Idézet (ophely88 @ 2011.08.17. 07:32)
Nekem az tetszik a legjobban, hogy CLASSICLY TRAINED
Jaj de vicces, hogy színésznek tanult, főiskolán, kis filmekben kezdte, kis szerepekkel és nem a botrányaiból vagy híres apuka lökdöséséből került be egy nagy amerikia filmbe, tényleg, tök vicces. Ezzel égetik magukat, de rendesen. Mindent elárul róluk.

Mert odaát az olyan színész, aki valóban tanulta is a szakmát ritka, mint a fehér holló. Ott a Jersey Shore, Teen Mom, The Bachelorette és társainak luxusszínvonalúra kimosakodott kéjhölgyeiből és gigolóiból kerülnek ki a "sztárok" ; ebből a szempontból ők sem jobbak nálunk és VV 36598(???) hőseinél. Aki mégis iskolában szívta magába színészmesterség csínját-bínját, savát-borsát, az is igyekszik letagadni, vagy legalábbis eltitkolni, mert különben úgy néznek a szerencsétlen flótásra, mintha most szállt volna ki egy UFO-ból.
Zsurnaliszta: - Mit csinált mielőtt felfedezéték?
Sztár: - Az XYZ egyetemen tanultam színészetet.
Zsurnaliszta: ??? -értetlenül bambul
Sztár: (észbekap) - És éjszakai bárokban táncoltam, alkalmanként, mert kellett a pénz aktfotózást is vállaltam.
Zsurnaliszta szeme ismét felcsillan, a Sztár címlapon virít, új filmszerepek, szép az élet, csiripelnek a madarak, a színművészetit minden 50. életrajzban említik meg, az aktfotókat minden cikkecskében.
Ilyen a box (helyett a showbusiness).
Ilyen a box (akarom mondani a showbusiness).