Idézet (ophely88 @ 2011.08.15. 20:10)
Nah, mi van Colin Squirrel? A pasas, akivel nem akartál egy asztalhoz ülni, úgy tűnik, hogy jobb mint te vagy
Most olvasom, hogy a fangörlök megint hazudoznak arról, hogy akkor tegnap ki volt a filmen. Úgy tűnik, hogy Arabella Weir és David exe, Sophia Myles is megjelent, a leendő férjével. DT csaja most először hozta mindkét gyereket a közönség elé, mikor Kylie Minogue megnézte az előadást, meg mikor Sophia is ott volt. Nyah, tessék olvasni a sorok között.

Hihi. Hát igen. Ez tényleg muris. Bár a h*lye fangörlök miatt mégsem irigylem Davidet. Az tökjó, hogy értékesebbnek tartják, amit alkotott a vásznon, mint Colin, de a csitriket nem irigylem el tőle, az tuti.
Olyan pici babát hurcolászni ilyen eseményekre? Hát nem tudom... Én biztosan nem vinném. Egyrészt a gyerkőc biztosan jobban érezné magát a kiságyában a játékai és mondjuk a nagyszülei és a mamája társaságában, mint egy ilyen eseményen. Másrészt pedig a gyereksírás elég idegesítő tud lenni legyen szó akár filmről, akár színdarabról...
Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.16. 08:58)
Remélem én is, hogy mi tévedünk (bár kétlem) és valójában minden a legnagyobb rendben köztük, de ha mégsem akkor lassan el kellene gondolkodniuk arról, hogy hogyan tovább, mert ez egyiküknek sem jó. Sem Davidnek, sem Georgiának, sem Olive-nak.
Pontosan. De még Ty is nehezen viselné szerintem, annak ellenére, hogy nem David a vérszerinti apukája. Viszont jópár éve ismeri már, biztos vagyok benne, hogy belopta magát a szívébe, hisz' tudjuk, hogy barátunk milyen kedves a gyerekekkel és hogy mennyire kenyérre lehet kenni... Mindenesetre még ha nem is tartozik rám, de picit kíváncsi leszek, mi lesz ebből a szilveszteri menyegzőből...
Idézet (ophely88 @ 2011.08.16. 09:12)
Huh, megjelentek az első negatív FN kritikák. Russel Brand Arthur remake karakteréhez hasonlítják Petert. Hupsz. Én ezt már régebben is mondtam, valamelyik DT X+1 topikban, hogy ebből lesz még ne mulass. Ez van.

Én ezt nem értem. Miért kell hasonlítgatni? Ő olyan volt, David meg ilyen. Ez egy remake, nem pontosan egy és ugyanaz a két film. Ráadásul nem is pontosan ugyanazt kellett hozniuk a forgatókönyv szerint. Hiszen David fiatal, az előző színész meg eleve idős volt már. Annyira más a kettő, miért kell összevetni? A komplett filmeket volna értelme összevetni...
Idézet (kericske @ 2011.08.16. 09:13)

Akkor én vagyok a lukinyúl!

(valahogy egy pinyúri ingerenciám sincs, hogy belenézzek ebbe a filmbe)
A hétvégén olvastam egy újságban, hogy Carey Mulligan kezét megkérték.

Tulajdonképpen azért "sparkling vampire", mert a Twilightban a vámpírok teste, ha nap éri őket, akkor csillámos hatást kelt. (a filmben legalábbis - abban a részletben, amihez volt szerencsém - Patiszon mellkasa csillogott a napon

) Ezért is csillogós vámpírok.
Tényleg férjhez megyek? Jó tudni...
OFF Ma megvettem 299 forintért a
'Human Traffic' című filmet DVD-n. Bevallom őszintén, csak azért, mert megláttam a borítót és hangosan megkérdeztem magamtól:
"Ez nem a John Simm?" Megnéztem a szereplők neveit, és nyugtáztam, hogy de. Aztán olvastam tovább a borítót, ahol azt írták, hogy a Trainspotting mellett ez a másik "generációs film". Ez nekem elég volt... Be is tettem a kosaramba.
ON