Starity

David Tennant 4

101 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 10. 15:53 #521
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
David akar FN 2-t és nem mondana nemet a folytatásra. fear.gif
2011. augusztus 10. 17:56 #522
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2011.08.10. 15:53)

Mindenkit az a gatya érdekel biggrin.gif rolleyes.gif
2011. augusztus 10. 18:52 #523
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.10. 15:53)

mellow.gif
David sweetheart, they told for you that you are a little bit stupid?
2 felhasználónak tetszik: kericske, ophely88
2011. augusztus 10. 20:23 #524
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.08.10. 17:56)
Mindenkit az a gatya érdekel biggrin.gif  rolleyes.gif

Ne is mondd. Agyvizem felforr tőle. David biztosan nem értesül erről, így viszont félreértheti a helyzetet. Azt tudja majd, hogy sokaknak tetszett és megint ki járt jól? Amerikai fanok. Ők lesznek megint a szentek, gondolja magában, hogy nektek ez is jó, itt szeretnék, éljen a folytatás. mellow.gif Az összes ilyen fangörltől rosszul tudnék lenni. Ő nem egy hülye amerikai színész, hogy sztároljuk aztán szeressük, mert úgy néz ki, ahogyan. Valakinek fel kellene nyitnia David szemét erre, négykézláb menekülne onnan, ha megtudná, hogy most már az US-ben is a legtöbben ezzel vannak elfoglalva. Egy férfinek jól esik a dícséret, de szerintem ha a munkájáról van szó (nem comedy), akkor nem igen csippantja.

Utálom ezt mondani, de szerintem Davidet csak az tartaná vissza, ha csalódna Amerikában. Visszamehetne az UK-ba, mint David Morrisey tette, csak ehhez csalódnia kell. Én nem kívánok neki rosszat és levélbe nem írom meg neki, mert nem mutatna túl jól, pedig talán elgondolkodna rajta. Akkor már képet hiába kérnék, ezt önmagában meg nem küldöm ki, mert sokba kerül biggrin.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.10. 18:52)
mellow.gif
David sweetheart, they told for you that you are a little bit stupid?

Kicsit? A pasasnak majdnem 5 hónapos a gyereke és eddig 3szor ment el a barátnőjével és a gyerekkel, lézengeni, csak úgy sétálni. Délelőtt audiót vesz fel, délután-este színházozik és alig van otthon. Az hiányzik, folytatás fear.gif
Mondjuk ez attól is függ, hogy GM megy-e a WVM-be, mert az S01-ben az egyik főszereplő volt. Nem mellesleg, a sorozatban titkolta, hogy terhes, és mikor már nem tudta leplezni, mindenkinek elmondta, hogy a gyereket Olive-nak nevezi majd rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. augusztus 10. 20:54 #525
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kericske @ 2011.08.09. 11:50)
Hát ja, nem egy jó film. De egyszer még én is végigszenvedem, mert meg akarom érteni, hogy akkor most mia...van?Mert a tekeréseknek hála nem értem, hogy miért tették vele azt amit, de akkor este nem volt idegzetem rendesen végignézni. biggrin.gif 
Én imádom az SF-et, de nem hiszem ,hogy meg tudnék nézni egy olyan filmet amiben több sírás és halál van. blush.gif  (Talán ha DT játszana benne akkor rolleyes.gif )
Jó mondjuk a SF-n nem sírtam, de olyan filmeken tudok sírni, hogy áááá. Főleg az utóbbi időben, én nem tudom mi van velem de bármit adnak a tv-ben, film, hírek, reklám  biggrin.gif elpityeredek ha úgy van. (pl. a Séta a múltbán bömböltem, rendesen bömböltem blush.gif és ez csak egy a listán rolleyes.gif )
ui: most olvasom, hogy vasárnap adják a BBC Two-n és a BBC HD-n a Glorious 39-et biggrin.gif

Én végignéztem a filmet, tényleg nem nagy szám, de nekem nem okozott gondot, hogy végignézzem, mert végül is kibontakozott egy érdekesnek mondható történet. Politika, összeesküvés a 30-as évek végén. Nem a kedvenc témám, de egyszer meg lehetett nézni.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 11. 07:40 #526
ophely88
ophely88
time lady

Eredeti DT? Korán reggel, álmos fejjel, smink nélkül? Anyone? wink.gif

http://i12.photobucket.com/albums/a227/anglchck6661/DT/vlcsnap-00451.jpg

http://i12.photobucket.com/albums/a227/anglchck6661/DT/vlcsnap-00668.jpg

http://i12.photobucket.com/albums/a227/anglchck6661/DT/vlcsnap-00651.jpg

http://i12.photobucket.com/albums/a227/anglchck6661/DT/vlcsnap-00881.jpg

Tudom már mit kap, ha legközelebb küldök neki ajándékot. Fésűt. _nevet.gif A harmadik képen tiszta Richard Hammond ohmy.gif biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow, kericske
2011. augusztus 11. 07:53 #527
ophely88
ophely88
time lady

Ez az ember remekül színészkedik, de fésülködni nem tud _nevet.gif

Gyere ide bogaram, hadd fésüljem meg a hajad, gyere ide pici Davey, gyere ide anyucihoz spiteful.gif

http://i12.photobucket.com/albums/a227/anglchck6661/DT/vlcsnap-00606.jpg

http://i12.photobucket.com/albums/a227/anglchck6661/DT/vlcsnap-00730.jpg

Hammond the Hamster LOL

http://i12.photobucket.com/albums/a227/anglchck6661/DT/vlcsnap-00736.jpg

http://i12.photobucket.com/albums/a227/anglchck6661/DT/vlcsnap-00894.jpg

Mintha valami másodnapos rocksztár lenne, Dean O' Andrews pedig a testőre _nevet.gif biggrin.gif rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow, kericske, Ylorian
2011. augusztus 11. 08:26 #528
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Nagy baj, ha nekem tetszenek ezek a képek? blink.gif blush.gif biggrin.gif
2011. augusztus 11. 08:30 #529
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.11. 08:26)
Nagy baj, ha nekem tetszenek ezek a képek?  blink.gif  blush.gif  biggrin.gif

Igen. Ezt hogy képzeled? Mit képzelsz? Hogy neked mindent lehet?

*kidding*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. augusztus 11. 08:32 #530
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.11. 08:30)
Igen. Ezt hogy képzeled? tucherch.gif Mit képzelsz? Hogy neked mindent lehet? 
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

sorry.gif Akkor visszasunnyogok a csacsi öreg medvémhez meg az én kis bamba békucimhoz.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Frászt, nem szabadultok tőlem! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 11. 08:33 #531
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.11. 08:32)
sorry.gif Akkor visszasunnyogok a csacsi öreg medvémhez meg az én kis bamba békucimhoz. 
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Frászt, nem szabadultok tőlem!  biggrin.gif

Lol Fekete humor, remélem vetted a lapot unsure.gif
2011. augusztus 11. 08:34 #532
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.11. 08:33)
Lol Fekete humor, remélem vetted a lapot  unsure.gif

Persze, hogy vettem. biggrin.gif Ha nem vettem volna, itt lennék most? wink.gif
Amúgy mi a helyzet ezzel az FN2-vel? Tényleg lesz? És David tényleg akarja?
2011. augusztus 11. 12:05 #533
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.11. 08:34)

Amúgy mi a helyzet ezzel az FN2-vel? Tényleg lesz? És David tényleg akarja?

Nekem gyanús, lehet igazság a dologban. David annyi mindent csinál, hogy még egyszer beleférne neki ez a karakter. Ha igazak a pletykák, David 200.000Ł-ot kapott a DW-ért évadonként és nemrég azt nyilatkozta, hogy a FN-ban minden DWx10 (Tudni kell olvasni a sorok között).
Ha más nem, a pénzért megérné neki. 2 milla Ł, kb 3 hónap, ha főszereplő lesz, akkor rá vár minden promóció de az csak 2-3 hónap lenne Amerikában meg az UK-ban, ha emellett elvállal drámát meg comedyt, főleg britet, akkor minden jó. Neki.
Én amúgy azt mondom, hogy legnagyobb hülyeség remake-ből folytatást csinálni és David, ha nem vérzik el az első film után, a második után fog. Még mindig Collin a nagy egér a csapatban és ne felejtsük el, hogy a kritikusok és tévések véleménye számít a folytatást illetően, nem a fanoké. Amúgy pedig Collinnak több fanja van ...
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 11. 12:09 #534
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.11. 12:05)
Nekem gyanús, lehet igazság a dologban. David annyi mindent csinál, hogy még egyszer beleférne neki ez a karakter. Ha igazak a pletykák, David 200.000Ł-ot kapott a DW-ért évadonként és nemrég azt nyilatkozta, hogy a FN-ban minden DWx10 (Tudni kell olvasni a sorok között).
Ha más nem, a pénzért megérné neki. 2 milla Ł, kb 3 hónap, ha főszereplő lesz, akkor rá vár minden promóció de az csak 2-3 hónap lenne Amerikában meg az UK-ban, ha emellett elvállal drámát meg comedyt, főleg britet, akkor minden jó. Neki.
Én amúgy azt mondom, hogy legnagyobb hülyeség remake-ből folytatást csinálni és David, ha nem vérzik el az első film után, a második után fog. Még mindig Collin a nagy egér a csapatban és ne felejtsük el, hogy a kritikusok és tévések véleménye számít a folytatást illetően, nem a fanoké. Amúgy pedig Collinnak több fanja van ...

Hát, végül is ő jól jár. Gondolom a pénz jól jön. Ráadásul eddig nem adta szeméthez a nevét, keveset keresett (mármint ahhoz képest) és még a szakma sem ismerte el. Lehet, hogy úgy van vele, hogy akkor akár halálra is kereshetné magát szemét filmekkel, hisz így se, úgy se vágnak hozzá semmilyen díjat. pardon.gif
2011. augusztus 11. 12:28 #535
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.11. 12:09)
Hát, végül is ő jól jár. Gondolom a pénz jól jön. Ráadásul eddig nem adta szeméthez a nevét, keveset keresett (mármint ahhoz képest) és még a szakma sem ismerte el. Lehet, hogy úgy van vele, hogy akkor akár halálra is kereshetné magát szemét filmekkel, hisz így se, úgy se vágnak hozzá semmilyen díjat. pardon.gif

Én hiszem azt, hogy szereti is a karaktert, a pénz pedig jól jön. Na márcsak az kellene, hogy nyerjen pl az MTV Movie Awardson. fear.gif Arany popcornt nyerjen majd a Best Villain kategóriában. omg.gif
2011. augusztus 11. 12:42 #536
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.08.11. 12:28)
Én hiszem azt, hogy szereti is a karaktert, a pénz pedig jól jön. Na márcsak az kellene, hogy nyerjen pl az MTV Movie Awardson. fear.gif Arany popcornt nyerjen majd a Best Villain kategóriában. omg.gif

Na igen, ha akkor és ott nem szólal meg benne a vészharang, akkor baj van. Az a baj, hogy a sok ajnározástól sokan elhiszik, hogy ők az istenkirálycsászárok. De ezen az alapon a tehénsz*r is isteni, hiszen 20 milliárd légy nem tévedhet, ugyebár! Ettől én még nem és nem kapok kedvet a tehénsz*rhoz. pardon.gif Az nem bánt, ha keresni akar egy kis pénzt, az se, hogy szereti a karakterét. Biztos lát benne valami kihívást, vagy valami miatt egyszerűen élvezi. Más is volt már így, hogy gagyi filmben eljátszott egy pokoli jó szerepet. Ha élvezi, csinálja, csak nehogy elhiggye, hogy ez így jó.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Ylorian
2011. augusztus 11. 12:49 #537
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.11. 12:42)
Na igen, ha akkor és ott nem szólal meg benne a vészharang, akkor baj van. Az a baj, hogy a sok ajnározástól sokan elhiszik, hogy ők az istenkirálycsászárok. De ezen az alapon a tehénsz*r is isteni, hiszen 20 milliárd légy nem tévedhet, ugyebár! Ettől én még nem és nem kapok kedvet a tehénsz*rhoz. pardon.gif Az nem bánt, ha keresni akar egy kis pénzt, az se, hogy szereti a karakterét. Biztos lát benne valami kihívást, vagy valami miatt egyszerűen élvezi. Más is volt már így, hogy gagyi filmben eljátszott egy pokoli jó szerepet. Ha élvezi, csinálja, csak nehogy elhiggye, hogy ez így jó.

Én kapizsgálom, hogy David milyen irányban tervezi a karrierjét, ez a karakter tényleg nem tesz be neki. Viszont! Ha tényleg mindenbe ennyire beleéli magát és 'Doktoros', akkor tényleg nagy gond lesz. Már pedig a 'well' és 'brilliant' is úgy hangzik, ahogyan a DW-ban. PV ugyanolyan lökött, mint a Doki, van sok hasonlóság a karakterekben. David mindenben a kihívást látja, pedig az idő legnagyobb részében a 'trónján' ül, gondolom SF féle sírást sem követeltek meg tőle.

Re képek. Nekem nagyon tetszenek a képek. Kócos Tennant vagy nem, nekem tetszik, ez van biggrin.gif A sötét sál, amit az első képen visel, ha jól tudom, egy 61 éves DW fan mami 'kötődménye' _nevet.gif , a hosszú barna kabátot a DW forgatáson használta, mikor nem volt felvétel és a dzseki pedig a Single Father dzsekije wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 11. 18:07 #538
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.11. 12:49)
Nekem nagyon tetszenek a képek. Kócos Tennant vagy nem, nekem tetszik, ez van  biggrin.gif A sötét sál, amit az első képen visel, ha jól tudom, egy 61 éves DW fan mami 'kötődménye'  _nevet.gif , a hosszú barna kabátot a DW forgatáson használta, mikor nem volt felvétel és a dzseki pedig a Single Father dzsekije  wub.gif

Nekem is. biggrin.gif thumbsup.gif
2011. augusztus 11. 19:52 #539
ophely88
ophely88
time lady

OFF Fordítok egy Matt interjút. Ezt hallgassátok meg biggrin.gif

And a bunch of stars like Justin Timberlake and Akon have actually quoted Doctor Who as their inspiration.

“They haven’t…”

They have!

“Don’t! My girlfriend will freak out if she knows that about Justin Timberlake – she loves Justin Timberlake… [Laughs.] Okay, what did he say?”

When he was asked where he got his twin blazer/vest look, he said that he’d seen it on a British sci-fi show [called] Doctor Who. He’d seen it on a Virgin airlines flight.

“JT watches Doctor Who! [Laughs.]”

Akon does too.

“Wow! To be honest, I’m kind of more interested in JT watching it! [Laughs.] That’s really cool. Who’d have knew, man? The Doctor’s bringing sexy back! [Laughs.] That’s a terrible joke. That’s terrible. He’s not. He doesn’t know what sexy back is. Don’t write that down. [Laughs.]

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif ON
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. augusztus 11. 21:37 #540
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Sziasztok! Hú, talán még emlékeztek rám a második topicból, előző inkarnációm elég sokat ténykedett ott (Ördöglány, Boszorkány, do ya remember?). Aztán eltűntem, mint szürke szamár a ködben, amiért restellem is magam, s ha nem lennék a hedonizmus híve akkor már rég kukoricán térdepelve vezekelnék. Sok minden történt velem, ami miatt jelentősen megcsappant az időm, de ez nem mentség, hogy neveltetésemmel merőben ellentétes, mondhatni bunkó módon elhagytam a kis csapatot még a topic második fejezetének vége felé, emiatt szemlesütve kérek bocsánatot, s ha úgy látjátok jónak vezeklésképpen elolvasok pár igazi fangirlös fanfictiont (s egyúttal búcsút mondok a buksimban pár IQ-pontnak is..).

Hogy ON legyek: David barátunkkal sok dolog történt az utóbbi időben (bár Tennantológiából is lemaradtam pár óráról, be is kell majd pótolnom mielőbb). Vegyes érzelmeim vannak a Fright Night-tal...Mondjuk én alapból nem szeretem a vámpíros filmeket (kiv.: Blade), de meglátjuk, egy esélyt kap. Lehet én vagyok az egyetlen, de szívből kívánom, hogy igenis jöjjön neki össze az amerikai karrier is. Ha ügyes emellett megmaradhat annak a brit (dehogy brit, SKÓT!!) ürgének, akinek megszerettük, vállalhat nagyszerű szerepeket a hazájában is, csak nagyon-nagyon okosnak kell lennie. Én szurkolok, a lényeg, hogy azt csinálja amit akar, s ne érdekelje, hogy ki mit gondol róla.
A kislányához pedig nagy-nagy gratula! Remélem azért látja is néha.
101 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok