Igen, Davidünkből igen könnyedén ki lehet hozni a nőies oldalát, ez tény. Viszont ez kit zavar? Akit zavar, az valószínűleg nem szereti.
David Tennant 4
2011. augusztus 03. 13:16
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nem, nem láttam. Gondolom nem meglepő, újonc lévén.
Mi az?
Igen, Davidünkből igen könnyedén ki lehet hozni a nőies oldalát, ez tény. Viszont ez kit zavar? Akit zavar, az valószínűleg nem szereti.
Részemről David, mint férfi, nem tényező, úgy értve, hogy nekem nem jön be. Viszont mégis csodálatosnak látom az arcát, mert elképesztő, amit az arcizmaival művelni tud. Hihetetlen mennyire ura a mimikájának és mennyi mindent képes esetleg csak a tekintetével kifejezni. Szerintetek gyakorol tükör előtt, vagy ez ösztönös?
2011. augusztus 03. 13:34
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 13:16)
Nem, nem láttam. Gondolom nem meglepő, újonc lévén.
Mi az?
Masterpiece Contemporary az amerikai PBS nevű csatorna úgymond műsora, ami tudtommal csak nyáron van. Amerika 'leggeekebb' csatornája, ott fut a DW Classic, és oda megy minden BBC dráma/comedy (a kiválasztottak persze, nem minden). Jó fél év, egy eltelik, mire leadhatják ami lement a BBC1-on. Kábeles, rengeteg lét kell fizetni érte, de a sztorik intro-ját minden évben más mondja. Amikor David volt a bemondó, a Collison címet harangozta be, de volt pár másik is. 2010-ben a Christoper Eccleston féle Lennon Naked-et vitték, a Sherlock Holmes-t és a Downton Abbey-t. Laura Linney tartotta a 'szentbeszédet' + a Downton elé egy kis előtörténelmet, hogy az amerikaiak is megértsék miről szól a történet.
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 13:16)
Szerintetek gyakorol tükör előtt, vagy ez ösztönös?
Szerintem nála ösztönös, mint Rowan Atkinson-nál
2011. augusztus 03. 13:40
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Nem tudom, én nem látom a nőiességet az arcában. (Bár fiatalabb korában elég vékonyka és nyikhaj arca volt) A vékony arc maradt de egyre de "érettebb". (de az is igaz, hogy az a kép amivel a Purple Land-et hirdetik, hát az nagyon gáz).
Tény, hogy az arcával nagyon jól el tudja játszani a szerepeit.
Maradjon az angol filmeknél, nekem tetszenek a BBC-s filmjei.
Az amcsi szuperhősös filmek uncsik. Ami utoljára tetszett az a Vasember volt, de az is csak Robert Downey Jr. miatt.
Tény, hogy az arcával nagyon jól el tudja játszani a szerepeit.
Az amcsi szuperhősös filmek uncsik. Ami utoljára tetszett az a Vasember volt, de az is csak Robert Downey Jr. miatt.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. augusztus 03. 14:03
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 13:34)
Masterpiece Contemporary az amerikai PBS nevű csatorna úgymond műsora, ami tudtommal csak nyáron van. Amerika 'leggeekebb' csatornája, ott fut a DW Classic, és oda megy minden BBC dráma/comedy (a kiválasztottak persze, nem minden). Jó fél év, egy eltelik, mire leadhatják ami lement a BBC1-on. Kábeles, rengeteg lét kell fizetni érte, de a sztorik intro-ját minden évben más mondja. Amikor David volt a bemondó, a Collison címet harangozta be, de volt pár másik is. 2010-ben a Christoper Eccleston féle Lennon Naked-et vitték, a Sherlock Holmes-t és a Downton Abbey-t. Laura Linney tartotta a 'szentbeszédet' + a Downton elé egy kis előtörténelmet, hogy az amerikaiak is megértsék miről szól a történet.
Amúgy nem értenék meg, ezért is vágtak ki a 8 részből 1 órának megfelelő mennyiséget
. Megrázó, de így van, a kosztümös drámát nem mindenki szereti, a történelmi jellegűekhez pedig egyenesen könyv kell nekik meg atlasz, mert a saját hazájuk történelmén kívül szinte semmit nem tudnak.
Megáll az eszem. Nem értették, hogy mi a nagy felháborodás tárgya a film elején, 'csak mert' elsüllyedt a Titanic és sokan meghaltak. Közülük csak egy valaki és miért akkor kezdenek el vitázni az örökségen.
Miért nem száll az örökség az ifjúra, minek veszekednek pár száz millió fonton.
Eszméletlen. Hallottuk, hogy John Barrowman-tól is megkérdezték, hogy honnan jött, és azt mondta, hogy Skócia, de a TW eddig Wales-ben készült és visszakérdeztek, hogy mi az a Wales? Hol van és milyen nyelven beszélnek ott? Öcsém facsiga
Köszönöm a tájékoztatást!
Ja, és én is erre tippeltem. Ez Davidnél ösztönös!
2011. augusztus 03. 14:28
Idézet (kericske @ 2011.08.03. 13:40)
Nem tudom, én nem látom a nőiességet az arcában.
Én pedig látom. Nézd meg ezt a képet.
Félelmetesen 'jól' áll neki, vagyis pont úgy néz ki vele, mint egy banya a Jancsi és Juliskában. Mintha egy vén szipirtyó lenne, aki most szagolgatja, hogy milyen mérget ad be Hófehérkének.
Vagy itt:
Tiszta csajos feje van
Idézet (kericske @ 2011.08.03. 13:40)
Én sem bánnám. Nem irigykedem és nem akarok rosszat az amerikaiaknak, de ők amúgysem tudják, hogy mi a jó. Másba születtek bele és nem tudják, hogy más országokban is vannak tehetséges emberek. Amiről az ember nem tud, az nem fáj. Én akkor örülnék a legjobban, ha a BBC maradna a fővonal és elvállalna mellé néhány angol filmet és geek szerepet valami jó amerikai drámában vagy független filmben
2011. augusztus 03. 14:40
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 14:28)
Én pedig látom. Nézd meg ezt a képet.
Félelmetesen 'jól' áll neki, vagyis pont úgy néz ki vele, mint egy banya a Jancsi ás Juliskában. Mintha egy vén szipirtyó lenne, aki most szagolgatja, hogy milyen mérget ad be Hófehérkének.
Vagy itt:
Tiszta csajos feje van
Én sem bánnám. Nem irigykedem és nem akarok rosszat az amerikaiaknak, de ők amúgysem tudják, hogy mi a jó. Másba születtek bele és nem tudják, hogy más országokban is vannak tehetséges emberek. Amiről az ember nem tud, az nem fáj. Én akkor örülnék a legjobban, ha a BBC maradna a fővonal és elvállalna mellé néhány angol filmet és geek szerepet valami jó amerikai drámában vagy független filmben
Félelmetesen 'jól' áll neki, vagyis pont úgy néz ki vele, mint egy banya a Jancsi ás Juliskában. Mintha egy vén szipirtyó lenne, aki most szagolgatja, hogy milyen mérget ad be Hófehérkének.
Vagy itt:
Tiszta csajos feje van
Nem tudom, egy ici-picit, de csak tényleg egy minyurit. A Pompadouros képen szerintem szép a szeme. Ha az, hogy szép azt jelenti, hogy lányos akkor legyen.
A Renettet játszó csaj viszont nagyon szép. szerintem.
2011. augusztus 03. 15:06
DT spam coz I said so:
'How's the weather today? I wear everything, just in case, the sun is shining and it's snowning'
'Which one I just drawn? Doesn't matter that's all I can do'
'Matt Smith has a TARDIS, I now own an orange, car shaped TARDIS with a driver so all I have to do now is just shout that 'here I am, bitch, please'
'Did someone say I was a good Doctor?'
'I is a time lord, called Docta and I don't either like pear nor oranges. Look, I am not lyin'.'
'Humans, of course they are always late'
'Let's play some gallifreyan. Very old game, 300 years old, named "how not to hullahuup". I was quite good at P.E. in Gallifrey Universtity tho, just sayin. '
'How's the weather today? I wear everything, just in case, the sun is shining and it's snowning'
'Which one I just drawn? Doesn't matter that's all I can do'
'Matt Smith has a TARDIS, I now own an orange, car shaped TARDIS with a driver so all I have to do now is just shout that 'here I am, bitch, please'
'Did someone say I was a good Doctor?'
'I is a time lord, called Docta and I don't either like pear nor oranges. Look, I am not lyin'.'
'Humans, of course they are always late'
'Let's play some gallifreyan. Very old game, 300 years old, named "how not to hullahuup". I was quite good at P.E. in Gallifrey Universtity tho, just sayin. '
2011. augusztus 03. 15:07
|
|
|
Juppii!!! Az első a második kedvenc DT képem!
kateblock
2011. augusztus 03. 15:10
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 15:07)
Juppii!!! Az első a második kedvenc DT képem!

Coolio. Éppen esküvőről jött. Összeházasodott Queen Elizabeth-tel
2011. augusztus 03. 15:41
|
|
|
2011. augusztus 03. 15:43
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 15:10)
Coolio. Éppen esküvőről jött. Összeházasodott Queen Elizabeth-tel

Akkor ő Dávid király?
2011. augusztus 03. 16:00
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 15:43)
Akkor ő Dávid király?

A Doki nevét nem tudjuk és valószínűleg soha nem is fogjuk megtudni. Tehát marad King Smith John.
2011. augusztus 03. 16:16
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 16:00)
A Doki nevét nem tudjuk és valószínűleg soha nem is fogjuk megtudni. Tehát marad King Smith John.
Mondjuk, 11 azóta hozzáment Marilyn Monroe-hoz is, nem tudom működik-e a bigámia Gallifreyn. Sőt, a Dokinak 4 felesége van összvisz. Kérdés, hogy felveszi-e bármelyikük nevét néha ... 
Amennyiben 4 felesége van a Dokinak, biztosan nem ismerik a bigámia fogalmát. Sem a hűtlenségét.
kateblock
2011. augusztus 03. 16:25
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 16:16)
Amennyiben 4 felesége van a Dokinak, biztosan nem ismerik a bigámia fogalmát. Sem a hűtlenségét.
A Doki nem egy ideális partner, azt azért megállapítom. 
Nem bezony. Nekem soha nem kellene, de nem a soknejűség miatt. Nej sok van neki de nem igazán tud velük mit kezdeni, mert arra van kárhozatva, hogy másokkal utazzon. Ugyan gyerekei vannak, mégis aszexuális, tehát az a bizonyos folyamat sem úgy történik, ahogyan a human népeknél. Sok vele a gond. Állandóan utazik, mindig veszélybe sodorja a szeretteit, veszély leselkedik rá és örökké él. Nem, nem kellene.
Grace Benning
2011. augusztus 03. 16:59
|
|
kericske |
|
jujj, nagyon jó kép
megértelek!
én akarom tudni a doki nevét!!
én akarom tudni a doki nevét!!
Grace Benning
2011. augusztus 03. 18:25
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 16:25)
Nem bezony. Nekem soha nem kellene, de nem a soknejűség miatt. Nej sok van neki de nem igazán tud velük mit kezdeni, mert arra van kárhozatva, hogy másokkal utazzon. Ugyan gyerekei vannak, mégis aszexuális, tehát az a bizonyos folyamat sem úgy történik, ahogyan a human népeknél. Sok vele a gond. Állandóan utazik, mindig veszélybe sodorja a szeretteit, veszély leselkedik rá és örökké él. Nem, nem kellene. 
Hát ja, egy ilyen pasi nem életbiztosítás. Lennél az utazótársa?
2011. augusztus 03. 18:28
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 18:25)
Hát ja, egy ilyen pasi nem életbiztosítás. Lennél az utazótársa?
Igen, egy vagy 2 kalandot bavállalnék vele de többet nem
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.