Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.11. 21:37)
Sziasztok! Hú, talán még emlékeztek rám a második topicból, előző inkarnációm elég sokat ténykedett ott (Ördöglány, Boszorkány, do ya remember?). Aztán eltűntem, mint szürke szamár a ködben, amiért restellem is magam, s ha nem lennék a hedonizmus híve akkor már rég kukoricán térdepelve vezekelnék. Sok minden történt velem, ami miatt jelentősen megcsappant az időm, de ez nem mentség, hogy neveltetésemmel merőben ellentétes, mondhatni bunkó módon elhagytam a kis csapatot még a topic második fejezetének vége felé, emiatt szemlesütve kérek bocsánatot, s ha úgy látjátok jónak vezeklésképpen elolvasok pár igazi fangirlös fanfictiont (s egyúttal búcsút mondok a buksimban pár IQ-pontnak is..).
Hogy ON legyek: David barátunkkal sok dolog történt az utóbbi időben (bár Tennantológiából is lemaradtam pár óráról, be is kell majd pótolnom mielőbb). Vegyes érzelmeim vannak a Fright Night-tal...Mondjuk én alapból nem szeretem a vámpíros filmeket (kiv.: Blade), de meglátjuk, egy esélyt kap. Lehet én vagyok az egyetlen, de szívből kívánom, hogy igenis jöjjön neki össze az amerikai karrier is. Ha ügyes emellett megmaradhat annak a brit (dehogy brit, SKÓT!!) ürgének, akinek megszerettük, vállalhat nagyszerű szerepeket a hazájában is, csak nagyon-nagyon okosnak kell lennie. Én szurkolok, a lényeg, hogy azt csinálja amit akar, s ne érdekelje, hogy ki mit gondol róla.
A kislányához pedig nagy-nagy gratula! Remélem azért látja is néha.
Hogy ON legyek: David barátunkkal sok dolog történt az utóbbi időben (bár Tennantológiából is lemaradtam pár óráról, be is kell majd pótolnom mielőbb). Vegyes érzelmeim vannak a Fright Night-tal...Mondjuk én alapból nem szeretem a vámpíros filmeket (kiv.: Blade), de meglátjuk, egy esélyt kap. Lehet én vagyok az egyetlen, de szívből kívánom, hogy igenis jöjjön neki össze az amerikai karrier is. Ha ügyes emellett megmaradhat annak a brit (dehogy brit, SKÓT!!) ürgének, akinek megszerettük, vállalhat nagyszerű szerepeket a hazájában is, csak nagyon-nagyon okosnak kell lennie. Én szurkolok, a lényeg, hogy azt csinálja amit akar, s ne érdekelje, hogy ki mit gondol róla.
A kislányához pedig nagy-nagy gratula! Remélem azért látja is néha.
Én emlékszem rád. Aranybeszólásaid voltak
Az amerikai karrier pedig érdekes dolog. Én sem kívánom azt neki, hogy ne sikerüljön, inkább azt mondom, hogy jobban örülnék, ha megmaradna a helyén vagy hogy nem fogok sírni, ha nem jön neki össze. Nyilván rosszat nem akarok a számára és jómagam is úgy gondolom, hogy egy két amerikai film nem ártana neki (fent például azt mondtam, hogy a Fright Night 2 végülis nem lenne rossz választás). David kinőtte az UK-t, szükség van erre is, én csak azt szeretném ha az maradna, aki eddig és nem állna be a sorba azok közé a sztárok közé, akik bármire képesek a pénzért és hírnévért. Mondhatod, hogy David nem ilyen, én sem hiszem, de ki tudja, talán nem önszántából, hanem a megfelelési kényszere miatt, akármi miatt.
Én pont a mai napon gondolkoztam azon, hogy ha már Amerika, szívesebben látnám egy jó drámában, nem egy ilyen FN szerű tömegcuccban. Vagy független filmekben. De úgy is csinálhatná, mint szintén skót társai, Tilda Swinton és Ewan McGregor, akik bevállalnak független filmeket is a sok kisebb nagyobb projekt mellett

3 felhasználónak tetszik: