Starity

David Tennant 4

101 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 23. 19:34 #221
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (kateblock @ 2011.07.23. 19:28)
Az nagyon egy nagyon .. borzasztó film  blink.gif Bill Nighy-tól nem igazán szokja meg az ember, hogy mellé nyúl. David már bebizonyította, hogy tud mellényúlni (nem is kevésszer), de Bill ... Nagyon unalmas film, az én műfajom, szeretem de ..alig vártam, hogy vége legyen a filmnek  rolleyes.gif

Köszike rolleyes.gif Azért nekiveselkedek majd egyszer. Igyekszem minél több filmet megnézni tőle.
Mi az amiben mellényúlt? Amit én eddig láttam tőle azért tetszett, vagy csak elfogult vagyok?
De ugye azért még nem láttam mindent:)
2011. július 23. 19:39 #222
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.23. 19:33)
Ma félig megnéztem a SS-t. biggrin.gif Tovább nem sikerült, mert rohanni kellett a buszra... rolleyes.gif A pezsgős jelenetnél vigyorogtam, mint a tejbetök. rolleyes.gif Pedig nem is vicces... Szégyellem magam, de nem tudom komolyan venni... laugh.gif
Kate, a CT-féle Comic Relief leszedhető valahonnét DVD minőségben?

Pezsgős jelenet? blink.gif Melyikre gondolsz?
CT féle CR? Hu, CT több CR videót is készített, melyikre gondolsz pontosan? blink.gif
2011. július 23. 19:49 #223
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.23. 19:34)
Köszike rolleyes.gif Azért nekiveselkedek majd egyszer. Igyekszem minél több filmet megnézni tőle.
Mi az amiben mellényúlt? Amit én eddig láttam tőle azért tetszett, vagy csak elfogult vagyok?

Nos, a Deputy című filmben a karaktere nem szerepel eleget (ami nem baj) de morcoskodáson kívül semmi mást nem követelt meg tőle a szerep, tehát az 1. Nem tetszett a Duck Patrol-ban sem, mert az unalmas és a karaktere már már annyira szerény és visszafogott, hogy az inkább egy női karakternek felel meg. Ha úgy nézzük, a DW is melléfogás volt, mert beskatulyázták, 5 év alatt 10 évet öregedett, nem akarnak neki munkát adni, mert a rendezők attól tartanak, hogy csak a Dokit látják majd benne. A Fright Night is melléfogás lesz, mert remake, azt pedig a kritikusok nem szeretik, emiatt és a Rex pilot miatt tart most ott, ahol mellow.gif Ha nem lenne ilyen fafejű, és maradt volna a fenekén a DW után, az UK-ban sorra vállalhatna projekteket anélkül hogy azon kellene idegeskedni, hogy talált-e neki valamit az amerikai ügynük és hogy azt miből fizesse mellow.gif Nem is beszélve arról, hogy az UK-ban nem kellene neki hónapokat várni a forgatásra, szerződése nem kötné és hasonló amerikai baromságok mellow.gif
2011. július 23. 20:00 #224
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.07.23. 19:49)
Nos, a Deputy című filmben a karaktere nem szerepel eleget (ami nem baj) de morcoskodáson kívül semmi mást nem követelt meg tőle a szerep, tehát az 1. Nem tetszett a Duck Patrol-ban sem, mert az unalmas és a karaktere már már annyira szerény és visszafogott, hogy az inkább egy női karakternek felel meg. Ha úgy nézzük, a DW is melléfogás volt, mert beskatulyázták, 5 év alatt 10 évet öregedett, nem akarnak neki munkát adni, mert a rendezők attól tartanak, hogy csak a Dokit látják majd benne. A Fright Night is melléfogás lesz, mert remake, azt pedig a kritikusok nem szeretik, emiatt és a Rex pilot miatt tart most ott, ahol  mellow.gif Ha nem lenne ilyen fafejű, és maradt volna a fenekén a DW után, az UK-ban sorra vállalhatna projekteket anélkül hogy azon kellene idegeskedni, hogy talált-e neki valamit az amerikai ügynük és hogy azt miből fizesse  mellow.gif Nem is beszélve arról, hogy az UK-ban nem kellene neki hónapokat várni a forgatásra, szerződése nem kötné és hasonló amerikai baromságok  mellow.gif

Aha. Ezeket pont nem láttam. Nem tudom, hogy a DW melléfogás-e, az biztos, hogy skatulya, de hogy ez ettől melléfogás??? nem tudom. de szerintem jól csinálta. Akit tényleg érdekel, megnéz tőle más filmeket is, és azért akkor látja, hogy nem csak Doktor. Tényleg nem tudom, hogyan bír annyit dolgozni.
off: Ma olvastam, hogy Richard Hammondnak milyen balesete volt 2006-ban. áúúú
2011. július 23. 20:02 #225
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.23. 20:00)
Aha. Ezeket pont nem láttam. Nem tudom, hogy a DW melléfogás-e, az biztos, hogy skatulya, de hogy ez ettől melléfogás??? nem tudom. de szerintem jól csinálta. Akit tényleg érdekel, megnéz tőle más filmeket is, és azért akkor látja, hogy nem csak Doktor. Tényleg nem tudom, hogyan bír annyit dolgozni. 

Szerintem a DW hosszútávon nem tett neki jót mellow.gif
Azt kellett volna, hogy a negyedik évad után a Spooks castingon túljutni és őt választani .. de nem így jött össze ... rolleyes.gif
2011. július 23. 20:12 #226
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.07.23. 20:02)
Szerintem a DW hosszútávon nem tett neki jót  mellow.gif 
Azt kellett volna, hogy a negyedik évad után a Spooks castingon túljutni és őt választani .. de nem így jött össze ... rolleyes.gif

Lehet hogy a DW kicsit beskatulyázta, de angliában azért kap azóta is szerepeket. De még azt ő is elismerte, hogy az a hosszú menő kabát sokat segített neki a karrierjében, és tényleg.
A Spooks az az MI5-os sorozat amiben Hugh Laurie az MI6-es fönök???
2011. július 23. 20:13 #227
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kericske @ 2011.07.23. 20:00)

off: Ma olvastam, hogy Richard Hammondnak milyen balesete volt 2006-ban. áúúú

Kemény a feje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nézd meg azt a videót amiben bemutatják a balesetet, piszok mázlija volt a drágámnak.
2011. július 23. 20:16 #228
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.23. 20:12)
Lehet hogy a DW kicsit beskatulyázta, de angliában azért kap azóta is szerepeket. De még azt ő is elismerte, hogy az a hosszú menő kabát sokat segített neki a karrierjében, és tényleg.
A Spooks az az MI5-os sorozat amiben Hugh Laurie az MI6-es fönök???

Szerintem a DW óta az egyetlen szerep, amit azért kapott meg, mert tehetséges, az a Single Father volt. Szerintem más mindent csak azért kapott meg, mert ő David Tennant és a nevével mocskos törlőrongyot is el lehetne adni. A népszerűsége miatt szeretik, nem a tehetsége miatt, amiről csakis a DW tehet mellow.gif

Fogalmam sincs miről szól a Spooks mert nem néztem és nem is fogom, mert a BBC elkaszálta. A kedves kis barátnője is benne volt a sorozatban nem tudom hány évig rolleyes.gif
2011. július 23. 20:18 #229
kericske
kericske

Idézet (Sunyi @ 2011.07.23. 20:13)
Kemény a feje biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Nézd meg azt a videót amiben bemutatják a balesetet, piszok mázlija volt a drágámnak.

Azon vagyok jelenleg biggrin.gif A te kedvenced? tudtam, hogy vki szereti, csak nem emlékeztem, hogy ki. olyan kis cuki.
mindig azt hittem, hogy alacsony, mert Jeremy mellett olyan pici, de néztem ,hogy 170 cm. azért az nem olyan kicsike biggrin.gif Jeremy akkor valahol 190 és 200 cm között lehet. Én először a Braniac-ban láttam, utána a top gearben.

A hosszú kabát tényleg nagyon jó volt neki.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi
2011. július 23. 20:20 #230
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.07.23. 20:16)
Szerintem a DW óta az egyetlen szerep, amit azért kapott meg, mert tehetséges, az a Single Father volt. Szerintem más mindent csak azért kapott meg, mert ő David Tennant és a nevével mocskos törlőrongyot is el lehetne adni. A népszerűsége miatt szeretik, nem a tehetsége miatt, amiről csakis a DW tehet  mellow.gif 
Fogalmam sincs miről szól a Spooks mert nem néztem és nem is fogom, mert a BBC elkaszálta. A kedves kis barátnője is benne volt a sorozatban nem tudom hány évig  rolleyes.gif

Mindig meglepődők, hogy mennyi mindent tudsz. biggrin.gif
Én csak nézem a filmjeit, el-el kapok híreket róla biggrin.gif
2011. július 23. 20:26 #231
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.07.23. 19:39)
Pezsgős jelenet?  blink.gif Melyikre gondolsz?
CT féle CR? Hu, CT több CR videót is készített, melyikre gondolsz pontosan?  blink.gif

Tudod, amikor arról van szó, hogy 'mouth'... rohog.gif
Nincs olyan, amin mindegyik rajta van? unsure.gif Mintha valahol olvastam volna, hogy van egy olyan kiadott CT DVD, amin kifejezetten ezek a kis jelenetek jelentek meg. Vagy valamit benéztem? unsure.gif
2011. július 23. 20:37 #232
kericske
kericske

Idézet (Sunyi @ 2011.07.23. 20:13)
Kemény a feje biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Nézd meg azt a videót amiben bemutatják a balesetet, piszok mázlija volt a drágámnak.

Megnéztem, nagyon gáz ohmy.gif De legalább Jeremyéktől kapott szép csajokat a visszatérésére rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. július 23. 20:43 #233
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.23. 20:26)
Tudod, amikor arról van szó, hogy 'mouth'... rohog.gif

Rossz kislány, rossz kislány :evil laugh:
Én igazából itt azt tartom problémának, hogy ezt mondta Mirandának, mikor akkor kérte meg Kerry kezét, ha belegondolunk, magával a kijelentéssel végülis nincs??? baj. Férfias, nyílt és őszinte lol csak nem kellett volna. Én is röhögök rajta egyébként biggrin.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.23. 20:26)
Nincs olyan, amin mindegyik rajta van? unsure.gif Mintha valahol olvastam volna, hogy van egy olyan kiadott CT DVD, amin kifejezetten ezek a kis jelenetek jelentek meg. Vagy valamit benéztem? unsure.gif

Hmm.. Nem hallottam ilyenről. Azt hiszem, hogy a Lauren Cooper videók plusz a Mr Logan-es és a Little Britain videói léteznek (meg talán a fordítós is) de azokat nem adták ki egy DVD-n. Talán külön meg lehet őket szerezni. unsure.gif

Idézet (kericske @ 2011.07.23. 20:20)
Mindig meglepődők, hogy mennyi mindent tudsz. biggrin.gif 
Én csak nézem a filmjeit, el-el kapok híreket róla biggrin.gif

Én márcsak ilyen vagyok, érdekel ez a fafej ...
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, kericske
2011. július 24. 09:05 #234
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Nem tudom miért, de kiteszem:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lot77nM0bm1qfk6bfo1_500.png
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. július 24. 18:23 #235
kericske
kericske

noszóval,
megnéztem.!!!
A pezsgős, mouth-os jelenet nagyon durva, hangosan röhögtem.akkor az egyszer a film során.
A film: Hát, én nem sajnálom Brendont. (talán a végén egy picit amikor a börtönben van, de csak egy nagyon kicsit).
egy pszihopata aki megérdemelte, hogy véget vessenek annak amit művelt. Lehet, hogy nem így kellett volna, de akkor is megérdemelte. szerintem.
Jó,azért Mirandának is eldurrant egy idő után az agya, de én megértem. borzasztó lehet, hogy hiába tudod amit tudsz, de mindenki ellened van és azt hiszik, hogy féltékeny hisztis picsa vagy.
az az igazság, hogy még múlthéten a neten belenéztem és láttam a végét. nem értettem ugye a dolgokat, és akkor sajnáltam Brendont. de így már nem.
Nekem annyi minden nem derül ki a filmből a korábbi életéről, hogy sajnálni tudjam vagy egyáltalán megértsem, hogy miért teszi.
A film legelején amikor összeismerkedik Mirandával, akkor nagyon cuki, meg minden, még az első gyertyafényes vacsinál is, de utána, elborul az agya, elkezdi birtokolni a csajt.
érdekes film.

ja:
és Brendon tényleg egy mocskos szemétláda!!! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. július 24. 19:52 #236
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.07.24. 18:23)
noszóval,
megnéztem.!!!
A pezsgős, mouth-os jelenet nagyon durva, hangosan röhögtem.akkor az egyszer a film során.
A film: Hát, én nem sajnálom Brendont. (talán a végén egy picit amikor a börtönben van, de csak egy nagyon kicsit).
egy pszihopata aki megérdemelte, hogy véget vessenek annak amit művelt. Lehet, hogy nem így kellett volna, de akkor is megérdemelte. szerintem. 
Jó,azért Mirandának is eldurrant egy idő után az agya, de én megértem. borzasztó lehet, hogy hiába tudod amit tudsz, de mindenki ellened van és azt hiszik, hogy féltékeny hisztis picsa vagy.
az az igazság, hogy még múlthéten a neten belenéztem és láttam a végét. nem értettem ugye a dolgokat, és akkor sajnáltam Brendont. de így már nem.
Nekem annyi minden nem derül ki a filmből a korábbi életéről, hogy sajnálni tudjam vagy egyáltalán megértsem, hogy miért teszi.
A film legelején amikor összeismerkedik Mirandával, akkor nagyon cuki, meg minden, még az első gyertyafényes vacsinál is, de utána, elborul az agya, elkezdi birtokolni a csajt. 
érdekes film.
ja:
és Brendon tényleg egy mocskos szemétláda!!! biggrin.gif

Igen, sok igazság van ebben. Én is mélyen elítélem őt, vagyis nem őt, hanem inkább a tetteit. Viszont ha pszichológiai szempontból vesézem és nézem a dolgot, akkor tulajdonképpen nem is olyan bűnös. Szerintem. Miranda túl kemény volt vele, én legalábbis nem hiszem, hogy így reagáltam volna ugyanerre a viselkedésre. Persze nem tetszett volna, de valahol szerintem túlreagálta a helyzetet. Brendan meg túl érzékeny lélek, érzelmileg kicsit instabil, amolyan szeretetéhes pali. És ezt szerintem Mirrie kiszúrhatta volna már a 10 nap alatt. Szerintem. Az ilyen emberek ugyanis már a kezdetek kezdetén érezhetően ragaszkodóbbak. Plusz a sok gyermekkori sérelem, ami érte őt... A szülők elvesztése... Sok csapás érte már és ettől "bekattant". sad.gif De mindezek ellenére nagy intelligenciára és értelemre vall, hogy nagyon manipulatív személyiség. Csak ezt rosszra használja.
Szóval az én szememben Brendan nem bűnös. Legalábbis biztosan nem börtönbe csukattam volna egy olyan bűnért, amit el sem követett... Hanem inkább pszichiátriára, vagy valami orvosi kezelésre küldtem volna, pszichológushoz, pszichiáterhez, hogy segítsen neki feldolgozni a lelki bajait - már amennyire ez lehetséges. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 24. 19:55 #237
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.07.23. 20:43)
Rossz kislány, rossz kislány :evil laugh:
Én igazából itt azt tartom problémának, hogy ezt mondta Mirandának, mikor akkor kérte meg Kerry kezét, ha belegondolunk, magával a kijelentéssel végülis nincs??? baj. Férfias, nyílt és őszinte lol csak nem kellett volna. Én is röhögök rajta egyébként  biggrin.gif 
Hmm.. Nem hallottam ilyenről. Azt hiszem, hogy a Lauren Cooper videók plusz a Mr Logan-es és a Little Britain videói léteznek (meg talán a fordítós is) de azokat nem adták ki egy DVD-n. Talán külön meg lehet őket szerezni.  unsure.gif

Igen, tényleg nincs baj a kijelentéssel, csak az idő és a hely nem alkalmas. De pont ettől olyan irreális nekem. rohog.gif Vagyis inkább hiteltelen.
Értem. A sulis letölthető valahonnan jó minőségben? laugh.gif
2011. július 24. 20:08 #238
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.24. 19:52)
Igen, sok igazság van ebben. Én is mélyen elítélem őt, vagyis nem őt, hanem inkább a tetteit. Viszont ha pszichológiai szempontból vesézem és nézem a dolgot, akkor tulajdonképpen nem is olyan bűnös. Szerintem. Miranda túl kemény volt vele, én legalábbis nem hiszem, hogy így reagáltam volna ugyanerre a viselkedésre. Persze nem tetszett volna, de valahol szerintem túlreagálta a helyzetet. Brendan meg túl érzékeny lélek, érzelmileg kicsit instabil, amolyan szeretetéhes pali. És ezt szerintem Mirrie kiszúrhatta volna már a 10 nap alatt. Szerintem. Az ilyen emberek ugyanis már a kezdetek kezdetén érezhetően ragaszkodóbbak. Plusz a sok gyermekkori sérelem, ami érte őt... A szülők elvesztése... Sok csapás érte már és ettől "bekattant". sad.gif De mindezek ellenére nagy intelligenciára és értelemre vall, hogy nagyon manipulatív személyiség. Csak ezt rosszra használja.
Szóval az én szememben Brendan nem bűnös. Legalábbis biztosan nem börtönbe csukattam volna egy olyan bűnért, amit el sem követett... Hanem inkább pszichiátriára, vagy valami orvosi kezelésre küldtem volna, pszichológushoz, pszichiáterhez, hogy segítsen neki feldolgozni a lelki bajait - már amennyire ez lehetséges. smileeee.gif

Hát lehet benne valami, azért is írtam, hogy le kellett állítani, de nem pont ez volt a jó megoldás, és hogy Mirandának is eldurrant az agya.
De nekem nem jött le, hogy mennyire szeretetéhes, csak az, hogy beteg és veszélyes. Nem tudom, hogy lehetett volna elküldeni pszichológushoz.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. július 24. 20:17 #239
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.07.24. 20:08)
De nekem nem jött le, hogy mennyire szeretetéhes, csak az, hogy beteg és veszélyes. Nem tudom, hogy lehetett volna elküldeni pszichológushoz.

Furcsa, én a filmben legtöbbször inkább ezt éreztem. Hogy egy meg nem értett, szeretetéhes férfi, aki sokat csalódott már és kétségbeesetten keresi azt, akit szerethet és aki viszont szereti. És tulajdonképpen ebből kifolyólag meg volt győződve róla, hogy számára Mirrie lesz az igazi. (az a típusú ember, aki minden kapcsolatba úgy megy bele, hogy a másik lesz a nagy ő, vele alapít majd családot, stb.) És ebből kifolyólag természetes volt számára már 10 nap után az, ami Mirandának meg nagyon nem. Én legalábbis ezt láttam. Aztán amikor a lány kirúgta, akkor borult el az agya... De ez már lelki bajra utal. sad.gif
Hirtelen én sem tudom, hogy lehetett volna a történet szempontjából orvoshoz küldeni, biztos, hogy nem könnyen, de nekem ez a börtön nem fér bele a képbe. laugh.gif Természetesen remek filmes fordulat a dolog, de a való életben nem annyira kézenfekvő. Nekem legalábbis. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. július 24. 20:45 #240
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.24. 20:17)
Furcsa, én a filmben legtöbbször inkább ezt éreztem. Hogy egy meg nem értett, szeretetéhes férfi, aki sokat csalódott már és kétségbeesetten keresi azt, akit szerethet és aki viszont szereti. És tulajdonképpen ebből kifolyólag meg volt győződve róla, hogy számára Mirrie lesz az igazi. (az a típusú ember, aki minden kapcsolatba úgy megy bele, hogy a másik lesz a nagy ő, vele alapít majd családot, stb.) És ebből kifolyólag természetes volt számára már 10 nap után az, ami Mirandának meg nagyon nem. Én legalábbis ezt láttam. Aztán amikor a lány kirúgta, akkor borult el az agya... De ez már lelki bajra utal. sad.gif
Hirtelen én sem tudom, hogy lehetett volna a történet szempontjából orvoshoz küldeni, biztos, hogy nem könnyen, de nekem ez a börtön nem fér bele a képbe. laugh.gif Természetesen remek filmes fordulat a dolog, de a való életben nem annyira kézenfekvő. Nekem legalábbis. smileeee.gif

Igen, az elején nagyon cuki volt, de amikor már elvitte a kulcsot, ott már lehetett látni, hogy tényleg betegesen ragaszkodó típus. Tudom, hogy NEM azt írtad, de nehogy már Miranda legyen a hibás azért, mert Brendon ilyen. De valószínű, hogy ő indította el ezt Brendonban, de akkor is. Csak az a baj, hogy az életben is vannak ilyen emberek, sajnos.
(azt nem értettem - a második részben nem volt jó a felirat - hogy miért hagyta el Kerry-t és vette el Laurát? Meg főleg, hogy Miranda annyit mesélt Laurának Brendonról és mégis.)
101 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok