Az USA-ban és Kanadában már nagy sikereknek örvendő együttest, hazánkban még csak kevesen ismerik. Viszont a következő néhány percben ti is megismerkedhettek velük, ha tovább olvastok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismerkedj meg a Hot Chelle Rae-vel!
2011. július 17. 21:32
2011. július 17. 21:52
Én nem is olyan rég hallottam a Tonight Tonight Tonight című számokat,és kifejezetten tetszett.Kifejezetten olyan dal ami alatt felszabdulhat az ember,amit jó hallgatni.Nagy jövőt jósolok nekik.Ha így folytatják,befuthatnak.
2011. július 17. 21:55
NEm hallotam róluk, de szerintem sikeresek lehetnek!
2011. július 17. 22:23
A Tonight Tonightot már hallottam valamelyik zenecsatornán, és megtetszett első hallásra. Most, hogy újra meghallgattam, már imádom. 
A Bleed is tetszik.
Csak így tovább, nagyon jók.
A Bleed is tetszik.
Csak így tovább, nagyon jók.
2011. július 17. 22:23
De durva, hogy 2 napja írtam a cikket és kiadták. Ma már teljesen lemondtam róla, nem is gondoltam rá, most meg feljövök és leesett az állam.
Na de térjünk a lényegre. Véletlenül akadtam rájuk, csak böngésztem új zenéket keresve. Az AT40-re tévedtem, ahol a listát figyelve, láttam, hogy rajta van a Tonight, tonight című daluk. Egyből a youtube felé vettem az irányt, ahol meghallgattam, de először nem nyerte el a tetszésemet. Szerencsére nem adtam fel a keresést. Ráakadtam a Bleed című dalukra, ami után azonnali újraélesztésre volt szükségem, annyira tetszett.
Ezután nem tudom mit csináltak, hogy még jobban megszerettem őket, és már a Tonight, tonight is őrülten tetszett, de lényegtelen. Azóta állandóan csak őket hallgatom, egyik dalukat sem tudom megunni. Ryannek és Nashnek elképesztő hangja van, kár, hogy Nash inkább a gitározást részesíti előnyben. ♥ Ian és Jamie pedig szintén nagyon ügyesek. ♥ Ahogy egy interjúból tapasztaltam mindegyikőjük nagyon közvetlen és humoros. Aaannyira szeretem őket.
Na de térjünk a lényegre. Véletlenül akadtam rájuk, csak böngésztem új zenéket keresve. Az AT40-re tévedtem, ahol a listát figyelve, láttam, hogy rajta van a Tonight, tonight című daluk. Egyből a youtube felé vettem az irányt, ahol meghallgattam, de először nem nyerte el a tetszésemet. Szerencsére nem adtam fel a keresést. Ráakadtam a Bleed című dalukra, ami után azonnali újraélesztésre volt szükségem, annyira tetszett.
Ezután nem tudom mit csináltak, hogy még jobban megszerettem őket, és már a Tonight, tonight is őrülten tetszett, de lényegtelen. Azóta állandóan csak őket hallgatom, egyik dalukat sem tudom megunni. Ryannek és Nashnek elképesztő hangja van, kár, hogy Nash inkább a gitározást részesíti előnyben. ♥ Ian és Jamie pedig szintén nagyon ügyesek. ♥ Ahogy egy interjúból tapasztaltam mindegyikőjük nagyon közvetlen és humoros. Aaannyira szeretem őket.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: