Starity

David Tennant 4

101 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 20. 20:02 #741
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kericske @ 2011.08.20. 20:01)
ki a szinkronhangja???
Köszi a választ, de nem sikerül a méret, mert beírom, de akkor sem sikerül. majd próbálkozom még thumbsup.gif

Na, jó kérdés. blink.gif Nem mondták be, én meg... Ismerős volt a hang, de őt nem tudom... mellow.gif De majd gondolkozom. Hol hallottam már... think.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. augusztus 20. 20:06 #742
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.20. 20:02)
Na, jó kérdés. blink.gif Nem mondták be, én meg... Ismerős volt a hang, de őt nem tudom... mellow.gif De majd gondolkozom. Hol hallottam már... think.gif

smileeee.gif Hát ki tudja, elsőre azt akartam írni, hogy jó lenne Rajkai, de aztán ha belegondolok, akkor azért az a hang már teljesen összekötődött a Doktorral biggrin.gif

találtam az előbb szinkronos előzetest, de fogalmam sincs nekem sem, hogy ki ez, de így elsőre szerintem nem olyan rossz hang neki. hallottam már rosszabbat is.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 20. 20:09 #743
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.08.20. 20:06)
smileeee.gif Hát ki tudja, elsőre azt akartam írni, hogy jó lenne Rajkai, de aztán ha belegondolok, akkor azért az a hang már teljesen összekötődött a Doktorral biggrin.gif

Biztosan nem ő volt. De tényleg töröm a kobakom. smileeee.gif
Annak ellenére, hogy szerintem egész jó lett a szinkron, iszonyatosan kíváncsi lennék az eredeti nyelvűre is... biggrin.gif Ennyi káromkodást rég nem hallottam, ráadásul 2 órán át folyamatosan... laugh.gif
2011. augusztus 20. 20:25 #744
kericske
kericske

nem tudom, és nem találok semmi utalást dry.gif
2011. augusztus 20. 21:04 #745
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hétfőn meg szerdán lesz a Movies24-on a Bright Young Things!
Ma és kedden pedig az Universal Channelen! Szerintem hétfőn nézem meg, az a legemberibb időpont... rolleyes.gif smileeee.gif
2011. augusztus 21. 10:17 #746
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.08.20. 20:01)
ki a szinkronhangja???

Még mindig nem sikerült rájönnöm, de ha odatekered az első perc, 38. másodperchez, magad is meghallgathatod. smileeee.gif

2011. augusztus 21. 13:18 #747
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.20. 09:20)
Hmm..tulajdonképpen nekem tetszik ez az interjú. Kicsit megizzasztották, de jól vette az akadályokat. Egyes kijelentések annyira jellemzőek voltak rá, hogy szinte hallottam a hangját, ahogy kimondja ezeket a szavakat.  thumbsup.gif

Ne is mondd. A fangörl nyál már elárasztotta a szárazföldeket. Én egyébként tudtam, hogy ilyen interjú lesz. Sajnos a Telegraph és a Guardian megengedheti magának. A világon mindenki tudja, hogy David nem szeret a magánéletéről beszélni de mégis bepróbálkoznak. Nem tudom mit gondoltak. Rákérdeznek Davidnél, hogy volt-e már együtt 2 vagy 3 nővel együtt, egyszerre. 110.gif Ők sem gondolták komolyan, hogy erről is órákat fog zengeni. Ha így is volt, akkor sem olyan hülye, hogy elmondja. Szerintem amúgy rosszul tette, hogy mondott egyáltalán valamit a gyerekről, mert így csak még több hír alapját képezte meg. Eddig a 'No comment' válasz elég volt, de ezzel, hogy leokézta a dolgokat meg adott egy udvarias választ arról, hogy milyen boldog családi élete van stb stb csak azt érte el, hogy még inkább beszéd tárgya lesz. Gondolom rohadtul elege van már, ezért is mondta, hogy nem akar erről beszélni, gondolta, ha azt mondja, hogy minden oké, majd békén hagyják őket, de ez nem így lett. A médiát még David sem tudja félrevezetni, ők többet is tudnak, mint mi, csak valamiért kussolnak.

Egyszeri interjúnak jó volt plusz a képek, de a Sex symbol kommentje annyira élethűre sikeredett, hogy szinte hallottam, ahogyan röhög és mondja, hogy 'Don't make me laugh'. Azon az érces hangján, WTF szemöldök emelgetéssel. Az interjúban egyébként igazat beszél, a karaktereibe szerelmes mindenki, nem az ő igazi önmagába tehát egy szinten meg tudom érteni, hogy miért reagál mindig hasonlóan rolleyes.gif
2011. augusztus 21. 18:33 #748
ophely88
ophely88
time lady

Bad news. A FN megbukott az USA-ban. A nyitóhétvégén a költség felét sem kapta vissza a stúdió, a kb 30 milla $-ból eddig 3.5 milla jött be a becsült 8 helyett (ennyit jósoltak a nyitó hétvégére). Nem tudni, hogy ezután mi lesz a tendencia később, egy remake-hez képest elviselhető arány, nyilván lehetett volna jobb is.

DT szerződésében benne volt az is, hogy el kell játszania a folytatást is, ha sikeres lesz az első film. Na David, bammeg fear.gif Ez a fafej mindig megjárja a szerződésekkel. Akkor mostmár nem is kérdéses, hogy szeretne-e folytatást. Kell, hogy csináljon folytatást ... akár tetszik neki, akár nem. Bummer. blink.gif
2011. augusztus 21. 20:39 #749
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.21. 18:33)
Bad news. A FN megbukott az USA-ban. A nyitóhétvégén a költség felét sem kapta vissza a stúdió, a kb 30 milla $-ból eddig 3.5 milla jött be a becsült 8 helyett (ennyit jósoltak a nyitó hétvégére). Nem tudni, hogy ezután mi lesz a tendencia később, egy remake-hez képest elviselhető arány, nyilván lehetett volna jobb is.
DT szerződésében benne volt az is, hogy el kell játszania a folytatást is, ha sikeres lesz az első film. Na David, bammeg fear.gif Ez a fafej mindig megjárja a szerződésekkel. Akkor mostmár nem is kérdéses, hogy szeretne-e folytatást. Kell, hogy csináljon folytatást ... akár tetszik neki, akár nem. Bummer. blink.gif

Lekváros bukta? Ejj ha. Nem csodálkozom rajta egyébként. Annyira tényleg nem jó a múvi. David viszi a filmet, ha nem lenne benne, 10-ből kb. 5 pontot adnék rá. mellow.gif De PV karaktere egyértelműen bejön a nézőknek, szerintem is lesz spinoff. Vagy második rész, vagy hívjuk, ahogy akarjuk.
2011. augusztus 21. 20:42 #750
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Írtam egy jó hosszú cikket. Davidet is odacsatoltam, majd rájöttök miért. És a képen is rajta lesz (többek között). Cikk-írhatnékom volt, de mivel nem nagyon találtam konkrét hírt senkihez, gondoltam, írok egy ilyet. Lehetett volna még bontogatni a témát, de így is elég hosszúra sikeredett, úgyhogy lezártam ahol lezártam. unsure.gif

Murphy-törvény: Ha én véletlenül itt vagyok, akkor nincs itt senki más. Vagy ha van is, nem szól hozzám. rolleyes.gif Ez van, de attól még le fogom írni, amit gondolok. laugh.gif

Szép estét, ha valaki mostanában tévedne ide. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 21. 21:00 #751
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.21. 20:42)

Murphy-törvény: Ha én véletlenül itt vagyok, akkor nincs itt senki más. Vagy ha van is, nem szól hozzám. rolleyes.gif Ez van, de attól még le fogom írni, amit gondolok. laugh.gif 

Vagyok babe wink.gif biggrin.gif
2011. augusztus 21. 21:14 #752
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.21. 20:39)
Lekváros bukta? Ejj ha. Nem csodálkozom rajta egyébként. Annyira tényleg nem jó a múvi. David viszi a filmet, ha nem lenne benne, 10-ből kb. 5 pontot adnék rá. mellow.gif De PV karaktere egyértelműen bejön a nézőknek, szerintem is lesz spinoff. Vagy második rész, vagy hívjuk, ahogy akarjuk.

Bukta, de én attól tartok, hogy lehet még folytatás. A remake még csak egy dolog, de annak folytatás fear.gif
2011. augusztus 22. 06:42 #753
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.21. 21:14)
Bukta, de én attól tartok, hogy lehet még folytatás. A remake még csak egy dolog, de annak folytatás fear.gif

Ha engem kérdezel, folytatás lesz, méghozzá előzményes. Én legalábbis azt gyártanék hozzá. (ismerve a sztorit SPOILER PV szüleit Colin vámpírja kiskorában kinyiffantotta, de a kis PV túlélte SPOILER VÉGE) Csak akkor nem tudom, hogy oldanák meg David szerepeltetését. Tinicsókát varázsolnak belőle, vagy hogy..? Manóba, ha jobban átgondolom és Davey babyt akarják, akkor nem előzményes lesz, maximum leforgatják röviden magát az előzményt és ott folytatják a sztorit, ahol a FN-ban abbamaradt. unsure.gif Úgy viszont annyira nincs értelme a dolognak, bár az amcsik úgysem az értelmet keresik, hanem a pénzt... blink.gif

Kaptam Freeze-től levelet és megdicsérte a cikkemet. rolleyes.gif De elteszik későbbre a megjelenését, mert lesz neki aktualitása nemsokára... Hűha. smileeee.gif
2011. augusztus 22. 09:10 #754
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 06:42)
Ha engem kérdezel, folytatás lesz, méghozzá előzményes. Én legalábbis azt gyártanék hozzá. (ismerve a sztorit SPOILER PV szüleit Colin vámpírja kiskorában kinyiffantotta, de a kis PV túlélte SPOILER VÉGE) Csak akkor nem tudom, hogy oldanák meg David szerepeltetését. Tinicsókát varázsolnak belőle, vagy hogy..? Manóba, ha jobban átgondolom és Davey babyt akarják, akkor nem előzményes lesz, maximum leforgatják röviden magát az előzményt és ott folytatják a sztorit, ahol a FN-ban abbamaradt. unsure.gif Úgy viszont annyira nincs értelme a dolognak, bár az amcsik úgysem az értelmet keresik, hanem a pénzt... blink.gif 
Kaptam Freeze-től levelet és megdicsérte a cikkemet. rolleyes.gif De elteszik későbbre a megjelenését, mert lesz neki aktualitása nemsokára... Hűha. smileeee.gif

Szerintem teljesen mindegy, hogy előzmény vagy nem, egy remakenek folytatás ultragáz fear.gif Itt van egy cikk arról, hogy miért nem volt jó a FN debut (sem). + Rossz időpont, kevés promóció és 3D + rossz korhatár besorolás.
2011. augusztus 22. 09:10 #755
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 06:42)

Értő olvasás kérem szépen az értő olvasás. biggrin.gif fentebb olvastam, hogy írtál egy hosszabb cikket, nosza mondom olvassunk,keresgélek itt is ott is, de semmi, erre most olvasom itt az utolsó sort, hogy még nem rakták ki, biggrin.gif fogjuk rá, hogy reggel van még, meg hétfő. De izgatottan várom w00t.gif
Talán a hétvégén sikerül elmennem a moziba laugh.gif
2011. augusztus 22. 09:24 #756
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.08.21. 21:14)

Volt már rá példa valaha, hogy remake-nek csináltak folytatást? blink.gif
2011. augusztus 22. 11:31 #757
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.08.22. 09:10)
Értő olvasás kérem szépen az értő olvasás.  biggrin.gif fentebb olvastam, hogy írtál egy hosszabb cikket, nosza mondom olvassunk,keresgélek itt is ott is, de semmi, erre most olvasom itt az utolsó sort, hogy még nem rakták ki, biggrin.gif fogjuk rá, hogy reggel van még, meg hétfő. De izgatottan várom w00t.gif 
Talán a hétvégén sikerül elmennem a moziba laugh.gif

smileeee.gif Hát ez a bizonyos cikk (amiben David is "érintett"), még kérdéses, mikor jelenik meg, majd ha megújul a Starity is és akkor. rohog.gif Remélem mielőbb... laugh.gif Csak mert lesz most egy kis átalakulás nemsokára az oldalon...

Viszont írtam az előbb is egy cikket, ebben semmilyen formában nincs barátunk. Ez valószínűleg előbb meg is jelenik. De ha gondoljátok, ezt is elolvashatjátok. rohog.gif Bár túl anglománok vagytok hozzá, de ki tudja... smileeee.gif

Remake: fogalmam sincs, volt-e már példa remake folytatásra. Elvétve biztosan akadt már 1 vagy 2. Belegondolva tényleg furcsa az ötlet, de mivel láttam a filmet és tudom, David mit alakított benne, kövezzetek meg, de simán el tudok képzelni csak vele egy külön filmet. (pedig amúgy én sem örülök, hogy pont ilyesmihez adta/adja a nevét) Peter Vincent tipikusan az a karakter, akire felütik a fejüket az emberek. De ezt David már akkor elszúrta, mikor bevállalta a remake mozit. Ő a fény az éjszakában a Frászkarikában, szó szerint, úgyhogy nem tudom, mi lesz... Én a látottak után el tudom képzelni a folytatást, akkor is, ha nem tetszik az ötlet. unsure.gif mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning
2011. augusztus 22. 11:38 #758
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.22. 09:24)
Volt már rá példa valaha, hogy remake-nek csináltak folytatást?  blink.gif

Én nem tudok róla, de alapból vérzik a dolog. Kezdetnek is, nem csinálunk remaket, kettő nem csinálunk előzmény filmet vagy folytatást annak, ezzel a fórumon mindenki egyetért, főleg így, hogy bukott a film. Azt tudom, hogy most lesz Csipkerózsika 3D-ben és második rész tervezett 2014-re blink.gif Csipkerózsika 2? Mi lesz benne? Rózsika eladja a topánkát és szőke herceg fehér lovon visszavásárolja? rolleyes.gif blink.gif

Davidnek lesz egy dala a FN OST-n Let's kill something címmel biggrin.gif

Ma találtam egy két régi nyelvvizsga előkészítős papírt és piszkozatokat levelekhez (BME). Örömmel vettem újra tudomásul, hogy minden levelemen ugyanaz a levelezési cím volt, mert csak azt az egyet tudtam feljből megjegyezni. Davidét biggrin.gif A szóbeli vizsgámon (BME) Rupert Grint levelezési címét hajtogattam, az írásbelin Davidét használtam. biggrin.gif Jó volt pipa lett, helyes a levelezési cím biggrin.gif Egy Bonnie nevű női személynek írtam egy levelet, hogy a kedvencem, DT szembejött velem a szupermarketben _nevet.gif Életem legjobbra sikeredett levele, amiben mindössze csak annyi hibám volt, hogy a Scottish-t kis s-sel írtam és a lad túl szlenges, tehát ki lett húzva biggrin.gif Ha rendesen dokumentálják a papírokat, még 30 év múlva is a BME egyik poros fiókjában lehet a levelem rohog.gif Most már ne legyek híres és népszerű, mert még a fejemhez verik később _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. augusztus 22. 11:39 #759
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.22. 11:31)
smileeee.gif Hát ez a bizonyos cikk (amiben David is "érintett"), még kérdéses, mikor jelenik meg, majd ha megújul a Starity is és akkor. rohog.gif Remélem mielőbb... laugh.gif Csak mert lesz most egy kis átalakulás nemsokára az oldalon...
Viszont írtam az előbb is egy cikket, ebben semmilyen formában nincs barátunk. Ez valószínűleg előbb meg is jelenik. De ha gondoljátok, ezt is elolvashatjátok. rohog.gif Bár túl anglománok vagytok hozzá, de ki tudja... smileeee.gif 
Remake: fogalmam sincs, volt-e már példa remake folytatásra. Elvétve biztosan akadt már 1 vagy 2. Belegondolva tényleg furcsa az ötlet, de mivel láttam a filmet és tudom, David mit alakított benne, kövezzetek meg, de simán el tudok képzelni csak vele egy külön filmet. (pedig amúgy én sem örülök, hogy pont ilyesmihez adta/adja a nevét) Peter Vincent tipikusan az a karakter, akire felütik a fejüket az emberek. De ezt David már akkor elszúrta, mikor bevállalta a remake mozit. Ő a fény az éjszakában a Frászkarikában, szó szerint, úgyhogy nem tudom, mi lesz... Én a látottak után el tudom képzelni a folytatást, akkor is, ha nem tetszik az ötlet. unsure.gif mellow.gif

Engem érdekel anglomán létemre is wink.gif
2011. augusztus 22. 11:46 #760
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484

Már ráfér! dry.gif

Annyira lelkes voltál Davidet illetően, hogy még én is kíváncsi lettem a filmre. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
101 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok