Starity

David Tennant 4

101 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 14. 13:58 #581
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.14. 13:47)
Hétköznapi megjelenésével nekem inkább az entellektüel művészlelket juttatja eszembe akivel szívesen elbeszélgetnék, FN-béli külsejével viszont a franc se akar beszélgetni.  tongue.gif  biggrin.gif

Aha, aha, valld csak be you too kisanyám, te is szeretnél jól ... beletúrni a hajába. Nem? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: MarlaSinger, Sally Sparrow
2011. augusztus 14. 14:05 #582
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Idézet (ophely88 @ 2011.08.14. 13:58)
Aha, aha, valld csak be you too kisanyám, te is szeretnél jól ... beletúrni a hajába. Nem? biggrin.gif

Na tessék, lebuktam! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 14. 14:11 #583
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.14. 14:05)
Na tessék, lebuktam!  biggrin.gif

Kár, hogy a film 80%-ban részeg és nem emlékezne rá rohog.gif

Én amúgy az entellektüel fejű Daviddel is tudnék mit kezdeni spiteful.gif Viszont Casanovával és Xmas-szel semmit mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: MarlaSinger
2011. augusztus 14. 14:57 #584
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Idézet (ophely88 @ 2011.08.14. 14:11)
Kár, hogy a film 80%-ban részeg és nem emlékezne rá  rohog.gif 
Én amúgy az entellektüel fejű Daviddel is tudnék mit kezdeni spiteful.gif Viszont Casanovával és Xmas-szel semmit  mellow.gif

Mindennek meg van a maga előnye. Másnap reggel nem tudná mire vélni a hátán lévő mély karmolásnyomokat, s ha a gyanú árnyéka mégiscsak szende, szűzies személyemre vetülne akkor bevetvén legártatlanabb boci tekintetem és a lehető legértetlenebb hanghordozásommal elrebegném :" I don't know what are you talking about..." cool.gif tongue.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 14. 17:42 #585
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.14. 14:57)
Másnap reggel nem tudná mire vélni a hátán lévő mély karmolásnyomokat,

http://media.tumblr.com/tumblr_lkkewvtYLf1qafrh6.gif

Bocs, ezt nem hagyhattam ki biggrin.gif rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow, kericske
2011. augusztus 14. 19:27 #586
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.14. 13:29)
Xmas present nem jött be, kifejezetten nem, PV-ben van valami..

Idézet (ophely88 @ 2011.08.14. 14:11)
Én amúgy az entellektüel fejű Daviddel is tudnék mit kezdeni spiteful.gif Viszont Casanovával és Xmas-szel semmit  mellow.gif

Hmm. Nekem Xmas bejövős LENNE, mint pasi, ha nem lenne annyira egyértelműen gay beütésű... rohog.gif Természetesen nincs bajom velük, de ezen esetekben sosem gondolnék barátságnál többre. Ezért van az, amit már anno meséltem is a kedves lakótársamról. rolleyes.gif biggrin.gif
Casanova... Hmmhmm. Vele annyira azt hiszem, hogy én sem... unsure.gif

Ami Kabir Bedit illeti, arra csak ennyit tudok reagálni 20 év távlatából is: drool.gif
2011. augusztus 15. 07:49 #587
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.14. 19:27)
Hmm. Nekem Xmas bejövős LENNE, mint pasi, ha nem lenne annyira egyértelműen gay beütésű... rohog.gif

PV-nek pedig kissé transzvesztitás beütése van, David arca miatt, erre hajtottak, sikerült. biggrin.gif
Nyú DT képek és videjó, de jó.

(Most már tényleg rá kell ugranom erre az emberre spiteful.gif Ha David továbbra is viseli ezt a nyakkendőt, elindul a 3-ik világháború vagy kihalnak a sünik, muszáj vagyok letépni róla a ruháját, már esküszöm, hogy fáj a szemem, ha nézem az interjút. Szülinapjára küldjük már neki egy fésűt és tükröt már, tényleg mellow.gif )
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 15. 08:08 #588
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.08.15. 07:49)
PV-nek pedig kissé transzvesztitás beütése van, David arca miatt, erre hajtottak, sikerült.  biggrin.gif 
Nyú DT képek és videjó, de jó.
(Most már tényleg rá kell ugranom erre az emberre spiteful.gif Ha David továbbra is viseli ezt a nyakkendőt, elindul a 3-ik világháború vagy kihalnak a sünik, muszáj vagyok letépni róla a ruháját, már esküszöm, hogy fáj a szemem, ha nézem az interjút. Szülinapjára küldjük már neki egy fésűt és tükröt már, tényleg  mellow.gif )

Nem a sünik halnak ki, hanem én, ha továbbra is viseli ezt a nyakkendőt! omg.gif Help please! mellow.gif A haja is olyan lenyalt. Valaki rohanjon oda és kócolja össze!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 15. 08:14 #589
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.15. 08:08)
A haja is olyan lenyalt. Valaki rohanjon oda és kócolja össze!

*raises hands* With pleasure spiteful.gif De ha már ott vagyok, letépem róla a ruháját is. Borzasztó. DT iz nát szexi in díz pikcsörz, bát et líszt hiz ájz ár nát det vírd, hí sztill luksz lájk számvan hú hez problem vid hiz ájz dó ..
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. augusztus 15. 08:17 #590
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.15. 08:14)
*raises hands* With pleasure spiteful.gif De ha már ott vagyok, letépem róla a ruháját is. Borzasztó. DT iz nát szexi in díz pikcsörz, bát et líszt hiz ájz ár nát det vírd, hí sztill luksz lájk számvan hú hez problem vid hiz ájz dó ..

Azt hiszem a ruhaletépést igen erősen félreértelmezné, és őrült fangörlnek lennél bélyegezve, dearest. pardon.gif
2011. augusztus 15. 08:21 #591
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.15. 08:17)
Azt hiszem a ruhaletépést igen erősen félreértelmezné, és őrült fangörlnek lennél bélyegezve, dearest. pardon.gif

Szerintem az ő bűne nagyobb. Az a nyakkendő, ruha és haj az egész emberiség ellen szól, már ne haragudj biggrin.gif rohog.gif
2011. augusztus 15. 08:24 #592
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.15. 08:21)
Szerintem az ő bűne nagyobb. Az a nyakkendő, ruha és haj az egész emberiség ellen szól, már ne haragudj  biggrin.gif  rohog.gif

Ez igaz, de mégis te végeznéd sötét zárkában. _nevet.gif De igyekeznék meggyőzni róla, hogy igazából ő a hibás és végül szánva-bánva bűnét a karjaiban hozna ki a celládból és térden állva könyörögne bocsánatért. rohog.gif (öhm...i'm not normal this morning... blink.gif )
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 15. 08:28 #593
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.15. 08:24)
Ez igaz, de mégis te végeznéd sötét zárkában.  _nevet.gif De igyekeznék meggyőzni róla, hogy igazából ő a hibás és végül szánva-bánva bűnét a karjaiban hozna ki a celládból és térden állva könyörögne bocsánatért.  rohog.gif

Ha meg már úgyis térdel spiteful.gif .. meg is kérhetné a kezem, nem? biggrin.gif

*also not normal this morning* biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 15. 08:36 #594
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.15. 08:28)
Ha meg már úgyis térdel spiteful.gif .. meg is kérhetné a kezem, nem?  biggrin.gif 
*also not normal this morning*  biggrin.gif

Tőlem kaptad el a fangörlséget, vagy így keltél alapjáraton? _nevet.gif (Mondjuk én nem így keltem, de nem sokkal utána változtam állattá pár kép megnézése után omg.gif)
És mit felelnél neki, kedves kisasszony? rohog.gif
2011. augusztus 15. 08:41 #595
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.15. 08:36)
Tőlem kaptad el a fangörlséget, vagy így keltél alapjáraton?  _nevet.gif (Mondjuk én nem így keltem, de nem sokkal utána változtam állattá pár kép megnézése után omg.gif
És mit felelnél neki, kedves kisasszony?  rohog.gif

Nemet, mi mást? biggrin.gif A házasság az egyik leghülyébb dolog a világon, egy papír és sok kidobott pénz, olyan mértékű összefonódást eredményez, hogy a felek úgymond belefulladnak egymásba, mintha pórázon lennének tartva. Ez az én véleményem.

Davidre nézve pedig. Mindenki tudja, hogy miért veszi el ezt a nőt, nem a házasulós típus. És persze, milyen nevem lenne? Elég hülyén hangozna biggrin.gif Hagyjuk ki és menjünk utazni a TARDIS-szal valahová biggrin.gif

Így ébredtem. biggrin.gif
2011. augusztus 15. 08:43 #596
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.15. 08:41)
Nemet, mi mást?  biggrin.gif A házasság az egyik leghülyébb dolog a világon, egy papír és sok kidobott pénz, olyan mértékű összefonódást eredményez, hogy a felek úgymond belefulladnak egymásba, mintha pórázon lennének tartva. Ez az én véleményem.
Davidre nézve pedig. Mindenki tudja, hogy miért veszi el ezt a nőt, nem a házasulós típus. És persze, milyen nevem lenne? Elég hülyén hangozna  biggrin.gif Hagyjuk ki és menjünk utazni a TARDIS-szal valahová  biggrin.gif 
Így ébredtem.  biggrin.gif

Házasság dolgában igen erősen egyetértünk. rolleyes.gif Pedig láttam már szép házasságokat is (szüleim pl), én magam mégsem vagyok a híve.
Azt mondja: "milyen nevem lenne?" _nevet.gif _nevet.gif Hát behalok! Nem muszáj ám felvenni a nevét! biggrin.gif
2011. augusztus 15. 09:04 #597
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.15. 08:43)

Azt mondja: "milyen nevem lenne?"  _nevet.gif  _nevet.gif Hát behalok! Nem muszáj ám felvenni a nevét!  biggrin.gif

McDonald? Nem, kösz. Ha meg nem viselem a nevét, nincs sok értelme, nem de bár?
Ki akarna hozzámenni ehhez a fafejhez? Az nem házasság ami vele lenne dry.gif Úgy látom, hogy erre GM is rájött. Kicsit sem fura, hogy eddig 3szor ment el a pasijával a színházba, press night, Nicholas Hault miséjére (MAAN után) és nemrég, mikor Kylie Minogue is megnézte a darabot ..
A pasas meg 3szor ment el a lánnyal és a nőjével pár órára kikapcsolódni, ezalatt a majdnem 5 hónap alatt, egész nap nincs otthon, étteremben eszik, vega??, nem tud aludni, éjt nappallá téve dolgozik, látástól vakulásig, 2007 óta nem volt nyaralni. Ez házasság?
Helyes a pasas, nagyon is, hűséges és papucs is, rendes, kedves, Whovian (lehetne whovian lakásunk biggrin.gif ) és talán tényleg jó az ágyban *, de sokat dolgozik, hülye, nyomul Amerikában, túl híres, túl népszerű, tehát nemet mondanék.

*Kimaradt az egetrengető inkább-nem-fűzök-hozzá-semmit-akcentus, amitől .. inkább hagyjuk laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, MarlaSinger
2011. augusztus 15. 09:09 #598
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.15. 09:04)
Ki akarna hozzámenni ehhez a fafejhez? Az nem házasság ami vele lenne  dry.gif Úgy látom, hogy erre GM is rájött. Kicsit sem fura, hogy eddig 3szor ment el a pasijával a színházba, press night, Nicholas Hault miséjére (MAAN után) és nemrég, mikor Kylie Minogue is megnézte a darabot ..
A pasas meg 3szor ment el a lánnyal és a nőjével pár órára kikapcsolódni, ezalatt a majdnem 5 hónap alatt, egész nap nincs otthon, étteremben eszik, vega??, nem tud aludni, éjt nappallá téve dolgozik, látástól vakulásig, 2007 óta nem volt nyaralni. Ez házasság? 
Helyes a pasas, nagyon is, hűséges és papucs is, rendes, kedves, Whovian (lehetne whovian lakásunk  biggrin.gif ) és talán tényleg jó az ágyban *, de sokat dolgozik, hülye, nyomul Amerikában, túl híres, túl népszerű, tehát nemet mondanék.
*Kimaradt az egetrengető inkább-nem-fűzök-hozzá-semmit-akcentus, amitől .. inkább hagyjuk  laugh.gif

Hát drága, valamit valamiért. Mindegyiknek megvan a maga hibája. Én is mondogatom, hogy nem mennék feleségül Sean Beanhez, mert 5. Mrs Beannek lenni a legutolsó vágyam. dry.gif Már rosszul hangzik, a hideg kiráz. omg.gif Valakinek azonban őket is szeretni kell annyira, hogy feleségül menjenek hozzájuk, mindezek ellenére. pardon.gif Nézd, GM még gyereket is szült Davidnek, azt hívén, hogy talán a gyerek majd valamit megváltoztat. Valamit biztos megváltoztatott, csak éppen Davidet nem. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, MarlaSinger
2011. augusztus 15. 09:34 #599
ophely88
ophely88
time lady

Kikerült a főoldalra James McAvoy Filth filmes híre. Változások vannak a filmben úgy látom blink.gif
2011. augusztus 15. 10:38 #600
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Idézet (ophely88 @ 2011.08.15. 09:04)
Ki akarna hozzámenni ehhez a fafejhez? Az nem házasság ami vele lenne  dry.gif Úgy látom, hogy erre GM is rájött. Kicsit sem fura, hogy eddig 3szor ment el a pasijával a színházba, press night, Nicholas Hault miséjére (MAAN után) és nemrég, mikor Kylie Minogue is megnézte a darabot ..
Helyes a pasas, nagyon is, hűséges és papucs is, rendes, kedves, Whovian (lehetne whovian lakásunk  biggrin.gif ) és talán tényleg jó az ágyban *, de sokat dolgozik, hülye, nyomul Amerikában, túl híres, túl népszerű, tehát nemet mondanék.
*Kimaradt az egetrengető inkább-nem-fűzök-hozzá-semmit-akcentus, amitől .. inkább hagyjuk  laugh.gif

Az ilyen díszpéldányok csak olyan nőknek valók, akiket nem zavar, hogy szívük választottjának fontossági sorrendjében nem az első helyen állnak (és nem is a másodikon), elviselik a művészlelkek mindennapi rigojáit, és maguk is szeretik a szabadságot, nem vágynak arra, hogy éjjel-nappal sülve-főve a kedvesüket babusgassák. Sajnos biztos recept nincs a David-félékhez, mert mindegyik más, s sajnos születésükkor nem mellékeltek hozzájuk csatolmányként egy használati útmutatót (bár a legtöbbjük felnővén azt is kijavítaná piros filctollal, epés megjegyzésekkel kísérve). Az ilyen példány, ha hagyják békében alkotni és megkapja a kellő teret önmaga kiteljesédésre rendkívül hálás tud lenni, melyet a konyhában/ágyban mutat ki leginkább, vagy épp szívhez szóló verset szaval a meghatottságtól könnybe lábadt szemű oldalbordájának. Vigyázat, azonban ha bárminemű sérelem éri, mely érzékeny művészlelkébe gázol óriási hisztirohamokat tud produkálni, melyhez képest az ezredik nercbundáját követelő elkényeztetett hercegkisasszonyok visszahúzódó iskoláslányok csupán. Ilyenkor a mellette lévő nőnemű (vagy gyakran hímnemű) egyeden a hangsúly, hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt a kedves lelkének balzsamozása és a megértő hümmögés között. Nem egyszerű feladat, de aki egyszerre vágyik kihívásra és óriási szabadságra annak az ilyen pasi maga a tökély.

biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning
101 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok