Starity

David Tennant 4

101 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 25. 08:35 #241
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.24. 19:55)

Értem. A sulis letölthető valahonnan jó minőségben? laugh.gif

Majd utánajárok és írok mailt ha szerencsével járok wink.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.24. 20:17)
Furcsa, én a filmben legtöbbször inkább ezt éreztem. Hogy egy meg nem értett, szeretetéhes férfi, aki sokat csalódott már és kétségbeesetten keresi azt, akit szerethet és aki viszont szereti. És tulajdonképpen ebből kifolyólag meg volt győződve róla, hogy számára Mirrie lesz az igazi. (az a típusú ember, aki minden kapcsolatba úgy megy bele, hogy a másik lesz a nagy ő, vele alapít majd családot, stb.) És ebből kifolyólag természetes volt számára már 10 nap után az, ami Mirandának meg nagyon nem. Én legalábbis ezt láttam. Aztán amikor a lány kirúgta, akkor borult el az agya... De ez már lelki bajra utal. sad.gif
Hirtelen én sem tudom, hogy lehetett volna a történet szempontjából orvoshoz küldeni, biztos, hogy nem könnyen, de nekem ez a börtön nem fér bele a képbe. laugh.gif Természetesen remek filmes fordulat a dolog, de a való életben nem annyira kézenfekvő. Nekem legalábbis. smileeee.gif

Én annak a jelenetnél jöttem rá, amikor Miranda és Brendan találkoztak a kocsmában, ahol Miranda felképelte. Ültek az asztalnál és Brendan magyarázott Troy-ról meg minden rolleyes.gif

OFF Lol!! Nézzétek mit találtam biggrin.gif

http://29.media.tumblr.com/tumblr_los8oyKLlA1qjuha7o1_500.png
ON
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. július 25. 12:52 #242
- törölt felhasználó -    
Karen visszatér a hetedik DW évadra fear.gif
2011. július 25. 13:46 #243
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (kateblock @ 2011.07.25. 12:52)
Karen visszatér a hetedik DW évadra fear.gif

A DW új évadjait nem követem. Ez most baj? rolleyes.gif nem szeressük? w00t.gif

(miért van az, hogy a SS-ben az első részhez jó a felirat, de a másodiknál csúszik, meg néha ákom-bákom? esküszöm engem nem szeret a technika és a felirat ohmy.gif ) muszáj lesz azt a programot megszerezni amit írtál. este neki is esem. meg kell nézni rendesen a felirattal, mert így pár fontos dolgot nem értettem meg teljesen. de én még mindig nem sajnálom Brendont. nem és nem. akkor se. rolleyes.gif

ja, ui:
A Matt-es kép nem tetszik unsure.gif valahogy ennek a srácnak olyan arca van, hogy ... nem is találok rá szavakat. mint egy gyurma amit jól földhözvágtak? ... Nem tudom milyen mint Doktor, mert csak a mostani nyári utolsó részből láttam egy kicsit amikor River Song elmondja, hogy kicsoda, tehát olyan határozott véleményem nem lehet. Csak a külsőről mondtam véleményt.
Ja és a DT utáni részekből csak az tesz kívácsivé, hogy River honnan tudja a Doki nevét!!! és mi a neve??
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 25. 13:58 #244
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.25. 13:46)
A DW új évadjait nem követem. Ez most baj? rolleyes.gif nem szeressük? w00t.gif 
(miért van az, hogy a SS-ben az első részhez jó a felirat, de a másodiknál csúszik, meg néha ákom-bákom? esküszöm engem nem szeret a technika és a felirat ohmy.gif ) muszáj lesz azt a programot megszerezni amit írtál. este neki is esem. meg kell nézni rendesen a felirattal, mert így pár fontos dolgot nem értettem meg teljesen. de én még mindig nem sajnálom Brendont. nem és nem. akkor se. rolleyes.gif
ja, ui:
A Matt-es kép nem tetszik unsure.gif valahogy ennek a srácnak olyan arca van, hogy ... nem is találok rá szavakat. mint egy gyurma amit jól földhözvágtak? ... Nem tudom milyen mint Doktor, mert csak a mostani nyári utolsó részből láttam egy kicsit amikor River Song elmondja, hogy kicsoda, tehát olyan határozott véleményem nem lehet. Csak a külsőről mondtam véleményt.
Ja és a DT utáni részekből csak az tesz kívácsivé, hogy River honnan tudja a Doki nevét!!! és mi a neve??

VLC. Ezzel jó lesz biggrin.gif

Nem, nem jó. Azt reméltem, hogy Karentől megszabadulunk végre és jön helyette egy kevésbé idegesítő de nem dry.gif reklamalo.gif
2011. július 25. 14:17 #245
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.07.25. 13:58)
VLC. Ezzel jó lesz  biggrin.gif 
Nem, nem jó. Azt reméltem, hogy Karentől megszabadulunk végre és jön helyette egy kevésbé idegesítő de nem  dry.gif  reklamalo.gif

Most néztem a hivatalos oldalát és van fenn egy játék, United dvd-t lehet nyerni. biggrin.gif (megpróbáltam, hátha biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
Pont a szülinapomon jelenik meg a dvd. blush.gif
Bár jobban örülnék, ha már a MAAN-ról olvashatnánk, hogy mikor jelenik meg.

OFF:
múltkor olvastam itt a Két pasi meg egy kicsivel kapcsolatos cikket, és úgy meglepődtem, mert jöttek a hozzászólások, hogy Angus milyen cuki, meg édibéni meg hasonlók, én meg azon godolkodtam, hogy te jó ég, már nagyon öreg vagyok! amikor elkezdődött a sorozat akkor egy nagyon cuki kisgyerek volt, utána meg egy nyegle kamasz lett belőle. De ki vagyok én, hogy ezt megítéljem biggrin.gif (Matt-ről jutott eszembe)
ON
2011. július 25. 15:25 #246
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.25. 14:17)
Most néztem a hivatalos oldalát és van fenn egy játék, United dvd-t lehet nyerni. biggrin.gif (megpróbáltam, hátha biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Pont a szülinapomon jelenik meg a dvd. blush.gif 
Bár jobban örülnék, ha már a MAAN-ról olvashatnánk, hogy mikor jelenik meg.
OFF:
múltkor olvastam itt a Két pasi meg egy kicsivel kapcsolatos cikket, és úgy meglepődtem, mert jöttek a hozzászólások, hogy Angus milyen cuki, meg édibéni meg hasonlók, én meg azon godolkodtam, hogy te jó ég, már nagyon öreg vagyok! amikor elkezdődött a sorozat akkor egy nagyon cuki kisgyerek volt, utána meg egy nyegle kamasz lett belőle. De ki vagyok én, hogy ezt megítéljem biggrin.gif  (Matt-ről jutott eszembe)
ON

Az érdeklődés egyre nagyobb az UK-ban és az US-ben is. Szeretnek (nemrég óta) UK színdarabokat eljuttatni az Óceán másik felére. David drága jó amerikai rajongói majd kiharcolják a petícióval és seperc alatt megveszik a boltokból is, szóval én nem aggódnék ...
2011. július 25. 15:33 #247
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.07.25. 15:25)
Az érdeklődés egyre nagyobb az UK-ban és az US-ben is. Szeretnek (nemrég óta) UK színdarabokat eljuttatni az Óceán másik felére. David drága jó amerikai rajongói majd kiharcolják a petícióval és seperc alatt megveszik a boltokból is, szóval én nem aggódnék ...

Tudom, ( blush.gif én is aláírtam blush.gif ) csak jönne már ki, türelmetlen az ember lánya, na. tetszenek a fényképek, amik megjelentek, az a fehér egyenruha, hmmm...

Vissza egy korábbi kérdésre az SS-hez kapcsolódóan: amikor bemegy a fürdőbe, én féltem tőle, olyan rémisztően nézett.

Amúgy nem mellékesen magamat juttatnám el Londonba, egy jó kis színházi előadásra thumbsup.gif hű az mennyire király lenne! Azt néztem, ha jól láttam rolleyes.gif hogy álló jegyeket is lehet venni. biggrin.gif
2011. július 25. 16:17 #248
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.25. 15:33)
Tudom, ( blush.gif én is aláírtam blush.gif ) csak jönne már ki, türelmetlen az ember lánya, na. tetszenek a fényképek, amik megjelentek, az a fehér egyenruha, hmmm...

Talán egyedül leszek ezzel, de az egyenruha engem nem hat meg. Davidnek semmilyen egyenruha nem áll jól. Mindegyik soványítja az amúgy is vékonyka testét mellow.gif Valami röhejes abban a fehér TOP GUN öltözékben ..
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. július 25. 16:32 #249
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.07.25. 16:17)
Talán egyedül leszek ezzel, de az egyenruha engem nem hat meg. Davidnek semmilyen egyenruha nem áll jól. Mindegyik soványítja az amúgy is vékonyka testét  mellow.gif Valami röhejes abban  a  fehér TOP GUN öltözékben ..

Igen, nagyon vékony benne, de akkor is... én szeretem az egyenruhákat biggrin.gif
2011. július 25. 17:59 #250
- törölt felhasználó -    
Melyik Doki melyik HP karakter lenne?
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow, Sunyi
2011. július 25. 18:55 #251
kericske
kericske

jó a vlc, de a második részen így is siet a felirat biggrin.gif de sebaj, legalább már el tudom olvasni.
2011. július 25. 18:59 #252
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.25. 18:55)
jó a vlc, de a második részen így is siet a felirat biggrin.gif de sebaj, legalább már el tudom olvasni.

Az eredeti felirat siet, arról nem tehetek, én csak lefordítottam, ami rendelkezésemre állt ..
2011. július 25. 19:02 #253
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.07.25. 18:59)
Az eredeti felirat siet, arról nem tehetek, én csak lefordítottam, ami rendelkezésemre állt ..

oké. biggrin.gif értem biggrin.gif nagyon köszönöm meghajolo.gif
2011. július 25. 19:15 #254
- törölt felhasználó -    
De jó, hogy nem tudok úgy felmenni tumblr-re, hogy ne perverz fangörlök átkozott hozzászólásait olvassam. David nem azért csinálta ezt a nyomorult filmet (FN), hogy utána sokan a bőrgatya húzogatós jelenetnél ragadjanak le mellow.gif

Igaz, hogy a film sem igazán követel meg tőle többet (mind láttuk a részletet a filmből és messzemenőleg sincs benne annyi 'eladnivaló', mint pl a Single Father-ben). Az első két nap még ez 'izgi' volt de most már nem, tessék észhez térni... mellow.gif

Aki CSAK ILYEN dolgokra kíváncsi és sok hasonló perverz gondolata van, nézzen Casanovát ...
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. július 25. 19:45 #255
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.07.25. 19:15)
De jó, hogy nem tudok úgy felmenni tumblr-re, hogy ne perverz fangörlök átkozott hozzászólásait olvassam. David nem azért csinálta ezt a nyomorult filmet (FN), hogy utána sokan a bőrgatya húzogatós jelenetnél ragadjanak le  mellow.gif 
Igaz, hogy a film sem igazán követel meg tőle többet (mind láttuk a részletet a filmből és messzemenőleg sincs benne annyi 'eladnivaló', mint pl a Single Father-ben). Az első két nap még ez 'izgi' volt de most már nem, tessék észhez térni...  mellow.gif 
Aki CSAK ILYEN dolgokra kíváncsi és sok hasonló perverz gondolata van, nézzen Casanovát ...

biggrin.gif no, ne légy mérges. A többiek merre vannak ma???
Amúgy amikor megnéztem azt a részt, nekem nem is tetszett. brr. sosem értettem, hogy a pasik miért huzogatják a gatyát, meg vakargatják az utcán. ma is jöttem haza a buszon, kinéztem az ablakon és azt láttam, hogy egy fiatal srác vakargatja. eszem megáll!!!
2011. július 25. 19:59 #256
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.25. 19:45)
biggrin.gif no, ne légy mérges. A többiek merre vannak ma??? 
Amúgy amikor megnéztem azt a részt, nekem nem is tetszett. brr. sosem értettem, hogy a pasik miért huzogatják a gatyát, meg vakargatják az utcán. ma is jöttem haza a buszon, kinéztem az ablakon és azt láttam, hogy egy fiatal srác vakargatja. eszem megáll!!!

Hogy a pasik miért húzogatják az utcán, azt nem tudom, de Peter azért, mert kényelmetlen a bőrgatya és bevágja neki ... ott lent. Ez még nem is lenne gond, de ezt kétszer is megteszi a jelenetben és mind tudjuk, hogy mire megy ki a játék ... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. július 26. 07:27 #257
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kericske @ 2011.07.25. 18:55)

Én megigazítottam Subtitle workshoppal, ha kell, el tudom küldeni, de ha letöltöd ezt a kis progit, magad is könnyen segíthetsz rajta. Én elég sokszor használom, mert sok filmnél vannak csúszások, ami ugye abból ered, hogy nem ahhoz a verzióhoz készült a felirat smileeee.gif
2011. július 26. 07:48 #258
- törölt felhasználó -    
Kata kórházban van és műtik. Azt írta, ha visszajön első dolga lesz visszaolvasni amit írtunk. Sok sikert a műtéthez, a felépüléshez pedig így látatlanban csak ennyit tudok hozzáadni (mivel hogy hasi műtött egy darabig nem ihat és ehet)

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lovinnYdce1qdc12ho1_500.png

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lovicjad9A1qdc12ho1_500.png

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lovfipcklH1qdc12ho1_500.png

End of Part 1 biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske, Sally Sparrow, Sunyi
2011. július 26. 07:53 #259
- törölt felhasználó -    
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lowv0kRcrj1ql40eeo1_500.png

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lowuv5X0tT1ql40eeo1_500.png

End of part 2 biggrin.gif

És ha már ehetsz meg ihatsz rendesen ...

http://www.primaweb.hu/Images/Products/sio_premium_100os_gyumolcsital_1l_multivitamin.jpg

https://www.veszvisz.hu/images/termekek/W1065/196x196_0650339000.jpg

Jobbulást, drágám biggrin.gif wink.gif smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske, Sally Sparrow, Sunyi
2011. július 26. 08:12 #260
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Én is jobbulást kívánok a betegünknek, minél hamarabbit! smileeee.gif

http://www.kephost.com/images4/2011/7/26/uf2xksatm3mm5d0kj7ux.jpg
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
101 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok