Starity

David Tennant 4

101 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 04. 12:28 #421
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.04. 12:04)
Igen, ilyenkor az ember mindig nagy dilemmában van, mert rosszul esnek neki dolgok, de közben meg azért felfogja, hogy semmi köze a kedvence életéhez, sőt, ahhoz sem, hogy mit csinál és miért. Meg persze kitart az ember, én is voltam hasonló cipőben Seannal. Egy-két dolgot le kellett nyelnem, kicsit szüneteltettem a dolgokat, aztán mégis itt vagyok. A rajongó mást nem igazán tehet, mert ha igazán rajongó, elég sok minden felet szemet huny.

Szemet hunyok.
http://media.tumblr.com/tumblr_loa3gabvij1qftq4n.gif

Whatever.
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske
2011. augusztus 04. 13:04 #422
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Az a baj, hogy van egy olyan érzésem, hogy fog őneki még lógni az orra emiatt az amcsi diliség miatt.. sad.gif
2011. augusztus 04. 13:21 #423
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.04. 13:04)
Az a baj, hogy van egy olyan érzésem, hogy fog őneki még lógni az orra emiatt az amcsi diliség miatt..  sad.gif

Ja, valószínű.
Nem értem, egyszerűen nem értem. Ahogy Kate írásaiból tudom már érte pár csalódás odaát és mégis, menni akar. Ennyire vágyik az elismerésre és a szeretetre? De nem érzi, hogy ezt itt is megkapja? sőt!

off:
Ewan McGregor: Hogy mondhatták rá, hogy csúnya!! reklamalo.gif
Imádom a Long way kalandjait biggrin.gif A roundban van egy rész amikor valahol Oroszországban alszanak az út mellett, és vmi kis sziklán fekszik, de csak ledőltek oda, se hálózsák se semmi.
úgy fekszik ott mint valami hajléktalan akinek se fia, se borja. olyan aranyos, olyan kis szerencsétlen, úgy sajnáltam amikor láttam azt a részt.
2011. augusztus 04. 16:17 #424
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.04. 13:04)
Az a baj, hogy van egy olyan érzésem, hogy fog őneki még lógni az orra emiatt az amcsi diliség miatt..  sad.gif

Akinek a 9 is páros, annak mindegy. Majd meggondolja magát, ha a kukájában turkálnak a fogkeféje után vagy a címlapokra kerülnek Amerikában azzal, hogy mennyi a korkülönbség, házasság sem volt, de gyerek már igen, apa-lányát játszották, David apja lelkész, GM apja pedig az 5-ik Doki. Majd felidegesedik még egyszer.

Idézet (kericske @ 2011.08.04. 13:21)
Ja, valószínű.
Nem értem, egyszerűen nem értem. Ahogy Kate írásaiból tudom már érte pár csalódás odaát és mégis, menni akar. Ennyire vágyik az elismerésre és a szeretetre? De nem érzi, hogy ezt itt is megkapja? sőt!
off:
Ewan McGregor: Hogy mondhatták rá, hogy csúnya!! reklamalo.gif 

Gondolom, hogy a fanoknak semmi köze ide. Ha csak szerencsét próbálni ment oda, a fanokkal nem igazán számolhat. Néha azt hiszem, hogy inkább kihívást akar. És igen, Ewan-re azt mondták, hogy csúnya, úgy tudom 2 filmet is elbukott a 'csúnyasága' miatt. mellow.gif
2011. augusztus 04. 17:17 #425
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.07.26. 07:48)
Kata kórházban van és műtik. Azt írta, ha visszajön első dolga lesz visszaolvasni amit írtunk. Sok sikert a műtéthez, a felépüléshez pedig így látatlanban csak ennyit tudok hozzáadni (mivel hogy hasi műtött egy darabig nem ihat és ehet)
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lovinnYdce1qdc12ho1_500.png
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lovicjad9A1qdc12ho1_500.png
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lovfipcklH1qdc12ho1_500.png
End of Part 1  biggrin.gif

Hihi Köszi. Tegnap jöttem haza. Már ehetek ihatok, a 13 oldalon tartok az olvasásban, de rendületlenül török előre
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 04. 17:24 #426
kericske
kericske

Idézet (Sunyi @ 2011.08.04. 17:17)
Hihi Köszi. Tegnap jöttem haza. Már ehetek ihatok, a 13 oldalon tartok az olvasásban, de rendületlenül török előre

Helló!
De jó biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. augusztus 04. 17:47 #427
- törölt felhasználó -    

Hy babe smileeee.gif

http://www.sclawson.ca/corrie/Images/Hugs/hug.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
2011. augusztus 04. 19:33 #428
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114

Hellóóóóóó!! De jó, hogy újra itt vagy! biggrin.gif thumbsup.gif

http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/184/3/f/david_tennant___hello___gif_by_sharingan1115-d3kvc89.gif
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, kateblock, kericske
2011. augusztus 04. 19:42 #429
Sunyi
Sunyi
Time Lady

kicsit sz@rakszik a netem szoval ez most a harmadik neki futásom és kicsit mindig alakul a dolog..

mindenkinek köszönöm az aggódást. tegnap jöttem haza, pár hét mulva még be kell feküdnöm 2-3 napra, de utána minden jo lesz.

Top Gear: Nem tudom pontosan mit olvastál de sztem Richard nem hagyja ott a showt. Kb egy hete fejezték be a stúdió munkálatokat ehhez az évadhoz, holnap utazik ki 5 hétre az államokba forgatni. TG leghamarabb tvben oktober második felében lehet, szóval addigra ő is hazajön.

MAAN: rohadjon meg mind ott ahol van... vannak emberek amerikán kivül is. Nekünk nem megy étugrani egy szindarabra londonba ha ugy tetszik, pláne nem a broadwayre, alig csurran-cseppen valami igy is, nehogy már még ezt is elvegyék tőlünk.

Hero movie: akkor kapja meg Patrick a szerepet, ugyis az utóbbi időben csak autóversenyzett, csinálja má a munkáját néha. David meg ne akarjon oa menni, bár ha neki ez kell. Angliában van családja szeretik az ebmerek, normálisan bánnak vele, kap szerepeket, és nem a Doctorral azonositják feltétlenül szegényt. És én imádom amit a bbc drámákban csinál. Maradjon a csontos popoján és babázzon.
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock, kericske
2011. augusztus 04. 20:22 #430
- törölt felhasználó -    
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lpewmoishV1qh15pfo1_500.png

Ez új kép szerintetek? rolleyes.gif
2011. augusztus 05. 07:11 #431
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.08.04. 20:22)
Ez új kép szerintetek?  rolleyes.gif

Nem rossz. Még Mattről sem... laugh.gif
Bár ilyen felirathoz én odatettem volna a többi 8 Dokit is... rolleyes.gif
2011. augusztus 05. 07:16 #432
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.05. 07:11)
Nem rossz. Még Mattről sem... laugh.gif
Bár ilyen felirathoz én odatettem volna a többi 8 Dokit is... rolleyes.gif

Óh nem. Hang on. Egy új DW enciklopédia borítója van a képen, a New Who történéseivel. A feliratot csak valaki fan tette oda biggrin.gif
2011. augusztus 05. 07:21 #433
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.08.05. 07:16)
Óh nem. Hang on. Egy új DW enciklopédia borítója van a képen, a New Who történéseivel. A feliratot csak valaki fan tette oda  biggrin.gif

Ó... Hát így már mindjárt más. DW enciklopédia?! Mi a manó. laugh.gif Egyébként nem rossz, továbbra is tartom a véleményemet, bár túl borús a kép hangulata, ha DWE lesz belőle. Oké, a Doki élete sem fenékig tejfel, de legalább valami Univerzumot raktak volna mögéjük... Villámok nélkül. rolleyes.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. augusztus 05. 07:26 #434
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.05. 07:21)
Ó... Hát így már mindjárt más. DW enciklopédia?! Mi a manó. laugh.gif Egyébként nem rossz, továbbra is tartom a véleményemet, bár túl borús a kép hangulata, ha DWE lesz belőle. Oké, a Doki élete sem fenékig tejfel, de legalább valami Univerzumot raktak volna mögéjük... Villámok nélkül. rolleyes.gif laugh.gif

Már annyi DW Merchandise van hogy hihetetlen. Semmi újdonság nincs benne, csak gyártják egyms hegyére hátáram hogy több legyen. mellow.gif

Tegnap fordítottam egy átkozottul hosszú MS/KG interjút a DWH-nak és rájöttem, hogy ha valami hiányzik nekem, DT Doktorán kívül (néha), az nem más, mint az a felhajtás, ami körülötte volt. Imádtam, hogy megjelent mindenféle műsorban, interjúk most is készülnek, de én régebben is jobban preferáltam egy 10 perces szereplést egy műsorban, mint egy hosszú, talán igaz, talán nem írott interjút. sad.gif
2011. augusztus 05. 07:34 #435
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.08.05. 07:26)
Már annyi DW Merchandise van hogy hihetetlen. Semmi újdonság nincs benne, csak gyártják egyms hegyére hátáram hogy több legyen. mellow.gif

Nos igen... Úgy látszik, tényleg nagyon meg vannak szorulva, máskülönben miért fektetnének bele ennyi fontot az ilyesmibe? Ettől meg a sok elvakult (és nem annyira elvakult) fantól, akik megveszik van bevétel, ha már - állítólag - annyira nem fut a szekér. Bár sosem lehet tudni, lehet, hogy ezúttal valóban egy nagyon szép, részletes, igényes könyvet dobnak össze... unsure.gif

Mi lehet az oka, hogy Matt körül nincs ekkora felhajtás? Eleinte nem volt túl sok fanja, mert "mindenki" Davides volt és sokan "sztrájkoltak", hogyha már nincs benne, ők sem nézik... Aztán meg - állítólag egyre több MS fan lett, sokaknak már ő a No.1, de akkor ez ezek szerint még mindig nem elég? Vagy csak azzal kell magyarázni, hogy a sorozatnak összesen még sincs már annyi rajongója?
Mattnek biztosan beleférne az idejébe az interjúzás, hiszen tulajdonképpen a DW-n kívül mást nem is csinál, sőt, elvileg nem is csinálhat. Szóval nem nagyon értem. unsure.gif
2011. augusztus 05. 07:44 #436
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.05. 07:34)
Nos igen... Úgy látszik, tényleg nagyon meg vannak szorulva, máskülönben miért fektetnének bele ennyi fontot az ilyesmibe? Ettől meg a sok elvakult (és nem annyira elvakult) fantól, akik megveszik van bevétel, ha már - állítólag - annyira nem fut a szekér. Bár sosem lehet tudni, lehet, hogy ezúttal valóban egy nagyon szép, részletes, igényes könyvet dobnak össze... unsure.gif
Mi lehet az oka, hogy Matt körül nincs ekkora felhajtás? Eleinte nem volt túl sok fanja, mert "mindenki" Davides volt és sokan "sztrájkoltak", hogyha már nincs benne, ők sem nézik... Aztán meg - állítólag egyre több MS fan lett, sokaknak már ő a No.1, de akkor ez ezek szerint még mindig nem elég? Vagy csak azzal kell magyarázni, hogy a sorozatnak összesen még sincs már annyi rajongója?
Mattnek biztosan beleférne az idejébe az interjúzás, hiszen tulajdonképpen a DW-n kívül mást nem is csinál, sőt, elvileg nem is csinálhat. Szóval nem nagyon értem. unsure.gif

Matt tesz mindenre és mindenkire, tényleg biggrin.gif Megcsinálja amit kell, David a gyerekes lelkesedése miatt vállalta be, Matt viszont azért szeret néha aludni meg semmit sem csinálni, David viszont a munkamániája miatt minden műsorba be lett tuszkolva. Matt úgy van vele, hogy megyek interjúzni, mert én vagyok a Doki, David pedig úgy ment, hogy megyek interjúzni, hogy a kedvencemről beszélhessek rohog.gif
2011. augusztus 05. 10:33 #437
Sunyi
Sunyi
Time Lady

képek tegnapról:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lpfl1qAmY21qc05q0o3_250.jpg
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lpflktu39o1qc05q0o1_500.jpg
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lpflcumoo01qc05q0o1_500.jpg
3 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. augusztus 05. 10:58 #438
kericske
kericske

Idézet (Sunyi @ 2011.08.04. 19:42)

MAAN: rohadjon meg mind ott ahol van... vannak emberek amerikán kivül is. Nekünk nem megy étugrani egy szindarabra londonba ha ugy tetszik, pláne nem a broadwayre, alig csurran-cseppen valami igy is, nehogy már még ezt is elvegyék tőlünk.
Hero movie: akkor kapja meg Patrick a szerepet, ugyis az utóbbi időben csak autóversenyzett, csinálja má a munkáját néha. David meg ne akarjon oa menni, bár ha neki ez kell. Angliában van családja szeretik az ebmerek, normálisan bánnak vele, kap szerepeket, és nem a Doctorral azonositják feltétlenül szegényt. És én imádom amit a bbc drámákban csinál. Maradjon a csontos popoján és babázzon.

Teljesen egyetértek veled!
Én is valami ilyesmit akartam írni amikor olvastam a MAAN híreket, de csúnyábban fejeztem volna ki magam, és inkább nem írtam semmit rohog.gif

Csontos popo rohog.gif rohog.gif De igazad van biggrin.gif

(a tehén hangulatjelet mikor kell használni?? blush.gif)

Képek!! Dejó, nagyon hiányoztak a képek thumbsup.gif meghajolo.gif
Ezeken a képeken egy kicsit fáradt, a második képen olyan furi, mert nyitva van egy kicsit a szája és egy picit látszik a foga - remélem a foga- és olyan mintha csak annyi foga lenne rolleyes.gif .
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. augusztus 05. 11:20 #439
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.04. 12:20)
Csak az a baj, hogy az a 4 nej máshol és máshol van, nem egy háztartásban élnek, szóval mindenkire jut külön-külön egy egész. Így pedig nem oszt-nem szoroz a 4-es szám. biggrin.gif 
MAAN DVD:  reklamalo.gif cray.gif

Akkor egyszer össze kell hozni őket smileeee.gif Egy jó forgatókönyv kell csak _nevet.gif
2011. augusztus 05. 11:22 #440
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525

Á de jó, ezek szerint gyógyulsz smileeee.gif Örvendek smileeee.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
101 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok