Megjöttem, aye!
Életem eddigi legnagyobb moziélménye volt, és azt hiszem, ez nem túlzás...
Először is. A filmet ma délután a LEGNAGYOBB teremben játszották. Ez még nem vicces, de az már igen, hogy az egész teremben sikerült összesen nekünk lennünk.

Igen. Ketten néztük meg a filmet. A párom, meg én. Egy jó nagy, teljesen üres teremben. Aye!

(még sosem fordult elő velem ilyen, de nagyon tetszett - simán kommentálhattuk a filmet, beszélgethettünk közben, stb.

)
Na de térjünk rá a filmre. Nem akarok spoilerezni, de igyekszem véleményt fogalmazni.

Nekem - a maga műfajában - tetszett. De (!) az 100%-ban igaz, hogy a filmet barátunk viszi el a hátán. Ha ő nem lenne... Hát...

Nekem nem tetszett benne az úgymond "nyálas főszál", de egyébként rendben volt. Ami még nem tetszett, és amivel szerintem az összes hasonló témájú filmet mindig elk*r**k, az a számítógépes technika. Ez a film nem félelmetes volt, hanem szó szerint röhejes. Egyszerűen nem lehetett komolyan venni. Konkrétan a párommal sírtunk, visítottunk a röhögéstől nem egy jelenetnél.

Ha rám bízták volna a filmet, kihagytam volna belőle a számítógépet. És inkább a sminkmesterekre bíztam volna 100%-ban a vámpírokat. Sokkal ijesztőbb egy hófehérre kent arc, meg úgy komplett egy jó smink/maszk, mint ezek a hülyeségek. Ezzel szúrták el nagyon. Elég lett volna a vámpírfog, a kontaklencse, meg a smink. Oszt' kész.
Colin. Háát...

Én lepődtem meg a legjobban. Ezen a pasin mit esznek a csajok?!

1-2 jelenetet leszámítva egyáltalán nem találtam vonzónak, sőt, így vásznon, nagyban, annyira kirajzolódott, hogy nem olyan fiatal már... Nagyon szembetűnőek a homlokráncai.

Colin a fülkés korszakában tényleg egész helyeske volt, de rá úgy tűnik, nem annyira vonatkozik a hírhedt boros mondás: minél idősebb, annál jobb.

Mondjuk nyilván az ismert életmódja - is - tehet róla... Amúgy, mint vámpír, nem volt rossz...
És akkor... Davey baby... Ó mamám...

Sokat kellett rá várni, de igen, egyszer csak megjelent...

Szintén ért egy meglepetés. Mozgásban nekem sem igazán tetszett a Sandokan-style. Képeken jobban mutat! Plusz alig mutatják a bőrnadrágot, nem tudom, a fangörlök miért nagyították a bolház elefánttá...
A karaktere zseniális, imádtam. Olyan mocskos szája van, hogy öröm nézni.

Párom szerint Doktoros volt, én annyira nem vettem ezt észre, el tudtam vonatkoztatni 10-től... Davidre koncentráltam és nekem teljesen jó PV volt... Egy mocskosszájú, vicces, macsós, de besz*ri.

Fetrengtünk a röhögéstől.
Van a filmben egy jelenet, ahol köntösben van. Ott bevallom őszintén, picit beindult a fantasy nálam is, de nem reklámozom.

Maradjunk annyiban, hogy a lényeg nem látszik, de "minden más igen".

Amúgy fura, de sehol nem koncentráltam a testrészeire. Kivéve ezt a jelenetet. És ott sem magára a testrészre, hanem sikerült olyan sejtelmesre az egész, hogy na, nem semmi...
Egyébként még az is feltűnt, mert erre direkt figyeltem kíváncsiságból: jól állt neki az a pár pluszkiló! Vékony így is, de nem jut eszembe, hogy hizlalni akarjam.
Szóval összességében ajánlom a filmet. Nem kell komolyan venni, és akkor teljesen szórakoztató. Nyilván gagyi amerikai sabloncucc, de David...

Érte már érdemes volt. Nekem tudott újat mutatni. Szerintem amúgy egyáltalán nem félelmetes, inkább vicces. Pedig én utálom a horrorokat és f*sós vagyok, de ezen még én is csak röhögni tudtam!
A szinkron nem lett rossz, de mindenképpen megnézem angolul is. Már csak a rengeteg mocskos megjegyzés miatt is.