Starity

David Tennant 4

101 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 02. 10:10 #361
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Ó te jó ég! ohmy.gif

Hát az nagyon.., gáz, furcsa, borzasztó??
Ez a vörös haj még a kék szemnél is rosszabb rolleyes.gif
De a filmet megnézném, kíváncsi vagyok.
2011. augusztus 02. 12:53 #362
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.02. 08:17)
Drága, szent életű anyám! omg.gif  _nevet.gif Ennél travesztibb kinézete aligha lehetne.  _nevet.gif Finoman árnyalják nőies vonásait.  _nevet.gif Amúgy szerintem érdekesnek ígérkezik a dolog. Kíváncsi vagyok fog-e valami újat mutatni...  rolleyes.gif

Nem tudom. Ez David egy új oldala. Úgy olvastam, hogy házasságkötő emberke aki feketén házasítja össze az embereket, Mr Slightelyman.
Ma a hülye képek napja van, ezt sasoljátok a MAAN-ból:
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lpang5NbMf1qc3759o1_500.jpg

Nahát, David _nevet.gif _nevet.gif

Amúgy itt van még 2 másik kép
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lpaqzrH4NL1qguk61o1_500.jpg

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lpaqctoCk01qinmmoo1_500.png

Még körömlakk is van rajta, hát esküszöm behalok _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Grace Benning, Sally Sparrow, Sunyi
2011. augusztus 02. 13:32 #363
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
omg.gif fear.gif Kisült a szemem! Help! _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, kateblock
2011. augusztus 02. 13:44 #364
kericske
kericske

Idézet (Grace Benning @ 2011.08.02. 13:32)
omg.gif fear.gif Kisült a szemem! Help!  _nevet.gif

Jajj, ezen nagyon jót röhögök, de tényleg! Ezek a képek, vmi borzalmak. A MAAN képen, ő a piros bakancsos, neccharisnyás? _nevet.gif

Különben az előbb néztem az oldalát és ott meg lecserélték a főoldalon a neve alatti hát, hogy is hívják, nem tudom a szakszót rá, (Talán banner, de nem tudom) szóval azt a képet ami a név alatt volt és MAAN-kép volt, most már Fright Night van fenn. hirtelen ahogy bejött az oldal megijedtem a képtől, mert nem ezt vártam biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. augusztus 02. 14:04 #365
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.08.02. 13:44)
Jajj, ezen nagyon jót röhögök, de tényleg! Ezek a képek, vmi borzalmak. A MAAN képen, ő a piros bakancsos, neccharisnyás? _nevet.gif 

Egen, ő az thumbsup.gif biggrin.gif Radio Times scan szöveg:

Slightyman is a resident of Jinsy, the island setting of bizarre comedy This is Jinsy, which comes to Sky Atlantic in September and features Tennant as a one-episode guest star. "He's a Jinsy celebrity," says Tennant. "He's the host of the wedding lottery show, and has been for a lot longer than you'd imagine.

So what about that ridiculous get-up, David? Embarrassing? "Not really. It's actually quite similar to what I wear on a daily basis."

Jinsy co-creator Justin Chubb concurs: "There was no problem getting him to wear the costume. The problem was getting him out of it."

rohog.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sunyi
2011. augusztus 02. 14:29 #366
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.02. 14:04)

Jinsy co-creator Justin Chubb concurs: "There was no problem getting him to wear the costume. The problem was getting him out of it."
rohog.gif  _nevet.gif

Na, ez az, amit abszolút el tudok képzelni Davidről! Szerintem ő élvezi az ilyesmit. Sokkal jobban, mint mondjuk egy egyszerű farmeros-pólós szerepet. smileeee.gif
2011. augusztus 02. 15:21 #367
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.02. 14:29)
Na, ez az, amit abszolút el tudok képzelni Davidről! Szerintem ő élvezi az ilyesmit. Sokkal jobban, mint mondjuk egy egyszerű farmeros-pólós szerepet.  smileeee.gif

Pedig én sokkal szívesebben látnék egy olyan filmet, amiben nem sok sminket tesznek rá és a saját ruháit hordja benne rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. augusztus 02. 19:11 #368
- törölt felhasználó -    
Oké mostmár aggódom Kata barátnőnkért. 9 napja feküdt be, azt írta rutinműtét ... rolleyes.gif unsure.gif
2011. augusztus 02. 19:55 #369
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.08.02. 19:11)
Oké mostmár aggódom Kata barátnőnkért. 9 napja feküdt be, azt írta rutinműtét ...  rolleyes.gif  unsure.gif

Nem azt mondta, hogy 2 hétig nem lesz? Akkor addig még van 5 nap. unsure.gif Csak nincs semmi komoly! unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. augusztus 02. 19:56 #370
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.08.02. 12:53)
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lpaqctoCk01qinmmoo1_500.png

Ez olyan Xmas-os... rohog.gif Mármint a mozdulat, a póz. laugh.gif _nevet.gif
2011. augusztus 02. 20:03 #371
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.02. 19:55)
Nem azt mondta, hogy 2 hétig nem lesz? Akkor addig még van 5 nap. unsure.gif Csak nincs semmi komoly! unsure.gif

Nem tudom, hasi műtöttnek 2 hét ... unsure.gif Lehet 2 hét, remélem semmi baja unsure.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.02. 19:56)
Ez olyan Xmas-os... rohog.gif Mármint a mozdulat, a póz. laugh.gif _nevet.gif

Talán. Az én első gondolatom Davina McCall volt a Rab C. Nesbitt-ből. biggrin.gif

Hah, áll a bál a DT fanok közt. Megvették a jegyeket egy Fright Night vetítésre, ahol DT ott lett volna ingyé autogrammot osztogatni ám David sajtósa kijelentette, hogy David iránt annyira érdeklődik a média (interjúk stb), hogy a vörös szőnyegen tud csak dedikálni. Hah, kisk@cs@gök, mekkora volt a szájuk, hogy ők mennek.

'So excited 4 Fright Nite film. I am goin. I am lucky. You are not. #looser'

Na ki a lúzer??? laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, Sunyi
2011. augusztus 03. 11:00 #372
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.08.02. 19:11)
Oké mostmár aggódom Kata barátnőnkért. 9 napja feküdt be, azt írta rutinműtét ...  rolleyes.gif  unsure.gif

Csak drukkolni tudunk, és várni az üzenetet, hogy minden rendben vele.
Kata nagyon várunk vissza! rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow, Sunyi
2011. augusztus 03. 11:06 #373
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.02. 20:03)
Nem tudom, hasi műtöttnek 2 hét ...  unsure.gif Lehet 2 hét, remélem semmi baja  unsure.gif 
Talán. Az én első gondolatom Davina McCall volt a Rab C. Nesbitt-ből.  biggrin.gif 
Hah, áll a bál a DT fanok közt. Megvették a jegyeket egy Fright Night vetítésre, ahol DT ott lett volna ingyé autogrammot osztogatni ám David sajtósa kijelentette, hogy David iránt annyira érdeklődik a média (interjúk stb), hogy a vörös szőnyegen tud csak dedikálni. Hah, kisk@cs@gök, mekkora volt a szájuk, hogy ők mennek. 
'So excited 4 Fright Nite film. I am goin. I am lucky. You are not. #looser'
Na ki a lúzer???  laugh.gif

Úgy látom valaki erőst kárörvend. rohog.gif Egyébként meg tényleg ocsmány dolog ilyeneket írni. Írta volna azt, hogy " I'm going and I'm gonna come back with piccies and facts to you all." Ez mindjárt kedvesebben hangzik, nemde? Most persze, hogy az úgynevezett lúzerek reszelgetik az ujjukat, meg is érdemlik a fennhéjázó kis biccsek!

Mintha nekem is az rémlene, hogy Kata 2 hét "szabit" kért... unsure.gif Lehet, hogy rutinműtét, de azért a hasi problémák nem egyszerűek. Remélem jól van... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. augusztus 03. 11:45 #374
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 11:06)
Úgy látom valaki erőst kárörvend.  rohog.gif Egyébként meg tényleg ocsmány dolog ilyeneket írni. Írta volna azt, hogy " I'm going and I'm gonna come back with piccies and facts to you all." Ez mindjárt kedvesebben hangzik, nemde? Most persze, hogy az úgynevezett lúzerek reszelgetik az ujjukat, meg is érdemlik a fennhéjázó kis biccsek! unsure.gif

Tudod, néha már úgy érzem, hogy jó dolgukban csinálják ezt. Egy idő után elszáll az agyuk és nem tudják értékelni azt, ami jó. Ez az egyik kedvencem, a másik pedig az, amikor olyanokat írkálnak, hogy 'semmi nincs a tévében'. Imádom őket, Stephen Fry geek műsora a BBC1-n, United a BBC2-n, DW a BBC3-n, Mad Dogs a Sky1-on, Mr Bean az ITV2-n és azt mondják, hogy ilyen meg olyan pocsék a kínálat. wtf.gif
Még nem láttak magyar műsorújságot, csak azért mondják. rolleyes.gif Jó dolgukban elmegy a maradék eszük is. dry.gif

Óh, az évszázad pletykája. A Twitchfilm visszahozza Doctor Strange-t és ki az első számú potencionális, fanok által jelölt esélyes? David, aki 2009-ben beszélt arról, hogy szívesen alakítaná Doctor Strange-t. Mamma mia fear.gif Patrick Dempsey érdekelt lenne a projektben, ez confirmed, állítólag megkörnyékezik Johnny Depp-et is az ajánlattal. Nos, azt hiszem megegyezhetünk abban, hogy Davidnek esélye sincs Johnny-val vagy ezzel a Patrick csókával szemben.
Nekem csak azt mondja meg valaki, hogy miért kelnek szárnyra olyan pletykák, hogy David benne lesz a mindi aktuális szuperhősös filmekben? Már mindenem kivan azzal, hogy Amerika egyfolytában hősfilmeket készít de rohadtul unom azt is, hogy David neve mindig csatolva van. Miért? Csak azért, mert a Dokit játszotta? Úgy néz ki mint egy szuperhős egy
amerikai filmben? Olyan izmos, mint egy szuperhős? Olyan 'eyecandy' és műfeje van, mint egy szuperhősnek? dry.gif

Azt viszont hozzá kell tennem, hogy manapság minden comic book film adaptáció főszereplője BRIT. McAvoy az X-men-ben, Andrew Garfield (ő mondjuk brit-amerikai) a Pókemberben, Christian Bale a Batman-ben, Chris Evans az Amerika Kapitányban ... És ne felejtsük hogy David anno azt mondta, van egy sci-fi projektje, amiről még nem beszélhet. A film 2013-ban jönne ki, elvileg forgathatná ezt a filmet évvégtől de inkább ne legyen úgy unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 03. 11:57 #375
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Oké, én nem vagyok képregény rajongó. Annak idején a Garfield meg a Kázmér és Huba volt a menő, ezeket gyűjtöttem is, de ennyi. Fogalmam sincs Doctor Strange mibenlétéről, de biztos. Ezek az amcsik totál el vannak már szállva szuperhősökkel. Ahelyett, hogy forgatnának egy értelmes filmet valódi hősökről. dry.gif Igen, biztos lehetsz benne, hogy a Doctor Who miatt akarják Davidet minden ilyen tréségbe belerakni. Skatulya...khömm...csak mondom... blink.gif Azért azt gondolom, hogy Johnny Deppet az ilyesmivel nagyjából hiába környékezik, Patrick Dempsey viszont valószínűleg ráharap, ha csak nincs jobb dolga, amit kétlek, mert ő egy 0 típusú színész. rohog.gif Szóval hátha Davidünk megússza a dolgot!
2011. augusztus 03. 12:09 #376
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 11:57)
Oké, én nem vagyok képregény rajongó. Annak idején a Garfield meg a Kázmér és Huba volt a menő, ezeket gyűjtöttem is, de ennyi. Fogalmam sincs Doctor Strange mibenlétéről, de biztos. Ezek az amcsik totál el vannak már szállva szuperhősökkel. Ahelyett, hogy forgatnának egy értelmes filmet valódi hősökről.  dry.gif Igen, biztos lehetsz benne, hogy a Doctor Who miatt akarják Davidet minden ilyen tréségbe belerakni. Skatulya...khömm...csak mondom...  blink.gif Azért azt gondolom, hogy Johnny Deppet az ilyesmivel nagyjából hiába környékezik, Patrick Dempsey viszont valószínűleg ráharap, ha csak nincs jobb dolga, amit kétlek, mert ő egy 0 típusú színész.  rohog.gif Szóval hátha Davidünk megússza a dolgot!

Doctor Strange autóbalesetet szenved és utána szuperereje lesz, azzal menti meg a világot. Nagyon érdekesen hangzik. rolleyes.gif dry.gif Szerintem Depp-et hiába környékezik meg, Patrick-ot meg nem ismerem, de melegen ajánlom neki, hogy a castingon jót nyújtson, nehogy tényleg igaz legyen a hír és Davidet válogassák be. rolleyes.gif

Nekem amúgy mindenem kivan az örökös remake-kel. Most látom egy jónevű amerikai filmes portálon, hogy a Robin Hood-ból is lesz egy film. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. augusztus 03. 12:12 #377
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 12:09)
Doctor Strange autóbalesetet szenved és utána szuperereje lesz, azzal menti meg a világot. Nagyon érdekesen hangzik.  rolleyes.gif  dry.gif Szerintem Depp-et hiába környékezik meg, Patrick-ot meg nem ismerem, de melegen ajánlom neki, hogy a castingon jót nyújtson, nehogy tényleg igaz legyen a hír és Davidet válogassák be.  rolleyes.gif

Hmm...szokásos amcsi baromság! Megcsípi egy pók, autóbalesetet szenved, megölik a szüleit és hipp-hopp, rögvest ő lesz Új Amcsi Szuperhíró. (A Superman filmeket kis koromban szerettem, lehet megkövezni, de az akkor jó volt.) Mostanra már elcsépelték ezeket a dolgokat, át kellene állni más témákra. Szerintem. Nagyon reméljük, hogy Davidnek esélye sincs a szerepre, mert lenne nekünk nemulass!

Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 12:09)
Nekem amúgy mindenem kivan az örökös remake-kel. Most látom egy jónevű amerikai filmes portálon, hogy a Robin Hood-ból is lesz egy film.  mellow.gif

A Robin Hoodról már annyi bőrt lehúztak az amcsik, hogy hihetetlen. Még jó, hogy brit legenda... _nevet.gif Csináljanak negyven filmet Iwanhoe-ról, Robin Hoodot meg hagyják lógva!
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 03. 12:45 #378
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 12:12)
Hmm...szokásos amcsi baromság! Megcsípi egy pók, autóbalesetet szenved, megölik a szüleit és hipp-hopp, rögvest ő lesz Új Amcsi Szuperhíró. (A Superman filmeket kis koromban szerettem, lehet megkövezni, de az akkor jó volt.) Mostanra már elcsépelték ezeket a dolgokat, át kellene állni más témákra. Szerintem. Nagyon reméljük, hogy Davidnek esélye sincs a szerepre, mert lenne nekünk nemulass!

Érdekes vita kerekedett a fórumon. Ennek most örülni kellene vagy nem?
Engem a hideg vert ki tegnap, mikor láttam David FN képeit a Cinema vagy milyen magazinban. Soha de soha nem akartam, hogy ez történjen. Talán ez érdekesen hangozhat, de az én szememben David még mindig olyan színész, aki nem való egy olyan újságba. Elfogadtam, hogy milyen tervei vannak de csak nem csúszik le valamiért mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. augusztus 03. 12:49 #379
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 12:45)
Érdekes vita kerekedett a fórumon. Ennek most örülni kellene vagy nem? 
Engem a hideg vert ki tegnap, mikor láttam David FN képeit a Cinema vagy milyen magazinban. Soha de soha nem akartam, hogy ez történjen. Talán ez érdekesen hangozhat, de az én szememben David még mindig olyan színész, aki nem való egy olyan újságba. Elfogadtam, hogy milyen tervei vannak de csak nem csúszik le valamiért  mellow.gif

Nos, én úgy vagyok vele, hogy ha ő ezt szeretné, hát egye fene, de nekem azért nem kötelező sem szeretnem, sem megnéznem, még az ő kedvéért sem. pardon.gif Nagyon remélem, hogy meg tudja tartani az egyensúlyt és csinál azért még jó kis brit filmeket, minisorikat is, amiket én is élvezni tudok. Amíg vannak nézhető filmjei is, felőlem azt csinál, amit akar.
2011. augusztus 03. 13:10 #380
- törölt felhasználó -    
Ha nér ameirkai projekteknél tartunk .. Nézte valaki a Masterpiece Contemporary-t?

http://i784.photobucket.com/albums/yy128/CreativeAmazonSpams/MPC-C-HD/MPC-C-HD-0086.jpg

http://i784.photobucket.com/albums/yy128/CreativeAmazonSpams/MPC-C-HD/MPC-C-HD-0195.jpg

Ez itt egy eléggé 'Davides' David. Most már látom, hogy miért lehet Davidet akárminek beöltöztetni. Lehet akármilyen elcsúfított lény vagy nő, szuperhős vagy alvilági szemétláda, az arc minden alapja. Olyan arca van, amivel sok mindent lehet kezdeni. Egy kicsit lányos, lássuk be, de főleg ha oldalról nézi Davidet az ember, ott pedig teljesen más.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lov21bxrVF1qdvhkpo8_250.jpg

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lov21bxrVF1qdvhkpo3_250.jpg

Mindezektől függetlenül, come to me, David, come to mother http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/devil.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
101 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok