Joe Jonas tisztában volt Demi gondjaival
2011. július 18. 09:27
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Ohh...KOmolyan mondom...Nagyon segíthetett neki ha ott hagyta szegényt...Ember,ha mindenki ekkora segítséget kapna a világon nem is tudom mi lenne!Demi magának és a rajongóinak köszönheti hogy talpra állt!Nagyon erős volt Demi.Joe-nak meg semmit se köszönhet, ja... dehogyisnem azt hálásan megköszönheti neki hogy nagy részben miatta került ilyen helyzetbe!!!Szegény Demi
2011. július 18. 09:55
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
Örülök, hogy Demi jobban van, én nagyon szerretem ōt
És akkor télleg sokat köszönhet Joe-nak is, éd tök jó fej, hogy az után a kapcsolat után is hálás még.
Bár szerintem összeillettek, de ha így döntöt az egyik, akkornnem tudnak együtt maradni...
Szóval akkor #oe is egy jó ''legjobb barát példakép'' lehet, ha ilyet tesz a best friend-éért.
És akkor télleg sokat köszönhet Joe-nak is, éd tök jó fej, hogy az után a kapcsolat után is hálás még.
Bár szerintem összeillettek, de ha így döntöt az egyik, akkornnem tudnak együtt maradni...
Szóval akkor #oe is egy jó ''legjobb barát példakép'' lehet, ha ilyet tesz a best friend-éért.
2011. július 18. 10:18
de várom már az albumot! nekem a hwga is nagyon tetszett, bár azon volt több lassabb dal is, szóval ez a mostani album biztos nagyot fog szólni
2011. július 18. 10:27
Demiley00 !!
Ilyen baromságot meg hogy tudsz írni?! Ha annyira szereted Demit akkor tudhatnád, hogy 8 éves kora óta vannak étkezési problémái és depressziója! Szóval Joe-nak valószínűleg köze se volt ahhoz, hogy ilyen állapotba került -.-" Gondolkodj már! Ha azt mondja, hogy sokat köszönhet neki, mert már azelőtt is segített neki mielőtt összejöttek akkor az úgy is van! Ha Joe-nak nem is, de legalább Deminek elhihetnétek, hogy nincs köze ehhez a dologhoz..
Ilyen baromságot meg hogy tudsz írni?! Ha annyira szereted Demit akkor tudhatnád, hogy 8 éves kora óta vannak étkezési problémái és depressziója! Szóval Joe-nak valószínűleg köze se volt ahhoz, hogy ilyen állapotba került -.-" Gondolkodj már! Ha azt mondja, hogy sokat köszönhet neki, mert már azelőtt is segített neki mielőtt összejöttek akkor az úgy is van! Ha Joe-nak nem is, de legalább Deminek elhihetnétek, hogy nincs köze ehhez a dologhoz..
2011. július 18. 10:59
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Örülök h Demi jól van
2011. július 18. 11:24
Nos Demi elég rosszul érezte magát mivel Joe is szakított vele ráadásul voltak úgye más-más problémái is.Végre sikerült neki megnyugodnia és,hogy tisztázott minden véglegesen.Örülök,hogy itt vagy újra Demi!
2011. július 18. 11:37
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
mikeyla mikeyla
Ja, gondolom mennyit segíthetett neki Joe. Előbb kihasználta aztán meg elhagyta. Demi a saját erejéből áll talpra, Joe-nak ehhez semmi köze.
Nemveszed észre, hogy ezt Demi nyilatkozta, vagy neked személyesen elárulja a titkait? Szerintem nem kéne meghazuttolni azt amit mond, főleg miután ezt egy interjúban mondta el.
Ja, gondolom mennyit segíthetett neki Joe. Előbb kihasználta aztán meg elhagyta. Demi a saját erejéből áll talpra, Joe-nak ehhez semmi köze.
Nemveszed észre, hogy ezt Demi nyilatkozta, vagy neked személyesen elárulja a titkait? Szerintem nem kéne meghazuttolni azt amit mond, főleg miután ezt egy interjúban mondta el.
2011. július 18. 11:38
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Demiley00
Ohh...KOmolyan mondom...Nagyon segíthetett neki ha ott hagyta szegényt...Ember,ha mindenki ekkora segítséget kapna a világon nem is tudom mi lenne!Demi magának és a rajongóinak köszönheti hogy talpra állt!Nagyon erős volt Demi.Joe-nak meg semmit se köszönhet, ja... dehogyisnem azt hálásan megköszönheti neki hogy nagy részben miatta került ilyen helyzetbe!!!Szegény Demi
ő nyilatkozta, nem Joe.
ő nyilatkozta, nem Joe.
2011. július 18. 11:39
Elég furcsa, h Joe tudta :/ Sztem sem köszönheti Joe-nak, h felépült, csupán a családjának, a rajongóinak, a barátainak, és MAGÁNAK.
Örülök, h Demi most jól van, és minden okés vele
Látszik rajta, h rendbejött.
Örülök, h Demi most jól van, és minden okés vele
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: