Starity

Lucy Hale

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 27. 21:06 #141
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (Boscorelli @ 2011.11.27. 13:45)

Kedves videók. Az elsőn, ha Te is ott lettél volna, mondtad volna, hogy we love you Lucy? smileeee.gif

Ez természetes lett volna tőlem és ha így fogadta volna annak nagyon-nagyon örültem volna biggrin.gif

Idézet
Ó, és gratula itt is Évi, büszke vagyok Rád.  wink.gif 
wink.gif friends.gif

Köszönöm szépen blush.gif

Idézet
Filmről jut még eszembe, szegénynek hányszor elmondták, hogy milyen csúnya. Hát pedig... Nagyon nem. wub.gif 
Kedvencem mégis az volt, amikor a srác mondta, "most legalább nem vagy meztelen". Csak néztem, hogy mi van, ilyet ilyen környezetben sose mondanék Lucy-val kapcsolatban. Epic fail volt. rohog.gif

Nekem a legjobban az tetszett, amikor üdvözli Luke-ot kint az ajtóban meztelenül és mondja, hogy jöhet a gatyája. Az a fej amit vágott még mindig bejön _nevet.gif Azért Katie kihozta a helyzetből a legjobbat rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc
2011. november 28. 14:24 #142
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Fura dolgot figyeltem meg.
Épp Lucy filmográfiáját nézegettem, és nagy meglepetésemre láttam ott egy olyan filmet, hogy Ten Year. Én nem is tudtam, hogy fog ebben a moziban játszani. Ez Kate Mara legújabb filmje is egyben.
Gyorsan utána is néztem IMDb-n, de ott egy széljegyzettel sem említik. Az film angol wikipédiás lapján szintén nem. Érdekes, hogy Lucy angol wikis lapján pedig ott a film. think.gif

Mindenesetre én nagyon örülnék neki, hú, nem semmi film lesz, Kate Mara, Lucy Hale & Jenna Dewan egy filmben, wow. w00t.gif

Idézet (funny18 @ 2011.11.27. 21:06)
Ez természetes lett volna tőlem és ha így fogadta volna annak nagyon-nagyon örültem volna biggrin.gif

Biztos nagyon örült volna neki. friends.gif
Nálad nagyobb rajongót, én nem ismerek. Pedig, több fórumon is fent vagyok. wink.gif

Köszönöm szépen blush.gif

Ez csak természetes, nagyon szívesen. wink.gif
És az 50.000-hez grat itt is. beer.gif
Örülök, hogy megtaláltad ezeket a mai Lucy képeket is, egy pár perccel később én is észrevettem, kár, hogy nem korábban, fél 10 óta fent volt az egyik forrásomon, szólhattam volna, és akkor, Lucy-val tudtál volna jubilálni. sad.gif

Nekem a legjobban az tetszett, amikor üdvözli Luke-ot kint az ajtóban meztelenül és mondja, hogy jöhet a gatyája. Az a fej amit vágott még mindig bejön _nevet.gif

Igen-igen, az is jó volt.
Azt hiszem én is valami hasonló fejet vágtam volna, tuti, hogy beugrottam volna neki. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc
2011. november 28. 14:56 #143
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.11.28. 14:24)
Fura dolgot figyeltem meg.
Épp Lucy filmográfiáját nézegettem, és nagy meglepetésemre láttam ott egy olyan filmet, hogy Ten Year. Én nem is tudtam, hogy fog ebben a moziban játszani. Ez Kate Mara legújabb filmje is egyben.
Gyorsan utána is néztem IMDb-n, de ott egy széljegyzettel sem említik. Az film angol wikipédiás lapján szintén nem. Érdekes, hogy Lucy angol wikis lapján pedig ott a film. think.gif

Igen hezitáltam is, hogy beleírjam vagy ne, de majd ha kijön a film és benne lesz akkor örülni fogunk neki, de így még elég bizonytalan. Elvileg Ashley Benson is benne lesz, de ki tudja. mellow.gif

Idézet
Mindenesetre én nagyon örülnék neki, hú, nem semmi film lesz, Kate Mara, Lucy Hale & Jenna Dewan egy filmben, wow. w00t.gif 
Biztos nagyon örült volna neki. friends.gif
Nálad nagyobb rajongót, én nem ismerek. Pedig, több fórumon is fent vagyok. wink.gif
Ez csak természetes, nagyon szívesen. wink.gif
És az 50.000-hez grat itt is. beer.gif 

Köszönöm szépen air_kiss.gif

Idézet
Örülök, hogy megtaláltad ezeket a mai Lucy képeket is, egy pár perccel később én is észrevettem, kár, hogy nem korábban, fél 10 óta fent volt az egyik forrásomon, szólhattam volna, és akkor, Lucy-val tudtál volna jubilálni. sad.gif

Nem baj smileeee.gif A lényegen úgysem változtat. Így is örültem a képeknek. blush.gif wub.gif
2011. november 28. 21:04 #144
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.11.28. 14:56)
Igen hezitáltam is, hogy beleírjam vagy ne, de majd ha kijön a film és benne lesz akkor örülni fogunk neki, de így még elég bizonytalan. Elvileg Ashley Benson is benne lesz, de ki tudja.  mellow.gif

Természetesen nem kritikának szántam, ugye tudod? wink.gif
Tényleg örülnék neki, ha játszanának benne, pláne, még Ashley is, húha. wub.gif

Idézet (funny18 @ 2011.11.28. 14:56)
Nem baj  smileeee.gif A lényegen úgysem változtat. Így is örültem a képeknek.  blush.gif  wub.gif

Igen, kis aranyos ezeken a képeken (is). blush.gif

Apropó, egyszer beszélgettünk a DVD megjelenésről, és gondoltam, megmutatom, milyen a menüje. Vagyis az extrák része, mert a főmenü ugyanaz, mint a borító.
Bár, gondolom Te már láttad ezt a képet, igaz? wink.gif

Viszont ezt a videót talán még nem, mert még csak 700-an nézték meg. tongue.gif
2011. november 28. 21:22 #145
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.11.28. 21:04)
Természetesen nem kritikának szántam, ugye tudod? wink.gif
Tényleg örülnék neki, ha játszanának benne, pláne, még Ashley is, húha. wub.gif 
Igen, kis aranyos ezeken a képeken (is). blush.gif 
Apropó, egyszer beszélgettünk a DVD megjelenésről, és gondoltam, megmutatom, milyen a menüje. Vagyis az extrák része, mert a főmenü ugyanaz, mint a borító.
Bár, gondolom Te már láttad ezt a képet, igaz? wink.gif 
Viszont ezt a videót talán még nem, mert még csak 700-an nézték meg. tongue.gif

Persze, hogy tudom. Nem is azért írtam amit írtam. Ilyen esetekben nem tudok mást csinálni mint kiírom és ha majd kijön úgyis tudni fogom, hogy igaz volt vagy sem. smileeee.gif

Igen láttam a képeit és az extra videóit is biggrin.gif
Az utolsó videóra meg csak azt tudom mondani, hogy tumblr oldalam secret.gif

Jó nap ez a mai blush.gif
2011. november 28. 21:32 #146
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.11.28. 21:22)

Igen láttam a képeit és az extra videóit is biggrin.gif 
Az utolsó videóra meg csak azt tudom mondani, hogy tumblr oldalam secret.gif

Ó, nem tudok Neked újat mutatni. friends.gif
Hát pedig már azt hittem, milyen jókat találtam rohog.gif

Körbenéztem Nálad, nagyon szuper az oldalad. wink.gif
Ez a kép, kifejezetten, nagyon, de nagyon tetszik. blush.gif

Idézet (funny18 @ 2011.11.28. 21:22)
Jó nap ez a mai blush.gif

És még nincs is vége. tongue.gif

De például várj csak, ez-az új avatárosod is nagyon jó, és most olvasom az aláírást a honlapodon, ennél a képnél. Lesz 3. évad PLL-ből? wink.gif
2011. november 28. 21:38 #147
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.11.28. 21:32)
Ó, nem tudok Neked újat mutatni. friends.gif 
Hát pedig már azt hittem, milyen jókat találtam rohog.gif
Körbenéztem Nálad, nagyon szuper az oldalad. wink.gif 
Ez a kép, kifejezetten, nagyon, de nagyon tetszik. blush.gif 
És még nincs is vége. tongue.gif 
De például várj csak, ez-az új avatárosod is nagyon jó, és most olvasom az aláírást a honlapodon, ennél a képnél. Lesz 3. évad PLL-ből? wink.gif

Köszi biggrin.gif
Mai szerzemény. Szeretem a BTS set fotókat. blush.gif
És igen. A PLL topikban is írtam, hogy hivatalosan berendelték a 3. évadot. heart.gif És ez az első ilyen rosszabb minőségű promoshoot. Remélem nem húzzák el a 3. évadig hanem csak Januárig, mert már így is PLL és promoshoot hiányom van sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, Boscorelli
2011. november 29. 21:23 #148
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.11.28. 21:38)
Köszi biggrin.gif 
Mai szerzemény. Szeretem a BTS set fotókat.  blush.gif

Szívesen. Tényleg így van, szuperül felépítetted. Bár nekem még mindig kínai ez a tumblr, azért a képeket megtalálom, és megnézem szívesen, úgyhogy, visszajáró vendég leszek az oldaladon. tongue.gif

BTS fotók tényleg jók, én is szeretem őket, ezt, amit találtál Lucy-ról, különösen. blush.gif

És igen. A PLL topikban is írtam, hogy hivatalosan berendelték a 3. évadot. heart.gif

És örültél neki? wink.gif

És ez az első ilyen rosszabb minőségű promoshoot. Remélem nem húzzák el a 3. évadig hanem csak Januárig, mert már így is PLL és promoshoot hiányom van sad.gif

Lucy-ról promoshoot képeket mindig szívesen fogadunk. wink.gif
Nekem a season 2 nagyon tetszett, azért is választottam be az első hozzászólásomba, nagy kedvencem az a pár kép Lucy-ról. blush.gif
A négy kép közül is, ez és ez, szinte felülmúlhatatlan. De azért, megpróbálhatják. wink.gif Ha meglesznek majd az új promok, akkor megint benézek a PLL topikba. Most is pl. benéztem, míg kikerestem ezt a két képet, és wow nem is tudtam, hogy ennyi bélyeg van. Csalóka ám, mert az indexképből az ember nem gondolná, hogy bélyeg jön. unsure.gif
Van úgy, hogy rákattintasz és a behozott kép, még kisebb, mint az index. Hát nem semmi. smileeee.gif
2011. december 03. 20:17 #149
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Múltkoriban meglátogattam Lucy Hale twitterét, jókat beszélgettek Ian-nel. rohog.gif
Egyébként Lucy (szerintem) aranyos módon gratulált mindenkinek a 3. évadhoz. Bár lehet a többiek is, azt most hirtelen nem is tudom, nem néztem utána. blush.gif

És, hogy ne jöjjek én se üres kézzel, ez a kép (bár teljesen biztos nem vagyok benne) a Kisses for the Troops rendezvényen készült. Fan made (nem Sarah rohog.gif) de Lucy nagyon aranyos, nem igaz? wink.gif
2011. december 03. 20:23 #150
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.03. 20:17)
Múltkoriban meglátogattam Lucy Hale twitterét, jókat beszélgettek Ian-nel. rohog.gif 
Egyébként Lucy (szerintem) aranyos módon gratulált mindenkinek a 3. évadhoz. Bár lehet a többiek is, azt most hirtelen nem is tudom, nem néztem utána. blush.gif 
És, hogy ne jöjjek én se üres kézzel, ez a kép (bár teljesen biztos nem vagyok benne) a Kisses for the Troops rendezvényen készült. Fan made (nem Sarah rohog.gif) de Lucy nagyon aranyos, nem igaz? wink.gif

Plusz Holly is csatlakozott a beszélgetéshez. biggrin.gif
Igen általában ő az aki ilyenkor csiripel, de a többiek is szoktak, de csak utána.
Aranyos kép, bár ha nagyon szeretnék tuti lenne Sarah-s is, mert ő mindenütt ott van. dry.gif rolleyes.gif
Mit szólunk az új promohoz? blush.gif
2011. december 03. 20:44 #151
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.12.03. 20:23)
Mit szólunk az új promohoz?  blush.gif

Azt, hogy Pretty Little Liars coming soon rohog.gif
Hát egy párszor elhangzik ez, úgyhogy nem is bírtam kihagyni én se. wink.gif
Komolyra fordítva, látványra szerintem nagyon ütős lett, tegnap már jártam Nálad, az oldaladon, és ott láttam, beleértve a gif-eket is.
Nos, nem tudok újat mondani Neked Évi, mindig lenyűgöz a tehetséged, szuper képek lettek, nagyon ügyes vagy. wink.gif

Igen, láttam, tök jó fejek biggrin.gif És tényleg látszik a twitter üzenetekből is, hogy valóban jó barátok lettek. smileeee.gif

Igen általában ő az aki ilyenkor csiripel.

Bírom a csajszit, nagyon kedves, és közvetlen. blush.gif

Aranyos kép, bár ha nagyon szeretnék tuti lenne Sarah-s is, mert ő mindenütt ott van. dry.gif  rolleyes.gif

Hát, ha akarod, hozhatok olyat is. Tudom, hogy Ő a kedvenced. wink.gif
Egyébként, már én is irigy vagyok, ugyanis, Annával is van közös képe. Már régóta megvan az a kép, az Anna gyűjteményemben, csak eddig nem tudtam ki a másik lány, vagyis, nem hallottam/tudtam róla semmit. Tényleg mindenhol ott van. Nos, őszintén szólva, én is szeretnék közös fotót Annával és Lucy-val is. Előbbi profilképem lenne kb mindenhol. blush.gif

Ó, és természetesen itt is nagyon nagy köszönet az új profilképért. meghajolo.gif
Most Lucy-é a 2. kedvencem, az összes sztár közül.
Illetve, még azt is szeretném mondani, hogy az új avatárod is szuper. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, funny18
2011. december 03. 21:03 #152
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419

Mármint inkább Lucy "szólt bele a felnőttek dolgába" rohog.gif Épp felmentem twitterre, mikor elkezdték, olyanokat röhögtem. laugh.gif
Mit szólunk az új promohoz?  blush.gif

Legyen már január!
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.03. 20:44)
Egyébként, már én is irigy vagyok, ugyanis, Annával is van közös képe. Már régóta megvan az a kép, az Anna gyűjteményemben, csak eddig nem tudtam ki a másik lány, vagyis, nem hallottam/tudtam róla semmit. Tényleg mindenhol ott van. Nos, őszintén szólva, én is szeretnék közös fotót Annával és Lucy-val is. Előbbi profilképem lenne kb mindenhol. blush.gif

Mindenkivel...múltkor végignéztem a képeit a csajnak, elborult az agyam, hogy én is szeretnék, sőt akarok ilyen közel kerülni a kedvenceimhez, mint ő. Eddig csak Leightonhoz volt szerencsém a nagyobb kedvenceim terén. Tiszta átok ebben az országban élni néha... rolleyes.gif Tudom, már Leigh is bőven elég kéne, hogy legyen. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, funny18
2011. december 03. 21:16 #153
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Domcicc @ 2011.12.03. 21:03)
Eddig csak Leightonhoz volt szerencsém a nagyobb kedvenceim terén. Tudom, már Leigh is bőven elég kéne, hogy legyen. blush.gif

Bizony. wink.gif
Leighton Meesterrel én is szívesen találkoznék. wub.gif
Bár leginkább Anna társaságában lennék zavarban, kb. percenként leesne az állam, hogy milyen szép. Ez szinte biztos. És, ha még nevetne és mosolyogna is mellé, végem is lenne. smileeee.gif
De, sok mindenre kíváncsi lennék vele kapcsolatban, jó lenne beszélgetni, viszont hát, ugye, ez nem az, hogy lehetetlen, de majdnem..

Én egyedül Mika Häkkinen-en találkoztam, 9 éves voltam, óriási élmény volt. Előtte pedig kiállították az akkori autóját. És ha az ember kiállta a hosszú sort (természetesen kiálltam blush.gif) akkor odaállhatott az autója mellé és készítettek egy közös fotót a kocsival. Egyik legfontosabb emlékem gyerekkoromból. Máig megvan a kép, féltve őrzöm. blush.gif

Bocsi az offért.
1 felhasználónak tetszik: funny18
2011. december 03. 21:18 #154
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Domcicc @ 2011.12.03. 21:03)
Mármint inkább Lucy "szólt bele a felnőttek dolgába" rohog.gif Épp felmentem twitterre, mikor elkezdték, olyanokat röhögtem. laugh.gif 
Legyen már január!
Mindenkivel...múltkor végignéztem a képeit a csajnak, elborult az agyam, hogy én is szeretnék, sőt akarok ilyen közel kerülni a kedvenceimhez, mint ő. Eddig csak Leightonhoz volt szerencsém a nagyobb kedvenceim terén. Tiszta átok ebben az országban élni néha... rolleyes.gif Tudom, már Leigh is bőven elég kéne, hogy legyen. blush.gif

Nekem már csak az utószeléhez volt szerencsém, meg amit olvastam a tumblr-on.

Igen én is láttam az összes képét. Elég mázlista van akivel nem is egy közös képe van. dry.gif Úgy utálom reklamalo.gif
Nem baj az, ha többre vágysz. Legalább neked van külföldi szárral is közös képed. Cory-sat még mindig irigylem tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
2011. december 03. 21:30 #155
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.12.03. 21:18)
Igen én is láttam az összes képét. Elég mázlista van akivel nem is egy közös képe van.  dry.gif Úgy utálom  reklamalo.gif

Amúgy ezzel együtt, nem semmi a teljesítménye, múltkor Jason Wiles-ről (Boscorelli a Third Watch-ból) kerestem képeket, és nagy meglepetésemre, ott is volt Ő, egy közös fotón Jason-nel.
Én nem tudom, de valamit tud a lány, hogy pénzt/időt/energiát nem kímélve mindenhol ott van, ez már nem semmi. Hozzáteszem, én annyira nem is a közös képre vágynék sok kedvencem esetében, csak, beszélgetni jó lenne. Mégis, azért élőben, kommunikáció során lehet legjobban megismerni az embert. Ezzel szemben a kép legnagyobb előnye, hogy maradandó, és örök emlék. smileeee.gif

Idézet (funny18 @ 2011.12.03. 21:18)
Cory-sat még mindig irigylem tongue.gif

Miről van szó? blush.gif Én még nem is láttam. sad.gif
2011. december 03. 21:47 #156
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.03. 21:30)
Amúgy ezzel együtt, nem semmi a teljesítménye, múltkor Jason Wiles-ről (Boscorelli a Third Watch-ból) kerestem képeket, és nagy meglepetésemre, ott is volt Ő, egy közös fotón Jason-nel.
Én nem tudom, de valamit tud a lány, hogy pénzt/időt/energiát nem kímélve mindenhol ott van, ez már nem semmi. Hozzáteszem, én annyira nem is a közös képre vágynék sok kedvencem esetében, csak, beszélgetni jó lenne. Mégis, azért élőben, kommunikáció során lehet legjobban megismerni az embert. Ezzel szemben a kép legnagyobb előnye, hogy maradandó, és örök emlék. smileeee.gif 
Miről van szó? blush.gif  Én még nem is láttam. sad.gif

Hát igen ez a csaj nem semmi. Mind igaz amit felsoroltál sőt elég jól informált is. Biztos valami beépített emberke _nevet.gif

Vele van egy közös képe amit nagyon irigylek ám tongue.gif Sajnos már nincs a képei között sad.gif
2011. december 03. 22:31 #157
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Mini-kém rohog.gif
Ezért jó, ha budapesti az ember, el tud menni az ilyen forgatási helyszínekre, hotelekhez esetleg. Csak hát nincs túl sűrűn ilyesmi, plusz nem olyan egyszerű. Ugyebár tudjuk, hogy nálunk is van egy hasonlóan mindenhol-ott-vagyok csaj. Na neki egyszerű. A kevésbé pénzeseknek nem...
Előre is bocsi az off-ért, de akkor már ide egyszerűbb linkelni. Elöljáróban elmondanám, hogy már egyáltalán nem így nézek ki, ezek több, mint másfél éves képek, azóta elég sokat változtam előnyömre, bár ezt láttátok a mostani képeimen. blush.gif Leigh, Cory, Katie Cassidy, megint Katie és Luke Bracey, aki nem túl híres, de valami hihetetlen jó felsőtesttel rendelkezik.. drool.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Boscorelli
2011. december 03. 22:50 #158
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Domcicc @ 2011.12.03. 22:31)
Ezért jó, ha budapesti az ember, el tud menni az ilyen forgatási helyszínekre, hotelekhez esetleg. Csak hát nincs túl sűrűn ilyesmi, plusz nem olyan egyszerű.

Én pesti vagyok, de valahogy, eddig nem nagyon látogattam el forgatásokra, gondoltam, úgyse engednének oda közel, egyszer elmentem találkozni Ralf Schumacher-rel, mert tudtam hol szállt meg, de a sok rajongó ellenére (bár érthető módon) a kocsija megállás nélkül a Hilton mélygarázsába hajtott. smileeee.gif

Ugyebár tudjuk, hogy nálunk is van egy hasonlóan mindenhol-ott-vagyok csaj. Na neki egyszerű.

Húha, be sem merem vallani mennyire le vagyok maradva, de, megkérdezhetem, hogy ki a helyi beépített ember? Én nem tudom. blush.gif

Előre is bocsi az off-ért, de akkor már ide egyszerűbb linkelni.

Nem baj, engem sosem zavar az off, szeretek olykor eltérni egy kicsit a témától, és beszélgetni. wink.gif
Wow, ennyi sztárral van közös képed? Nem semmi. Nekem eggyel sem rohog.gif
Häkkinennel nem készült közös kép, plusz ennyire nem is fértem a közölébe sajnos. sad.gif
De szerintem jól sikerült képek, köszi, hogy megmutattad. wink.gif

de valami hihetetlen jó felsőtesttel rendelkezik.. drool.gif

Pont, mint én. tongue.gif
Bocsi, nem tudtam kihagyni biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, funny18
2011. december 04. 01:46 #159
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (Boscorelli @ 2011.12.03. 22:50)
Én pesti vagyok, de valahogy, eddig nem nagyon látogattam el forgatásokra, gondoltam, úgyse engednének oda közel, egyszer elmentem találkozni Ralf Schumacher-rel, mert tudtam hol szállt meg, de a sok rajongó ellenére (bár érthető módon) a kocsija megállás nélkül a Hilton mélygarázsába hajtott. smileeee.gif

Idén Hamilton és a rajongói majdnem nekem jöttek az utcán rohog.gif (És ezen a ponton akarsz megfojtani biggrin.gif ) Nem engednek közel, de ha kitartóan ácsorogsz ott, ahova küldenek, hogy maradj, akkor úgy 8 óra várakozás után éjszaka egyszercsak megjelenik Leighton meg Katie rohog.gif De eltűnik, mikor éjfélt üt az óra _nevet.gif Hotelnél azért sikeresebb tud lenni az ember. Sok választási lehetőség nincs, hogy melyikben szállnak meg. smileeee.gif
Húha, be sem merem vallani mennyire le vagyok maradva, de, megkérdezhetem, hogy ki a helyi beépített ember? Én nem tudom. blush.gif

Megírom priviben.
Wow, ennyi sztárral van közös képed? Nem semmi. Nekem eggyel sem rohog.gif

De mindet pár napon belül. laugh.gif Monte Carlo forgatási időben voltunk.
De szerintem jól sikerült képek, köszi, hogy megmutattad. wink.gif 
Pont, mint én. tongue.gif

Köszi blush.gif bár szerintem nem éppen rohog.gif
Haha, igen, mint te. ;P
2 felhasználónak tetszik: funny18, Boscorelli
2011. december 04. 10:23 #160
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Domcicc @ 2011.12.04. 01:46)
Megírom priviben.

Köszönöm szépen az infót. Nos tényleg, képei alapján abszolút meg lettem győzve, hogy Ő a magyar Sarah.

De mindet pár napon belül. laugh.gif Monte Carlo forgatási időben voltunk.
Köszi blush.gif bár szerintem nem éppen rohog.gif

Az szép teljesítmény, ennyi nagy sztárt elkapni pár nap alatt, gratula Dóri. meghajolo.gif
Dehogyis nem, nagyon jó képek lettek. wink.gif Igaz Évi?

Haha, igen, mint te. ;P

Oh, köszönöm. blush.gif friends.gif

Lucy-ra kicsit visszatérve, megnéztem a legújabb témában található képet. És már 3 éve is nagyon szép hosszú haja volt. blush.gif Ezt sikerült megállapítanom. tongue.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok