradok, de nekem feltétel a genetic transfer. 10 nem tud smárolni, és nem is igazán akar, de a genetic transfer úgymond akár helyettesíthetné is a dolgot. Nem mindegy, hogy ki kezdeményezi a dolgot, én feláldozom magam egy genetic transferért biggrin.gif Még mindig jobb, mintha erőszakkal teszed és sokkjában reagálni sem tud rohog.gif rohog.gif
2011. augusztus 27. 19:04 #898
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.27. 11:59)
Anna Maxwell Martin. Szerintem a Jane Austen magánéletében láttad, ha meg nem, akkor nem tudom. Fogalmam sincs, hogy milyen filmet láttál már tőle. Az IMDB alapján nem találok sok olyat, amit szerintem te megnéznél, ha csak nem láttad a South Riding sorozatot David Morrisey-vel rohog.gif 
Igen, David ötlete volt az a beszólás (is). Ismerjük be, David barátunk enyhén szólva is kissé perverz néha és vannak kérdőjeles gondolatai  _nevet.gif 
Majd mindjárt előkutatom azt a topikot Sally és erről beszélünk még  wink.gif Gratulálok, ügyes vagy smileeee.gif

Köszönöm a választ! meghajolo.gif Így már jobban értem, honnan volt ismerős. rohog.gif (JAM)
Az ő ötlete???! Á... I love your dirty mouth David... rohog.gif Amúgy nem semmi a pasi, milyen kis szende, ha ránézel, közben pedig... biggrin.gif

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.27. 16:52)
Halihó! Annyira "szenvedélyesen" írtok az FN-ről, hogy a végén én is kedvet kapok hozzá, mert bizony David ide-oda, a vámpíros filmektől begöndörödik a szemgolyóm (kiv. Blade). Jövő héten megpróbálom beiktatni, s ha nem találok senkit aki eljönne velem moziba (szinte kivétel nélkül az összes ismerősömnek herótja van a vérszívó topmodellekből), akkor marad a szokásos, kevésbé publikatív B-terv.  cool.gif Ha másnak nem is, de vizuális élménynek nem lesz rossz.  wink.gif  thumbsup.gif

Nos igen. Ahhoz képest, hogy mennyire fanyalogtunk a filmtől, egészen megszerettük. Vagy beszéljek csak a saját nevemben..? Úgy illene, de például Ophely reakciójából is valahogy erre a kővetkeztetésre jutottam. rohog.gif Szerintem egyébként tényleg nézd meg... Annyira nem rossz, mint amilyennek gondoltuk. Természetesen gagyi, de olyan jó dumák vannak benne és annyira tipikus amcsi jelenetekkel van teletűzködve, hogy az már nevetséges. Szerény véleményem, hogy az egész filmet sírva végig lehet röhögni. Na jó, az első kb. 15-20 perc (gimisek) kicsit unalmas, de aztán... rolleyes.gif Az a baj még vele, hogy túl sokat kell várni, míg barátunk - ténylegesen - megjelenik, de addig is vannak benne mosolyogtató jelenetek. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. augusztus 27. 19:30 #899
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.27. 19:04)

Az ő ötlete???! Á... I love your dirty mouth David... rohog.gif Amúgy nem semmi a pasi, milyen kis szende, ha ránézel, közben pedig... biggrin.gif

Most elmondok nektek valamit, amiről nem sokan tudnak. Létezik Davidnek egy 2006-os interjúja, égen földön nem találom, amiben részegen érték el a V Fesztiválon. Az interjú állítólag létezik és ezidáig egy ember számolt be arról, hogy hallotta amit DT mondott. Későn ment le a műsor és annak alapján SZERINTE David igencsak iszogathatott mert a szokásosnál is több öhm meg hmmm jött ki a szájából, alig tudott értelmesen mondatokat alkotni. Akkor valaki rákérdezett, hogy milyen férfinek vallja magát és azt mondta, hogy félős kisnyuszinak, aki a felszín alatt oroszlán tud lenni. Nem mondja magát vallásosnak, Istent nem szidja de szokott káromkodni, bármikor, amikor jól esik neki. Tessék olvasni a sorok között biggrin.gif Állítólag azt is kérdezték tőle, hogy mi 'indítja be' a férfihormonjait és azt felelte, hogy 'az okosság szexi', tessék olvasni a sorok között biggrin.gif Barátunk közel sem olyan szende a való életben, bár ez már nem a mi dolgunk. Ezt én is csak nem régen tudtam meg. rolleyes.gif Sok fangörl szenny közt találtam biggrin.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.27. 19:04)
Nos igen. Ahhoz képest, hogy mennyire fanyalogtunk a filmtől, egészen megszerettük. Vagy beszéljek csak a saját nevemben..? Úgy illene, de például Ophely reakciójából is valahogy erre a kővetkeztetésre jutottam. rohog.gif

Nem ér fel az eredetivel. Szerintem kissé lapos lett de mit csináljunk? Szerintem az egyetlen jó dolog benne a cast, tényleg jókat válogattak be (mindenkire értem) ezért jobbnak mondható. Még egyszer megnézem és kész, nem lesz favorit rolleyes.gif Tudom, hogy a neten mindenhol mást lehet olvasni a reviewekben de az engem nem érdekel, mert úgy látom, hogy a revieweket is csak másolják. Átjavítanak benne egy két szót/mondatot, de nem önálló gondolatok vannak a saját reviewükben. Annyira nem képesek, hogy az eredeti szövegből legalább kivegyék az egyik zárójelet, vagy tegyenek egy szóközt. 110.gif Legalábbis amit én olvastam. De elég fura akkoris, hogy senki nem ismeri nálunk DT-t, ugyan át írják a Doctor Who-t magyarra (vagy úgy nevezik, hogy Doctor Who fear.gif) és egyből olyanokat írkálnak minden reviewben, hogy kell a spin off film Doctor Who karakteréről és hogy ellopta a műsort, ez a kedvencem. Sok helyen írták, hogy 'he steals the show), és mindenhol ugyanezt állítják. 'Élete egyik legjobb alakítása'. Ne röhögtessenek már. Nagyon kevés esélyt adok arra, hogy valaki azt sem tudja, hogyan hívták a DW-ban, ezt írja, ennyire már ne nézzenek bolondnak mellow.gif
2011. augusztus 27. 19:39 #900
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.27. 19:30)
Állítólag azt is kérdezték tőle, hogy mi 'indítja be' a férfihormonjait és azt felelte, hogy 'az okosság szexi', tessék olvasni a sorok között biggrin.gif

rohog.gif Tetszik a válasz. Egyébként nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy nagyrészt nálam is így működnek a női hormonok. rohog.gif Bár nem is olyan régen már ecseteltem is itt, hogy nekem már régen nem a csomagolás számít...

Review: nos, igen... Azért elég gáz, hogy nagyjából valaki elmegy, megnézi a filmet, ír róla valamit, és akkor mindenki azt emeli át, sokszor még a fáradtságot sem véve, hogy átírják... dry.gif (bár sokszor a felsőoktatásban is előfordul ilyen, mikor a derék hallgató plagizál - párom mikor még oktatott, nem egy diákot rúgott ki a fenébe, mert internetről letöltötte és nem hogy nem írta át, de el sem olvasta blink.gif ) Apropó. Párom ír a FN-ról majd ajánlót az egyik lapba, ha valakit érdekel, elkérem tőle a doksit és privátban megmutogatom. biggrin.gif
101 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok