Idézet (kericske @ 2011.08.09. 21:33)
Sally: és milyen volt a kiállítás?
pont ma nézegettem, hogyha egyszer eljutunk oda mi mindent kellene megnézni, de atya ég, hát ahhoz pénz is kell rendesen!
(pl: DW 20 Ł, London Eye 19 Ł, Madame Tussauds 28Ł /fő, iszonyat, itt el is ment a kedvem már a neten nézelődéstől is) De remélem egyszer eljutunk, mert isteni lehet ott, egy jó kis piacon is sétálnék, nézelődnék egy nagyot, (imádom a kajákat

) és ha annyi pénzem lenne, plusz mázli is velem lenne, ennék egyet a The Fat Duckban is. Hű, az tényleg nagyon jó lenne.

De akkor az lenne a legjobb ha kb. 2 hétig kint lenne az ember, hogy mindent meg tudjon nézni. Ja és egy kis fish and chips, szigorúan papírból

Ezzel kapcsolatban mindjárt írok neked privit és kapsz egy linket.
Egyébként nem vészesen drága ám, nagyon olcsón meg lehet úszni, speciel én, ha Londonba megyek, 5 nap ki szokott jönni általában 120-150.000-ből. De ebben benne van a repülő, a vonat, a metró, a busz, a szállás, a kaja, a belépők és szuvenírek is.

Na, mindjárt megy a private message.

(Egyébként a papíros fish&chipsről nem tudok nyilatkozni, én halétteremben ettem eddig mindig, de csak azért, mert ott isteni finom és odaszoktam.

Egyszer ettem egy másik helyen a Piccadillynél, nem volt rossz, de a greenwichi étterem nyomába sem ért.