Idézet (kericske @ 2011.07.24. 18:23)
noszóval,
megnéztem.!!!
A pezsgős, mouth-os jelenet nagyon durva, hangosan röhögtem.akkor az egyszer a film során.
A film: Hát, én nem sajnálom Brendont. (talán a végén egy picit amikor a börtönben van, de csak egy nagyon kicsit).
egy pszihopata aki megérdemelte, hogy véget vessenek annak amit művelt. Lehet, hogy nem így kellett volna, de akkor is megérdemelte. szerintem.
Jó,azért Mirandának is eldurrant egy idő után az agya, de én megértem. borzasztó lehet, hogy hiába tudod amit tudsz, de mindenki ellened van és azt hiszik, hogy féltékeny hisztis picsa vagy.
az az igazság, hogy még múlthéten a neten belenéztem és láttam a végét. nem értettem ugye a dolgokat, és akkor sajnáltam Brendont. de így már nem.
Nekem annyi minden nem derül ki a filmből a korábbi életéről, hogy sajnálni tudjam vagy egyáltalán megértsem, hogy miért teszi.
A film legelején amikor összeismerkedik Mirandával, akkor nagyon cuki, meg minden, még az első gyertyafényes vacsinál is, de utána, elborul az agya, elkezdi birtokolni a csajt.
érdekes film.
ja:
és Brendon tényleg egy mocskos szemétláda!!!

Igen, sok igazság van ebben. Én is mélyen elítélem őt, vagyis nem őt, hanem inkább a tetteit. Viszont ha pszichológiai szempontból vesézem és nézem a dolgot, akkor tulajdonképpen nem is olyan bűnös. Szerintem. Miranda túl kemény volt vele, én legalábbis nem hiszem, hogy így reagáltam volna ugyanerre a viselkedésre. Persze nem tetszett volna, de valahol szerintem túlreagálta a helyzetet. Brendan meg túl érzékeny lélek, érzelmileg kicsit instabil, amolyan szeretetéhes pali. És ezt szerintem Mirrie kiszúrhatta volna már a 10 nap alatt. Szerintem. Az ilyen emberek ugyanis már a kezdetek kezdetén érezhetően ragaszkodóbbak. Plusz a sok gyermekkori sérelem, ami érte őt... A szülők elvesztése... Sok csapás érte már és ettől "bekattant".

De mindezek ellenére nagy intelligenciára és értelemre vall, hogy nagyon manipulatív személyiség. Csak ezt rosszra használja.
Szóval az én szememben Brendan nem bűnös. Legalábbis biztosan nem börtönbe csukattam volna egy olyan bűnért, amit el sem követett... Hanem inkább pszichiátriára, vagy valami orvosi kezelésre küldtem volna, pszichológushoz, pszichiáterhez, hogy segítsen neki feldolgozni a lelki bajait - már amennyire ez lehetséges.