Starity

David Tennant 4

101 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 23. 13:46 #821
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 13:45)
Aha, aha  biggrin.gif So you fancy Peter C.? 
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lkfy002lmu1qfkaqso1_500.gif

Hát, én speciel a valaki alatt Sallyt értettem, de ahogy gondolod. pardon.gif Peter egy jó karakter. Belevaló, menő, laza, szerethető.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 13:57 #822
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 13:46)
Hát, én speciel a valaki alatt Sallyt értettem, de ahogy gondolod. pardon.gif Peter egy jó karakter. Belevaló, menő, laza, szerethető.

Én csak kérdeztem, hátha a képek megváltoztatták a véleményedet ... biggrin.gif

I still do fancy Peter, de .. én jobban örülnék, ha inkább a DINKY-ből lenne sorozat. Istenem, de szeretném én azt látni *-*

És ha már itt tartunk, tegnap elsiklottunk egy kommentem felett, aminek ma talán értelmet nyertem. Tehát a Naitivity 2! Utána jártunk már, hogy az mi? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 14:02 #823
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 13:57)

És ha már itt tartunk, tegnap elsiklottunk egy kommentem felett, aminek ma talán értelmet nyertem. Tehát a Naitivity 2! Utána jártunk már, hogy az mi?  unsure.gif

Nem volt időm kutakodni. Mea culpa. De gondolom, ha rákérdezek, elmondod. biggrin.gif meghajolo.gif
2011. augusztus 23. 14:09 #824
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 14:02)
Nem volt időm kutakodni. Mea culpa. De gondolom, ha rákérdezek, elmondod.  biggrin.gif  meghajolo.gif

Az első rész Martin Freeman és Ashley Jensen főszereplésével készült, gyerekekkel. British Comedy. Rögtönzött párbeszédekkel, énekelve egy színházi darab alapján. Ez feltehetőleg karácsonykor jön majd ki és Októberben kezdenek hozzá a forgatáshoz. Davey barátunk azt mondta, hogy a titkos projekt izgalmas de egyben félelmetes is. Nem tudom, hogy DT mióta nem játszik már rögtönzésen alapuló szerepeket, de kis 5 és 11 éveseket is válogatnak már be a szerepre. Barátunk énekelni fog. Ezt tartotta félelmetesnek, hiszen ő nem tud énekelni, erről a Blackpoolban is megbizonyosodhattunk. Ez az én teóriám. Én pedig fogtam a fejem, hogy a Hobbit megint vagy valami más új 3D nyavalya mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 14:11 #825
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 14:09)
Az első rész Martin Freeman és Ashley Jensen főszereplésével készült, gyerekekkel. British Comedy. Rögtönzött párbeszédekkel, énekelve egy színházi darab alapján. Ez feltehetőleg karácsonykor jön majd ki és Októberben kezdenek hozzá a forgatáshoz. Davey barátunk azt mondta, hogy a titkos projekt izgalmas de egyben félelmetes is. Nem tudom, hogy DT mióta nem játszik már rögtönzésen alapuló szerepeket, de kis 5 és 11 éveseket is válogatnak már be a szerepre. Barátunk énekelni fog. Ezt tartotta félelmetesnek, hiszen ő nem tud énekelni, erről a Blackpoolban is megbizonyosodhattunk. Ez az én teóriám. Én pedig fogtam a fejem, hogy a Hobbit megint vagy valami más új 3D nyavalya  mellow.gif

Várjál, ma lassú a felfogásom. Szóval David barátunk beszélt egy új titkos projektről, ami izgalmas és félelmetes, de nem tudni, hogy mi az, ezért találgatunk?
Szerintem a Hobbit már lejárt lemez. blink.gif Inkább valami új 3D nyavalya... blink.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 23. 14:15 #826
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 14:11)
Várjál, ma lassú a felfogásom. Szóval David barátunk beszélt egy új titkos projektről, ami izgalmas és félelmetes, de nem tudni, hogy mi az, ezért találgatunk? 
Szerintem a Hobbit már lejárt lemez.  blink.gif Inkább valami új 3D nyavalya...  blink.gif

Igen, ezt nyilatkozta kb 1 hónapja, hogy a következő projektje félelmetes lesz és izgi, amit eddig még soha nem csinált. Ez eléggé 'következő projekt', hiszen Szept-ben ér véget a MAAN, Októberben pedig már ez. Eddig csak találgattunk, szerintem ez most már biztos.

Én azt nem értem, hogy van az, hogy a casting ügynökök és óvodás gyerekek szülei is tudnak a dologról, a média mégsem hozza le, miért nem? Nem akarom, csak furcsa. A United hírt is olyan későn lőtték le a magazinok, hogy már senki sem olvasta. Valaki magyarázza meg nekem, hogy is van ez. rolleyes.gif
2011. augusztus 23. 14:19 #827
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 14:15)
Igen, ezt nyilatkozta kb 1 hónapja, hogy a következő projektje félelmetes lesz és izgi, amit eddig még soha nem csinált. Ez eléggé 'következő projekt', hiszen Szept-ben ér véget a MAAN, Októberben pedig már ez. Eddig csak találgattunk, szerintem ez most már biztos.
Én azt nem értem, hogy van az, hogy a casting ügynökök és óvodás gyerekek szülei is tudnak a dologról, a média mégsem hozza le, miért nem? Nem akarom, csak furcsa. A United hírt is olyan későn lőtték le a magazinok, hogy már senki sem olvasta. Valaki magyarázza meg nekem, hogy is van ez.  rolleyes.gif

Erre viszont nem tudok neked választ adni. sorry.gif Várjuk meg MarlaSingert, néki több számmal okosabb koponyája van, mint szerény személyemnek. biggrin.gif
2011. augusztus 23. 14:23 #828
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
most megpróbáltam utánanézni, de nem sok mindent találtam, amit igen az egy amcsi film 2006-ból biggrin.gif és az teljesen más(The Nativity Story)
De ahogy így leírtad, érdekesnek tűnik, izgatottan várom.
csak ismételni tudom magam mint egy papagáj, hogy Davidnek jó hangja van, legalábbis a MAAN-ban biggrin.gif legalábbis amikor ezt énekli:
"Sing no more ditties, sing no more,"
meg azt, hogy: "Since summer first was leafy." thumbsup.gif

OFF:
Grace! Kit fiú szájmozdulata nagyon aranyos biggrin.gif Egész nap megakartam neked írni, csak mindig kidobott a gép, mire oda jutottam volna rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 14:25 #829
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 14:19)
Erre viszont nem tudok neked választ adni. sorry.gif Várjuk meg MarlaSingert, néki több számmal okosabb koponyája van, mint szerény személyemnek.  biggrin.gif

Várunk. Addig is összegezzünk, hogy mit tudunk. Tehát:

Október közepe: Naitivity 2
Január: Filth
Ismeretlen időpont (forgatás vagy filmmegjelenés)

Red
Miracle
True Love
Hobbit (még nincs official yes or no)
2011. augusztus 23. 14:33 #830
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kericske @ 2011.08.23. 14:23)

OFF: 
Grace! Kit fiú szájmozdulata nagyon aranyos biggrin.gif  Egész nap megakartam neked írni, csak mindig kidobott a gép, mire oda jutottam volna rolleyes.gif

OFF Köszönöm szépen, Kit fiúnak mindene aranyos. blush.gif Nevermind. I'm a fangörl. ON

Még mindig nincs official yes or no Hobbit ügyben? ohmy.gif ohmy.gif Pofám lefakad! ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 14:34 #831
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 14:33)
OFF Köszönöm szépen, Kit fiúnak mindene aranyos.  blush.gif Nevermind. I'm a fangörl. ON

There we go. Fluid Grace rohog.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 14:33)
Még mindig nincs official yes or no Hobbit ügyben?  ohmy.gif  ohmy.gif Pofám lefakad!  ohmy.gif

Nincs és szerintem nem is lesz. mellow.gif
2011. augusztus 23. 14:37 #832
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 14:34)
There we go. Fluid Grace  rohog.gif

Absolutely fluid. blink.gif Ha belegondolok, ezelőtt mennyire utáltam a cuki pasikat, elönt a szégyenpír. blink.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 14:34)
Nincs és szerintem nem is lesz.  mellow.gif

De mit titkolnak ezen?? reklamalo.gif reklamalo.gif Most van vagy nincs? Olyan nehéz kinyögni egy rövidke választ. Két vagy három betű, nem nagy kunszt, de tényleg... dry.gif
2 felhasználónak tetszik: MarlaSinger, Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 14:41 #833
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 14:37)
Absolutely fluid.  blink.gif Ha belegondolok, ezelőtt mennyire utáltam a cuki pasikat, elönt a szégyenpír.  blink.gif

Valaki hozzon egy felmosófát és vödröt ASAP rohog.gif

De mit titkolnak ezen??  reklamalo.gif  reklamalo.gif Most van vagy nincs? Olyan nehéz kinyögni egy rövidke választ. Két vagy három betű, nem nagy kunszt, de tényleg...  dry.gif

David nem szereti az ilyet. Csak akkor cáfol vagy erősít meg, ha nagyon muszáj. Gondolom ő nem akarja elárulni, pedig biztosan tudom, hogy kérdeztek már rá nála, és senkinek sem mondott semmi biztosat. A legtöbb válasz, amit egy étteremben, skót whiskey után ki lehetett belőle szedni ezt illetően az az volt, hogy 'you'd never know'. rolleyes.gif
2011. augusztus 23. 14:51 #834
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 14:41)
Valaki hozzon egy felmosófát és vödröt ASAP  rohog.gif

Pirulós-vihogós kislánnyá változtat ez a srác. Ki nem állom. laugh.gif És ez most egy szerelmi vallomás volt.

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 14:41)
David nem szereti az ilyet. Csak akkor cáfol vagy erősít meg, ha nagyon muszáj. Gondolom ő nem akarja elárulni, pedig biztosan tudom, hogy kérdeztek már rá nála, és senkinek sem mondott semmi biztosat. A legtöbb válasz, amit egy étteremben, skót whiskey után ki lehetett belőle szedni ezt illetően az az volt, hogy 'you'd never know'.  rolleyes.gif

De van ennek célja és ha van, el is éri vele a célját?
1 felhasználónak tetszik: MarlaSinger
2011. augusztus 23. 17:58 #835
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Absolutely fluid.  blink.gif Ha belegondolok, ezelőtt mennyire utáltam a cuki pasikat, elönt a szégyenpír.  blink.gif

Tudod jól, hogy egy cipőben tipegünk drága Grace, én is azt hittem, hogy a tetkós, vézna, finn rockerek a gyengéim (na meg egy bizonyos amerikai úriember, akinek charme-jánál már csak bársonyos orgánuma és szüfrazsetteket is remegő térdű szűzlányokká változtató, híresen szexis, szigorú tekintete a döglesztőbb wink.gif ), erre megjelenik itt a semmiből egy fura ábrázatú kisgyerek, s a kezdeti unszimpátiát követően rájöttem, hogy ha szembejönne velem az úton nagy valószínűséggel még a nevem is elfelejteném egy kósza szekundum erejéig. mellow.gif wub.gif

De mit titkolnak ezen??  reklamalo.gif  reklamalo.gif Most van vagy nincs? Olyan nehéz kinyögni egy rövidke választ. Két vagy három betű, nem nagy kunszt, de tényleg...  dry.gif

Nem tudom mi zajlik a háttérben, de ha van igazságtartalma annak, amit a fejemben lévő kis ördögfióka suttog, akkor térdre borulok David egész menedzsmentje előtt. Olyan ügyesen csűrik-csavarják a szálakat, s vezetnek bennünket pisze orrocskánkon keresztül, hogy szó nélkül belesétálnánk egy mély gödörbe, még ha tudnánk is, hogy annak mélyén a Vashta Nerada lapul. cool.gif Nagyobb titoktartás övezi olykor, mint a Football-t (nem a sportágat, hanem a mindenkori amerikai elnök birtokában lévő diplomatatáskát, amely a nukleáris rakéták indítókódjait tartalmazza), el-elhintenek egy kis morzsát, majd vakvágányra terelnek, vagy éppen szokásuktól eltérően kitárulkoznak, amiről nem tudhatjuk, megtévesztésről van-e szó, hazugságról, vagy tényleg az igazat mondják. Elképesztő kreativitással irányítják a gépezetet, le a kalappal! Olykor becsúszik némi hiba, de valahogy mégsem azt tartom jellemzőnek.

Szerk.: Ezzel nem a hobbitos dologra reagáltam teljes mértékben, csak arról jutott eszembe.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow, Grace Benning
2011. augusztus 23. 19:05 #836
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 12:07)
Igen, nem beszélek magamban  biggrin.gif Mai napon Peter van terítéken. Nem tudom Sally mit szól hozzá de ez van  biggrin.gif Áhítozzunk Peter után, ki tart velem?  biggrin.gif

Mit szóljak? biggrin.gif Még mindig szeretem, ó, igen. De ő már mást szeret... Úgyhogy tartom a pénteki (Peter-felejtő) bulikat továbbra is Xmasszel, és szorgalmasan tanulok a tanár úrnál angolul. pardon.gif

Idézet (kericske @ 2011.08.23. 13:36)
azt bírtam, hogy az egész filmet végigeszi smileeee.gif

Nos igen, orálisan fixált a kicsike, tanúsíthatom... rolleyes.gif biggrin.gif http://i132.photobucket.com/albums/q22/Oddymcjab/DT%20OFFICIAL/full.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning
2011. augusztus 23. 19:14 #837
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 14:51)

De van ennek célja és ha van, el is éri vele a célját?

Nem tudom. Én 2008 óta, tüzetesebben 2009 óta követem a karrierjét és soha nem tudtam erre a választ. Arról már máskor is beszélt, hogy nem szereti, ha feleslegesen van a neve a médiában, vagy a nevét odacsatolják ismeretlen projektekhez mert akkor állandóan telefonálgatnak neki különböző újságoktól, hogy igaz-e ez meg az.
És tavaly felregisztrált a fórumra a twitter david_tennant, aki elég sokat tud Davidről és a menedzsmentjéről. Többek között ezért sem szeretik Davidet a saját ügynökségénel, mert sok a baj vele. Ha nem térünk ki a dedikálásos dologra, még akkor is ott van, hogy DT abban a hitben él, hogy nem szeretne nagyobb feneket keríteni a forgatásnak és nem örülne, ha sok ezer lesifotós várná reggelente. Azt szereti, ha le van már minden fixálva, és nem sokkal a projekt kezdése előtt derül ki a dolog (vagy inkább csak akkor, ha ő áldását adja, vagy úgy dönt a BBC, hogy elérkezett az idő).

Hogy ez most jó-e vagy nem, azt nem tudom. Eddig működött a dolog, mert a BBC-nél mindenki tudja, hogy mikor mit csinál, mindenki kussol, és forgatás előtt egy héttel meg egy hónappal derülnek ki a dolgok. Az amerikai ügynöke viszont nem így tesz. DT szeretné visszatartatni az infókat is, de ő ott még senki sem, hogy ezt megmondhassa, soha se lesz ott olyan nagy. Amerika ilyen, ott hónapokkal azelőtt bereklámozzák, kellő médiafigyelmet szereznek neki (néha ugye promóznak is a negatív hírhullámokkal- mindent a nézettségért alapon-).

Célját eléri, mert sokan nem tudják ám, hogy miben sántikál, ám azt nem tudja, hogy nem csak magának és a menedzsmentnek köszönheti. Fanok tudják, innen onnan összeszedik az infókat, többé kevésbé ki lehet annyit suvickolni, hogy mi lesz a köv. projekt (ha címet nem is, hogy pl audió, comedy vagy valami).

Állítólag ezt a FN rendezőjével is meg akarta beszélni, azt mondta jó, aztán meg mégsem úgy lett. Rex hírt is úgy tudta meg, hogy a Sun felcsörgette egy Vasárnap reggel, hogy 'hallottuk, hogy évvégén mész Amerikába az NBC-hez RINYL pilotot forgatni'.

Minden nagyon alaposan ki van tervelve és DT nem tud mit tenni, ez ezzel jár. Egy nő mesélte, hogy a Rex forgatásán készült lesifotókat olyan emberek csinálták, akik fizettek azért a stúdiónak, hogy bemehessenek oda és David pofájából fényképezhessenek. Ő mondta nekik, hogy legalább húzódjanak már odébb, mert a trailerjéből nem tudott kijönni ezért a képeket 'tisztes' távolságból csinálták. Ezt mindet szeretné elkerülni, de sajnos nem megy neki mert a kis agyával nem fogja fel, hogy Amerika ilyen, ha kint van, alkalmazkodnia kell.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. augusztus 24. 07:22 #838
ophely88
ophely88
time lady

cray.gif

http://i294.photobucket.com/albums/mm99/mrsockmonkey/KMP-DVD00187209-29-20.png

http://i294.photobucket.com/albums/mm99/mrsockmonkey/KMP-DVD00325809-31-24.png

Ez a manusz nincs 40 ..

Mindig olyan lelkiismeretfurdalásom van, ha ezekre a képekre nézek. DT a Unitedot ment promózni meg Liz haláláról beszélni. Megkönnyeztem az interjút, főleg, mikor arról beszélt, hogy egy nagy példaképe ment el, mennyire szerette Lizt stb. Könnyeztem és közben arra gondoltam közben, hogy ez a pasas milyen jól néz ki 40 éves kora ellenére.. fear.gif

Láttuk az S02 Confot, amikor DT először találkozott Lizzel? Úgy fogott vele kezet, hogy remegett a sajátja, alig beszélt és mosolygott magában állandóan, mint a tejbetök. Filmben adta a nagy szerelmest, de mikor leálltak a kamerák, nem mert odamenni hozzá és autogrammot kérni.

Erre ismételten csak azt tudom mondani, hogy szép barna szemek biggrin.gif rohog.gif Ej, ej, ej fear.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. augusztus 24. 18:38 #839
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.24. 07:22)
Mindig olyan lelkiismeretfurdalásom van, ha ezekre a képekre nézek. DT a Unitedot ment promózni meg Liz haláláról beszélni. Megkönnyeztem az interjút, főleg, mikor arról beszélt, hogy egy nagy példaképe ment el, mennyire szerette Lizt stb. Könnyeztem és közben arra gondoltam közben, hogy ez a pasas milyen jól néz ki 40 éves kora ellenére.. fear.gif
Láttuk az S02 Confot, amikor DT először találkozott Lizzel? Úgy fogott vele kezet, hogy remegett a sajátja, alig beszélt és mosolygott magában állandóan, mint a tejbetök. Filmben adta a nagy szerelmest, de mikor leálltak a kamerák, nem mert odamenni hozzá és autogrammot kérni.
Erre ismételten csak azt tudom mondani, hogy szép barna szemek  biggrin.gif  rohog.gif Ej, ej, ej fear.gif

Igen, ezt (is) szeretjük Davidben, hogy annyira emberi, annyira érző lélek, annyira gyermeteg tud lenni, hogy olvadozunk... Hatalmas szíve van és nagy lelke is, kár hogy ezt olyan sokan és olyan sokszor kihasználták. sad.gif
2011. augusztus 24. 18:44 #840
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ma is írtam egy cikket, megjegyzés rovatba bepötyögtem, hogy esetleg ez is mehetne majd az új rovatba - ha egyszer lesz. biggrin.gif Jelentem, ehhez is odacsatoltam barátunkat... Nem leszek nagyon rejtélyes Miska, elárulom, hogy a két cikk a fanatizmusról és a hárombetűs (x-re végződő) fogalomról szól. Természetesen nincsen benne egy művész sem konkrétan, sokkal inkább az adott fogalmakat taglalom egészen hosszan és mivel ophely88 már annyi "izgalmas" fangörl sztorit mesélt, hogy ez most megért nekem 2 cikket. Nincs benne egy konkrét eset sem, csak úgy általánosságban... És vannak még cikknek való ötleteim, amikben sok "okosságot" zúdíthatok ezekre a kis zöldfülűekre itt a portálon. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning
101 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok