Starity

David Tennant 4

101 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 11. 22:30 #541
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.11. 21:37)
Sziasztok! Hú, talán még emlékeztek rám a második topicból, előző inkarnációm elég sokat ténykedett ott (Ördöglány, Boszorkány, do ya remember?). Aztán eltűntem, mint szürke szamár a ködben, amiért restellem is magam, s ha nem lennék a hedonizmus híve akkor már rég kukoricán térdepelve vezekelnék. Sok minden történt velem, ami miatt jelentősen megcsappant az időm, de ez nem mentség, hogy neveltetésemmel merőben ellentétes, mondhatni bunkó módon elhagytam a kis csapatot még a topic második fejezetének vége felé, emiatt szemlesütve kérek bocsánatot, s ha úgy látjátok jónak vezeklésképpen elolvasok pár igazi fangirlös fanfictiont (s egyúttal búcsút mondok a buksimban pár IQ-pontnak is..). 
Hogy ON legyek: David barátunkkal sok dolog történt az utóbbi időben (bár Tennantológiából is lemaradtam pár óráról, be is kell majd pótolnom mielőbb). Vegyes érzelmeim vannak a Fright Night-tal...Mondjuk én alapból nem szeretem a vámpíros filmeket (kiv.: Blade), de meglátjuk, egy esélyt kap. Lehet én vagyok az egyetlen, de szívből kívánom, hogy igenis jöjjön neki össze az amerikai karrier is. Ha ügyes emellett megmaradhat annak a brit (dehogy brit, SKÓT!!) ürgének, akinek megszerettük, vállalhat nagyszerű szerepeket a hazájában is, csak nagyon-nagyon okosnak kell lennie. Én szurkolok, a lényeg, hogy azt csinálja amit akar, s ne érdekelje, hogy ki mit gondol róla.
A kislányához pedig nagy-nagy gratula! Remélem azért látja is néha.

Én emlékszem rád. Aranybeszólásaid voltak biggrin.gif

Az amerikai karrier pedig érdekes dolog. Én sem kívánom azt neki, hogy ne sikerüljön, inkább azt mondom, hogy jobban örülnék, ha megmaradna a helyén vagy hogy nem fogok sírni, ha nem jön neki össze. Nyilván rosszat nem akarok a számára és jómagam is úgy gondolom, hogy egy két amerikai film nem ártana neki (fent például azt mondtam, hogy a Fright Night 2 végülis nem lenne rossz választás). David kinőtte az UK-t, szükség van erre is, én csak azt szeretném ha az maradna, aki eddig és nem állna be a sorba azok közé a sztárok közé, akik bármire képesek a pénzért és hírnévért. Mondhatod, hogy David nem ilyen, én sem hiszem, de ki tudja, talán nem önszántából, hanem a megfelelési kényszere miatt, akármi miatt.
Én pont a mai napon gondolkoztam azon, hogy ha már Amerika, szívesebben látnám egy jó drámában, nem egy ilyen FN szerű tömegcuccban. Vagy független filmekben. De úgy is csinálhatná, mint szintén skót társai, Tilda Swinton és Ewan McGregor, akik bevállalnak független filmeket is a sok kisebb nagyobb projekt mellett biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning, MarlaSinger
2011. augusztus 12. 08:22 #542
ophely88
ophely88
time lady

OFF Hallottátok, hogy lesz Bridget Jones 3? ON
2011. augusztus 12. 08:34 #543
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Idézet (ophely88 @ 2011.08.11. 22:30)
Én emlékszem rád. Aranybeszólásaid voltak  biggrin.gif 
Az amerikai karrier pedig érdekes dolog. Én sem kívánom azt neki, hogy ne sikerüljön, inkább azt mondom, hogy jobban örülnék, ha megmaradna a helyén vagy hogy nem fogok sírni, ha nem jön neki össze. Nyilván rosszat nem akarok a számára és jómagam is úgy gondolom, hogy egy két amerikai film nem ártana neki (fent például azt mondtam, hogy a Fright Night 2 végülis nem lenne rossz választás). David kinőtte az UK-t, szükség van erre is, én csak azt szeretném ha az maradna, aki eddig és nem állna be a sorba azok közé a sztárok közé, akik bármire képesek a pénzért és hírnévért. Mondhatod, hogy David nem ilyen, én sem hiszem, de ki tudja, talán nem önszántából, hanem a megfelelési kényszere miatt, akármi miatt. 
Én pont a mai napon gondolkoztam azon, hogy ha már Amerika, szívesebben látnám egy jó drámában, nem egy ilyen FN szerű tömegcuccban. Vagy független filmekben. De úgy is csinálhatná, mint szintén skót társai, Tilda Swinton és Ewan McGregor, akik bevállalnak független filmeket is a sok kisebb nagyobb projekt mellett  biggrin.gif

Ha ez a langaléta hőscincér elismerést akar akkor az USA nélkülözhetetlen (bár az Oscar-díj is inkább üzlet már, mintsem komoly, csak szakmai ihletésű szobrocska). Kell egy-két blockbuster, hogy olyanok is megismerjék a nevét, akik most még csak a vállukat vonogatják, különben egy nagyobb nívójú filmnél sem fog a lista élén szerepelni.
Azt azért remélem, hogy valamikor tényleg visszatér a DW-be egy epizódszerep erejéig. Csak mert. cool.gif biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. augusztus 12. 08:45 #544
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.12. 08:34)

Azt azért remélem, hogy valamikor tényleg visszatér a DW-be egy epizódszerep erejéig. Csak mert.  cool.gif  biggrin.gif

Matt Smith azt mondta, hogy SM gondolkodik abban, hogy a még élő Doktorokat visszahozza, kivéve Christ, mert rá ugye haragszanak. Tehát tervbe van véve és DT sem mondana nemet biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot
2011. augusztus 12. 08:51 #545
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 08:45)
DT sem mondana nemet  biggrin.gif

Ez az egy biztos. Erre ciánt tudnék enni! laugh.gif
2011. augusztus 12. 09:13 #546
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.12. 08:51)
Ez az egy biztos. Erre ciánt tudnék enni!  laugh.gif

Hoho fekete humor, eh? biggrin.gif

Davidnek bérelt helye van a speciális részben, én inkább Tom Baker miatt aggódom. 34-ben született az ürge, nem fiatal már, manapság csak audiobookokat csinál és narrátorként dolgozik egy két alkalommal, viszont ő sem lesz fiatalabb és enyhén szólva is megviselte Nicholhas Hault, de főként Elizabeth Sladen halála sad.gif Peter Davison jó formában van, a 6-ik Doki alakítója eltűnt, Ausztráliában dolgozik, a 7-ik a Hobbitban dolgozik és nem tudni végez-e addig, állítólag a 8-ik Doki alapból nemet mondott, mondván soha semmilyen DW szerepet nem vállal többé, csak audiót. Christopher kilőve, marad tehát biztosnak DT. Attól tartok, hogy családi találkozó lesz, ami azt jelenti, hogy Barbara is visszatér a Classicból, Rose és 10.2, a Doki feleségei/felesége, és a gyerekei közül néhány (Jenny biztos).

Gondolom a Master is visszatér és mivel ez nagy szó lesz, egyéb time lordok mindenféleképpen. Én egyébként arra tippelek, hogy Jason Isaacs akkora jön vissza Omegaként és valaki Rani szerepében. Plusz http://i437.photobucket.com/albums/qq100/nebula908/Gifs/DoctorWho/Barrowman.gif

Ha ez így lesz, szerintem megszűnik körülöttem a világ. DT, John Simm, Jason Isaacs, 10.2 + http://i437.photobucket.com/albums/qq100/nebula908/Gifs/DoctorWho/Barrowman.gif

spiteful.gif http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/devil.gif

Minimum regenerálódom ÉNIS az epizód végén, belehalok a helyzetbe biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. augusztus 12. 09:15 #547
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 08:45)
Matt Smith azt mondta, hogy SM gondolkodik abban, hogy a még élő Doktorokat visszahozza, kivéve Christ, mert rá ugye haragszanak. Tehát tervbe van véve és DT sem mondana nemet  biggrin.gif

Bárcsak megvalósulna! MIndenesetre ha találkoznék egy jótündérrel (aki reményeim szerint egy 180 cm feletti férfiisten lenne, mert hogy őszinte legyek nem igazán kultiválnék egy szöszi kis bigét szárnyakkal) erre elpazarolnék egy kívánságot. smileeee.gif)
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88
2011. augusztus 12. 09:18 #548
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 09:13)

Ha ez így lesz, szerintem megszűnik körülöttem a világ. DT, John Simm, Jason Isaacs, 10.2 + http://i437.photobucket.com/albums/qq100/nebula908/Gifs/DoctorWho/Barrowman.gif
spiteful.gif http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/devil.gif
Minimum regenerálódom ÉNIS az epizód végén, belehalok a helyzetbe  biggrin.gif

Na, ezt még megvárom! laugh.gif Mi több, ezt az egy epizódot még én is megnézném! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 12. 09:53 #549
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 08:22)
OFF Hallottátok, hogy lesz Bridget Jones 3? ON

Igen, már elég régen. Még itt a Starityn is megírták anno, bár akkor még kicsit ferde szemmel néztük, miszerint nem is olyan biztos az. biggrin.gif

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.12. 08:34)
Azt azért remélem, hogy valamikor tényleg visszatér a DW-be egy epizódszerep erejéig. Csak mert. cool.gif biggrin.gif

Én is, de ez szinte 1000%. Davidet sokan szerették/szeretik, plusz barátunk is original Whovian, úgyhogy emiatt nem aggódom. biggrin.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 09:13)
Davidnek bérelt helye van a speciális részben, én inkább Tom Baker miatt aggódom. 34-ben született az ürge, nem fiatal már, manapság csak audiobookokat csinál és narrátorként dolgozik egy két alkalommal, viszont ő sem lesz fiatalabb és enyhén szólva is megviselte Nicholhas Hault, de főként Elizabeth Sladen halála  sad.gif Peter Davison jó formában van, a 6-ik Doki alakítója eltűnt, Ausztráliában dolgozik, a 7-ik a Hobbitban dolgozik és nem tudni végez-e addig, állítólag a 8-ik Doki alapból nemet mondott, mondván soha semmilyen DW szerepet nem vállal többé, csak audiót. Christopher kilőve, marad tehát biztosnak DT. Attól tartok, hogy családi találkozó lesz, ami azt jelenti, hogy Barbara is visszatér a Classicból, Rose és 10.2, a Doki feleségei/felesége, és a gyerekei közül néhány (Jenny biztos). 
Gondolom a Master is visszatér és mivel ez nagy szó lesz, egyéb time lordok mindenféleképpen. Én egyébként arra tippelek, hogy Jason Isaacs akkora jön vissza Omegaként és valaki Rani szerepében. Plusz Barrowman.

Jaj, hát akkor mégsem lesz össznépi találka, csak pár név jöhet szóba. Christ sajnálom személy szerint a legjobban. Bár őt nem is érdemli meg a BBC... dry.gif mad.gif
Tom Baker... Láttam róla mostanában készült képeket, és igen, tényleg nagyon megöregedett már. Gondolom ez nem jelentene akkora akadályt, manapság a sminkmesterek és a technika sok mindenre képes... Az egészségi állapota inkább, de én erről nem tudok sokat. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 12. 10:35 #550
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.12. 09:53)
Igen, már elég régen. Még itt a Starityn is megírták anno, bár akkor még kicsit ferde szemmel néztük, miszerint nem is olyan biztos az. biggrin.gif

De mostmár 100% confirmed, akár Colin Firth és Rene nélkül is megy majd a masina, amit nem tudom hogy gondoltak. Colin nélkül még csak csak el tudom képzelni. A rendező azt mondta, hogy mindent megtesznek a főszereplő trióért de nem erőszak a disznótor, ha nem jönnek, hát kitalálnak más sztorit. 110.gif 110.gif 110.gif
NAGYON PÉNZ szaga van a dolognak mellow.gif

Jaj, hát akkor mégsem lesz össznépi találka, csak pár név jöhet szóba. Christ sajnálom személy szerint a legjobban. Bár őt nem is érdemli meg a BBC... dry.gif mad.gif
Tom Baker... Láttam róla mostanában készült képeket, és igen, tényleg nagyon megöregedett már. Gondolom ez nem jelentene akkora akadályt, manapság a sminkmesterek és a technika sok mindenre képes... Az egészségi állapota inkább, de én erről nem tudok sokat. unsure.gif

Össznépi találka sajnos nem lehet. Az első 3 Doki és azok útitársai sem élnek már. Talán akad egy vagy 2 útitárs, de ők is öregek már ehhez. Chris megmondta, hogy többé nem kíván részt venni a DW-ban, ezért fel sem kérték, pedig Matt örülne neki. Énis, de tiszteletben tartjuk Chris döntését.

Tom jól tartja magát, de akkoris öreg, nem is az, hogy hogyan hozzák vissza, mert arra manapság van megoldás és SM valahogyan tuti vissza tuszkolja, mert ő az egyik kedvenc Dokija, hanem hogy ki lehet-e tenni ennyi próbáltatásnak. Nem biztos, hogy ennyi idősen jót tesz, ha csak sokáig áll is egy helyben, vagy nem tudom. SM akárhogyan visszahozhatja őket, ha az idős Dokik csak egy asztalnál ülve vitatkoznak egymással, akik jól bírják magukat, azok mentik meg a bolygót, nekem úgyis megfelel.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. augusztus 12. 11:38 #551
ophely88
ophely88
time lady

Christ sajnálom személy szerint a legjobban. Bár őt nem is érdemli meg a BBC... dry.gif mad.gif

BRÉKING NYÚZ! Christopernek felajánlottak egy csinos kis összeget, de nemet mondott rá. Már máshol is olvastam, de most több forrás is megerősítette, hogy a BBC hajlandó lett volna ennyi időre elásni a csatabárdot.

*whistles*

What did I just say? Nothing? I do not remember biggrin.gif and I do hope you don't either rolleyes.gif

*REDCON-t ad mindenkinek*

http://cdn.crushable.com/files/2011/06/Keep-Calm.png

I did not say a thing mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: MarlaSinger
2011. augusztus 12. 14:48 #552
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 11:38)
BRÉKING NYÚZ!

Egy pasi aki nem adja fel (el) az elveit és megőrzi a tartását. Mondtam már, hogy imádom Christ? meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 12. 15:02 #553
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.12. 14:48)
Egy pasi aki nem adja fel (el) az elveit és megőrzi a tartását. Mondtam már, hogy imádom Christ?  meghajolo.gif

Nem. De akkor már hárman vagyunk. Te, én és Sally. Anno Davidnek is kínáltak nagyobb összeget, hogy maradjon és nemet mondott, mert nem adta fel az elveit és hagyta magát vezetni sok pénz miatt. Ezért is szeretem mindkettőjüket heart.gif

Chris amúgy helyesen cselekedett. Nem skatulyázták be, s bár a BBC haragszik rá, sok lehetőség nyílt meg előtte. Hallottam, hogy odakint nem igazán járt sikerrel, pedig nagyon bizakodott a Heroes-ban. Én örülök, hogy visszatért oda, ahonnan jött de nyugodt szívvel neki is ajánlanék egy egy független filmet vagy sci fi moviet smileeee.gif

Apropó, BBC pumpa. Lesz egy HBO/BBC produkció, Paradise End címmel, 5 részes dráma. Pumpálják befelé a BBC-s színészeket, ezerrel unsure.gif Múltkor azt mondták, hogy a MAAN-t nem veszik fel Szeptember 3 előtt (idéztem), nem tudom vinni akarják-e az eredeti castot, de ismervén az HBO-t, ráveti a mancsát ezekre a színészekre is (akik a MAAN-ban és PE-ban is szerepelnek), akkor abból egy ideig nem lesz Broadway ..
Ha persze nincs már megbeszélve, hogy mások lesznek helyettük a Broadway-on. A cast Isteni (Benedict Cumberbatch, Rebecca Hall) de ha Davidet is befűzték és HBO módjára rendesen elhúzzák az 5 részes sorozat forgatását, nagyon mérges leszek. David csak ne járjon úgy, ahogyan a Game of thrones színészek, hallom, hogy a szerződésük miatt sorra esnek ki a BBC-s pilotokból, már csak az kellene Davidnek, hogy egy év alatt megint ne csináljon csak egy két valamit, aztán azt is jól megvágják és alig marad belőle valami .. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 12. 22:14 #554
ophely88
ophely88
time lady

David Szeptember 2-án megy nagy haverjához, COC-hoz műsort vezetni. For teh love of Gallifrey dry.gif
Na már csak ez hiányzott az életünkből. Egy 4 órás műsor, amiből ha kivágjuk a reklámokat, zenéket, játékokat, kvízeket, David öhhjeit és COC & Ritchie röhögéseit, akkor marad kb másfél óra 'használható' anyag, amiből fél óra biztosan a Zing Zang Zulu emlékek felidézése lesz, ala tegyünk fel néhány hülye fan kérdést szegény Davidnek. FN promóció lesz, tuti beszél majd Amerikáról is. Már most készülnek FN bőrgatyós üzenetekkel is. fear.gif Ez másfél órányi fangörl visítás lesz de muszáj meghallgatni mert biztosan sok érdekeset mesél.
COC kérdezi twitteren, hogy ezúttal hogyan szívassuk Davidet. Volt már nőnek beöltöztetett Copacobana musical résztvevő, DW Twittersode, hazugságvizsgáló. Hogy szívassuk szegényt? biggrin.gif

Én tartom magam ahhoz, amit eddig mondtam. Hélium-olvasás. biggrin.gif Van, aki szerint menjen meztelenül, öltözzön be majomnak, Peter Vincentnek, káromkodjon vagy itassák le.

Ez igen ohmy.gif blink.gif
2011. augusztus 13. 11:23 #555
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.12. 14:48)
Egy pasi aki nem adja fel (el) az elveit és megőrzi a tartását. Mondtam már, hogy imádom Christ?  meghajolo.gif

Hú, teljesen egyetértek. Egyébként én is imdáááádom! wub.gif blush.gif
2011. augusztus 13. 11:44 #556
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 22:14)
COC kérdezi twitteren, hogy ezúttal hogyan szívassuk Davidet. Volt már nőnek beöltöztetett Copacobana musical résztvevő, DW Twittersode, hazugságvizsgáló. Hogy szívassuk szegényt?  biggrin.gif 
Én tartom magam ahhoz, amit eddig mondtam. Hélium-olvasás.  biggrin.gif Van, aki szerint menjen meztelenül, öltözzön be majomnak, Peter Vincentnek, káromkodjon vagy itassák le. 
Ez igen ohmy.gif blink.gif

A hélium szerintem teljesen jó ötlet! laugh.gif A fangörlök meg menjenek a sunyiba (márhogy nem úgy, elnézést Sunyitól rohog.gif ), nem igaz, hogy normális dolgot nem bírnak kitalálni... dry.gif
Apropó FN. Végre láttam tévében(!) a trailerét. Azt kell mondjam, meg vagyok elégedve barátunk magyar tolmácsával, illik a karakterhez. Bár még mindig fura nem eredetiben hallani, de... smileeee.gif Egyébként fel vagyok háborodva, mert a helyi mozink műsorán még mindig nem szerepel a film... reklamalo.gif Remélem nem szándékoznak ugyanazt csinálni, mint 2 évvel ezelőtt a Karácsonyi énekkel (Jim Carrey), hogy EGYÁLTALÁN NEM játszották nálunk. Nem hogy 3D-ben, de még 2D-ben sem... mad.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, MarlaSinger
2011. augusztus 13. 13:17 #557
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.13. 11:44)
A hélium szerintem teljesen jó ötlet! laugh.gif A fangörlök meg menjenek a sunyiba (márhogy nem úgy, elnézést Sunyitól rohog.gif ), nem igaz, hogy normális dolgot nem bírnak kitalálni... dry.gif 
Apropó FN. Végre láttam tévében(!) a trailerét. Azt kell mondjam, meg vagyok elégedve barátunk magyar tolmácsával, illik a karakterhez. Bár még mindig fura nem eredetiben hallani, de... smileeee.gif Egyébként fel vagyok háborodva, mert a helyi mozink műsorán még mindig nem szerepel a film... reklamalo.gif Remélem nem szándékoznak ugyanazt csinálni, mint 2 évvel ezelőtt a Karácsonyi énekkel (Jim Carrey), hogy EGYÁLTALÁN NEM játszották nálunk. Nem hogy 3D-ben, de még 2D-ben sem... mad.gif

Augusztus 18-a nálunk a premier rolleyes.gif

Van néhány csemegém a számotokra biggrin.gif

http://i796.photobucket.com/albums/yy243/cindy_live/interview.gif

Aki még nem látta ebből van interjú, plusz néhány jelenet a filmből, Daviddel + backstage videó, láttuk már őket? biggrin.gif

Ha nem, szívesen belinkelem biggrin.gif

http://www.lunacynet.com/images/fn_army3.png

1 felhasználónak tetszik: MarlaSinger
2011. augusztus 13. 13:25 #558
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Idézet (ophely88 @ 2011.08.13. 13:17)
Augusztus 18-a nálunk a premier  rolleyes.gif 
Van néhány csemegém a számotokra  biggrin.gif 
http://i796.photobucket.com/albums/yy243/cindy_live/interview.gif

Istenem, ó szentséges Peter Vincent, de nem tudom megszokni azokat a lakkozott körmöket! Tudom, hogy a karakterhez nélkülözhetetlen, de nem kicsit bántja a szemem. Remélem a film nézése közben képes leszek elvonatkoztatni azoktól és nem így fogok kijönni a moziból: "Nem volt rossz (megelőlegezem bizalmam), de azok a fekete körmök...".
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 13. 13:30 #559
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.13. 13:25)
Istenem, ó szentséges Peter Vincent, de nem tudom megszokni azokat a lakkozott körmöket! Tudom, hogy a karakterhez nélkülözhetetlen, de nem kicsit bántja a szemem. Remélem a film nézése közben képes leszek elvonatkoztatni azoktól és nem így fogok kijönni a moziból: "Nem volt rossz (megelőlegezem bizalmam), de azok a fekete körmök...".

A fekete körömlakk nekem is sok, de .. nekem ez bejön, az egész kép, no. Nem tudok mit tenni, nem mondom, hogy szexibb, mint a DW-ban vagy SF-ben de nekem akkoris bejön ez a romlott, részeges kinézete. Ezt bátran felvállalom, nézhettek ezért perverznek vagy bolondnak biggrin.gif de az én szívemet akkoris megdobogtatja heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. augusztus 13. 13:38 #560
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Idézet (ophely88 @ 2011.08.13. 13:30)
A fekete körömlakk nekem is sok, de .. nekem ez bejön, az egész kép, no. Nem tudok mit tenni, nem mondom, hogy szexibb, mint a DW-ban vagy SF-ben de nekem akkoris bejön ez a romlott, részeges kinézete. Ezt bátran felvállalom, nézhettek ezért perverznek vagy bolondnak  biggrin.gif de az én szívemet akkoris megdobogtatja heart.gif

Fangirl ON:

A lakktól eltekintve szerintem is dögös. biggrin.gif Sőt, a hosszú lobonccal egyenesen szívdöglesztő, akár egy ős-rocker a '80-as évekből. wub.gif cool.gif

Fangirl OFF
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
101 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok