Starity

David Tennant 4

101 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 25. 12:14 #861
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.25. 12:05)
Akarnék én, de gondolom hang nélkül nem volna értelme...  blink.gif  dry.gif

Hanggal sincs mellow.gif Lehetett beküldeni kérdéseket és nyilván olyan fantörpikusak kerültek be, amilyeneket legrosszabb rémálmodban tudsz csak elképzelni. "Milyen érzés volt a FN díszletében?" és "Hogy 'lettél' time lordból' vámpírvadász?" Ilyen kérdésekre mégis hogy válaszoljon ember fia? rolleyes.gif
Az egyetlen értelmes kérdés, hogy mik voltak gyerekkora kedvenc filmjei. Erre viszont meglepő válasz érkezett. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 25. 12:15 #862
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.08.25. 12:14)
Hanggal sincs  mellow.gif Lehetett beküldeni kérdéseket és nyilván olyan fantörpikusak kerültek be, amilyeneket legrosszabb rémálmodban tudsz csak elképzelni. "Milyen érzés volt a FN díszletében?" és "Hogy 'lettél' time lordból' vámpírvadász?" Ilyen kérdésekre mégis hogy válaszoljon ember fia?  rolleyes.gif 
Az egyetlen értelmes kérdés, hogy mik voltak gyerekkora kedvenc filmjei. Erre viszont meglepő válasz érkezett.  blink.gif

Ne kímélj, mit válaszolt? mellow.gif
2011. augusztus 25. 12:37 #863
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.25. 12:15)
Ne kímélj, mit válaszolt?  mellow.gif

Question: What were some of your favorite films from your youth?

David: Oh, from when I was a kid? I loved… I mean, I’d love to be a kid now, I’d love to watch those super heroes movies that are coming out. I always yearned for them when I was a kid and they never really happened. There was a couple of slightly dodgy Spider Man movies, but I’d love to have been a kid when the Spider Man movies we have now were coming out. Or Iron Man… Oh http://29.media.tumblr.com/tumblr_lqh1m7cqsg1qmdk7jo1_500.gif

Definition of DODGY

chiefly British : evasive, tricky

chiefly British a : not sound, not good, or not reliable: questionable, suspicious

chiefly British : requiring skill or care in handling or coping with

Szóval DT nem szereti a Pókember filmeket... Akkor nem tudom mit fog szólni az Andrew Garfield féle Pókemberhez. mellow.gif

Mondta az Indiana Jonest is, de az kimaradt a szöveg írásakor.

Néha kissé zavaros, amiket mond. Talán unja már ugyanazokat a kérdéseket vagy nemtudom, de egyedül az Indiana Jones volt érthető válasz, a többi az csak körítés volt, hogy 'ha gyerek lennék, örülnék a szuperhősös filmeknek, amik mostanában jelennék meg'. Jaj fear.gif Ez nekem nem igazán tűnt értelmes válasznak a kérdésre think.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, MarlaSinger
2011. augusztus 25. 13:13 #864
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.25. 12:37)
Néha kissé zavaros, amiket mond. Talán unja már ugyanazokat a kérdéseket vagy nemtudom, de egyedül az Indiana Jones volt érthető válasz, a többi az csak körítés volt, hogy 'ha gyerek lennék, örülnék a szuperhősös filmeknek, amik mostanában jelennék meg'. Jaj fear.gif Ez nekem nem igazán tűnt értelmes válasznak a kérdésre think.gif

Tudni kell a sorok között olvasni. Ez az én olvasatomban és értelmezésemben azt jelenti, hogy az első három kedvence:

1. Doctor Who
2. Doctor Who
3. Doctor Who

rohog.gif Neki mindig is a Doki volt a legnagyobb szuperhős... biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, MarlaSinger
2011. augusztus 25. 13:21 #865
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.25. 09:33)
Sally, azt kell mondjam, hogy nagyon, de piszkosul várom a cikkeid megjelenését! Isteni jókat lehet majd beszélgetni, vitázgatni.  thumbsup.gif  meghajolo.gif

Én is kíváncsian várom a hozzászólásokat. De attól tartok, hogy akiket ez a leginkább érintene, elintézik valami smileyval, vagy azzal, hogy "wow", "ejha o.O", "nem semmi", "jó cikk", stb... 110.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.08.25. 09:47)
Craig (FN rendezője csinálja a Pride and Prejudice and Zombies filmet és felreppentek a pletykák, hogy megint bevonja Davidet a produkcióba. Na erről mit gondolunk? think.gif

Hát inkább semmit nem szólok hozzá... Miért kell minden jó dologból sz@rt csinálni? Nincs már így is elég zombis film?! wtf.gif

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.25. 10:27)
Én is tűkön ülve várom! smileeee.gif Régebben összedobtam egy hasonló cikket arról, hogy milyen nehéz manapság a rajongó kiscsajok miatt igazi szurkolónak lenni anélkül, hogy unos-untalan rá ne kérdezzenk "és melyik focista jön be a legjobban?", de végül nem küldtem be, mert sporttal kapcsolatost úgysem tennének ki. sad.gif

Szerintem ha elindulnak az új rovatok, megjelenne ez a cikk is, úgyhogy szerintem írd meg majd még egyszer. smileeee.gif Jogos a te problémafelvetésed is egyébként! Megérne egy cikket! wink.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.08.25. 10:36)
Amúgy énis L.O.V.E.-ingelem ezt a képet, egyszerűen imádom azt a hülye fejét és a barna szemeit, nem tudom megmondani, hogy miért. Ez a kép belőlem is kihívogatja a fangörlt, ezért inkább nem is írok mást erről biggrin.gif

Most újat mondok, ha beállok én is a sorba hozzátok? blush.gif A hülye fej és nagy barna szemek rám is hatást gyakorolnak... rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, MarlaSinger
2011. augusztus 25. 13:32 #866
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.25. 13:21)

Hát inkább semmit nem szólok hozzá... Miért kell minden jó dologból sz@rt csinálni? Nincs már így is elég zombis film?! wtf.gif

Nem is tudom, állítólag nem annyira gúnyolja az eredetit mellow.gif Pedig Craig megint betehetné DT-t, ha oda is kell egy fura kinézetű csóka 110.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.25. 13:21)
Most újat mondok, ha beállok én is a sorba hozzátok? blush.gif A hülye fej és nagy barna szemek rám is hatást gyakorolnak... rolleyes.gif

Pure L.O.V.E. wub.gif
2011. augusztus 25. 13:56 #867
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.25. 13:32)
Nem is tudom, állítólag nem annyira gúnyolja az eredetit  mellow.gif Pedig Craig megint betehetné DT-t, ha oda is kell egy fura kinézetű csóka  110.gif

Hát azért DT-t, mint zombi, sehogy nem tudom elképzelni. blink.gif És nem is akarom, megmondom őszintén... rolleyes.gif Biztosan nagyon jól és hitelesen eljátszaná, de azért kérem szépen, van egy szint, ami alatt már... blink.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 25. 14:43 #868
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.25. 13:56)
Hát azért DT-t, mint zombi, sehogy nem tudom elképzelni. blink.gif És nem is akarom, megmondom őszintén... rolleyes.gif Biztosan nagyon jól és hitelesen eljátszaná, de azért kérem szépen, van egy szint, ami alatt már... blink.gif

Én Davidet már mindennek el tudom képzelni. Annyi minden volt már, hogy SIMÁN el tudom képzelni. Elnézést mindenkinek azért, amit most fogok mondani, de nem is kellene sokat alakítani rajta, kifehéríteni a testét, egy kis smink, hülye fejeket mindenki tud vágni. A baj inkább ott kezdődik, hogy a rendező azért válogatta be Davidet, mert vézna brit kinézete van, akkor ezzel a feltétellel, beteheti a zombis filmbe is, ott aztán igazán nem számít, hogy néz ki az ember ha egyszer zombi.

Nem tudom, hogy David szereti-e Jane Austent, és képes lenne-e az esetleges imádata mellett dönteni, és nem részt venni a paródiában? Nem mondom, hogy rossz ez, amit csináltak (paródia) mert nem ismerem, így nem tudhatom, hogy mennyire bántaná meg a költőt és azok fanjait stb ezzel a művel. Szerintem ez egy elég kockázatos vállalkozás de barátunk volt már meleg tudós, transzvesztita 2szer is, time lord, vámpírvadász, pszichopata állat, Casanova, halálfaló, sült bolond, autóvezető, miniszterelnök helyettes, rendőr, diktátor, hős szerelmes, edző, Hamlet, megtört lelkű férj és apa, idős rosszfiú (St Trinians 2), ügyvéd, Jean-Jacques Rousseau, orvos, nőcsábász lelkész, főnök, vámpír, színész, szoftverüzemeltető, író, orvos tanonc, férfi ápoló, gyilkos, járőr, bárpultos ..
Aki ennyi mindent alakított már, az nyugodtan beállhat zombinak is.
Én egyébként nem támogatom az ötletet és senki sem mondta, hogy így lesz, csak ezek a pletykák ... mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot, Ylorian
2011. augusztus 25. 14:51 #869
ophely88
ophely88
time lady

Na mit hallgatok?

When you try your best, but you don’t succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can’t sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can’t replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And http://media.tumblr.com/tumblr_lqhao88zRF1qk8vwa.gif

biggrin.gif
2011. augusztus 25. 17:56 #870
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
http://i796.photobucket.com/albums/yy243/cindy_live/PV.png

Beállnék én is sorba biggrin.gif jó ez a kép!
és ha minden igaz, és az én barátosnőm is úgy akarja, akkor szombaton nézem az FN-t thumbsup.gif remélem.
sz.r hetem volt, olvasni olvastam itt a dolgokat, de nem volt időm és energiám írni.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 25. 22:19 #871
ophely88
ophely88
time lady

Megnéztem a Fright Nightot. Gyerekek ohmy.gif

Engem mostantól hívjatok Gingernek rohog.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. augusztus 26. 12:20 #872
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.25. 22:19)
Megnéztem a Fright Nightot. Gyerekek  ohmy.gif 
Engem mostantól hívjatok Gingernek  rohog.gif  biggrin.gif

thumbsup.gif

Ó, na mi történt..? rohog.gif
Megmondtam vagy megmondtam? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2011. augusztus 26. 12:25 #873
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.26. 12:20)
thumbsup.gif 
Ó, na mi történt..? rohog.gif 
Megmondtam vagy megmondtam? rohog.gif

Megaszontad, aye. biggrin.gif Erről majd még beszélünk priviben wink.gif

Olyan sok hírem van, hogy azt sem tudjam, hol kezdjem. rohog.gif

BBC Drama 5 rész, 5 különböző történet, ami azt jelenti, hogy semmi garancia nincs arra, hogy DT karaktere mindegyik epizódban szerelmes lesz BP karakterébe. Improvizációs dolog lesz, a BBC1 első ilyen alkotása. Totális improvizáció az egész blink.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. augusztus 26. 12:30 #874
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.08.26. 12:25)

BBC Drama 5 rész, 5 különböző történet, ami azt jelenti, hogy semmi garancia nincs arra, hogy DT karaktere mindegyik epizódban szerelmes lesz BP karakterébe. Improvizációs dolog lesz, a BBC1 első ilyen alkotása. Totális improvizáció az egész  blink.gif

Ez szerintem felettébb jól hangzik, az ilyesmiket szoktam szeretni. wink.gif
2011. augusztus 26. 12:58 #875
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.26. 12:30)
Ez szerintem felettébb jól hangzik, az ilyesmiket szoktam szeretni.  wink.gif

A történet lesz csak előre megírva, némileg a jelenetek de a párbeszéd és hasonlók már nem. És ez az a dolog, amitől DT FÉL, amit megértek, tényleg. A FN-ban is improvizált 2 sort. Az ő ötlete volt, hogy szidja a műsor női dolgozóit, kiabáljon velük és bemutasson Gingernek, azt mondja neki, hogy 'lazy cow' biggrin.gif

David, te mocskosszájú és gay beütéses fafej biggrin.gif

Következő hír. BBC Radio 4 dráma. Az év vagy talán az évtized legnagyobb audiója lesz, olyan nagy nevekkel, mint Kenneth Brannagh és Greta Scacchi ohmy.gif Vasily Grossman könyve lesz az alap, Sztálingrád háborúiról szól (Több országban is cenzúrázták), ez valami katonai cucc lesz, de hatalmas buli lesz neki. Tologatják a napokat is, hogy ki mikor érne rá, Szept. 18 és 24 között megy majd le a 8 (!) órás audió. Press interjúk, média, ilyen vagy konferencia stb ohmy.gif Tehát kinek mikor lenne jó a promóció, ami TÖBB NAPOT vesz igénybe.
Na ez igen. A címe Life and Fate lesz, DT délelőttönként olvas fel és Kenneth-tel úgy megsirattatták jó népet a stúdióban valamelyik nap, hogy szünetet kellett tartani. Állítólag. mellow.gif
2011. augusztus 26. 20:45 #876
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2011.08.26. 12:58)
A történet lesz csak előre megírva, némileg a jelenetek de a párbeszéd és hasonlók már nem. És ez az a dolog, amitől DT FÉL, amit megértek, tényleg. A FN-ban is improvizált 2 sort. Az ő ötlete volt, hogy szidja a műsor női dolgozóit, kiabáljon velük és bemutasson Gingernek, azt mondja neki, hogy 'lazy cow'  biggrin.gif 
David, te mocskosszájú és gay beütéses fafej  biggrin.gif 
Következő hír. BBC Radio 4 dráma. Az év vagy talán az évtized legnagyobb audiója lesz, olyan nagy nevekkel, mint Kenneth Brannagh és Greta Scacchi  ohmy.gif Vasily Grossman könyve lesz az alap, Sztálingrád háborúiról szól (Több országban is cenzúrázták), ez valami katonai cucc lesz, de hatalmas buli lesz neki. Tologatják a napokat is, hogy ki mikor érne rá, Szept. 18 és 24 között megy majd le a 8 (!) órás audió. Press interjúk, média, ilyen vagy konferencia stb  ohmy.gif Tehát kinek mikor lenne jó a promóció, ami TÖBB NAPOT vesz igénybe. 
Na ez igen. A címe Life and Fate lesz, DT délelőttönként olvas fel és Kenneth-tel úgy megsirattatták jó népet a stúdióban valamelyik nap, hogy szünetet kellett tartani. Állítólag.  mellow.gif

izgalmasan hangzik! biggrin.gif
holnap 5 óra a mozi w00t.gif w00t.gif w00t.gif
utána ,már én is tudok véleményt mondani.
kíváncsian várom a sorozatot.
2011. augusztus 26. 20:51 #877
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.08.26. 20:45)
izgalmasan hangzik! biggrin.gif
holnap 5 óra a mozi w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif 
utána ,már én is tudok véleményt mondani.
kíváncsian várom a sorozatot.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lqguxcdGAt1qmdk7jo1_500.gif

http://i526.photobucket.com/albums/cc347/slowLizard/David%20Tennant/tumblr_losv13HRqD1qa5yvio1_500.gif

biggrin.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, kericske
2011. augusztus 26. 20:51 #878
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Kéred vissza tudodkit? biggrin.gif
2011. augusztus 26. 20:59 #879
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2011.08.26. 20:51)
Kéred vissza tudodkit? biggrin.gif

He who must not be named? No, I don't wanna make a profile for Voldemort biggrin.gif

Ha neked nem kell, én átveszem, aye.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2011. augusztus 26. 22:23 #880
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (ophely88 @ 2011.08.26. 20:59)
He who must not be named? No, I don't wanna make a profile for Voldemort  biggrin.gif 
Ha neked nem kell, én átveszem, aye.

biggrin.gif Azt azért nem mondanám, hogy nem kell,de tudom, hogy te jobban ismered, mint én. Akkor készülj, mert 1 perc és lemondok róla wink.gif

Én meg továbbra is a háttérből rajongok biggrin.gif

Oh, elmentél. Na majd ha online leszel wink.gif
101 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok