Starity

David Tennant 4

101 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 22. 14:27 #201
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.22. 09:36)
Valahogy a Bright young thing-et is megcsinálták. Márha találkoztak..
Nem hiszem hogy lenne gondjuk egymással.

Akkor James még nem volt együtt a csajjal ...
2011. július 22. 15:11 #202
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.22. 09:25)
Én meg se tudnék szólalni ha ott állna velem szemben, pláne nem angolul...esetleg egy Hi David-et kinyögnék, de max ennyit.

El tudom képzelni milyen fejet vágott? Biztos pofákat vágott és mondogatta, hogy 'It was weird, wasn't it?' biggrin.gif
2011. július 23. 09:00 #203
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Reggelt
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lorvdhN6fh1qmdk7jo1_500.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lortg6AbAo1qiegn9.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. július 23. 09:10 #204
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Sunyi @ 2011.07.23. 09:00)
Reggelt
http://media.tumblr.com/tumblr_lortg6AbAo1qiegn9.gif

Ez nagyon cool..! w00t.gif drool.gif
2011. július 23. 09:15 #205
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.23. 09:10)
Ez nagyon cool..! w00t.gif drool.gif

Comic con-os Davides video a Frgiht Night-ból
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. július 23. 09:19 #206
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.07.22. 13:44)
hűha,
az előbb el kezdtem nézni a Secret Smile-t, de nem tudom, hogy meg fogom -e nézni. Már ott szétvetett belül az ideg, amikor a Kelly-vel találkozott Miranda és Kelly elmondta neki, hogy van egy új pasija. 
tudom, hogy nem kéne már most mondanom dolgokat, de most úgy látom,hogy Brendon beteg.
Inkább beraktam a SF-t.
Igyekszem, de pont a Secret az a fajta film amit egyszerűen nem tudok nézni, mert érzem közben, hogy belülről szétrobbanok. unsure.gif

Nem tudom, engem nem zavart, én túl kíváncsi voltam ahhoz a filmre, hogy pont egy ilyen résznél abbahagyjam. rohog.gif Plusz az az igazság, hogy más pártján álltam a filmben ennél a pontnál, úgyhogy kicsit beteg módon én is élvezkedtem, hogy "hahaha, ciki van"... rohog.gif
2011. július 23. 09:25 #207
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2011.07.23. 09:15)

Hát igen. Pontosan az ilyentől fognak nagyon beindulni a kiscsajok... mellow.gif Meg a "nagy csajok" is, de közülük talán kevesebb lesz a visítozós, sikítozós, megőrülős, Davidre rontós, ölelgetős, hajba túrogatós...

Jaj, de egyébként nekem télleg teccik a bácsi ebben a hacukában... Sandokant is szeret(t)em, PV-t is fogom. biggrin.gif
2011. július 23. 09:32 #208
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.07.22. 08:27)
David Peter szerepére pályázik, aki egy nagyon helyes rendőr lesz, Bruce kollégája. A könyvben Peter a legjobb barátja, és megkéri őt, hogy hitessék el mindenkivel, hogy ők gay-ek, (annak érdekében hogy senki ne fogjon gyanút a piszkos mulatási hátteréről)..
DEAR.GOD.WHAT.THE.FRIGGIN.HELL  blink.gif
Ja és Peter metroszexuális ... rolleyes.gif

David, mint metroszexuális..? Hát... Nem tudom elképzelni annak, de tuti képes lenne hozni a karaktert... Arra viszont kíváncsi lennék én is, de csak abban az esetben, ha maga a film nem lép túl bizonyos határokat. Ha az igényesség keretein belül mozog (igényesség alatt azt értem, hogy amolyan művészfilm-szerű, nem pedig amcsiknak való, hatásvadász és gusztustalan dolgokkal teletömködött valami), akkor érdekesnek hangzik. De David, mint metroszexuális férfi... Hmm... Nem tudom, David nekem mindig olyan kis egyszerű, de neki jól álló ruhákban, sokszor borostásan jelenik meg lelki szemeim előtt és ez jó... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. július 23. 09:47 #209
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.23. 09:19)
Nem tudom, engem nem zavart, én túl kíváncsi voltam ahhoz a filmre, hogy pont egy ilyen résznél abbahagyjam. rohog.gif Plusz az az igazság, hogy más pártján álltam a filmben ennél a pontnál, úgyhogy kicsit beteg módon én is élvezkedtem, hogy "hahaha, ciki van"... rohog.gif

Tudom, gyáva vagyok! lehet, hogy darabokban fogom nézni a filmet. de mindenképpen meg akarom nézni, de úgy idegesített tegnap a hazugság már az elején, hogy inkább kikapcsoltam. unsure.gif
2011. július 23. 10:24 #210
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.23. 09:15)

Az a videó nincs meg valakinek, amiben bocsánatot kér amiért nem tud ott lenni a Comic Con-on és azt mondja, hogy szeretlek mindannyiótokat? rolleyes.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.23. 09:32)
David, mint metroszexuális..? Hát... Nem tudom elképzelni annak, de tuti képes lenne hozni a karaktert... Arra viszont kíváncsi lennék én is, de csak abban az esetben, ha maga a film nem lép túl bizonyos határokat. Ha az igényesség keretein belül mozog (igényesség alatt azt értem, hogy amolyan művészfilm-szerű, nem pedig amcsiknak való, hatásvadász és gusztustalan dolgokkal teletömködött valami), akkor érdekesnek hangzik. De David, mint metroszexuális férfi... Hmm... Nem tudom, David nekem mindig olyan kis egyszerű, de neki jól álló ruhákban, sokszor borostásan jelenik meg lelki szemeim előtt és ez jó... biggrin.gif

Talán Sally átsiklott egy kommenten. A Filth írója ugyanaz, aki a Transpoitting-et írta, ami az egyik legnagyobb skót kultusz film Ewan McGregorral és Peter Capaldival. A sztori sem olyan, amit Amerikában el lehetne adni. Nem hallottad a Király beszéde körüli óriás felhajtást a 'fuc*ety fuc*' szó miatt? Amerikában a Torcwhood is úgy ment le, hogy a Jack/Ianto 'mulatság' ki lett vágva. Amerika soha nem gyártana olyan filmet, aminek olyan sztorija van, mint a Filth-nek. Csúnyán beszélnek benne és a grafikai elemek hogy is mondjam ... Amerika pedig 'nem szereti' az ilyet, álszentségéhez híven kivágatja a csúnya beszédet, rinyálnak ha egy filmben sokat isznak/drogoznak/cigiznek, mondván az rossz hatással van a gyerekekre és sorra vágják meg a filmeket is (szex jelenetek stb).

Ha már itt tartunk, a BBC-s filmek és sorozatok is rövidebbek Amerikéban, mint az UK-ban, tudtátok? blink.gif Hosszú perceket vágnak ki az epizódokból és most a Torchwood-ból olyan jeleneteket, amikben Jack geekesen magyaráz. Ha valamin gondolkodni kell, vagy elképzelni, az nem megy nekik biggrin.gif Álszentek is ráadásul, tőlük jön a sok tinis drogozós/cigis szemét meg is azt mondogatják, hogy így meg nem jó, ki kell vágni ezt meg azt rolleyes.gif
2011. július 23. 10:42 #211
- törölt felhasználó -    
Oké, hallottam David mit mondott a köszönős videóban. Rendes benyalt az amerikaiaknak. Csalódtam benned David. Fafej mellow.gif
2011. július 23. 11:18 #212
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.23. 10:42)
Oké, hallottam David mit mondott a köszönős videóban. Rendes benyalt az amerikaiaknak. Csalódtam benned David. Fafej  mellow.gif

Valahogy el kell adni a filmet. Mit mondott??
2011. július 23. 11:27 #213
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.23. 11:18)
Valahogy el kell adni a filmet. Mit mondott??

És csak úgy lehet eladni egy filmet Amerikában, ha valaki azt mondja, hogy 'I love you all passionately and carnally'? Nem mellesleg, ha Colin Farrell mondta volna, jobban jött volna ki. Belőle jobban kinézi az ember, hogy így beszél. Aki nem tudja, hogy mit jelent a carnally ...

Relating to the physical and especially sexual appetites
Of or relating to the body or flesh; bodily
2011. július 23. 13:22 #214
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.23. 11:27)
És csak úgy lehet eladni egy filmet Amerikában, ha valaki azt mondja, hogy 'I love you all passionately and carnally'? Nem mellesleg, ha Colin Farrell mondta volna, jobban jött volna ki. Belőle jobban kinézi az ember, hogy így beszél. Aki nem tudja, hogy mit jelent a carnally ... 
Relating to the physical and especially sexual appetites
Of or relating to the body or flesh; bodily

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lortl2CIh41qmdk7jo1_500.gif
2011. július 23. 14:26 #215
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.23. 09:25)
Hát igen. Pontosan az ilyentől fognak nagyon beindulni a kiscsajok... mellow.gif Meg a "nagy csajok" is, de közülük talán kevesebb lesz a visítozós, sikítozós, megőrülős, Davidre rontós, ölelgetős, hajba túrogatós...
Jaj, de egyébként nekem télleg teccik a bácsi ebben a hacukában... Sandokant is szeret(t)em, PV-t is fogom. biggrin.gif

Ez a csaj beindult tőle biggrin.gif biggrin.gif
2011. július 23. 19:14 #216
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.07.23. 10:24)
Talán Sally átsiklott egy kommenten. A Filth írója ugyanaz, aki a Transpoitting-et írta, ami az egyik legnagyobb skót kultusz film Ewan McGregorral és Peter Capaldival. A sztori sem olyan, amit Amerikában el lehetne adni. Nem hallottad a Király beszéde körüli óriás felhajtást a 'fuc*ety fuc*' szó miatt? Amerikában a Torcwhood is úgy ment le, hogy a Jack/Ianto 'mulatság' ki lett vágva. Amerika soha nem gyártana olyan filmet, aminek olyan sztorija van, mint a Filth-nek. Csúnyán beszélnek benne és a grafikai elemek hogy is mondjam ... Amerika pedig 'nem szereti' az ilyet, álszentségéhez híven kivágatja a csúnya beszédet, rinyálnak ha egy filmben sokat isznak/drogoznak/cigiznek, mondván az rossz hatással van a gyerekekre és sorra vágják meg a filmeket is (szex jelenetek stb). 
Ha már itt tartunk, a BBC-s filmek és sorozatok is rövidebbek Amerikéban, mint az UK-ban, tudtátok? blink.gif Hosszú perceket vágnak ki az epizódokból és most a Torchwood-ból olyan jeleneteket, amikben Jack geekesen magyaráz. Ha valamin gondolkodni kell, vagy elképzelni, az nem megy nekik biggrin.gif Álszentek is ráadásul, tőlük jön a sok tinis drogozós/cigis szemét meg is azt mondogatják, hogy így meg nem jó, ki kell vágni ezt meg azt  rolleyes.gif

Ismerem a Trainspottingot. smileeee.gif Igen, ezeket kivagdossák a KÜLFÖLDI filmekből, de érdekes módon a saját múvijaikban meg teljesen oké... dry.gif Valóban álszent egy népség. Csak még arra nem sikerült rájönniük, hogyha európai filmben merül fel hasonló téma, annak általában OKA VAN, van is valami MONDANIVALÓJA, nem csak úgy a nagyvilágba meztelenkednek, stb. Na mindegy.
Nekem egyébként már XY neve sem feltétlenül garancia semmire. Anno pl. nagyon szerettem Moffot, most meg... Hát... Oké, tud, de azt, amit szerettem benne... Már nem igazán villogtatja. Úgyhogy én csak akkor vagyok nyugodt vagy felháborodott, hogyha megvan az eredmény. rolleyes.gif Hiába szeretek egy írót vagy rendezőt, attól még ugyanúgy benne van a pakliban, hogy mellényúl. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi
2011. július 23. 19:22 #217
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.23. 19:14)
Ismerem a Trainspottingot. smileeee.gif Igen, ezeket kivagdossák a KÜLFÖLDI filmekből, de érdekes módon a saját múvijaikban meg teljesen oké... dry.gif Valóban álszent egy népség. Csak még arra nem sikerült rájönniük, hogyha európai filmben merül fel hasonló téma, annak általában OKA VAN, van is valami MONDANIVALÓJA, nem csak úgy a nagyvilágba meztelenkednek, stb. Na mindegy. 
Nekem egyébként már XY neve sem feltétlenül garancia semmire. Anno pl. nagyon szerettem Moffot, most meg... Hát... Oké, tud, de azt, amit szerettem benne... Már nem igazán villogtatja. Úgyhogy én csak akkor vagyok nyugodt vagy felháborodott, hogyha megvan az eredmény. rolleyes.gif Hiába szeretek egy írót vagy rendezőt, attól még ugyanúgy benne van a pakliban, hogy mellényúl. smileeee.gif

Igen, vannak ilyen emberek. Én minden kedvencnek megadom a bizalmat de ha egyszer csalódom benne ... akkor aztán van ne mulass mellow.gif Én bízom abban, hogy ez egy valamire való film lesz, bár Davidnél csak nagyobb sztárok lesznek benne, magyarul amerikai lesz a forgalmazó, aki esetleg beleszólhat de nem lesz szemét ... szerintem.. mellow.gif
2011. július 23. 19:26 #218
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Viva Blackpool biggrin.gif végre!
Belenéztem a St. trinians 2-be, amikor azt mondja, hogy "enchanté"!!!plusz előtte, mikor az oszlopba kapaszkodva megpördül és azt mondja, hogy jött behajtani a 420 éves tartozást. Nagyon király, jól áll neki ez a haj. nem a színe, hanem a rövidsége.

a dicső 39 amúgy milyen film?
2011. július 23. 19:28 #219
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.23. 19:26)

a dicső 39 amúgy milyen film?

Az nagyon egy nagyon .. borzasztó film blink.gif Bill Nighy-tól nem igazán szokja meg az ember, hogy mellé nyúl. David már bebizonyította, hogy tud mellényúlni (nem is kevésszer), de Bill ... Nagyon unalmas film, az én műfajom, szeretem de ..alig vártam, hogy vége legyen a filmnek rolleyes.gif
2011. július 23. 19:33 #220
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ma félig megnéztem a SS-t. biggrin.gif Tovább nem sikerült, mert rohanni kellett a buszra... rolleyes.gif A pezsgős jelenetnél vigyorogtam, mint a tejbetök. rolleyes.gif Pedig nem is vicces... Szégyellem magam, de nem tudom komolyan venni... laugh.gif

Kate, a CT-féle Comic Relief leszedhető valahonnét DVD minőségben?
101 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok