Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.24. 19:55)
Értem. A sulis letölthető valahonnan jó minőségben?
Majd utánajárok és írok mailt ha szerencsével járok
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.24. 20:17)
Furcsa, én a filmben legtöbbször inkább ezt éreztem. Hogy egy meg nem értett, szeretetéhes férfi, aki sokat csalódott már és kétségbeesetten keresi azt, akit szerethet és aki viszont szereti. És tulajdonképpen ebből kifolyólag meg volt győződve róla, hogy számára Mirrie lesz az igazi. (az a típusú ember, aki minden kapcsolatba úgy megy bele, hogy a másik lesz a nagy ő, vele alapít majd családot, stb.) És ebből kifolyólag természetes volt számára már 10 nap után az, ami Mirandának meg nagyon nem. Én legalábbis ezt láttam. Aztán amikor a lány kirúgta, akkor borult el az agya... De ez már lelki bajra utal.
Hirtelen én sem tudom, hogy lehetett volna a történet szempontjából orvoshoz küldeni, biztos, hogy nem könnyen, de nekem ez a börtön nem fér bele a képbe.
Természetesen remek filmes fordulat a dolog, de a való életben nem annyira kézenfekvő. Nekem legalábbis. 
Hirtelen én sem tudom, hogy lehetett volna a történet szempontjából orvoshoz küldeni, biztos, hogy nem könnyen, de nekem ez a börtön nem fér bele a képbe.
Én annak a jelenetnél jöttem rá, amikor Miranda és Brendan találkoztak a kocsmában, ahol Miranda felképelte. Ültek az asztalnál és Brendan magyarázott Troy-ról meg minden
OFF Lol!! Nézzétek mit találtam
ON

2 felhasználónak tetszik: