Joe Jonas tisztában volt Demi gondjaival
2011. július 21. 11:07
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Nagyon várom az új albumot:)
2011. július 21. 11:34
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Erre enm tudom, hogy elsőre mit is írhatnék.
Most leírta Demi, hogy Joe segített meg mindne..De OTTHAGYTA!! És ezzel annyira rátett a lapátra, hogy szerintem nagy részt itt borult ki a bili.
A Selenás dolgokról annyit: Selena csak azokkal lóg, aki menő, és híre van a médiánál.
Szerintem lassan ha Justin kimegy a divatból, akkor Sel másfelé fog kacsingatni.
Na de ez nem Demihez tartozik.
Én csak gratulálni tudok Deminek. Egy igazi példakép, és mint mondják: nem Demi járt jól a Disney-vel, hanem pont fordítva!
Most leírta Demi, hogy Joe segített meg mindne..De OTTHAGYTA!! És ezzel annyira rátett a lapátra, hogy szerintem nagy részt itt borult ki a bili.
A Selenás dolgokról annyit: Selena csak azokkal lóg, aki menő, és híre van a médiánál.
Szerintem lassan ha Justin kimegy a divatból, akkor Sel másfelé fog kacsingatni.
Na de ez nem Demihez tartozik.
Én csak gratulálni tudok Deminek. Egy igazi példakép, és mint mondják: nem Demi járt jól a Disney-vel, hanem pont fordítva!
2011. július 22. 15:15
|
|
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline
|
Én valahogy azóta szinte mnodhatjuk ugy is utálom joe-t amióta szakítottak és demi gondolom sirt több napon át joe meg már két nappal utánna más csajjal kavart hát ez kicsit durva volt de nagyon büszke vagyok demire hogy elszakadt joe- tól !! ♥
2011. július 22. 18:16
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Nos... végre szép, rendes amerikai kiejtés!!!!
Ez kellett nekem!
Nos... Demi szép, a haja is, és helyes vonásai vannak. A hangja (mind az ének és a beszéd hangja) nagyon szép, szimpatikus.
Viszont ahogy nevet.... jesszusom!!! Az GÁZ!!!!!!! Nagyon csúnyán nevet, nagyon!!!!!!!!!! Mindegy, a csaj maga szimpi, viszont csak a Skyscraper c. dala tetszik a többi gagyi Disney szerzemény!!!
2011. július 22. 21:41
|
|
Mr.ColeSprouseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 155902 offline
|
Hát igaz azt mondta Demi hogy Joe Sokat segített de pont roszzkor hagyta ott.
Várhatott volna adig leglább amíg Demi leküzdi a problémáit de Joe pont a legrosszab időben szakított vele.
Várhatott volna adig leglább amíg Demi leküzdi a problémáit de Joe pont a legrosszab időben szakított vele.
2011. július 23. 11:05
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
olívia005 számból vetted ki a szót:D
2011. július 24. 11:32
Örülök hogy Demi jobban van, lesokkolt mikor megtudtam hogy mi volt a baja. Joe-tól kedves dolog volt hogy próbált segíteni Demin, de ha tudta h mi a baja, akkor nem kellett volna vele szakítani, mert ha egy kicsit is szerette volna , és tudja h milyen állapodban van akkor nem tedte volna meg. Nah mind1, az a fő hogy Demi boldog, és jól van
2011. július 25. 17:03
|
|
olivia1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 134549 offline
|
Így is kell .. segíteni egymást !
2011. július 25. 21:21
|
|
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline
|
én se tudtam hoyg beteg!
2011. július 25. 21:21
|
|
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline
|
*hogy
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: