Starity

David Tennant 4

101 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 28. 08:19 #301
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.07.27. 18:55)
Anyám, júniusban küldtem én is de én még semmit sem kaptam sad.gif pedig úgy várom már.

Ha magyar címet írtál címzettnek, akkor az úgy bizony tovább fog tartani. sad.gif
2011. július 28. 09:11 #302
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.07.27. 22:11)
Pontosan egyforma a neve a feliratnak és a filmnek?

Igen, és így sem jelenik meg.
2011. július 28. 09:13 #303
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.07.28. 08:19)
Ha magyar címet írtál címzettnek, akkor az úgy bizony tovább fog tartani.  sad.gif

Hát én nem tudom, mert én is magyar címet írtam és már itt is van.

(mondtam, hogy én és a technika: a képpel volt egy kis próbléma, de úgy néz ki sikerül megoldanom biggrin.gif )

No, sikerült, a profiloldalamon vagy mifenén fent van a kép thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. július 28. 10:03 #304
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kericske @ 2011.07.28. 09:13)

Nagyon cool. biggrin.gif cool.gif Gratula hozzá. smileeee.gif
A címzést pedig szerintem is GM írta. rolleyes.gif Ty szerintem nem tud ilyen szépen írni... Ha még kislány lenne... rolleyes.gif laugh.gif

Szóval dupla gratula, egy GM kézirattal is gazdagabb lettél. smileeee.gif

Én arra lennék kíváncsi, hogyha valaki írna egy olyan levelet, amiben Davidtől olyan képet kér, amin a Doki és Jenny van és mindkettőjüktől is kér aláírást..? Szerintetek ezt megtenné? laugh.gif (Bár szerintem a fangörlök 99%-ának eszébe sem jutna ilyet kérni tőle. tongue.gif De talán pont ezért teljesítené, mert végre egy normális fan, aki még a párja aláírásának is tudna örülni. biggrin.gif )
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. július 28. 10:08 #305
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.28. 09:13)
Hát én nem tudom, mert én is magyar címet írtam és már itt is van.
(mondtam, hogy én és a technika: a képpel volt egy kis próbléma, de úgy néz ki sikerül megoldanom biggrin.gif )

Nekem már annyian írtak ezzel kapcsolatban, hogy nem tudom észben tartani, ki hogy próbálkozott a levél küldéssel rohog.gif Szóval nem te vagy az, akinek úgy lett autogrammja, hogy egy külföldi ismerőse segített neki? Valaki irányítson már a helyes irányba, mert elvesztettem a fonalat. biggrin.gif Ki írta, hogy külföldi ismerős segítségét kéri és majd ő odakint kiküldözgeti a borítékokat? rolleyes.gif

Gratula az autogrammhoz, de sajnos azt kell hogy mondjam, ez nem David dedikálása. A To .. része az nem David írása. Ő máshogy írja az A betűt. De még mindig jó, reméljük el is olvasta/olvassa, és nem csak az van, hogy a levelek megérkeznek, kiküldik az autogrammokat és kész mellow.gif
2011. július 28. 10:09 #306
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.28. 10:03)
Nagyon cool. biggrin.gif  cool.gif Gratula hozzá. smileeee.gif
A címzést pedig szerintem is GM írta. rolleyes.gif Ty szerintem nem tud ilyen szépen írni... Ha még kislány lenne... rolleyes.gif  laugh.gif
Szóval dupla gratula, egy GM kézirattal is gazdagabb lettél. smileeee.gif
Én arra lennék kíváncsi, hogyha valaki írna egy olyan levelet, amiben Davidtől olyan képet kér, amin a Doki és Jenny van és mindkettőjüktől is kér aláírást..? Szerintetek ezt megtenné? laugh.gif (Bár szerintem a fangörlök 99%-ának eszébe sem jutna ilyet kérni tőle. tongue.gif De talán pont ezért teljesítené, mert végre egy normális fan, aki még a párja aláírásának is tudna örülni. biggrin.gif )

Köszike, este rakom is ki a helyére biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. július 28. 10:11 #307
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.07.28. 10:08)
Nekem már annyian írtak ezzel kapcsolatban, hogy nem tudom észben tartani, ki hogy próbálkozott a levél küldéssel  rohog.gif Szóval nem te vagy az, akinek úgy lett autogrammja, hogy egy külföldi ismerőse segített neki? Valaki irányítson már a helyes irányba, mert elvesztettem a fonalat.  biggrin.gif Ki írta, hogy külföldi ismerős segítségét kéri és majd ő odakint kiküldözgeti a borítékokat?  rolleyes.gif 
Gratula az autogrammhoz, de sajnos azt kell hogy mondjam, ez nem David dedikálása. A To .. része az nem David írása. Ő máshogy írja az A betűt. De még mindig jó, reméljük el is olvasta/olvassa, és nem csak az van, hogy a levelek megérkeznek, kiküldik az autogrammokat és kész  mellow.gif

Én örülök, hogyvan biggrin.gif De igen, én vagyok az, aki kiküldte a rokonnak és ők ott adták fel, de a válaszborítékra már a saját címemet írtam.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. július 28. 10:12 #308
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.28. 10:03)

Az nem így működik. Ha nem te magad küldöd el a képet amit alá akarsz írattatni vele, akkor ő küld, az pedig DW-s lesz. DW season promók. Kérhetsz, de nem fog küldeni, mostanában amúgy sem nagyon hiszem, hogy van ideje olvasgatni. Vagy te küldesz képet vagy DW promo-sat kapsz.
Az általad említett dolog pedig nem működik. Szívinfarktust is kapna, ha azt írnák neki, hogy GM is írja alá. Nem ugyanannál az ügynökségnél vannak, tehát nem megoldható. Küldd el mindkettőnek külön külön. mellow.gif
2011. július 28. 10:28 #309
kericske
kericske

Nincs Sunyi, nincsenek színházi képek mellow.gif
Reméljük ő jól van.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2011. július 28. 11:21 #310
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.28. 10:28)
Nincs Sunyi, nincsenek színházi képek mellow.gif 
Reméljük ő jól van.

Egyelőre nincs még hír felőle, csekkolom a mailem, de semmi mellow.gif

http://27.media.tumblr.com/tumblr_losygwHtQi1qacqyoo1_400.gif

Csak mert biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. július 28. 12:33 #311
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.07.28. 10:12)
Az nem így működik. Ha nem te magad küldöd el a képet amit alá akarsz írattatni vele, akkor ő küld, az pedig DW-s lesz. DW season promók. Kérhetsz, de nem fog küldeni, mostanában amúgy sem nagyon hiszem, hogy van ideje olvasgatni. Vagy te küldesz képet vagy DW promo-sat kapsz. 
Az általad említett dolog pedig nem működik. Szívinfarktust is kapna, ha azt írnák neki, hogy GM is írja alá. Nem ugyanannál az ügynökségnél vannak, tehát nem megoldható. Küldd el mindkettőnek külön külön.  mellow.gif

Értem. Kár. Pedig ha GM segít neki dedikálni, akkor semmibe nem kerülne, ha ő is odaírná a nevét. laugh.gif
Mikor kint voltam Londonban egy "DW shopban" (ahonnan a Freemás autogram van), akkor ott volt GM-es autogram is. laugh.gif Párom ősszel is be akar szabadulni a boltba, majd meglátjuk, lesz-e pénzünk. Akkor lehet, hogy beszerzünk egy másik dedikált példányt is. Akár GM-eset. De volt Camille-tól is... rolleyes.gif Hmm... Nekem egy Noeles kellene... biggrin.gif
2011. július 28. 12:35 #312
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.07.28. 08:19)
Ha magyar címet írtál címzettnek, akkor az úgy bizony tovább fog tartani.  sad.gif

Sebaj, csak jöjjön egyszer. Tettem bele válaszdíjszelvényt, meg megcímzett borítékot, és nem is kértem mást csak egy képet. Túl sokat se írtam, csak egy szellős oldalt,minek fárasszam smileeee.gif És meég szerelmet se vallottam rohog.gif Úgyhogy egyszer csak hátha...
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
2011. július 28. 12:40 #313
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kericske @ 2011.07.28. 09:11)
Igen, és így sem jelenik meg.

Na akkor nem értem. ohmy.gif Én mPlayert használok, azon tökéletes. Nincs esetleg olyan lejátszód, amihez külön ki lehet választani a film és a felirat file-t is?

És király a képed smileeee.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. július 28. 12:47 #314
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.28. 12:33)
Értem. Kár. Pedig ha GM segít neki dedikálni, akkor semmibe nem kerülne, ha ő is odaírná a nevét. laugh.gif 

Szeretnek mindenben különállónak tűnni. Az interjúkban is mindig Georgia-t mond, soha nem használja a she-t (általában) stb. Külön külön ügynökségnél vannak és ezt nem tehetik meg de nem is baj, mert egy átlagos képre két aláírás ... Ha meg te küldesz .. nos, nekem az a véleményem és tapasztalatom, hogy azzal többet kell várni. Ha csak képet kérsz tőle, az előbb megvan.

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.07.28. 12:35)
Sebaj, csak jöjjön egyszer. Tettem bele válaszdíjszelvényt, meg megcímzett borítékot, és nem is kértem mást csak egy képet. Túl sokat se írtam, csak egy szellős oldalt,minek fárasszam smileeee.gif És meég szerelmet se vallottam  rohog.gif  Úgyhogy egyszer csak hátha...

Tudom, hogy milyen érzés. Én John Simm autogrammot akarok, de nincs ismerősöm, aki segítene nekem sad.gif Már 2szer is próbálkoztam, de nekem ez nem megy. A DT-seket is külföldi segítséggel kaptam meg. Hónapok óta kész a gépemen a John-nak megírt levél de nem merem mégegyszer elküldeni. Tudom milyen érzés. Az én kezeim szó szerint remegtek, mikor kinyitottam a borítékokat (pedig én tudtam, hogy az enyém mikor érkezik), esett az eső, emlékszem és megázott a boríték rolleyes.gif

Sok sikert neked. Jó ebben a drukk korszakban lenni bár én feladtam a Simmes autogramm kategóriát, nekem ez nem sikerül és senkit sem ismerek, aki tudna segíteni cray.gif
2011. július 28. 18:04 #315
kericske
kericske

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.07.28. 12:40)
Na akkor nem értem.  ohmy.gif  Én mPlayert használok, azon tökéletes. Nincs esetleg olyan lejátszód, amihez külön ki lehet választani a film és a felirat file-t is?
És király a képed smileeee.gif thumbsup.gif

w00t.gif w00t.gif blush.gif a technika és én blush.gif
megoldottam a problémát, jó lett, csak külön ki kellett választani a feliratot biggrin.gif De mentségemre szolgáljon, hogy a bs player automatikusan hozzárakja.
no, ez is megvan:)
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 28. 18:44 #316
- törölt felhasználó -    
A herald scotland azt állítja, hogy David kopaszodik és van a fején egy kopasz 'folt'. A sok hülye pedig rebloggolja tumblr oldalon a 'Save DT's hair' nevű petíciót. Azt a banánhabzsoló Geronimo Allons-y time lord mindenségit neki fear.gif
2011. július 28. 19:32 #317
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.07.28. 18:44)
A herald scotland azt állítja, hogy David kopaszodik és van a fején egy kopasz 'folt'. A sok hülye pedig rebloggolja tumblr oldalon a 'Save DT's hair' nevű petíciót. Azt a banánhabzsoló Geronimo Allons-y time lord mindenségit neki fear.gif

omg.gif
Tuti nem kopaszodik, de ha mégis így lenne: akkor mi lenne?! David attól még David lenne... dry.gif
2011. július 29. 08:55 #318
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.28. 19:32)
omg.gif
Tuti nem kopaszodik, de ha mégis így lenne: akkor mi lenne?! David attól még David lenne... dry.gif

Nyilván nem így van. Többen is megerősítették, akik dedikáltattak vele, hogy ez nem így van és a képeken sem tűnik úgy. A média kikezdi ezt a fafejet. Minden hollywoodi irányba kacsingató színésszel ezt csinálják. mellow.gif

Projekt. CBeebies animáció DT lesz a főhős hangja és Stephen Fry dokumentumfilmje, amit a nyelvekről készített, ősszel kerül adásba. Aye, yupí mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. július 29. 08:58 #319
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.07.29. 08:55)

Projekt. CBeebies animáció DT lesz a főhős hangja és Stephen Fry dokumentumfilmje, amit a nyelvekről készített, ősszel kerül adásba. Aye, yupí  mellow.gif

Mintha nem örülnél... unsure.gif
2011. július 29. 09:03 #320
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.29. 08:58)
Mintha nem örülnél...  unsure.gif

Nem, jól tippelsz. Egy éve felvették a dokumentum filmet, mégis mire kell ilyen sokat várni? mellow.gif És igen, valami mást vártam.

Szimpla véletlen egybeesés, de nemrégen Simon Pegg is azt nyilatkozta, hogy a következő projektje, valami teljes új és más, amit még soha nem csinált. A Pinewood Studios első filmje, alacsony költségvetésű brit comedy ahová még mindig hiányzik egy 'nagyobb' szereplő és a forgatás év vége felé lesz.

Jobban belegondolva, lehet hogy nem lenne jó... Melyikre fókuszáljak? Felrobban a monitorom, ha 2 ilyen színész szerepel a filmben és az én figyelmem is megoszlana rohog.gif
101 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok