Starity

David Tennant 4

101 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 03. 20:40 #401
- törölt felhasználó -    
Azt hiszem kizárhatjuk a Catherine Tate - David Tennant féle DVD megjelenését. Állítólag a Doctor Who Magazin azt állítja, hogy a Much Ado About Nothing megy a Broadway-re. A két főszereplő biztos, a többi nem. Ha kiadnák DVD-n, nem kellene Broadway-re menniük.

Ezt elbuktuk gyerekek és megint kik jártak jól? mad.gif reklamalo.gif
2011. augusztus 03. 20:49 #402
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 20:40)
Azt hiszem kizárhatjuk a Catherine Tate - David Tennant féle DVD megjelenését. Állítólag a Doctor Who Magazin azt állítja, hogy a Much Ado About Nothing megy a Broadway-re. A két főszereplő biztos, a többi nem. Ha kiadnák DVD-n, nem kellene Broadway-re menniük.
Ezt elbuktuk gyerekek és megint kik jártak jól?  mad.gif  reklamalo.gif

A Broadway és a DVD miért zárja ki egymást?
2011. augusztus 03. 20:52 #403
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 20:49)
A Broadway és a DVD miért zárja ki egymást?

Mert a DVD-re akkor már nincs pénz. Nagy az érdeklődés, de jobban kijönnek ha Broadway-ra viszik. mellow.gif
2011. augusztus 03. 20:55 #404
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 20:52)
Mert a DVD-re akkor már nincs pénz. Nagy az érdeklődés, de jobban kijönnek ha Broadway-ra viszik.  mellow.gif

Szerintem ez azért még nem törvényszerű... mellow.gif Amíg nem mondják, hogy nem lesz DVD, addig ne adjuk fel a reményt.
2011. augusztus 03. 21:07 #405
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 20:55)
Szerintem ez azért még nem törvényszerű...  mellow.gif  Amíg nem mondják, hogy nem lesz DVD, addig ne adjuk fel a reményt.

Én feladtam, mindenki más is a fórumon. Londonban többe kerül egy darabot futtatni, mint bárhol másholm a Broadway-en 3-4 hónap lesz a darab. Ha csak egyszer mutatják be. Többen is megerősítették, hogy Londonban tényleg drágább. Amerikában olcsóbb és minek szenvednének a DVD-vel mikor az többe kerül és 'mindenki az USA-ból jön', jobban kijönnek, ha mennek a Broadway-re és akkor az amerikaiak befoghatják. Nem lesz DVD, hanem látják őket élőben. Mások szerint is veszett fejsze nyele. Nem fontos a DVD, persze, már megint semmibe veszik azokat, akik nem az UK-ból vagy USA-ból fanok. Köszönjük a megkülönböztetést, nagyon jól esik. Hülye majmok. mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow, Ylorian
2011. augusztus 03. 21:19 #406
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 21:07)
Én feladtam, mindenki más is a fórumon. Londonban többe kerül egy darabot futtatni, mint bárhol másholm a Broadway-en 3-4 hónap lesz a darab. Ha csak egyszer mutatják be. Többen is megerősítették, hogy Londonban tényleg drágább. Amerikában olcsóbb és minek szenvednének a DVD-vel mikor az többe kerül és 'mindenki az USA-ból jön', jobban kijönnek, ha mennek a Broadway-re és akkor az amerikaiak befoghatják. Nem lesz DVD, hanem látják őket élőben. Mások szerint is veszett fejsze nyele. Nem fontos a DVD, persze, már megint semmibe veszik azokat, akik nem az UK-ból vagy USA-ból fanok. Köszönjük a megkülönböztetést, nagyon jól esik. Hülye majmok.  mellow.gif

Nem hiszem, hogy ez a megkülönböztetésről szólna, csak csupán a pénzről. Bár számomra továbbra is felfoghatatlan, hogy lehet olcsóbb egy Broadway-en futtatott darab, mint a DVD kiadása. Komolyan nem vágom, lehet, hogy én ehhez hülye vagyok. Egyébként az még megeshet, hogy a Broadway után lesz DVD. Bár ahogy elnézem az ilyesmi nagyon nem így megy. A War Horse-t is hiába vadászom, még azt az egy részletet is töröltették, ami fenn volt belőle a Youtube-on. Nyomják még mindig a darabot, immár Kit nélkül, mert így is sikeres, meg Mr Amerikai Álom csinált belőle filmet, osztán mindenki legyen boldog. dry.gif Ez valóban jobban hoz a konyhára, mint mondjuk a premier előadás DVD kiadása. dry.gif Szóval igen valószínű, hogy keresztet vethetünk rá, de talán nem végleg.
2011. augusztus 03. 21:35 #407
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 21:19)
Nem hiszem, hogy ez a megkülönböztetésről szólna, csak csupán a pénzről. Bár számomra továbbra is felfoghatatlan, hogy lehet olcsóbb egy Broadway-en futtatott darab, mint a DVD kiadása. Komolyan nem vágom, lehet, hogy én ehhez hülye vagyok. Egyébként az még megeshet, hogy a Broadway után lesz DVD. Bár ahogy elnézem az ilyesmi nagyon nem így megy. A War Horse-t is hiába vadászom, még azt az egy részletet is töröltették, ami fenn volt belőle a Youtube-on. Nyomják még mindig a darabot, immár Kit nélkül, mert így is sikeres, meg Mr Amerikai Álom csinált belőle filmet, osztán mindenki legyen boldog.  dry.gif Ez valóban jobban hoz a konyhára, mint mondjuk a premier előadás DVD kiadása.  dry.gif Szóval igen valószínű, hogy keresztet vethetünk rá, de talán nem végleg.

Igen, a pénzről szól és a mi szemszögünkből ez megkülönböztetés is lehet. Jó hogy nekik lesz Broadway, engem az idegesít, hogy NO DVD viszont mennek Broadwayre. Ha tényleg 3-4 hónap lesz, annyitGM is elmehet vele és CT-nek sem lenne nagy kiesés, főleg ha tényleg megy az Office-ba forgatni.
Nos, akkor ennyi volt. Az élet megy tovább. Ez sem jött össze, no sebaj. Én várok a hivatalos bejelentésig addig pedig Don't give a fuck, ha pedig így lesz, akkor minden jót Davidnek, remélhetőleg körül veszik majd az ő szeretett amerikai fanjai. mellow.gif
2011. augusztus 03. 22:03 #408
- törölt felhasználó -    
Van egy másik színész, aki nálam hozza a DT színvonalat (leszámítva ugye az egyértelmű embereket pl Alan Rickman, Helena Bonham Carter, Andrew Garfield stb). Cilian Murphy. biggrin.gif Ez egy kis off volt, sorry biggrin.gif
2011. augusztus 04. 06:47 #409
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 22:03)
Van egy másik színész, aki nálam hozza a DT színvonalat (leszámítva ugye az egyértelmű embereket  pl Alan Rickman, Helena Bonham Carter, Andrew Garfield stb). Cilian Murphy.  biggrin.gif Ez egy kis off volt, sorry  biggrin.gif

Ahogy megláttam a nevét, az volt az első gondolatom, hogy ez a Cilian Murphy tuti ír. Ilyen névvel csak ír lehet és tényleg! rohog.gif OFF vége

Idézet
ha pedig így lesz, akkor minden jót Davidnek, remélhetőleg körül veszik majd az ő szeretett amerikai fanjai

Ez azt jelentené, hogy besokalltál és kis időre hidegre teszed Davidet?
2011. augusztus 04. 09:10 #410
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.04. 06:47)
Ahogy megláttam a nevét, az volt az első gondolatom, hogy ez a Cilian Murphy tuti ír. Ilyen névvel csak ír lehet és tényleg!  rohog.gif OFF vége.

Így legyen ötösöd a lottón biggrin.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.04. 06:47)
Ez azt jelentené, hogy besokalltál és kis időre hidegre teszed Davidet?

Nem David hibája, hogy nem lesz belőle DVD rolleyes.gif
2011. augusztus 04. 09:32 #411
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.04. 09:10)
Így legyen ötösöd a lottón  biggrin.gif 
Nem David hibája, hogy nem lesz belőle DVD  rolleyes.gif

Tudom, de úgy tűnt, mintha haragudnál rá, amcsik miatt.. unsure.gif
2011. augusztus 04. 09:34 #412
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 20:40)
Ezt elbuktuk gyerekek és megint kik jártak jól?  mad.gif  reklamalo.gif

Ez most nagyon nem hiányzott nekem cray.gif
inkább nem is írom le, hogy mit gondolok az egészről. reklamalo.gif
de a remény hal meg utoljára. hátha.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. augusztus 04. 09:35 #413
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.04. 09:32)

Nekem is úgy tűnt rolleyes.gif
2011. augusztus 04. 10:28 #414
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.04. 09:32)

Lényegében David tehet arról, ahol most tartunk, de azért nem hibáztathatom, hogy ki akarja magát próbálni Amerikában. Nekem amúgy kajak mindegy, magára a szituációra vagyok mérges de nem is érdekel már, az élet túl rövid és Daviden túl is van élet biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 04. 10:31 #415
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.04. 10:28)
Lényegében David tehet arról, ahol most tartunk, de azért nem hibáztathatom, hogy ki akarja magát próbálni Amerikában. Nekem amúgy kajak mindegy, magára a szituációra vagyok mérges de nem is érdekel már, az élet túl rövid és Daviden túl is van élet  biggrin.gif

Na, erről beszéltem. Kicsit csalódtál, még akkor is, ha nem egészen az ő hibája és még akkor is, ha az ő dolga, hogy mit akar. Ismerem amúgy az érzést... sad.gif
2011. augusztus 04. 10:46 #416
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 16:16)
Amennyiben 4 felesége van a Dokinak, biztosan nem ismerik a bigámia fogalmát. Sem a hűtlenségét. biggrin.gif A Doki nem egy ideális partner, azt azért megállapítom.  _nevet.gif

Hahh gondoljátok csak el, ha négy neje van, megoszlik a házimunka is _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2011. augusztus 04. 10:47 #417
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.08.04. 10:46)
Hahh gondoljátok csak el, ha négy neje van, megoszlik a házimunka is  _nevet.gif

Borzasztóan pozitív személyiség vagy, ha még ennek is meg tudod látni a jó oldalát. _nevet.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, EsmeCrowfoot
2011. augusztus 04. 11:44 #418
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.04. 10:31)
Na, erről beszéltem. Kicsit csalódtál, még akkor is, ha nem egészen az ő hibája és még akkor is, ha az ő dolga, hogy mit akar. Ismerem amúgy az érzést...  sad.gif

De rajongók vagyunk és kitartunk mellette. Nem esett jól, valóban. Már elnézést, de a nem létező micsodám kivan az egésszel. 2 évvel ezelőtt még úgy éreztem, hogy esélye sincs odakint, ha más nem, annyi büszkeség van benne, hogy faképnél hagyja őket ha megint csúnyának nevezik és az orra alá dörgölik állandóan, hogy te csak másod hegedűs vagy itt, senki sem ismer és csúnyán nézel ki. Ewan McGregort még a Star Wars után is leugatták, hogy ilyen meg olyan csúnya és hogy fogja be és működjön együtt, viselje el, hogy a többi színész másnapos, áll miattuk a forgatás és arra is rákényszerítették volna, hogy egy film kedvéért drogozzon, amibe nem ment bele ezért energiaitalok akarták telenyomni és tudott nemet mondani, de Davidről lepereg minden. Nekem a 9 is páros, azt mondják neki, hogy nem jó az amerikai akcentusa és erre annyit mond, hogy 'well' aztán röhög hogy ez van, ha azt mondják, hogy csúnya, vállat von vagy bólogat hogy ezzel nem tud mit kezdeni, ez ő, értse meg mindenki.

Azt hittem, hogy nem fogja eltűrni ezt a kinti viselkedésmódot de tévedtem. Ha ennyire hülye valaki, azzal nem tudok mit kezdeni. 40 éves és pár hónapos kislánya van, extrém vékony, magas, beesett arccal, megműtött szemmel, salátát eszik esténként és a FN kedvéért (hogy Peter mindig toppon legyen) képes volt több liter energiaitalt is meginni. Ennek semmi sem szent és ha az egészségét és családját is hajlandó feláldozni az álmaiért akkor én ki vagyok ahhoz, hogy támadjam is érte? Az ember azt gondolná, hogy felnőt már eléggé, de nem. Ezzel nem lehet mit kezdeni. mellow.gif
2011. augusztus 04. 12:04 #419
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.04. 11:44)
De rajongók vagyunk és kitartunk mellette. Nem esett jól, valóban. Már elnézést, de a nem létező micsodám kivan az egésszel. 2 évvel ezelőtt még úgy éreztem, hogy esélye sincs odakint, ha más nem, annyi büszkeség van benne, hogy faképnél hagyja őket ha megint csúnyának nevezik és az orra alá dörgölik állandóan, hogy te csak másod hegedűs vagy itt, senki sem ismer és csúnyán nézel ki. Ewan McGregort még a Star Wars után is leugatták, hogy ilyen meg olyan csúnya és hogy fogja be és működjön együtt, viselje el, hogy a többi színész másnapos, áll miattuk a forgatás és arra is rákényszerítették volna, hogy egy film kedvéért drogozzon, amibe nem ment bele ezért energiaitalok akarták telenyomni és tudott nemet mondani, de Davidről lepereg minden. Nekem a 9 is páros, azt mondják neki, hogy nem jó az amerikai akcentusa és erre annyit mond, hogy 'well' aztán röhög hogy ez van, ha azt mondják, hogy csúnya, vállat von vagy bólogat hogy ezzel nem tud mit kezdeni, ez ő, értse meg mindenki. 
Azt hittem, hogy nem fogja eltűrni ezt a kinti viselkedésmódot de tévedtem. Ha ennyire hülye valaki, azzal nem tudok mit kezdeni. 40 éves és pár hónapos kislánya van, extrém vékony, magas, beesett arccal, megműtött szemmel, salátát eszik esténként és a FN kedvéért (hogy Peter mindig toppon legyen) képes volt több liter energiaitalt is meginni. Ennek semmi sem szent és ha az egészségét és családját is hajlandó feláldozni az álmaiért akkor én ki vagyok ahhoz, hogy támadjam is érte? Az ember azt gondolná, hogy felnőt már eléggé, de nem. Ezzel nem lehet mit kezdeni. mellow.gif

Igen, ilyenkor az ember mindig nagy dilemmában van, mert rosszul esnek neki dolgok, de közben meg azért felfogja, hogy semmi köze a kedvence életéhez, sőt, ahhoz sem, hogy mit csinál és miért. Meg persze kitart az ember, én is voltam hasonló cipőben Seannal. Egy-két dolgot le kellett nyelnem, kicsit szüneteltettem a dolgokat, aztán mégis itt vagyok. A rajongó mást nem igazán tehet, mert ha igazán rajongó, elég sok minden felet szemet huny.
2011. augusztus 04. 12:20 #420
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.08.04. 10:46)
Hahh gondoljátok csak el, ha négy neje van, megoszlik a házimunka is  _nevet.gif

Csak az a baj, hogy az a 4 nej máshol és máshol van, nem egy háztartásban élnek, szóval mindenkire jut külön-külön egy egész. Így pedig nem oszt-nem szoroz a 4-es szám. biggrin.gif

MAAN DVD: reklamalo.gif cray.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
101 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok