Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 19:39)
Igen, tudjuk, hogy nem kedveled Billie-t.
De azt még mindig nem - igazán - hogy körülbelül miért is.

Elfogadjuk, nem fogunk ezért utálni téged, csak kíváncsiak vagyunk...
Ugye???

Óvatosan kezelem a témát, mert ti szeretitek, ezért nem nagyon akarok beszélni róla.

Elismerem a csaj tehetségét de nekem valamiért mindig antipatikus volt. A karaktere sem igazán tetszett a DW-ban, lehet engem ezért most rohadt paradicsommal dobálni, de alig vártam, hogy jöjjön helyette valaki más, aki nem szerelmes a Dokiba. Marthat jobban csippantottam, de ő sem kedvenc companion. Sarah Jane szerelmes volt a Dokiba és a Doki is belé, na őt viszont csippantottam.
A kisasszony szeret néha nagyot mondani (ami végülis nem tartozik ránk), de nekem nem tetszik, hogy azt hajtogatja, hogy lesz DW film Johnny Deppel, miközben a BBC nem győzi megcáfolni amit mond.
Alapból az egész második évad sem tetszett, talán egyszer láttam csak . Sok 'értelmetlen' interjú készült akkoriban. Tényleg nem DT miatt pipálok rá, de egyszerűen nem bírom a fejét és elég idegesítő volt már a második évad Confidential-ban is. Én megértem, hogy jó barátok meg mittudomén, de nem a világ dőlt össze, mikor elment. DT teljesen elvette az életkedvem a DW-tól egy időre mikor 3-ik évadot kezdtem nézni, hogy még akkor is őt síratta. Nem szeretem az ilyet. A Dokinak egyedül kell utaznia, a karakterek csak összetörik mindkét szívét (és fordítva is), maga a színésznő pedig sokat ökörködött Daviddel, nem haragszom rá nyilván, csak nem bírtam őket együtt, mert akkor mintha nem vették volna komolyan a promóciókat.