Starity

David Tennant 4

101 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 03. 13:16 #381
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Nem, nem láttam. Gondolom nem meglepő, újonc lévén. biggrin.gif Mi az?
Igen, Davidünkből igen könnyedén ki lehet hozni a nőies oldalát, ez tény. Viszont ez kit zavar? Akit zavar, az valószínűleg nem szereti. pardon.gif Részemről David, mint férfi, nem tényező, úgy értve, hogy nekem nem jön be. Viszont mégis csodálatosnak látom az arcát, mert elképesztő, amit az arcizmaival művelni tud. Hihetetlen mennyire ura a mimikájának és mennyi mindent képes esetleg csak a tekintetével kifejezni. Szerintetek gyakorol tükör előtt, vagy ez ösztönös?
2011. augusztus 03. 13:34 #382
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 13:16)
Nem, nem láttam. Gondolom nem meglepő, újonc lévén.  biggrin.gif Mi az?

Masterpiece Contemporary az amerikai PBS nevű csatorna úgymond műsora, ami tudtommal csak nyáron van. Amerika 'leggeekebb' csatornája, ott fut a DW Classic, és oda megy minden BBC dráma/comedy (a kiválasztottak persze, nem minden). Jó fél év, egy eltelik, mire leadhatják ami lement a BBC1-on. Kábeles, rengeteg lét kell fizetni érte, de a sztorik intro-ját minden évben más mondja. Amikor David volt a bemondó, a Collison címet harangozta be, de volt pár másik is. 2010-ben a Christoper Eccleston féle Lennon Naked-et vitték, a Sherlock Holmes-t és a Downton Abbey-t. Laura Linney tartotta a 'szentbeszédet' + a Downton elé egy kis előtörténelmet, hogy az amerikaiak is megértsék miről szól a történet. rolleyes.gif Amúgy nem értenék meg, ezért is vágtak ki a 8 részből 1 órának megfelelő mennyiséget blink.gif ohmy.gif . Megrázó, de így van, a kosztümös drámát nem mindenki szereti, a történelmi jellegűekhez pedig egyenesen könyv kell nekik meg atlasz, mert a saját hazájuk történelmén kívül szinte semmit nem tudnak. omg.gif Megáll az eszem. Nem értették, hogy mi a nagy felháborodás tárgya a film elején, 'csak mert' elsüllyedt a Titanic és sokan meghaltak. Közülük csak egy valaki és miért akkor kezdenek el vitázni az örökségen. fear.gif Miért nem száll az örökség az ifjúra, minek veszekednek pár száz millió fonton. fear.gif Eszméletlen. Hallottuk, hogy John Barrowman-tól is megkérdezték, hogy honnan jött, és azt mondta, hogy Skócia, de a TW eddig Wales-ben készült és visszakérdeztek, hogy mi az a Wales? Hol van és milyen nyelven beszélnek ott? Öcsém facsiga omg.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 13:16)
Szerintetek gyakorol tükör előtt, vagy ez ösztönös?

Szerintem nála ösztönös, mint Rowan Atkinson-nál biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. augusztus 03. 13:40 #383
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Nem tudom, én nem látom a nőiességet az arcában. (Bár fiatalabb korában elég vékonyka és nyikhaj arca volt) A vékony arc maradt de egyre de "érettebb". (de az is igaz, hogy az a kép amivel a Purple Land-et hirdetik, hát az nagyon gáz).
Tény, hogy az arcával nagyon jól el tudja játszani a szerepeit.

Maradjon az angol filmeknél, nekem tetszenek a BBC-s filmjei. biggrin.gif
Az amcsi szuperhősös filmek uncsik. Ami utoljára tetszett az a Vasember volt, de az is csak Robert Downey Jr. miatt. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. augusztus 03. 14:03 #384
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 13:34)
Masterpiece Contemporary az amerikai PBS nevű csatorna úgymond műsora, ami tudtommal csak nyáron van. Amerika 'leggeekebb' csatornája, ott fut a DW Classic, és oda megy minden BBC dráma/comedy (a kiválasztottak persze, nem minden). Jó fél év, egy eltelik, mire leadhatják ami lement a BBC1-on. Kábeles, rengeteg lét kell fizetni érte, de a sztorik intro-ját minden évben más mondja. Amikor David volt a bemondó, a Collison címet harangozta be, de volt pár másik is. 2010-ben a Christoper Eccleston féle Lennon Naked-et vitték, a Sherlock Holmes-t és a Downton Abbey-t. Laura Linney tartotta a 'szentbeszédet' + a Downton elé egy kis előtörténelmet, hogy az amerikaiak is megértsék miről szól a történet.  rolleyes.gif Amúgy nem értenék meg, ezért is vágtak ki a 8 részből 1 órának megfelelő mennyiséget  blink.gif  ohmy.gif . Megrázó, de így van, a kosztümös drámát nem mindenki szereti, a történelmi jellegűekhez pedig egyenesen könyv kell nekik meg atlasz, mert a saját hazájuk történelmén kívül szinte semmit nem tudnak. omg.gif Megáll az eszem. Nem értették, hogy mi a nagy felháborodás tárgya a film elején, 'csak mert' elsüllyedt a Titanic és sokan meghaltak. Közülük csak egy valaki és miért akkor kezdenek el vitázni az örökségen. fear.gif Miért nem száll az örökség az ifjúra, minek veszekednek pár száz millió fonton. fear.gif Eszméletlen. Hallottuk, hogy John Barrowman-tól is megkérdezték, hogy honnan jött, és azt mondta, hogy Skócia, de a TW eddig Wales-ben készült és visszakérdeztek, hogy mi az a Wales? Hol van és milyen nyelven beszélnek ott? Öcsém facsiga omg.gif
Szerintem nála ösztönös, mint Rowan Atkinson-nál  biggrin.gif

Köszönöm a tájékoztatást! biggrin.gif A tudatlanságon meg nem lepődök meg. biggrin.gif
Ja, és én is erre tippeltem. Ez Davidnél ösztönös! thumbsup.gif
2011. augusztus 03. 14:28 #385
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.08.03. 13:40)
Nem tudom, én nem látom a nőiességet az arcában.

Én pedig látom. Nézd meg ezt a képet.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lh7aa1KHIV1qflml0o1_500.jpg
Félelmetesen 'jól' áll neki, vagyis pont úgy néz ki vele, mint egy banya a Jancsi és Juliskában. Mintha egy vén szipirtyó lenne, aki most szagolgatja, hogy milyen mérget ad be Hófehérkének.

Vagy itt:

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lgqhgu86451qfkaqso1_500.jpg

Tiszta csajos feje van biggrin.gif rohog.gif

Idézet (kericske @ 2011.08.03. 13:40)
Maradjon az angol filmeknél, nekem tetszenek a BBC-s filmjei.  biggrin.gif 

Én sem bánnám. Nem irigykedem és nem akarok rosszat az amerikaiaknak, de ők amúgysem tudják, hogy mi a jó. Másba születtek bele és nem tudják, hogy más országokban is vannak tehetséges emberek. Amiről az ember nem tud, az nem fáj. Én akkor örülnék a legjobban, ha a BBC maradna a fővonal és elvállalna mellé néhány angol filmet és geek szerepet valami jó amerikai drámában vagy független filmben biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. augusztus 03. 14:40 #386
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 14:28)
Én pedig látom. Nézd meg ezt a képet.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lh7aa1KHIV1qflml0o1_500.jpg
Félelmetesen 'jól' áll neki, vagyis pont úgy néz ki vele, mint egy banya a Jancsi ás Juliskában. Mintha egy vén szipirtyó lenne, aki most szagolgatja, hogy milyen mérget ad be Hófehérkének. 
Vagy itt:
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lgqhgu86451qfkaqso1_500.jpg
Tiszta csajos feje van  biggrin.gif  rohog.gif 
Én sem bánnám. Nem irigykedem és nem akarok rosszat az amerikaiaknak, de ők amúgysem tudják, hogy mi a jó. Másba születtek bele és nem tudják, hogy más országokban is vannak tehetséges emberek. Amiről az ember nem tud, az nem fáj. Én akkor örülnék a legjobban, ha a BBC maradna a fővonal és elvállalna mellé néhány angol filmet és geek szerepet valami jó amerikai drámában vagy független filmben  biggrin.gif

Nem tudom, egy ici-picit, de csak tényleg egy minyurit. A Pompadouros képen szerintem szép a szeme. Ha az, hogy szép azt jelenti, hogy lányos akkor legyen. biggrin.gif
A Renettet játszó csaj viszont nagyon szép. szerintem. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. augusztus 03. 15:06 #387
- törölt felhasználó -    
DT spam coz I said so:

'How's the weather today? I wear everything, just in case, the sun is shining and it's snowning'
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lpcoadcm7l1qgpb89o1_500.png

'Which one I just drawn? Doesn't matter that's all I can do'
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lp7mt9tWSy1qdnwiro1_500.gif

'Matt Smith has a TARDIS, I now own an orange, car shaped TARDIS with a driver so all I have to do now is just shout that 'here I am, bitch, please'
http://26.media.tumblr.com/tumblr_loxg9jb2Un1qdnwiro1_500.gif

'Did someone say I was a good Doctor?'
http://29.media.tumblr.com/tumblr_loxfy8x1uJ1qdnwiro1_500.gif

'I is a time lord, called Docta and I don't either like pear nor oranges. Look, I am not lyin'.'
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lonc0eUApx1qdnwiro1_500.gif

'Humans, of course they are always late'
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lonbyw2IMW1qdnwiro1_500.gif

'Let's play some gallifreyan. Very old game, 300 years old, named "how not to hullahuup". I was quite good at P.E. in Gallifrey Universtity tho, just sayin. '
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lonbxq5wIv1qdnwiro1_500.gif

biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow, Sunyi
2011. augusztus 03. 15:07 #388
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Juppii!!! Az első a második kedvenc DT képem! w00t.gif meghajolo.gif
2011. augusztus 03. 15:10 #389
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 15:07)
Juppii!!! Az első a második kedvenc DT képem!  w00t.gif  meghajolo.gif

Coolio. Éppen esküvőről jött. Összeházasodott Queen Elizabeth-tel biggrin.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 03. 15:13 #390
kericske
kericske

Az első és az utolsó kettő tetszik biggrin.gif

Grace, mi az első kedvenc képed?
2011. augusztus 03. 15:41 #391
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kericske @ 2011.08.03. 15:13)

Grace, mi az első kedvenc képed?

http://www.kephost.com/images4/2011/8/3/td8z7crxr9iqtrc2w5cj.jpg

blush.gif blush.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, kericske, Sally Sparrow
2011. augusztus 03. 15:43 #392
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 15:10)
Coolio. Éppen esküvőről jött. Összeházasodott Queen Elizabeth-tel  biggrin.gif  rohog.gif

Akkor ő Dávid király? _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. augusztus 03. 16:00 #393
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 15:43)
Akkor ő Dávid király?  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

A Doki nevét nem tudjuk és valószínűleg soha nem is fogjuk megtudni. Tehát marad King Smith John. biggrin.gif Mondjuk, 11 azóta hozzáment Marilyn Monroe-hoz is, nem tudom működik-e a bigámia Gallifreyn. Sőt, a Dokinak 4 felesége van összvisz. Kérdés, hogy felveszi-e bármelyikük nevét néha ... biggrin.gif
2011. augusztus 03. 16:16 #394
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 16:00)
A Doki nevét nem tudjuk és valószínűleg soha nem is fogjuk megtudni. Tehát marad King Smith John.  biggrin.gif Mondjuk, 11 azóta hozzáment Marilyn Monroe-hoz is, nem tudom működik-e a bigámia Gallifreyn. Sőt, a Dokinak 4 felesége van összvisz. Kérdés, hogy felveszi-e bármelyikük nevét néha ...  biggrin.gif

Amennyiben 4 felesége van a Dokinak, biztosan nem ismerik a bigámia fogalmát. Sem a hűtlenségét. biggrin.gif A Doki nem egy ideális partner, azt azért megállapítom. _nevet.gif
2011. augusztus 03. 16:25 #395
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 16:16)
Amennyiben 4 felesége van a Dokinak, biztosan nem ismerik a bigámia fogalmát. Sem a hűtlenségét. biggrin.gif A Doki nem egy ideális partner, azt azért megállapítom.  _nevet.gif

Nem bezony. Nekem soha nem kellene, de nem a soknejűség miatt. Nej sok van neki de nem igazán tud velük mit kezdeni, mert arra van kárhozatva, hogy másokkal utazzon. Ugyan gyerekei vannak, mégis aszexuális, tehát az a bizonyos folyamat sem úgy történik, ahogyan a human népeknél. Sok vele a gond. Állandóan utazik, mindig veszélybe sodorja a szeretteit, veszély leselkedik rá és örökké él. Nem, nem kellene. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. augusztus 03. 16:59 #396
kericske
kericske

jujj, nagyon jó kép biggrin.gif megértelek!

én akarom tudni a doki nevét!!
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. augusztus 03. 18:25 #397
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 16:25)
Nem bezony. Nekem soha nem kellene, de nem a soknejűség miatt. Nej sok van neki de nem igazán tud velük mit kezdeni, mert arra van kárhozatva, hogy másokkal utazzon. Ugyan gyerekei vannak, mégis aszexuális, tehát az a bizonyos folyamat sem úgy történik, ahogyan a human népeknél. Sok vele a gond. Állandóan utazik, mindig veszélybe sodorja a szeretteit, veszély leselkedik rá és örökké él. Nem, nem kellene.  mellow.gif

Hát ja, egy ilyen pasi nem életbiztosítás. Lennél az utazótársa?
2011. augusztus 03. 18:28 #398
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 18:25)

Igen, egy vagy 2 kalandot bavállalnék vele de többet nem rolleyes.gif
2011. augusztus 03. 20:17 #399
- törölt felhasználó -    
ma jó napom volt biggrin.gif
2011. augusztus 03. 20:20 #400
kericske
kericske

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 18:25)

IGEN! biggrin.gif blush.gif
101 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok