Starity

David Tennant 4

101 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 22. 11:51 #761
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.22. 11:46)
Már ráfér!  dry.gif 
Annyira lelkes voltál Davidet illetően, hogy még én is kíváncsi lettem a filmre.  rolleyes.gif

Külön elkülönített részleg a celebeknek és a Dizni baromságoknak, választható hátterekkel? rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 22. 12:00 #762
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 11:38)
Davidnek lesz egy dala a FN OST-n Let's kill something címmel biggrin.gif

Komoly?!?!?! nevet2.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 11:38)
Ma találtam egy két régi nyelvvizsga előkészítős papírt és piszkozatokat levelekhez (BME). Örömmel vettem újra tudomásul, hogy minden levelemen ugyanaz a levelezési cím volt, mert csak azt az egyet tudtam feljből megjegyezni. Davidét  biggrin.gif A szóbeli vizsgámon (BME) Rupert Grint levelezési címét hajtogattam, az írásbelin Davidét használtam.  biggrin.gif Jó volt pipa lett, helyes a levelezési cím  biggrin.gif  Egy Bonnie nevű női személynek írtam egy levelet, hogy a kedvencem, DT szembejött velem a szupermarketben  _nevet.gif Életem legjobbra sikeredett levele, amiben mindössze csak annyi hibám volt, hogy a Scottish-t kis s-sel írtam és a lad túl szlenges, tehát ki lett húzva  biggrin.gif Ha rendesen dokumentálják a papírokat, még 30 év múlva is a BME egyik poros fiókjában lehet a levelem  rohog.gif Most már ne legyek híres és népszerű, mert még a fejemhez verik később  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Ez nagyon édes! laugh.gif Én a nyelvvizsgán kamu címeket írogattam, vagy azt, ami a feladatban volt... unsure.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 11:39)
Engem érdekel anglomán létemre is  wink.gif

blush.gif

Már ráfér!  dry.gif

Szerintem is. biggrin.gif Bár akkora volumenű változást szerintem nem terveznek, ami kellene... rolleyes.gif mellow.gif

Annyira lelkes voltál Davidet illetően, hogy még én is kíváncsi lettem a filmre.  rolleyes.gif

smileeee.gif Továbbra is vállalom azt, hogy legalább egyszeri megnézésre ajánlom. Azoknak is, akik nem szeretik ezt a műfajt. Tulajdonképpen - szerintem - ez a film önmaga és a műfaj paródiája, annyira tipikusan amerikai, hogy nagyon. Szó szerint a komoly és ijesztőnek szánt jeleneteket is végig lehet visítozni a röhögéstől, mert egyszerűen képtelenség egy kicsit is komolyan venni. Ha javítani akartak volna a filmen, kihagyták volna belőle a számítógépes technikát és az erőteljes tiniszálat. (a film eleje kicsit High School Musicalre emlékeztet, zene nélkül blink.gif )
David pedig egy jelenség. Kiragyog köztük. Tény, hogy mocskos szája van és az összes szövegének 96%-a káromkodásból áll, de nagyon jól hozza a figurát. Szerintem. Bad boyos, de mégsem. Szerethető, és aggódsz érte, holott pontosan tudod, hogy nem lesz semmi baja... biggrin.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 11:51)
Külön elkülönített részleg a celebeknek és a Dizni baromságoknak, választható hátterekkel?  rolleyes.gif

Hát én úgy tudom, hogy új rovatok lesznek például. Aztán hogy ez részleteiben mit is jelent... Hát... Don't know. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88
2011. augusztus 22. 12:09 #763
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 12:00)

smileeee.gif Továbbra is vállalom azt, hogy legalább egyszeri megnézésre ajánlom. Azoknak is, akik nem szeretik ezt a műfajt. Tulajdonképpen - szerintem - ez a film önmaga és a műfaj paródiája, annyira tipikusan amerikai, hogy nagyon. Szó szerint a komoly és ijesztőnek szánt jeleneteket is végig lehet visítozni a röhögéstől, mert egyszerűen képtelenség egy kicsit is komolyan venni. Ha javítani akartak volna a filmen, kihagyták volna belőle a számítógépes technikát és az erőteljes tiniszálat. (a film eleje kicsit High School Musicalre emlékeztet, zene nélkül blink.gif )
David pedig egy jelenség. Kiragyog köztük. Tény, hogy mocskos szája van és az összes szövegének 96%-a káromkodásból áll, de nagyon jól hozza a figurát. Szerintem. Bad boyos, de mégsem. Szerethető, és aggódsz érte, holott pontosan tudod, hogy nem lesz semmi baja... biggrin.gif

Hmm...majd meglátjuk. David miatt szívesen megnézném és van egy olyan érzésem, hogy a párom egy este úgy is elő fog állni ezzel a nagyszerű filmötlettel. _nevet.gif Szóval nem hiszem, hogy lemaradok róla. biggrin.gif

Hát én úgy tudom, hogy új rovatok lesznek például. Aztán hogy ez részleteiben mit is jelent... Hát... Don't know. pardon.gif

Miket nem tudsz te. w00t.gif Én még csak nem is hallottam semmi ilyesmiről, még pletyka szinten sem. Mondjuk nem is kérdeztem senkit. unsure.gif
2011. augusztus 22. 12:31 #764
ophely88
ophely88
time lady

Komoly?!?!?! nevet2.gif

Aye. Miért is ne? biggrin.gif

Let's kill something (time lady remix)

Let's let's let's kill something, let's let's let's kill kill kill something something, let's kill somethingg

Let's kiill somethingg

Do you really wanna know how to kill .. Do you really wanna know wow to kill a .. how to kill a .. vampiree..?

I'm gonna .. I'm gonna pop ... I'm gonna pop your cherry..cherry ..

Jó kis drum 'n bass hangzással hasítana rendesen biggrin.gif

Vagy egy jó kis David Guetta remix rohog.gif

'Let's kill sumthin', sumthin' uh uh
I'm gonna, just gonna pop your cherry cherry .. cherry .. uh uh
Do U wanna know, U really wanna know how to kill a vamp' uh uh?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2011. augusztus 22. 12:36 #765
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 12:31)
Aye. Miért is ne?  biggrin.gif 
Let's kill something (time lady remix)
Let's let's let's kill something, let's let's let's kill kill kill something something, let's kill somethingg
Let's kiill somethingg
Do you really wanna know how to kill .. Do you really wanna know wow to kill a .. how to kill a .. vampiree..?
I'm gonna .. I'm gonna pop ... I'm gonna pop your cherry..cherry ..
Jó kis drum 'n bass hangzással hasítana rendesen  biggrin.gif 
Vagy egy jó kis David Guetta remix  rohog.gif 
'Let's kill sumthin', sumthin' uh uh
I'm gonna, just gonna  pop your cherry cherry .. cherry .. uh uh
Do U wanna know, U really wanna know how to kill a vamp' uh uh?
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ó anyám, ez HATALMAS! nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rohog.gif rohog.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 22. 12:41 #766
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

A dalba én egyébként mindenképpen beletenném az eBayt is, de nem akarok spoilerezni... rohog.gif
2011. augusztus 22. 12:49 #767
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 12:36)
Ó anyám, ez HATALMAS! nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rohog.gif  rohog.gif  rohog.gif

Akkor még nem hallottad a Who's your time lord dalt sem? rohog.gif

Feel the adrenaline
Moving under my skin
It's an addiction
such an eruption

Travel is my remedy
Feeding me energy
Space is all I need

Baby I just wanna travel
I don't really care
I just wanna travel
I don't really care.. care.. care

(Feel it in the space... yeah yeah)

He's been a crazy Docta
TARDIS diva.. and you wonder
Who's that lord? Who's that lord?
Too cold for you to keep him
Too hard for you to leave him

Ultra-sexual, the night has got me love sprung
I won't stop until the TARDIS is on his way oh yeah
My 2 hearts are a dancers beating like a disco drum
Beating like a time lord heart

biggrin.gif biggrin.gif
2011. augusztus 22. 17:59 #768
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nem tudom mi ütött belém, szombat óta állandóan moziba mennék, de csak erre a filmre... mellow.gif Drága mulatság lenne... biggrin.gif
Valószínűleg ennek az az oka, hogy az én (legnagyobb) kedvenceim szökő évente egyszer láthatók a mozivásznon, és olyan fantasztikus érzés látni azt, akit szeretsz, nagyban, dübörgő mozihangzásban... Ójaj. blush.gif Leírhatatlanul jó érzés. Még akkor is, ha olyan amúgy a film, amilyen. Hihetetlen élmény volt Davidet ott látni, hatalmas vásznon, hatalmas méretben. Kitűnően látni az arcát, a szemeit, minden rezdülését... A teljes élvezethez a felirat és eredeti hang hiányzott, de örültem, hogy egyáltalán játsszák nálunk...
Amikor márciusban Londonban voltam a DW kiállításon és az elején volt az a mini-mozi, hát ott is oda voltam, meg vissza... Miért van az, hogy ami igazán jó, amit szeretek, azt "sosem" adják moziban, sosem érhet ilyen katarzis, mint most legutóbb is..? sad.gif Ráadásul művészmozink sincs már jó pár éve, hogy az ember elmenne valami értelmesre... Van a Palace Cinema és örüljek, hogy egyáltalán ez van és NÉHA lead valamit, amire még én is kíváncsi vagyok... dry.gif

Ne haragudjatok, de ez most kitört belőlem... Olyan jó volt a szombat délutánom... unsure.gif blush.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. augusztus 22. 18:12 #769
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 17:59)
Nem tudom mi ütött belém, szombat óta állandóan moziba mennék, de csak erre a filmre... mellow.gif Drága mulatság lenne... biggrin.gif
Valószínűleg ennek az az oka, hogy az én (legnagyobb) kedvenceim  szökő évente egyszer láthatók a mozivásznon, és olyan fantasztikus érzés látni azt, akit szeretsz, nagyban, dübörgő mozihangzásban... Ójaj. blush.gif Leírhatatlanul jó érzés. Még akkor is, ha olyan amúgy a film, amilyen. Hihetetlen élmény volt Davidet ott látni, hatalmas vásznon, hatalmas méretben. Kitűnően látni az arcát, a szemeit, minden rezdülését... A teljes élvezethez a felirat és eredeti hang hiányzott, de örültem, hogy egyáltalán játsszák nálunk...
Amikor márciusban Londonban voltam a DW kiállításon és az elején volt az a mini-mozi, hát ott is oda voltam, meg vissza... Miért van az, hogy ami igazán jó, amit szeretek, azt "sosem" adják moziban, sosem érhet ilyen katarzis, mint most legutóbb is..? sad.gif Ráadásul művészmozink sincs már jó pár éve, hogy az ember elmenne valami értelmesre... Van a Palace Cinema és örüljek, hogy egyáltalán ez van és NÉHA lead valamit, amire még én is kíváncsi vagyok... dry.gif 
Ne haragudjatok, de ez most kitört belőlem... Olyan jó volt a szombat délutánom... unsure.gif  blush.gif

Ezért felesleges lógatnod az orrod szivi, ez így van, nem tudsz segíteni a problémán.
Engem amúgy soha nem vonzott a gondolat, hogy láthassam vásznon is. Akkor is tudtam, hogy ez kb csak akkor fordul elő, ha valami hülye amerikai projekthez adja a nevét. Régebben fel sem merült bennem, hogy esetleg egy drámában is szerepelhetne, valahogy nem tudom elképzelni például a Fekete Hattyúban, pedig az de jó lett volna. Engem nem érdekelt volna, hogy összefogdossa Natalie Portmant, meg hasonlók, ennél a tömegcuccnál még egy dráma is jobb. Úgy tűnik, hogy David komikus oldalát szeretné megosztani a népséggel. Én Davidet olyan embernek képzelem, aki mindent csinál, de nem adja magát végleg sehová sem. Fenének sem kellett még egy EPIC FAIL. Tessék, itt a végeredmény, fangörl nyál már folyókat alkotott, alig találni valamirevaló reviewet, mert MINDENKI csak a kinézetéről beszél. (Tisztelet a kivételnek és Sallynek). Bukott a Rex-szel és most ez is megbukott, de csúfosan. Kellett ez neked David? mellow.gif Sokra megyünk a vászonnal, ha megint az lesz a dolog visszhangja, hogy DT bukott Amerikában ... megint mellow.gif
2011. augusztus 22. 18:18 #770
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 18:12)
Ezért felesleges lógatnod az orrod szivi, ez így van, nem tudsz segíteni a problémán.
Engem amúgy soha nem vonzott a gondolat, hogy láthassam vásznon is. Akkor is tudtam, hogy ez kb csak akkor fordul elő, ha valami hülye amerikai projekthez adja a nevét. Régebben fel sem merült bennem, hogy esetleg egy drámában is szerepelhetne, valahogy nem tudom elképzelni például a Fekete Hattyúban, pedig az de jó lett volna. Engem nem érdekelt volna, hogy összefogdossa Natalie Portmant, meg hasonlók, ennél a tömegcuccnál még egy dráma is jobb. Úgy tűnik, hogy David  komikus oldalát szeretné megosztani a népséggel. Én Davidet olyan embernek képzelem, aki mindent csinál, de nem adja magát végleg sehová sem. Fenének sem kellett még egy EPIC FAIL. Tessék, itt a végeredmény, fangörl nyál már folyókat alkotott, alig találni valamirevaló reviewet, mert MINDENKI csak a kinézetéről beszél. (Tisztelet a kivételnek és Sallynek). Bukott a Rex-szel és most ez is megbukott, de csúfosan. Kellett ez neked David?  mellow.gif Sokra megyünk a vászonnal, ha megint az lesz a dolog visszhangja, hogy DT bukott Amerikában ... megint  mellow.gif

Teljesen igazad van. De azért én szeretem látni a kedvencemet nagyban is. Például elképzeltem, milyen "fahintos" lenne már, ha leadnák a moziban mondjuk a SS-t. w00t.gif Persze nem fogják, de milyen jó lenne így is megnézni... Brendan babyt szép nagy kiszerelésben, ahol jobban látod az arcjátékát, a szemeit, az egész pasast. És most nem arra gondolok, amire a fangörlök... Sosem voltam moziba járó, nagyon ritkán jártam és most se sokkal gyakrabban (értsd évente 2-3 alkalom maximum - idén most voltam például először). De ha már egyszer elmegyek, akkor had érezzem jól magam és had legyenek ott azok a vásznon, akik ezt amúgy megérdemelnék...
Nem akarom Davidet sok gagyi amerikai sz@rban látni, ha ez a mozi ára, nem. De ha legalább a mozik adnának jó filmeket is... De ahogy már említettem, szökőévben egyszer... dry.gif
2011. augusztus 22. 18:36 #771
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 18:18)
Teljesen igazad van. De azért én szeretem látni a kedvencemet nagyban is. Például elképzeltem, milyen "fahintos" lenne már, ha leadnák a moziban mondjuk a SS-t. w00t.gif Persze nem fogják, de milyen jó lenne így is megnézni... Brendan babyt szép nagy kiszerelésben, ahol jobban látod az arcjátékát, a szemeit, az egész pasast. És most nem arra gondolok, amire a fangörlök... Sosem voltam moziba járó, nagyon ritkán jártam és most se sokkal gyakrabban (értsd évente 2-3 alkalom maximum - idén most voltam például először). De ha már egyszer elmegyek, akkor had érezzem jól magam és had legyenek ott azok a vásznon, akik ezt amúgy megérdemelnék...
Nem akarom Davidet sok gagyi amerikai sz@rban látni, ha ez a mozi ára, nem. De ha legalább a mozik adnának jó filmeket is... De ahogy már említettem, szökőévben egyszer... dry.gif

Nos, ezzel sem tudunk mit kezdeni, kedvesem. Látod nálunk mi a helyzet, eszméletlen, hogy milyen gyorsan jutnak el hozzánk az amcsi filmek, de ha valami értelmeset akarsz nézni, az vagy van, vagy nincs. Ha múltkor nem találok rá a Hamlet vetítésre Pesten, itt ki tudja meg? Senki.Nem, itt az emberek többségének megfelel ami a moziban van. Mindenki jártatja a száját hogy sablon meg sablon de mégis megnézik meg szeretik. Ilyen hozzáállással egy ideig nem változik semmit a dolog. Ugyanolyan alacsony nálunk a színvonal, mint Amerikában. (A televízió talán rosszabb is)

Én részemről befejeztem. Attól tartok, hogy DT is járhat még Csillagtök sorsán, a Twilightot is utálják sokan, mégis sokan csak miatta nézik/őt szeretik. Én csalódtam ebben az emberben bevallom őszintén, nem érdekel, hogy 'not that kind of remake' és hasonló. Nem akarom elhinni, hogy nem várhatott volna még egy értelmesebb ajánlatra legalább. A kis tacsi kutyám is tudja, hogy PV egy Russel Brand utánzat, és arra se volt kedvük, hogy alakítsanak a karakteren. Cool, remake, bukott is, ráadásul csorog a fangörl nyál és egy olyan emberrel emlegetik egy asztalon, akit Russel Brandnek hívnak. Még ez a hülye is nemet mondott a projektre, de David nem. Ráadásul olyan bolond volt, hogy folytatással együtt írta alá a szerződést. Ne mondja nekem senki sem, hogy nem mondhatott volna nemet. A Rex előtt is kiabáltak vele, meg fenyegették, mesélte, hogy milyen az amerikai ipar. Ha nála nem a pénz a fontos, akkor nem tudom miért kellett egy tömegcuccban részt venni. mellow.gif

Egyszer már megharagudtam rá, de ha tovább folytatja a hülyeségeit, még jobban megharagszom rá. Engem nem érdekel, hogy melyik országban ki mennyire ismeri, mert David amúgy is ijesztőnek találja ezt és én is azt gondolom, hogy addig jó, amíg nem csorgatnak nyálat utána 24 különböző országban mellow.gif

Chris Evans stúdióképek a néhány nappal ezelőtti interjúhoz:

http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Odds%20and%20Sods/davidtennant-chrisevans.jpg

http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Odds%20and%20Sods/DTandCERadio2.jpg
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. augusztus 22. 18:47 #772
ophely88
ophely88
time lady

Tessék BRÉKING NYÚZ. Új, 5 részes BBC dráma True Love. DT, Billie Piper, David Morrisey és Jane Horrcoks. Forgatás Szeptembertől. Az SF volt 3 és fél hónap, az 4 részes volt, ez tehát kitart év végéig kb.
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. augusztus 22. 18:48 #773
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 17:59)
Valószínűleg ennek az az oka, hogy az én (legnagyobb) kedvenceim  szökő évente egyszer láthatók a mozivásznon, és olyan fantasztikus érzés látni azt, akit szeretsz, nagyban, dübörgő mozihangzásban... Ójaj. blush.gif Leírhatatlanul jó érzés. Még akkor is, ha olyan amúgy a film, amilyen. Hihetetlen élmény volt Davidet ott látni, hatalmas vásznon, hatalmas méretben. Kitűnően látni az arcát, a szemeit, minden rezdülését... A teljes élvezethez a felirat és eredeti hang hiányzott, de örültem, hogy egyáltalán játsszák nálunk...
Ne haragudjatok, de ez most kitört belőlem... Olyan jó volt a szombat délutánom... unsure.gif  blush.gif

Ezért akarok én is elmenni, látni nagyban biggrin.gif
Én is sokszor vagyok úgy, hogy megnézek vmit és utána napokig arra gondolok, hogy milyen jó volt, de ez egyben egy kicsit szomorkás hangulat is.
pl. legutóbb a Sting koncert volt ilyen. novemberben megnéztem és utána olyan rossz volt, egy űrt éreztem, hogy jó volt, szép volt, de csak ennyi volt?? már rögtön a végén ezt éreztem, hogy ennyi volt??? én még akarom!! aztán ezen segített a júniusi koncert biggrin.gif de ha lehetne, újból mennék ugyanarra a koncertre 3x is.

Ophely: hát igen, az utóbbi napok hsz-iden lehetett érezni, hogy nagyon nem vagy oda ezért az FN projektért, és haragszol smileeee.gif
2011. augusztus 22. 18:53 #774
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.08.22. 18:48)

Ophely: hát igen, az utóbbi napok hsz-iden lehetett érezni, hogy nagyon nem vagy oda ezért az FN projektért, és haragszol  smileeee.gif

Igen, hogyne. Tudtuk, hogy bukta lesz, 3D és ráadásul remake. Filmes körökben mindenki tudja, hogy iskolakezdés előtt 1-2 héttel nem debütálunk semmit a mozikban, mert garantált bukás (tisztelet a kivételnek). Az az érzésem, hogy DT csak ugródeszkának használja a filmet, a két nappal ezelőtti interjúban is azt mondta, hogy ő csak egy mellékszereplő és Colinon áll vagy bukik a film sorsa, mert ő a főszereplő. Én Davidnek egyéni önjelölt menedzsere vagyok Lol és a karrierjét tartom szem előtt, az, hogy az én ízlésemnek mi felel meg belőle, az más kérdés. mellow.gif

A True Love Szeptembertől forog tehát elméletileg el tudja kezdeni a Filth-et Januárban. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. augusztus 22. 18:57 #775
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 18:47)
Tessék BRÉKING NYÚZ. Új, 5 részes BBC dráma True Love. DT, Billie Piper, David Morrisey és Jane Horrcoks. Forgatás Szeptembertől. Az SF volt 3 és fél hónap, az 4 részes volt, ez tehát kitart év végéig kb.

A szereplők már tetszenek! thumbsup.gif Ez dráma? És akkor mi a hézag a romcommal? biggrin.gif
2011. augusztus 22. 19:02 #776
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 18:53)
Az az érzésem, hogy DT csak ugródeszkának használja a filmet, a két nappal ezelőtti interjúban is azt mondta, hogy ő csak egy mellékszereplő és Colinon áll vagy bukik a film sorsa, mert ő a főszereplő.

Szerintem is. Szerintem is ugródeszka. Amúgy hivatalosan lehet, hogy Colin a főszereplő, de Davidnek van nagyobb sikere az eddigiek alapján. Mondjuk nekem is jobban tetszett, és nem csak azért, mert szeretem Davidet, hanem mert tényleg. Colin csak macsóskodott benne, hozta a szépfiú vámpírt és ennyi. Vigyorgott, vicsorgott, nézett olvasztóan meg nézett gyilkos szemekkel (utóbbin is csak a kontaktlencse segített rohog.gif ). Kedvenc Colinos jelenetem az autópályás-üldözős volt. Az jól sikerült neki... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, ophely88
2011. augusztus 22. 19:11 #777
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 18:57)
A szereplők már tetszenek! thumbsup.gif Ez dráma? És akkor mi a hézag a romcommal? biggrin.gif

Hála Istennek nem romcom.
Ez dráma lesz, gondolom David karakternek csaja lesz Billie karaktere. Huh, vajon mit szól ehhez az asszony otthon? Lol
Újabb SF sírós jeleneteket képzelek el. DT, dráma, 5 részes ráadásul és együtt végre a két David, megint. DT és David Morrisey. Best.thing.ever. thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif

Mondtam én, hogy a romcom nincs helyén, a BBC olyat nem igen csinál. think.gif
Jane barátnőnk pedig a Trollied sorozatban van/volt a Sky1-on és eléggé lehúzták ott (a filmes blogomban írtam erről is) Úgy tűnik nem jött be neki a SKy1 comedy unsure.gif

LMAO Most jut eszembe, hogy tavaly a SF-rel egyidőben ment Morrisey Throne sorozata és a Christian O'Connell Solution műsorban arról beszéltek, hogy ki melyik műsort fogja nézni. Mindkettő leste a másikat és röhögtek, hogy majd még kiderül. _nevet.gif Lol és végül a Downton Abbey nyert, azt leste mindenki. SF túl sírós, Morrisey sorozata túl érthetetlen, a DA meg kosztümös sorozat, tehát DA nyert biggrin.gif biggrin.gif
2011. augusztus 22. 19:12 #778
kericske
kericske

biggrin.gif BBC-s sorozat biggrin.gif csak jó lehet biggrin.gif reméljük! Billie Piper? Erre azért kíváncsi leszek! wink.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 22. 19:15 #779
ophely88
ophely88
time lady

Az infó annyira friss, hogy még az imdb-n és a BBC Press Office oldalán sincs fent, tessék értékelni. biggrin.gif
A rendezőről is csak annyit tudni, hogy volt már egy két kisebb filmje és 8 évesen zongorázott egy Barbara Streisand videóklipben 1973-ban. blink.gif

Heh ez nagyon random rohog.gif _nevet.gif
2011. augusztus 22. 19:21 #780
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 19:15)
Az infó annyira friss, hogy még az imdb-n és a BBC Press Office oldalán sincs fent, tessék értékelni.  biggrin.gif 
A rendezőről is csak annyit tudni, hogy volt már egy két kisebb filmje és 8 évesen zongorázott egy Barbara Streisand videóklipben 1973-ban.  blink.gif 
Heh ez nagyon random  rohog.gif  _nevet.gif

meghajolo.gif
101 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok