Joe Jonas tisztában volt Demi gondjaival
2011. július 18. 11:42
Én is örülök, h jobban van és sok sikert az új albumához!
2011. július 18. 11:47
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Várom az albumot
2011. július 18. 12:04
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
Szpetyi egyet érteek ://
2011. július 18. 12:06
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
háát. nem tudom :SS Sztem sem köszönheti Joenak. lehet, h demi ezt mondja, de akkor is... :S
2011. július 18. 12:37
Én mindig is bíztam benne, tudtam, hogy elég erős ahhoz, hogy ezt átvészelje. És annak is örülök, hogy sokan támogatták, és nem hanyagolta el a dalszerzést sem. Demi példaértékű lehet mindenki számára, hiába kezdte a Dizni 'gépezetben', Ő felül tudott emelkedni, és bizony, neki még hangja is van, nem úgy mint Szelina kisasszonynak
2011. július 18. 13:34
Hál' Istennek hogy Demi rendbe jött *___*^^
hát, nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem nem úgy tűnt h Joe annyira sokat foglalkozott volna Demivel...dehát nem voltam ott. nem tudhatom
hát, nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem nem úgy tűnt h Joe annyira sokat foglalkozott volna Demivel...dehát nem voltam ott. nem tudhatom
2011. július 18. 14:33
nagyon szép Demi a videóban,és nagyon jó hogy valaki,aki nem más mint Joe segített neki átvészelni mindazt amin keresztülment.kár hogy mostanra már eltávolodtak egymástól. és Demi egy elég jó élő példa,más is tanulhatna tőle
2011. július 18. 14:47
Néha meértem Joe-t,néha nem.Azért örülök,hogy Demi láthatóan jobban van és,hogy beszélt a problémáiról.
2011. július 18. 15:12
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
[code]Hát ne kérdezzétek miért, nekem inkább úgy tűnt, hogy csak rátett mégegy lapáttal. Mármint, ha én tudom, hogy ilyen van a legjobb barátommal, ilyen komoly a helyzet, nem vonok be esetleg egy felnötett, vagy nem mondom neki, hogy most elkéne menned egy orvoshoz?
2011. július 18. 15:41
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Ez fura! Rekahhh van benne valami!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: