Starity

David Tennant 4

101 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 09. 11:58 #481
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kericske @ 2011.08.09. 11:42)
Köszönöm meghajolo.gif  A Chris-es kép nagyon tetszik, szerintem ezzel már lehet mit kezdeni.

Még EZT is találtam.

Milyen színű lesz a póló? Gondolom, ha csak a TARDIS kell, akkor fehér. (azon látszik jobban)
2011. augusztus 09. 12:04 #482
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.09. 11:55)
Remélem sikerül a póló. smileeee.gif
Nekem egy "The angels have the phone box" pólóm van. A TARDIS van rajta, két angyalka meg ez a felirat. rohog.gif

thumbsup.gif Angyalkák vagy AZ ANGYALOK???
2011. augusztus 09. 12:11 #483
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.09. 11:58)
Még EZT is találtam.
Milyen színű lesz a póló? Gondolom, ha csak a TARDIS kell, akkor fehér. (azon látszik jobban)

Még nem tudom, több ötletem is van. Szeretném a TARDIS-t, a logót (a 2005-2010-est) és a Bad wolfot. Nem egyre az egészet. biggrin.gif Csak azon vacilálok, hogyha egyre megy a TARDIS és a logó, akkor az már sok? Nem? Meg ha rárakom az egyik oldalra ezt a másikra azt akkor az olyan "magyarázó" jellegű, nem tudom. lehet, hogy egyik oldal TARDIS a másikon pedig a BAD WOLF. de az is necces, mármint a felirat, mert csak bad wolf corporationt találok, olyan igaz jó betűkkel írt bad wolfot nem. keresgélek még rolleyes.gif
2011. augusztus 09. 12:55 #484
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Ma jelent meg az L.A. without map és United DVD-n az UK-ban és US-ben. Néhány érdekes borító az LAWAM-hoz:

https://lh6.googleusercontent.com/-zX580rLlFmY/Td4JPdMu9sI/AANAE/7XdXgDtclFQ/gogola-.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-TyfLxE9bcCM/S_od28nga4I/AAJP4/G8i-i9I5qRc/2010-05-23_012529.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-N2TjizHtbWU/S_dyQbVXE6I/AAJOU/ENxC4dZvTBQ/s512/gogola.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-Vj-ZykahImI/Td4KrVveiXI/AANAw/h9SfbSlGhuo/s720/Los_angeles_senza_meta.jpg

És két poszter még régebbről:

https://lh5.googleusercontent.com/-uQaG6ZT7UJQ/Td4JPTtBlzI/AANAM/fVCdgRg3YAk/LA_Without_a_Map_1998_big_poster.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-mfuYGOffCpI/S_oeDi0BopI/AAJQA/QU26-poUiVg/2010-05-23_104338.jpg

Oké, egyet sem jelenít meg nekem dry.gif
2011. augusztus 09. 13:19 #485
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Nekem sem.. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 09. 13:35 #486
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.09. 13:19)
Nekem sem..  blink.gif

Jól van, mindegy, amúgy sem nagy szám a borító. Nézzétek inkább a kedvenc LA videómat.

Attention! Fiatal Tennant biggrin.gif Inkább aranyos mint szexi, but still ..

3 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow, Ylorian
2011. augusztus 09. 14:13 #487
ophely88
ophely88
time lady

OFF Hallottuk, hogy lesz Dirty Dancing remake? fear.gif ON
2011. augusztus 09. 14:17 #488
kericske
kericske

A sz@r gép, dry.gif írtam, de közben kiléptetett a gép. reklamalo.gif
Szóval, igen, itt inkább cuki és aranyos. Szexi? talán a DW-ben, főleg a szemüvegével és amikor leveszi. blush.gif
Azon töröm már rég az agyam, hogy a DW-ben annyira fiatalnak tűnik. (Jó már nem úgy mint az LA-ben,de akkor is fiatalos az arca)de ha azt vesszük, hogy 2009-ben lett vége a DW-nek és 2010-ben forgatta az SF-t, ott a kettő között "arcilag" számomra évek telnek el. Most a DW-ben annyira fiatalra sminkelték volna?
(van egy kép, ami hát .. nem a kedvencem, rá sem ismerni: mivel technikai analfabéta vagyok: hivatalos oldalán photos: The paul o'grady show. 2010. október 8. egy barna csajjal és egy kis malaccal van a képen.)
2011. augusztus 09. 14:18 #489
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.08.09. 14:13)

IGEN! ohmy.gif
2011. augusztus 09. 14:28 #490
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.08.09. 14:17)
A sz@r gép, dry.gif  írtam, de közben kiléptetett a gép. reklamalo.gif 
Szóval, igen, itt inkább cuki és aranyos. Szexi? talán a DW-ben, főleg a szemüvegével és amikor leveszi. blush.gif 
Azon töröm már rég az agyam, hogy a DW-ben annyira fiatalnak tűnik. (Jó már nem úgy mint az LA-ben,de akkor is fiatalos az arca)de ha azt vesszük, hogy 2009-ben lett vége a DW-nek és 2010-ben forgatta az SF-t, ott a kettő között "arcilag" számomra évek telnek el. Most a DW-ben annyira fiatalra sminkelték volna?
(van egy kép, ami hát .. nem a kedvencem, rá sem ismerni: mivel technikai analfabéta vagyok: hivatalos oldalán photos: The paul o'grady show. 2010. október 8. egy szőke csajjal és egy kis malaccal van a képen.)

A DW az oka. Én régebben is azt mondtam és most is ehhez tartom magam. David 5 év alatt legalább 10 évet öregedett és ez a feszített DW munkatempónak köszönhető. Hiába, hogy David munkamániás, a sok munka és idegeskedés előbb utóbb kijön az emberen. Nemrégen fordítottam egy interjút Matt Smith-szel. A gyerek bevallotta, hogy SEMMI élete nincsen, mert napi 12-13 órát forgatnak, ha hazaér, akkor pedig a másnapi szöveget kell neki tanulni. Na tessék. Máris megvan, hogy David miért vállalt többet a műsorokban, ő nem akart begubózni, mint Matt teszi. David eljárkált műsorokba, Matt nem igen, csak promoként, ha muszáj, amúgy nem. Nem mondom amúgy, hogy nincs igaza Mattnek, sőt, igaza van, hogy nem megy, ha fáradt vagy nincs ideje.

Azt se felejtsük el, hogy Daviden a SF-ben kevesebb smink volt és a haja is másként állt. Amerikába menet azt mondták neki, hogy szedjen fel néhány kilót, Rexre felszedte, SF-re leadta. A ruhák is sokat jelentenek. Az SF-ben láthattuk az 'igazi Tennantot'.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 09. 14:42 #491
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.08.09. 14:28)
A DW az oka. Én régebben is azt mondtam és most is ehhez tartom magam. David 5 év alatt  legalább 10 évet öregedett és ez a feszített DW munkatempónak köszönhető. Hiába, hogy David munkamániás, a sok munka és idegeskedés előbb utóbb kijön az emberen.  Nemrégen fordítottam egy interjút Matt Smith-szel. A gyerek bevallotta, hogy SEMMI élete nincsen, mert napi 12-13 órát forgatnak, ha hazaér, akkor pedig a másnapi szöveget kell neki tanulni. Na tessék. Máris megvan, hogy David miért vállalt többet a műsorokban, ő nem akart begubózni, mint Matt teszi. David eljárkált műsorokba, Matt nem igen, csak promoként, ha muszáj, amúgy nem. Nem mondom amúgy, hogy nincs igaza Mattnek, sőt, igaza van, hogy nem megy, ha fáradt vagy nincs ideje.
Azt se felejtsük el, hogy Daviden a SF-ben kevesebb smink volt és a haja is másként állt. Amerikába menet azt mondták neki, hogy szedjen fel néhány kilót, Rexre felszedte, SF-re leadta. A ruhák is sokat jelentenek. Az SF-ben láthattuk az 'igazi Tennantot'.

És nagyon tetszik az igazi biggrin.gif De annyira látványos a különbség, mind a kettő jó, csak más. Az SF-hez pont ez a kinézet kellett.
[DT beskatulyázása a Doktor szerepébe (tudom, hogy milliószor volt már téma) Két hete, hogy megkaptam a levelet, írtam itt, hogy örülnék egy MAAN képnek. Jött egy DW kép! NINCS EZZEL SEMMI BAJ!!!MERT IMÁDOM A KÉPET AMIT KAPTAM! Csak! 2 éve már, hogy nem Doktor, akkor miért kell még mindig ilyen képeket küldenie, akkor jó, hogy Doktor marad örökre! (persze ez nem baj, hogy emlékszünk rá mint Doktor, de nyugodtan küldhetne SF-es, MAAN-os, vagy csak promó képeket!) Isteni képei vannak. mint pl. az a magas nyakú, fekete kabátos, hű az nagyon jó)
Értem én, hogy gyerekesen ragaszkodik a Doktorhoz.]

jól emlékszem, hogy vki, talán Sally volt DW kiállításon, vagy csak akart menni???
2011. augusztus 09. 17:25 #492
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.08.09. 14:42)
És nagyon tetszik az igazi  biggrin.gif De annyira látványos a különbség, mind a kettő jó, csak más. Az SF-hez pont ez a kinézet kellett. 
[DT beskatulyázása a Doktor szerepébe (tudom, hogy milliószor volt már téma) Két hete, hogy megkaptam a levelet, írtam itt, hogy örülnék egy  MAAN képnek. Jött egy DW kép! NINCS EZZEL SEMMI BAJ!!!MERT IMÁDOM A KÉPET AMIT KAPTAM! Csak! 2 éve már, hogy nem Doktor, akkor miért kell még mindig ilyen képeket küldenie, akkor jó, hogy Doktor marad örökre! (persze ez nem baj, hogy emlékszünk rá mint Doktor, de nyugodtan küldhetne SF-es, MAAN-os, vagy csak promó képeket!) Isteni képei vannak. mint pl. az a magas nyakú, fekete kabátos, hű az nagyon jó)
Értem én, hogy gyerekesen ragaszkodik a Doktorhoz.]
jól emlékszem, hogy vki, talán Sally volt DW kiállításon, vagy csak akart menni???

David nem szereti a skatulyát de gondolom nem bánja, ha az embereknek DW képeket írhat alá. Gyanítom, hogy fekete kukászsákokkal érkezik neki havonta a promo anyag (képek), amiből én arra következtetek, hogy még mindig van valami szerződése a BBC-hez, nem csak az audiók miatt. Igazából David még mindig S04 képeket meg TWOM képeket küldözget, talán egy vagy két ember kapott E0T2-s képet. Van, aki S03-asat kapott múlt héten, tehát ezen nem igazán lehet eligazodni, az biztos, hogy rá két évre, még csak most tart ott, hogy kezd kifogyni az S03-04 promoképeiből, tehát bele sem merek gondolni, hogy eddig mennyit írt alá.

Gondolom ebben az is benne van, hogy csak DW kártyák léteznek. SF kártyák nem. Most FN promóciós cuccokból lesz bőven (már van 'véres' vámpírfog Colin és DT fejével is valamint sörbontó és hasonló baromságok 110.gif ), de nekem olyan érzésem van, hogy míg a BBC-hez szerződés köti (már pedig hülye lenne elengedni legalább 2013-ig) addig mindig olyat küld majd. Nem lehet neki egyszerű. sad.gif Kicseszték onnan és több tízezer promoképet kell aládedikálnia rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, kericske
2011. augusztus 09. 17:36 #493
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
w00t.gif Azta! Már a 4-ik topikot fogyasztjátok. rohog.gif Ez nem semmi! Ügyesek vagytok. Szerintem egy topik, vagy sztár se ilyen népszerű, mint David.
Amúgy mizujs? Elég rég néztem már be ide. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 09. 17:42 #494
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2011.08.09. 17:36)
w00t.gif Azta! Már a 4-ik topikot fogyasztjátok. rohog.gif Ez nem semmi! Ügyesek vagytok. Szerintem egy topik, vagy sztár se ilyen népszerű, mint David. 
Amúgy mizujs? Elég rég néztem már be ide. blush.gif

Az van, hogy David új projektje állítólag Augusztus 12-én nyit majd. Egy rövid sci-fi film Andy Serkies-szel, Lucy Lawless-szel és Jason Statham-mel. ohmy.gif Állítólag. Felsorolják a nevét, de a hivatalos történetből kimaradt a neve rolleyes.gif

Erre voltál kíváncsi? Hogy hogyan van David? Mi is szeretnénk tudni, egy nyomorult (nem írott) interjúnak tudnánk örülni rolleyes.gif mellow.gif dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. augusztus 09. 17:48 #495
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ophely88 @ 2011.08.09. 17:42)
Az van, hogy David új projektje állítólag Augusztus 12-én nyit majd. Egy rövid sci-fi film Andy Serkies-szel, Lucy Lawless-szel és Jason Statham-mel.  ohmy.gif Állítólag. Felsorolják a nevét, de a hivatalos történetből kimaradt a neve  rolleyes.gif 
Erre voltál kíváncsi? Hogy hogyan van David? Mi is szeretnénk tudni, egy nyomorult (nem írott) interjúnak tudnánk örülni  rolleyes.gif  mellow.gif  dry.gif

Az milyen! Pedig jobb színész, mint akiket felsoroltál! Csak mert ők amerikaiak? mad.gif

Látom Sally még mindig itt van. biggrin.gif na és kate? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 09. 17:54 #496
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2011.08.09. 17:48)
Az milyen! Pedig jobb színész, mint akiket felsoroltál! Csak mert ők amerikaiak? mad.gif 
Látom Sally még mindig itt van. biggrin.gif na és kate? biggrin.gif

A castban egy szereplő kivételével mindenki brit és ez úgy számítógépes játék. Ha tényleg átment ilyen 'csináljunk a játékból filmet' dologba, megráncigálom azt a szürke felsőjét, ha egyszer találkozom vele, mert az az amerikai non kreativitás jele. Csak mert egyszer nevét adta egy remake-hez, nem kellene mindig hülyeséget elvállalni ... Amúgy sem látom Davidet hősként egy játékból készült filmben. biggrin.gif _nevet.gif

Sally itt van, és vagyunk többen is. Kate töröltette magát nemrégen. Ezzel kapcsolatban pedig csak egy valamit tudok mondani neked. (Check my profile, babe biggrin.gif)
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2011. augusztus 09. 17:54 #497
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2011.08.09. 17:25)
David nem szereti a skatulyát de gondolom nem bánja, ha az embereknek DW képeket írhat alá. Gyanítom, hogy fekete kukászsákokkal érkezik neki havonta a promo anyag (képek), amiből én arra következtetek, hogy még mindig van valami szerződése a BBC-hez, nem csak az audiók miatt. Igazából David még mindig S04 képeket meg TWOM képeket küldözget, talán egy vagy két ember kapott E0T2-s képet. Van, aki S03-asat kapott múlt héten, tehát ezen nem igazán lehet eligazodni, az biztos, hogy rá két évre, még csak most tart ott, hogy kezd kifogyni az S03-04 promoképeiből, tehát bele sem merek gondolni, hogy eddig mennyit írt alá. 
Gondolom ebben az is benne van, hogy csak DW kártyák léteznek. SF kártyák nem. Most FN promóciós cuccokból lesz bőven (már van 'véres' vámpírfog Colin és DT fejével is valamint sörbontó és hasonló baromságok 110.gif ), de nekem olyan érzésem van, hogy míg a BBC-hez szerződés köti (már pedig hülye lenne elengedni legalább 2013-ig) addig mindig olyat küld majd. Nem lehet neki egyszerű. sad.gif  Kicseszték onnan és több tízezer promoképet kell aládedikálnia  rolleyes.gif

Mindig tanulok vmi újat! smileeee.gif
2011. augusztus 09. 18:03 #498
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.08.09. 17:54)
Mindig tanulok vmi újat! smileeee.gif

Szeretnék én belelátni abba a szerződésbe. David amolyan arany kincs a BBC-nek, még mindig. Gondolom még mindig sok kikötésük van mellow.gif

Nekem már hiányoznak a set reportok a forgatásokról sad.gif
2011. augusztus 09. 18:25 #499
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ophely88 @ 2011.08.09. 17:54)
Ezzel kapcsolatban pedig csak egy valamit tudok mondani neked. (Check my profile, babe biggrin.gif)

_nevet.gif Éreztem, hogy erről van szó! rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. augusztus 09. 19:24 #500
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kericske @ 2011.08.09. 12:04)
thumbsup.gif Angyalkák vagy AZ ANGYALOK???

Természetesen two weeping angels. Csak én szeretem becézgetni őket. Olyan kis "aranyosak". rohog.gif

Idézet (kericske @ 2011.08.09. 12:11)
Még nem tudom, több ötletem is van. Szeretném a TARDIS-t,  a logót (a 2005-2010-est) és a Bad wolfot. Nem egyre az egészet.  biggrin.gif Csak azon vacilálok, hogyha egyre megy a TARDIS és a logó, akkor az már sok? Nem? Meg ha rárakom az egyik oldalra ezt a másikra azt akkor az olyan "magyarázó" jellegű, nem tudom. lehet, hogy egyik oldal TARDIS a másikon pedig a BAD WOLF. de az is necces, mármint a felirat, mert csak bad wolf corporationt találok, olyan igaz jó betűkkel írt bad wolfot nem. keresgélek még rolleyes.gif

Értem. Akkor hasonló gondban vagy, mint én. Csak a téma más. Én egy Fernando Alonso pólót szeretnék csináltatni, de valami egyedit. Ötletem már van, de még mindig nem 100%-os. A pólómániások nagyon jó minőségűt és szépet tudnak, és átalakítják a képet is ingyen, hogy jó legyen, csak nagyon drága. Árat emeltek, mióta utoljára csináltattam náluk pólót, sajna. sad.gif És ami még nehéz ügy, az az, hogy ahány képet és feliratot teszel fel annyiszor + x ezer forint. Pedig én is olyasmire gondoltam, hogy elől logó, hátul pedig felirat és kép. De ez már 3 minta... Ha a feliratot és a képet egy képpé alakítom, akkor is 2... És az drága. De nekem kell olyan póló... Na, majd valahogy csak lesz. biggrin.gif

Idézet (kericske @ 2011.08.09. 14:42)
Jól emlékszem, hogy vki, talán Sally volt DW kiállításon, vagy csak akart menni???

Igen, én voltam. biggrin.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.08.09. 14:13)

wtf.gif omg.gif Nem mondod! ohmy.gif És kik lesznek benne?! Nekem egyik kedvenc filmem, imádom benne Jennifert és Patricket, miért kell mindig remakelni?!?! reklamalo.gif mad.gif sad.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
101 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok