Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 11:38)
Davidnek lesz egy dala a FN OST-n Let's kill something címmel

Komoly?!?!?!
Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 11:38)
Ma találtam egy két régi nyelvvizsga előkészítős papírt és piszkozatokat levelekhez (BME). Örömmel vettem újra tudomásul, hogy minden levelemen ugyanaz a levelezési cím volt, mert csak azt az egyet tudtam feljből megjegyezni. Davidét

A szóbeli vizsgámon (BME) Rupert Grint levelezési címét hajtogattam, az írásbelin Davidét használtam.

Jó volt pipa lett, helyes a levelezési cím

Egy Bonnie nevű női személynek írtam egy levelet, hogy a kedvencem, DT szembejött velem a szupermarketben

Életem legjobbra sikeredett levele, amiben mindössze csak annyi hibám volt, hogy a Scottish-t kis s-sel írtam és a lad túl szlenges, tehát ki lett húzva

Ha rendesen dokumentálják a papírokat, még 30 év múlva is a BME egyik poros fiókjában lehet a levelem

Most már ne legyek híres és népszerű, mert még a fejemhez verik később

Ez nagyon édes!

Én a nyelvvizsgán kamu címeket írogattam, vagy azt, ami a feladatban volt...
Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 11:39)
Engem érdekel anglomán létemre is

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.22. 11:46)
Már ráfér!
Szerintem is.

Bár akkora volumenű változást szerintem nem terveznek, ami kellene...
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.22. 11:46)
Annyira lelkes voltál Davidet illetően, hogy még én is kíváncsi lettem a filmre.

Továbbra is vállalom azt, hogy legalább egyszeri megnézésre ajánlom. Azoknak is, akik nem szeretik ezt a műfajt. Tulajdonképpen - szerintem - ez a film önmaga és a műfaj paródiája, annyira tipikusan amerikai, hogy nagyon. Szó szerint a komoly és ijesztőnek szánt jeleneteket is végig lehet visítozni a röhögéstől, mert egyszerűen képtelenség egy kicsit is komolyan venni. Ha javítani akartak volna a filmen, kihagyták volna belőle a számítógépes technikát és az erőteljes tiniszálat. (a film eleje kicsit High School Musicalre emlékeztet, zene nélkül

)
David pedig egy jelenség. Kiragyog köztük. Tény, hogy mocskos szája van és az összes szövegének 96%-a káromkodásból áll, de nagyon jól hozza a figurát. Szerintem. Bad boyos, de mégsem. Szerethető, és aggódsz érte, holott pontosan tudod, hogy nem lesz semmi baja...
Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 11:51)
Külön elkülönített részleg a celebeknek és a Dizni baromságoknak, választható hátterekkel?

Hát én úgy tudom, hogy új rovatok lesznek például. Aztán hogy ez részleteiben mit is jelent... Hát... Don't know.