Idézet (Grace Benning @ 2011.08.22. 09:24)
Volt már rá példa valaha, hogy remake-nek csináltak folytatást?

Én nem tudok róla, de alapból vérzik a dolog. Kezdetnek is, nem csinálunk remaket, kettő nem csinálunk előzmény filmet vagy folytatást annak, ezzel a fórumon mindenki egyetért, főleg így, hogy bukott a film. Azt tudom, hogy most lesz Csipkerózsika 3D-ben és második rész tervezett 2014-re

Csipkerózsika 2? Mi lesz benne? Rózsika eladja a topánkát és szőke herceg fehér lovon visszavásárolja?
Davidnek lesz egy dala a FN OST-n Let's kill something címmel
Ma találtam egy két régi nyelvvizsga előkészítős papírt és piszkozatokat levelekhez (BME). Örömmel vettem újra tudomásul, hogy minden levelemen ugyanaz a levelezési cím volt, mert csak azt az egyet tudtam feljből megjegyezni. Davidét

A szóbeli vizsgámon (BME) Rupert Grint levelezési címét hajtogattam, az írásbelin Davidét használtam.

Jó volt pipa lett, helyes a levelezési cím

Egy Bonnie nevű női személynek írtam egy levelet, hogy a kedvencem, DT szembejött velem a szupermarketben

Életem legjobbra sikeredett levele, amiben mindössze csak annyi hibám volt, hogy a Scottish-t kis s-sel írtam és a lad túl szlenges, tehát ki lett húzva

Ha rendesen dokumentálják a papírokat, még 30 év múlva is a BME egyik poros fiókjában lehet a levelem

Most már ne legyek híres és népszerű, mert még a fejemhez verik később