Starity

David Tennant 4

101 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 23. 09:06 #801
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 08:40)
Egy amolyan vérbeli komédiát én is megnéznék vele szívesen. Bár nekem most Stephen Fry-os hangulatom van, egy kis Jeeves and Woostert kellene nézni. (Bocs az OFF-ért, de az a kedvenc comedy sorozatom.) David igazán csinálhatna egy jó kis comedyt Stephennel. Arra vevő lennék piszkosul.  w00t.gif

A Bright Young Things-ben és a Being Considered-ben együtt dolgozott Stephen-nel. SF ott rendező volt. Ej, de jó ötletet adtál. Idézzük fel a QI-t Daviddel (és a híres neves SIX akcentusos dolgot, ami nekem másnak hallatszódott először spiteful.gif Nem a fangörl elmém irányította az agyamat, hanem a füleim nem tökéletesek)

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lhcqmtHgI71qacqyoo1_400.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lkxc9iI8d21qir8n0o1_500.jpg

A vörös bársony borzasztó, whatever, még picspam:

Régen tumblr oldalon láttam ezt a picsspamet rohog.gif

http://davidtennantfan.com/gallery/albums/qi-screencaps/normal_PDVD_109.jpg

http://davidtennantfan.com/gallery/albums/qi-screencaps/normal_PDVD_134.jpg

http://davidtennantfan.com/gallery/albums/qi-screencaps/normal_PDVD_128.jpg

Valaki kommentárt is fűzött hozzá, és azóta mindig röhögnöm kell ezen. Nem tudok már úgy nézni a képekre, ahogyan azelőtt biggrin.gif _nevet.gif _nevet.gif Remélem nem kell elmagyaráznom, hogy mit olvastam, használjátok az agyatokat drágáim rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. augusztus 23. 09:12 #802
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 09:06)
Valaki kommentárt is fűzött hozzá, és azóta mindig röhögnöm kell ezen. Nem tudok már úgy nézni a képekre, ahogyan azelőtt  biggrin.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  Remélem nem kell elmagyaráznom, hogy mit olvastam, használjátok az agyatokat drágáim  rohog.gif

Azt hiszem rájöttem... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 23. 10:12 #803
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.23. 09:12)
Azt hiszem rájöttem... rohog.gif

A fangörl fantázia határtalan biggrin.gif Bennem fel sem merült ilyen, nem tudom, hogy egyesek miből, hogyan és miért asszociálnak egyből ilyen dolgokra. Tavaly ilyenkor, közeledő névnapom alkalmára valaki írt nekem egy történetet ezzel kapcsolatban és meg is osztotta twitteren azt a nagyvilággal. Nem szeretnék belemenni abba, hogy a történetben mit és hogy csinált kicsi Ophely meg hol foglalt helyet a történetben, tényleg nem megyünk bele _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Én jót röhögtem, de ez nálam már túlmutat a perverzió bizonyos fokán szóval .. I unfollowed her mellow.gif ha valaki erre bukik, csinálja, de engem ne keverjen bele. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 10:13 #804
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 10:12)
A fangörl fantázia határtalan  biggrin.gif Bennem fel sem merült ilyen, nem tudom, hogy egyesek miből, hogyan és miért asszociálnak egyből ilyen dolgokra. Tavaly ilyenkor, közeledő névnapom alkalmára valaki írt nekem egy történetet ezzel kapcsolatban és meg is osztotta twitteren azt a nagyvilággal. Nem szeretnék belemenni abba, hogy a történetben mit és hogy csinált kicsi Ophely meg hol foglalt helyet a történetben, tényleg nem megyünk bele  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
Én jót röhögtem, de ez nálam már túlmutat a perverzió bizonyos fokán szóval .. I unfollowed her  mellow.gif ha valaki erre bukik, csinálja, de engem ne keverjen bele.  mellow.gif

Micsoda névnapi ajándék! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Besírtam. _nevet.gif
2011. augusztus 23. 10:40 #805
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 10:13)
Micsoda névnapi ajándék!  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Besírtam.  _nevet.gif

Én nem. Tudod én minden jóban benne vagyok, bizonyos határokon belül, burkolt megfogalmazással és utalásokkal, célzásokkal nincs problémám, de így, hogy nyíltan fogalmazott és a nevemet is kiírta (keresztnevet), nagyon megharagudtam rá. Vanessának hívták amúgy és 27 volt akkor. Mikor először láttam, viccesnek tűnt, hogy milyen jó ötletei vannak, képekből összerakni egy történetet, vihogtam is addig, míg nem nevezett meg és adott 'hangot' annak, aminek nem kellett volna. Nőljünk már fel. Mondtam is neki, hogy egy John Simm autogrammnak jobban örültem volna. (Még mindig nagyon fáj a szívem egy Simm autogrammért sad.gif ) A többiek szerint cool, én nem tartottam annak, így utólag viszont már tényleg csak röhögni tudok rajta. Értékelem a jó indulatot, meg az alapötlet nem volt rossz, de akkor fogalmazzunk burkoltan vagy adjunk neki más történetet, ennyi mellow.gif Nem csak az obsessive, ten inch poénokon tudok ám röhögni, máson is lehet vihogni, csak neki ennyire tellett no. Ha esetleg nem említi meg a nevet és retweeteli világszerte, az is más lett volna. Azóta sem beszéltem vele. Úgy gondolom nem vesztettem sokat. mellow.gif Pedig tavaly egy szép Tennant hair p*rn gif csokrot kaptam születésnapomra tőle és írt is egy szép levelet, küldött születésnapi kártyát meg hasonlók. Nem tudom miért kattant be. Mindig ott voltam neki, mikor a pasija elhagyta, elhagyta a saját férje és én segítettem neki talpra állni online, mikor kezdett magába fordulni. Azóta is vannak emberkék, akik idősebbek nálam, mégis mintha én lennék inkább az anyjuk, nem mutatnak sok tiszteletet és pimaszabbak lettek, nem vettem fel velük a 'ten inch' tempót, ezért is hagytam őket a francba. Nem esett jól, hogy megfeledkeztek rólam és átmentek idiótába. Először még csak a chat időpontját felejtették el, utána a szülinapi chatemet, majd a névnapit. Én nem vártam el tőlük, hogy küldejenek bármit is (bár a címemet elkérték, tehát tudták) csak pár normális rajongóval akartam beszélni sad.gif
2011. augusztus 23. 10:56 #806
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 10:40)
Én nem. Tudod én minden jóban benne vagyok, bizonyos határokon belül, burkolt megfogalmazással és utalásokkal, célzásokkal nincs problémám, de így, hogy nyíltan fogalmazott és a nevemet is kiírta (keresztnevet), nagyon megharagudtam rá. Vanessának hívták amúgy és 27 volt akkor. Mikor először láttam, viccesnek tűnt, hogy milyen jó ötletei vannak, képekből összerakni egy történetet, vihogtam is addig, míg nem nevezett meg és adott 'hangot' annak, aminek nem kellett volna. Nőljünk már fel. Mondtam is neki, hogy egy John Simm autogrammnak jobban örültem volna. (Még mindig nagyon fáj a szívem egy Simm autogrammért  sad.gif ) A többiek szerint cool, én nem tartottam annak, így utólag viszont már tényleg csak röhögni tudok rajta. Értékelem a jó indulatot, meg az alapötlet nem volt rossz, de akkor fogalmazzunk burkoltan vagy adjunk neki más történetet, ennyi  mellow.gif Nem csak az obsessive, ten inch poénokon tudok ám röhögni, máson is lehet vihogni, csak neki ennyire tellett no. Ha esetleg nem említi meg a nevet és retweeteli világszerte, az is más lett volna. Azóta sem beszéltem vele. Úgy gondolom nem vesztettem sokat.  mellow.gif Pedig tavaly egy szép Tennant hair p*rn gif csokrot kaptam születésnapomra tőle és írt is egy szép levelet, küldött születésnapi kártyát meg hasonlók. Nem tudom miért kattant be. Mindig ott voltam neki, mikor a pasija elhagyta, elhagyta a saját férje és én segítettem neki talpra állni online, mikor kezdett magába fordulni. Azóta is vannak emberkék, akik idősebbek nálam, mégis mintha én lennék inkább az anyjuk, nem mutatnak sok tiszteletet és pimaszabbak lettek, nem vettem fel velük a 'ten inch' tempót, ezért is hagytam őket a francba. Nem esett jól, hogy megfeledkeztek rólam és átmentek idiótába. Először még csak a chat időpontját felejtették el, utána a szülinapi chatemet, majd a névnapit. Én nem vártam el tőlük, hogy küldejenek bármit is (bár a címemet elkérték, tehát tudták)  csak pár normális rajongóval akartam beszélni  sad.gif

Nem akarlak elkeseríteni, de a rajongók körében manapság ez a divat. Meséltem már neked netes ismerősömről, aki direkt megkért, hogy a születésnapjára egy ehhez hasonló történetű fan fiction-nel álljak elő. blink.gif Ki tudja miért, de ezt ők élvezik. Írtam neki egy paródiát, de aztán nem küldtem el neki, mert biztos voltam benne, hogy nem tudna rajta jót röhögni, mivel túl komolyan veszi a rajongást. dry.gif Úgyhogy nem kapott semmit, csak egy saját készítésű háttérképet, amit nehezményezett is. pardon.gif Én nem akarok és nem is tudok ebbe belefolyni, nekem ez a "tempó" nem bejön. El is hiszem, hogy égőnek érezted és nem találtad viccesnek a dolgot. Én lehet, hogy törtem zúztam volna a helyedben. Vannak vicces dolgok, a paródiákat én is szeretem, de van ami már túlmegy azon a határon.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 11:15 #807
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 10:56)
Nem akarlak elkeseríteni, de a rajongók körében manapság ez a divat. Meséltem már neked netes ismerősömről, aki direkt megkért, hogy a születésnapjára egy ehhez hasonló történetű fan fiction-nel álljak elő.  blink.gif Ki tudja miért, de ezt ők élvezik. Írtam neki egy paródiát, de aztán nem küldtem el neki, mert biztos voltam benne, hogy nem tudna rajta jót röhögni, mivel túl komolyan veszi a rajongást.  dry.gif  Úgyhogy nem kapott semmit, csak egy saját készítésű háttérképet, amit nehezményezett is. pardon.gif Én nem akarok és nem is tudok ebbe belefolyni, nekem ez a "tempó" nem bejön. El is hiszem, hogy égőnek érezted és nem találtad viccesnek a dolgot. Én lehet, hogy törtem zúztam volna a helyedben. Vannak vicces dolgok, a paródiákat én is szeretem, de van ami már túlmegy azon a határon.

Ráébredtem, azóta válogatom meg, hogy hová irkálok. mellow.gif

Tudom, hogy meleg van odakint, de .. does anyone fancy smexy DT pics? rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske, Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 11:21 #808
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 11:15)

Tudom, hogy meleg van odakint, de .. does anyone fancy smexy DT pics?  rohog.gif

Úgy érted rajtad kívül? biggrin.gif
2011. augusztus 23. 12:07 #809
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 11:21)
Úgy érted rajtad kívül?  biggrin.gif

Igen, nem beszélek magamban biggrin.gif Mai napon Peter van terítéken. Nem tudom Sally mit szól hozzá de ez van biggrin.gif Áhítozzunk Peter után, ki tart velem? biggrin.gif
2011. augusztus 23. 12:30 #810
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 12:07)
Igen, nem beszélek magamban  biggrin.gif Mai napon Peter van terítéken. Nem tudom Sally mit szól hozzá de ez van  biggrin.gif Áhítozzunk Peter után, ki tart velem?  biggrin.gif

Egye fene. Bár én valószínűleg némileg kimaradok az áhítozásból, mert I do not fancy Peter, és még a filmet se láttam... unsure.gif
2011. augusztus 23. 12:48 #811
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 12:30)
Egye fene. Bár én valószínűleg némileg kimaradok az áhítozásból, mert I do not fancy Peter, és még a filmet se láttam... unsure.gif

Akkor majd mi áhítozunk érte a te nevedben is biggrin.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lflq12rbBP1qerfv4.gif

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lixw27QDYJ1qfkaqso1_400.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lixycuJRRe1qfkaqso1_400.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lixuburAEW1qfkaqso1_500.gif

Billentyűzet tisztogatásra (S.O.S helyzet esetén) nálam lehet igényelni rihe rongyot rohog.gif rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske, Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 13:02 #812
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 12:48)

Billentyűzet tisztogatásra (S.O.S helyzet esetén) nálam lehet igényelni rihe rongyot  rohog.gif  rohog.gif

nevet2.gif Drool bucket time!
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 13:08 #813
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 13:02)
nevet2.gif Drool bucket time!

Úgy látom, te nem veszed elég komolyan a dolgot. Nem igazán érzed a Peterness-t a levegőben? rohog.gif
2011. augusztus 23. 13:20 #814
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 13:08)
Úgy látom, te nem veszed elég komolyan a dolgot. Nem igazán érzed a Peterness-t a levegőben?  rohog.gif

Konkrétan megleptél. Ezt a Petert I do fancy, de totál azt hittem először, hogy te a FN-es Peterre gondolsz. Az FN-t nem láttam, ezt meg igen! rolleyes.gif És tulajdonképpen csak a reakciódon kuncogtam: "rihe rongy" _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske, Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 13:24 #815
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 13:20)
Konkrétan megleptél. Ezt a Petert I do fancy, de totál azt hittem először, hogy te a FN-es Peterre gondolsz. Az FN-t nem láttam, ezt meg igen!  rolleyes.gif És tulajdonképpen csak a reakciódon kuncogtam: "rihe rongy"  _nevet.gif

Óh, copyright baby, copyright biggrin.gif
2011. augusztus 23. 13:30 #816
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 13:24)
Óh, copyright baby, copyright  biggrin.gif

Kitől nyúltad? _nevet.gif Tök jó!
2011. augusztus 23. 13:33 #817
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 13:30)
Kitől nyúltad?  _nevet.gif Tök jó!

Mondom, coypright. Ez az én agyszüleményem rohog.gif rohog.gif rohog.gif rohog.gif
2011. augusztus 23. 13:35 #818
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.23. 13:33)
Mondom, coypright. Ez az én agyszüleményem rohog.gif  rohog.gif  rohog.gif  rohog.gif

Yah, okés, leesett. Én akkor is szoktam használni a copyright-ot, ha valakitől idézek és akkor odarakom hogy: "copyright: xy". rolleyes.gif Na mindegy, Peter és az a fagyi minden bizonnyal valakire igen mély benyomást fog tenni. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 23. 13:36 #819
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 13:20)
Konkrétan megleptél. Ezt a Petert I do fancy, de totál azt hittem először, hogy te a FN-es Peterre gondolsz. Az FN-t nem láttam, ezt meg igen!  rolleyes.gif És tulajdonképpen csak a reakciódon kuncogtam: "rihe rongy"  _nevet.gif

Egyre jár az agyunk biggrin.gif Amikor olvastam Ophely-t én is PV-re gondoltam először, és meglepett!

Hétvégén néztem meg a Blackpool-t, bár nem teljes az élvezet, hogy nincs magyar felirat, de az angol sokat dobott a dolgon.
azt bírtam, hogy az egész filmet végigeszi smileeee.gif
(és most egy vallomás tőlem: azokban a filmekben amit eddig láttam, nem nagyon evett. vagy csak minimálisat, vagy csak én nem vettem észre, bár múltkor valamelyikben evett biggrin.gif de nem tom melyikben, szóval azon gondolkodtam, hogy de jó lenne látni ahogy eszik, hogy hogyan eszik smileeee.gif fura vagyok, elismerem biggrin.gif no ebben láttam w00t.gif )
2011. augusztus 23. 13:45 #820
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.23. 13:35)
  Na mindegy, Peter és az a fagyi minden bizonnyal valakire igen mély benyomást fog tenni.  rohog.gif

Aha, aha biggrin.gif So you fancy Peter C.?

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lkfy002lmu1qfkaqso1_500.gif
101 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok