Starity

David Tennant 4

101 oldal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 13. 13:48 #561
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.13. 13:38)
Fangirl ON:
A lakktól eltekintve szerintem is dögös.  biggrin.gif Sőt, a hosszú lobonccal egyenesen szívdöglesztő, akár egy ős-rocker a '80-as évekből.  wub.gif  cool.gif 
Fangirl OFF

A hosszú lobonc és szakáll taszít de hál Istennek ha lejön a színpardól, leveszi. A filmben látható jelenetekkor általában kócos haja van heart.gif, leveszi a parókát csak utána nem fésülködik meg, ahogyan Davey a valóságban sem teszi (úgy tűnik) rohog.gif

A pasim látta a videókat és trailereket a filmből. Szerinte Dávid Temmant emos Dokit játszik benne. Szerintem is tényleg nagyon Dokis alakítás lett mellow.gif

http://i784.photobucket.com/albums/yy128/CreativeAmazonSpams/Fright%20Night/FN-Intv-s/FN-Intv-s-052.jpg

http://i784.photobucket.com/albums/yy128/CreativeAmazonSpams/Fright%20Night/FN-Intv-s/FN-Intv-s-085.jpg

Tongue and eyebrow p*rn, anyone? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: MarlaSinger, Sally Sparrow
2011. augusztus 13. 14:09 #562
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Idézet (ophely88 @ 2011.08.13. 13:48)
A hosszú lobonc és szakáll taszít de hál Istennek ha lejön a színpardól, leveszi. A filmben látható jelenetekkor általában kócos haja van heart.gif, leveszi a parókát csak utána nem fésülködik meg, ahogyan Davey a valóságban sem teszi (úgy tűnik)  rohog.gif 

Tongue and eyebrow p*rn, anyone?  biggrin.gif

Nekem pedig vérzik a szívem, azzal a fizimiskával elnézegetném százvalahány percig. rolleyes.gif De egye fene, jól áll neki a kócosság is, sokkal jobban, mint a decens, jól fésültség, utóbbikor ha így látom mindig egy középiskolai tanár jut eszembe, nem pedig hogy.. na ezt inkább most hagyjuk. blush.gif cool.gif tongue.gif

Dangerous and hot. I heart it! wink.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 13. 14:19 #563
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.13. 14:09)
Nekem pedig vérzik a szívem, azzal a fizimiskával elnézegetném százvalahány percig.  rolleyes.gif De egye fene, jól áll neki a kócosság is, sokkal jobban, mint a decens, jól fésültség, utóbbikor ha így látom mindig egy középiskolai tanár jut eszembe, nem pedig hogy.. na ezt inkább most hagyjuk.  blush.gif  cool.gif  tongue.gif 
Dangerous and hot. I heart it!  wink.gif

A United-os visszafelé nyalt haj borzasztó volt. Láttad az extra DVD képeit, milyen smexy fésű nélkül is? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. augusztus 13. 14:37 #564
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Idézet (ophely88 @ 2011.08.13. 14:19)
A United-os visszafelé nyalt haj borzasztó volt. Láttad az extra DVD képeit, milyen smexy fésű nélkül is?  biggrin.gif

Szerintem még nem láttam azokat a képeket. Eléggé le vagyok maradva mostanság, de igyekszem behozni a lemaradást.
A United-et ne is említsd, élő bizonyíték arra, hogy egy egyszerű hajviselettel mennyire el lehet szúrni egy -egyébként előnyös külsejű - ember egész megjelenését.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 13. 14:46 #565
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.13. 14:37)

A United-et ne is említsd, élő bizonyíték arra, hogy egy egyszerű hajviselettel mennyire el lehet szúrni egy -egyébként előnyös külsejű - ember egész megjelenését.

David does not approve on what you said

http://i595.photobucket.com/albums/tt35/uvbeenpotod/tennanterrr.gif

(Én egyet értek)

Sorry ma'am. Lemme apologize biggrin.gif
Világgá szaladok ezért a bűnömért biggrin.gif

http://i134.photobucket.com/albums/q112/tofulovesanime/gifs/RUNS.gif

Tongue p*rn?

http://i255.photobucket.com/albums/hh150/spinthewhirligig/DW/546876.gif

http://i1217.photobucket.com/albums/dd386/hpaige90/bartylick.gif

Vagy még most álljak le? biggrin.gif Mondjátok csak nyugodtan rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: MarlaSinger, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot, kericske
2011. augusztus 13. 17:20 #566
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.13. 13:38)
Fangirl ON:
A lakktól eltekintve szerintem is dögös.  biggrin.gif Sőt, a hosszú lobonccal egyenesen szívdöglesztő, akár egy ős-rocker a '80-as évekből.  wub.gif  cool.gif 
Fangirl OFF

Teljesen egyetértek veled! biggrin.gif drool.gif
2011. augusztus 13. 17:33 #567
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.13. 13:17)
Augusztus 18-a nálunk a premier  rolleyes.gif 
Van néhány csemegém a számotokra  biggrin.gif 
Aki még nem látta ebből van interjú, plusz néhány jelenet a filmből, Daviddel + backstage videó, láttuk már őket?  biggrin.gif 
Ha nem, szívesen belinkelem  biggrin.gif

Igen, tudom, de nálunk meg lehet nézni a közeljövő premierfilmjeit, és ez nincs köztük. mad.gif
A videót már láttam... Hmm, hát igen. smileeee.gif Egyébként belegondoltam, és rájöttem, hogy milyen "gáz" vagyok már, Colin Sokakszerint Istenkirálycsászár a főszereplő, én meg csak Davidről vagyok hajlandó tudomást venni, és magasról k@kk@ntok Mr. C.F. alakítására ilyen szempontból... laugh.gif Ha barátunk nem lenne benne, 1000%, hogy meg nem fordulna a fejemben beülni erre a hülyeségre a moziba... rohog.gif
David, you take away my discernment, did you know?
2 felhasználónak tetszik: ophely88, MarlaSinger
2011. augusztus 13. 21:43 #568
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.13. 17:33)
Ha barátunk nem lenne benne, 1000%, hogy meg nem fordulna a fejemben beülni erre a hülyeségre a moziba... rohog.gif
David, you take away my discernment, did you know?

Micsoda áldozatokat meg nem hozunk a kedvencünkért, nem igaz? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2011. augusztus 14. 11:08 #569
ophely88
ophely88
time lady

Pft, tegnap Kylie Minogue megnézte a MAAN-t Londonban biggrin.gif Kíváncsi lennék van-e abban igazság, amit Billie mondott, hogy DT telefonkönyvben meg van Kylie telefonszáma rohog.gif
Erről most eszembe jutott, hogy a VOTD Conf-ban azt mondta, hogy:

'she's almost as famous as The Doctor or even bigger'

Micsoda fanboy laugh.gif

Beindul a masina Davidnek. Chris Evans Breakfast Show. Ez hatalmas, ez a pasas volt Billie exe. Az interjúk iszonyat cikisek 'Do you really fancy my ex?' és hasonlók. No, sebaj, ez van pardon.gif

A FN profilján lehet Davidnek kérdéseket feltenni. Lehetett kérdezni CF-től és más sztároktól is, de senki nem kérdezett olyat a kedvencétől, amit fanok Davidtől. Megkérdezték, hogy fog-e Amerikába költözni és amerikai filmeket csinálni, hogy ők legálisan is láthassák, amit csinál, a saját vászonjukon. http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/picardicon.gif Tessék olvasni a sorok között, kérem szépen.
Más egyéb kérdések 'Mikor költözöl már végre Amerikába?' http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/picardicon.gif'Ugye nem költözöl ki Amerikába?' http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/picardicon.gif'Milyen apának lenni?' http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/picardicon.gif'A korkülönbség nem zavar?'http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/picardicon.gif és -hogy idézzek- 'Is your pen*s really that big?' http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/picardicon.gif

Elismerésem mindenkinek, aki ezeket kérdezte (nem csak Amerikaiak bár a legtöbb kérdés tőlük származik)

Megáll az eszem fear.gif Colintól nem kérdeztek ilyet, pedig macsós pasas és 'helyesebb is'. Gyerekek, sokkal nagyobb a probléma, mit gondoltam. rolleyes.gif

Hogy nekem mennyire tetszik ez a kép... biggrin.gif

http://www.lunacynet.com/images/fn_army3.png

Hadd ne részletezzem, hogy mit szeretnék csinálni ezzel a pasassal a körömlakk lemosás után http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/biggrin.gif http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/innocent.png
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, MarlaSinger, Grace Benning, kericske
2011. augusztus 14. 11:53 #570
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.14. 11:08)
Pft, tegnap Kylie Minogue megnézte a MAAN-t Londonban biggrin.gif Kíváncsi lennék van-e abban igazság, amit Billie mondott, hogy DT telefonkönyvben meg van Kylie telefonszáma rohog.gif [...] A FN profilján lehet Davidnek kérdéseket feltenni. Lehetett kérdezni CF-től és más sztároktól is, de senki nem kérdezett olyat a kedvencétől, amit fanok Davidtől. Megkérdezték, hogy fog-e Amerikába költözni és amerikai filmeket csinálni, hogy ők legálisan is láthassák, amit csinál, a saját vászonjukon. [...] Elismerésem mindenkinek, aki ezeket kérdezte (nem csak amerikaiak bár a legtöbb kérdés tőlük származik)
Megáll az eszem fear.gif Colintól nem kérdeztek ilyet, pedig macsós pasas és 'helyesebb is'. Gyerekek, sokkal nagyobb a probléma, mit gondoltam. rolleyes.gif

omg.gif Ezek betegek. Komolyan. Ilyet kérdezni??! Én még leírni sem merném, nem hogy még meg is kérdezzem... Plusz nem érdekel, hogy big vagy nem big. Nem tök mindegy? blink.gif Ezekre a kérdésekre ráadásul úgysem fog válaszolni... dry.gif Nem tudom, nekem eszembe nem jutna feltenni olyan kérdést, amire borítékolható, hogy úgysem jön válasz. Egyrészt felesleges, másrészt nem égetem magam, harmadrészt pedig szegényt, mivel elvileg ugyebár kedvencem, és tisztelem, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni és égetni. És még ezek nevezik magukat fannak?! blink.gif Ott alázzák az állítólagos kedvencüket, meg ott teszik nevetség tárgyává, ahol csak érik... blink.gif ohmy.gif mad.gif sad.gif
2 felhasználónak tetszik: MarlaSinger, Grace Benning
2011. augusztus 14. 12:21 #571
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.14. 11:53)
omg.gif Ezek betegek. Komolyan. Ilyet kérdezni??! Én még leírni sem merném, nem hogy még meg is kérdezzem... Plusz nem érdekel, hogy big vagy nem big. Nem tök mindegy? blink.gif Ezekre a kérdésekre ráadásul úgysem fog válaszolni... dry.gif Nem tudom, nekem eszembe nem jutna feltenni olyan kérdést, amire borítékolható, hogy úgysem jön válasz. Egyrészt felesleges, másrészt nem égetem magam, harmadrészt pedig szegényt, mivel elvileg ugyebár kedvencem, és tisztelem, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni és égetni. És még ezek nevezik magukat fannak?! blink.gif Ott alázzák az állítólagos kedvencüket, meg ott teszik nevetség tárgyává, ahol csak érik... blink.gif  ohmy.gif  mad.gif  sad.gif

Igen, ilyet. Az illető twitteren tette fel a kérdést, ott azt írta, hogy Gallifreyn lakik és gallifrey nyelvet beszél, viszont a 'szókincse' arra enged következtetni, hogy a nagy víz másik oldaláról írt. Gyakran használta a tweetjeiben a 'gotten' és 'duh' 'ya know' & 'whatdup''wazzup' kifejezéseket, ami -az én tapasztalataim szerint- amerikai szókincs.
Talán pont abban a Friday Night Project-ben, amiben anno Amy Winehouse is volt, kérdezte tőle valaki ugyanezt, csak burkoltan. A csóka brit volt. Tehát nem csak az amerikaiak tudnak ilyet kérdezni, a csóka csak annyiban volt 'jobb', hogy burkoltan kérdezte, és nem így nyíltam.

Emlékszünk a reakcióra? rolleyes.gif

Na, erre is hasonló lenne a reakció, csak mivel nő kérdezi plusz ennyire nyíltan, ezért DT féle pofavágás + DT féle pofavágás a köbön. Nyilván nem fogják tőle megkérdezni tehát felesleges volt feltenni a kérdést.
2 felhasználónak tetszik: MarlaSinger, Sally Sparrow
2011. augusztus 14. 12:31 #572
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!

Beindul a masina Davidnek..

Hát ezek után csoda, hogy az összes idióta fangirlt (és egyre több fanboyt) lábuknál fogva lógatnám ki a tizedikről? mad.gif
David helyében én kérném amit nagyon sok A-listás sztár is kér, miszerint minden interjú előtt (legyen az sima, vagy rajongók kérdéseiből álló) közölni kell, hogy az illető nem válaszol magánéletét érintő kérdésekre. Ha még ezután is próbálkozik a sok hülyéje, akkor végképp reménytelenek, s még reklamálni sem reklamálhatnának amiért nem tették fel a kérdéseiket, mert ugye előre meg lett mondva.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 14. 12:37 #573
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.14. 12:31)
Hát ezek után csoda, hogy az összes idióta fangirlt (és egyre több fanboyt) lábuknál fogva lógatnám ki a tizedikről?  mad.gif 
David helyében én kérném amit nagyon sok A-listás sztár is kér, miszerint minden interjú előtt (legyen az sima, vagy rajongók kérdéseiből álló) közölni kell, hogy az illető nem válaszol magánéletét érintő kérdésekre. Ha még ezután is próbálkozik a sok hülyéje, akkor végképp reménytelenek, s még reklamálni sem reklamálhatnának amiért nem tették fel a kérdéseiket, mert ugye előre meg lett mondva.

Nem csoda. Korra, nemzetségre tekintet nélkül mindegyik megérdemelné mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 14. 13:04 #574
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484

Hogy nekem mennyire tetszik ez a kép...  biggrin.gif 
http://www.lunacynet.com/images/fn_army3.png
Hadd ne részletezzem, hogy mit szeretnék csinálni ezzel a pasassal a körömlakk lemosás után http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/biggrin.gif http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/innocent.png

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Beindultál, mint viziló a mocsárra. _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2011. augusztus 14. 13:19 #575
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.14. 13:04)
_nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Beindultál, mint viziló a mocsárra.  _nevet.gif  _nevet.gif

Ilyet sem hallottam még rohog.gif
Imádom ezt a hülye fejét és nézd a haját spiteful.gif Mivel nem tudja, hogy mi áll jól neki és nem venné le magáról ezt a borzalmas fekete felsőt, le kellene tépni róla, egyértelmű, nem? rohog.gif
Nem mintha anélkül jobban nézne ki de .. nekem nem tetszik rajta ez a ruha mellow.gif Borzasztó. A farmerje a szürke pólóval (amit visel mikor le akarja lőni Jerryt) az már sokkal jobb. Ha meg már úgyis ráugrottam, muszáj beletúrni a hajába, egyszerű 'túrnivaló', egyszerűen muszáj lenne erre a lépésre vetemedni, nincs más megoldás biggrin.gif
2011. augusztus 14. 13:22 #576
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.14. 13:19)
Ha meg már úgyis ráugrottam, muszáj beletúrni a hajába, egyszerű 'túrnivaló', egyszerűen muszáj lenne erre a lépésre vetemedni, nincs más megoldás  biggrin.gif

nevet2.gif Kész vagyok, leszaggattam a pizsim gombjait a röhögéstől. Vizuális típus vagyok, ezt betájoltam erősen. _nevet.gif
Amúgy úgy látszik én vagyok az egyetlen ebben a topikban, akinek nem tetszik David eme megjelenése. unsure.gif Inkább meg is húznám magam, de nekem tényleg jobban bejön a "natural" David in casual clothes. pardon.gif
2011. augusztus 14. 13:29 #577
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.14. 13:22)
nevet2.gif Kész vagyok, leszaggattam a pizsim gombjait a röhögéstől. Vizuális típus vagyok, ezt betájoltam erősen.  _nevet.gif 
Amúgy úgy látszik én vagyok az egyetlen ebben a topikban, akinek nem tetszik David eme megjelenése.  unsure.gif Inkább meg is húznám magam, de nekem tényleg jobban bejön a "natural" David in casual clothes. pardon.gif

Nekem csak így jön be, stage kinézet nuku. Hosszú haj, szakáll, körömlakk, nuku, de 'emo David' bejön rohog.gif Emosak nekem nem jönnek be, but hell with it, PV igen. Xmas present nem jött be, kifejezetten nem, PV-ben van valami..

Attól függetlenül továbbra sem érdekel a film annyira, hogy moziban nézzem vagy megvegyem a DVD-t. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. augusztus 14. 13:35 #578
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.14. 13:29)
Nekem csak így jön be, stage kinézet nuku. Hosszú haj, szakáll, körömlakk, nuku, de 'emo David' bejön  rohog.gif Emosak nekem nem jönnek be, but hell with it, PV igen. Xmas present nem jött be, kifejezetten nem, PV-ben van valami..
Attól függetlenül továbbra sem érdekel a film annyira, hogy moziban nézzem vagy megvegyem a DVD-t.  mellow.gif

Mint már egyszer kifejtettem, hosszú hajjal úgy fest, mint Sandokan.Tiszta Kabír Bedi. _nevet.gif Szerintem a nők alapjáraton nem változnak. Húsz éve is imádták az ilyen megjelenést, ezért lehet, hogy a többségnek most is bejön. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: MarlaSinger, ophely88, EsmeCrowfoot
2011. augusztus 14. 13:47 #579
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.14. 13:35)
Mint már egyszer kifejtettem, hosszú hajjal úgy fest, mint Sandokan.Tiszta Kabír Bedi.  _nevet.gif Szerintem a nők alapjáraton nem változnak. Húsz éve is imádták az ilyen megjelenést, ezért lehet, hogy a többségnek most is bejön. pardon.gif

Pasira szokás azt mondani, hogy "szexi dög"? Mondjuk tök mindegy, David szerintem Peterként egy szexi dög és kész. biggrin.gif Hétköznapi megjelenésével nekem inkább az entellektüel művészlelket juttatja eszembe akivel szívesen elbeszélgetnék, FN-béli külsejével viszont a franc se akar beszélgetni. tongue.gif biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 14. 13:51 #580
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.14. 13:47)
Pasira szokás azt mondani, hogy "szexi dög"? Mondjuk tök mindegy, David szerintem Peterként egy szexi dög és kész.  biggrin.gif Hétköznapi megjelenésével nekem inkább az entellektüel művészlelket juttatja eszembe akivel szívesen elbeszélgetnék, FN-béli külsejével viszont a franc se akar beszélgetni.  tongue.gif  biggrin.gif

Ha van olyan pasiban, hogy "nárcisztikus kis dög", akkor van "szexi dög" is. pardon.gif Meglátásom szerint. rohog.gif Persze az meg már nézőpont kérdése kinek milyen/ki a "szexi dög".
3 felhasználónak tetszik: ophely88, MarlaSinger, Sally Sparrow
101 oldal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok