Starity

Lucy Hale

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 30. 20:11 #101
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (Domcicc @ 2011.09.29. 12:11)
A Rain Over Me egyébként szerintem azért tetszik jobban az embereknek, mert eladhatóbb formában készült, pedig igen hasonló a kettő.

Ezzel én is egyetértek. Valójában hallgatni is jobb be kell vallanom, bár az ilyesféle számok annyira nem az én stílusom. blush.gif
De meghallgatom őket, pl. a Rain on me, az egész kellemes csalódás volt.

meg kell valljam, Johnny Cash még jobban tetszett. rohog.gif

Ennek nagyon örülök wink.gif

Szeretem a számait, és A nyughatatlan című film is remek, Joaquin szerintem jól alakította Johnnyt.

Hú Dóri, nagy puszi. Ezt pontosan ugyanígy gondolom én is, az a film az egyik all time kedvencem, Phoenix meg az egyik legjobb színész, akit valaha láttam moziban. beer.gif

Na de most már Lucyról beszéljek. biggrin.gif

És, hogy én se kanyarodjak el, ma délután Lucy zeneszámokat hallgattam, és ezt a dalt még nem ismertem korábban, úgyhogy nem rég fedeztem fel, és szerintem egészen kiváló, úgyhogy arra gondoltam, be is linkelném. Bár, ti biztosan ismeritek wink.gif

3 felhasználónak tetszik: Domcicc, funny18, csicsi20
2011. szeptember 30. 21:21 #102
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.30. 20:11)
szerintem egészen kiváló

Oké, kénytelen vagyok korrigálni magam, nagyon tetszik. Már vagy 6-7x meghallgattam egymás után blush.gif

Van egy kis country-s beütése, nagyon jó kis dal, talán még a Run this towntól is jobban tetszik. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc
2011. szeptember 30. 21:25 #103
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.30. 21:21)
Oké, kénytelen vagyok korrigálni magam, nagyon tetszik. Már vagy 6-7x meghallgattam egymás után blush.gif 
Van egy kis country-s beütése, nagyon jó kis dal, talán még a Run this towntól is jobban tetszik. smileeee.gif

Talán emiatt ideje lenne már megnézned a filmet is. Nem gondolod? rohog.gif Igen egy gyönyörű szám és nekem is a kedvenceim között van.heart.gif
Az album egészen jó dalokat tartalmaz és nekem bejön Freddie hangja is. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc
2011. szeptember 30. 21:42 #104
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.09.30. 21:25)
Talán emiatt ideje lenne már megnézned a filmet is. Nem gondolod?  rohog.gif

Igenis, értettem a parancsot. rohog.gif wink.gif

De ez a szám engem teljesen meglepett, én eddig is tudtam, hogy jó hangja van Lucy-nak. Viszont ez a dal wub2.gif
Tetszetős. Még arra lennék kíváncsi, saját érdekekből persze, hogy esetleg, ha country dalokat énekelne, az milyen lenne. Bár van egy megérzésem: pazar. wink.gif

És, még azt szeretném mondani, hogy megkaptuk a kis nyilat az 1-2-3 után. Már vártam, végre, mert így könnyebb olvasni a legfrissebb oldalt, csak a nyílra kell kattintatni, és máris jó. Bocsánat, hogy ezt megjegyeztem, muszáj volt. rohog.gif blush.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc
2011. október 02. 20:03 #105
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
funny megemlítette, több se kellett nekem, azonnal ki kellett keresnem. rohog.gif blush.gif
2011. október 02. 21:03 #106
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.02. 20:03)
funny megemlítette, több se kellett nekem, azonnal ki kellett keresnem. rohog.gif  blush.gif

Egyből rákaptál mi? rohog.gif
2011. október 02. 21:27 #107
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.10.02. 21:03)
Egyből rákaptál mi?  rohog.gif

Hát öö, az úgy volt, hogy.. rohog.gif
Egyébként bevallom, becsületesen, férfiasan, rögtön kíváncsi lettem, igen. blush.gif

De a képet, amiről beszéltünk, sajnos még nem találtam meg sad.gif
Mondjuk, ez a videó érdekesebb volt, így ezt kerestem előbb. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: csicsi20
2011. október 03. 01:24 #108
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.02. 20:03)
funny megemlítette, több se kellett nekem, azonnal ki kellett keresnem. rohog.gif  blush.gif

Két kedvenc egy helyen, imádom az ilyet. biggrin.gif Ez meg extra ráadásul. Neked jobban tetszett biztosan, mint nekem rohog.gif

A fentebbi dalt meg szoktam is hallgatni sűrűn. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: funny18
2011. október 04. 19:30 #109
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Domcicc @ 2011.10.03. 01:24)
Neked jobban tetszett biztosan, mint nekem rohog.gif

Igen, ez elképzelhető. blush.gif
Hosszabban nem is merek nyilatkozni, mert, hát, pasiból vagyok én is. smileeee.gif

Idézet (Domcicc @ 2011.10.03. 01:24)
Ez meg extra ráadásul.

Hát az tuti. rohog.gif

Tegnap megnéztem a második évad első részt. Nem volt rossz, úgy néz ki, ez már érdekesebb évad lesz, mondjuk, az első esetében még sok újdonság volt, itt már semmi se az. Mármint, arra gondolok, hogy tudjuk, hogy van A, aki packázik velük, és újabbnál újabb zűrbe keveri őket, amiből aztán valahogy megpróbálnak kimászni.

Őszintén szólva, néha oviban éreztem magam biggrin.gif Eltiltják a lányokat egymástól? De már nem 5 évesek, nem tudom ez miféle szülői megoldás, és miért remélik ettől, hogy bármilyen probléma is meg fog oldódni, de végül is, majd meglátjuk. Bár a dokinéni javasolta, most beugrott, de, most, ha jobban belegondolok, ha az ember bajban van, kire számíthat? A barátaira, és a családjára. Akkor most, ha a barátokat nem láthatja, és otthon sincs minden rendben? Bele lehet(ne) őrülni. Annyi biztos, hogy eltiltották őket, és este az éj leple alatt, még aznap találkoztak rohog.gif

Terapeutánál nagyot mosolyogtam, amikor Hanna bejött a sok szatyorral. Jaj, tipikus Hanna. _nevet.gif Nagyon jó volt, komolyan, nem is Ő lenne, bírom csajszit wub.gif

Aria azt hittem kidobja Ezrát. unsure.gif Mondjuk, ez nem igazán volt szép, hogy más nőbe volt szerelmes, de, amikor megismerkedtek, a bárban, nem mondta, hogy nem megy a mosdóba. rohog.gif

Összességében, nem bántam meg, hogy aktív nézője lettem ennek a sorozatnak, bár, ha őszinte akarok lenni, akkor nem ez a kedvencem. blush.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, csicsi20
2011. október 04. 20:38 #110
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.04. 19:30)

Összességében, nem bántam meg, hogy aktív nézője lettem ennek a sorozatnak, bár, ha őszinte akarok lenni, akkor nem ez a kedvencem.  blush.gif

De azért unaloműzőnek nem rossz és ennek azért örülünk. biggrin.gif

Gondoltam bedobok egy másik témát. A minap megtaláltam a lányok gyerekkori képeit. Nagyon édesek és kicsik voltak. heart.gif
Lucy mint egy kis angyalka blush.gif

http://www.kephost.com/images4/2011/10/4/315ipm830s157nr921i1.png http://www.kephost.com/images4/2011/10/4/98ei5xy2gs5k0d08v9hd.png http://www.kephost.com/images4/2011/10/4/jpqbds6jh2xz5mjfpxpw.png http://www.kephost.com/images4/2011/10/4/0fh87bt678gc6g9bb3ih.png
Szerintem felismerhetőek, de akinek nem menne akkor a sorrend Lucy, Ashley, Shay és Troian.
5 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc, csicsi20, Melcsi1997, nicol bellox
2011. október 04. 22:04 #111
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.10.04. 20:38)
De azért unaloműzőnek nem rossz és ennek azért örülünk. biggrin.gif

Gondolom nektek több, mint unaloműző, nem? blush.gif
Igazából én nekem is, azért annyira nem rossz ez, nem azért követem figyelemmel, mert nagyon unatkozok biggrin.gif, hanem, helyenként érdekes, szóval, végső soron, én úgy tudnám megfogalmazni a dolgot, hogy számomra középmezőny. Nem unalmas, és meg kell mondjam, leköt (bevallom a lányok miatt is blush.gif) és láttam már rosszabbat, de, hozzáteszem jobbat is.
Pl. Ez a Hart of Dixie egy rész után jobban tetszett. blush.gif Igazából megkedveltem mindenkit, már kíváncsi vagyok a következő részre biggrin.gif

Idézet (funny18 @ 2011.10.04. 20:38)
Gondoltam bedobok egy másik témát. A minap megtaláltam a lányok gyerekkori képeit. Nagyon édesek és kicsik voltak. heart.gif 
Lucy mint egy kis angyalka  blush.gif

w00t.gif
Nem tudom hol találtad őket, de nagyon cukik. Öö, szeretem a gyerekeket, és hát, ők is nagyon aranyosak voltak, meg kell hagyni. Mondjuk, még most is nagyon aranyosak wub.gif rohog.gif
De, komolyan, köszi a képeket, igazán jó, hogy megtaláltad, és megosztottad velünk. air_kiss.gif
2011. október 04. 22:19 #112
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.04. 22:04)
Gondolom nektek több, mint unaloműző, nem?  blush.gif

Igen nekem több mint unaloműző. Ilyen az ha az ember sorozatfan. Nehezen tud elszakadni attól ami jó és várja nagyon a következő részt. Abba inkább nem megyek bele, hogy miért szeretem mert akkor nem tudnék leállni. rohog.gif
Idézet
Igazából én nekem is, azért annyira nem rossz ez, nem azért követem figyelemmel, mert nagyon unatkozok biggrin.gif, hanem, helyenként érdekes, szóval, végső soron, én úgy tudnám megfogalmazni a dolgot, hogy számomra középmezőny. Nem unalmas, és meg kell mondjam, leköt (bevallom a lányok miatt is blush.gif) és láttam már rosszabbat, de, hozzáteszem jobbat is. 
Pl. Ez a Hart of Dixie egy rész után jobban tetszett. blush.gif Igazából megkedveltem mindenkit, már kíváncsi vagyok a következő részre biggrin.gif

Nekem is nagyon bejött. Látni akarom már én is a második részt, de nincs kedvem felirat nélkül megnézni így várok még vele. Ami nagyon nehéz rohog.gif
Idézet
w00t.gif 
Nem tudom hol találtad őket, de nagyon cukik. Öö, szeretem a gyerekeket, és hát, ők is nagyon aranyosak voltak, meg kell hagyni. Mondjuk, még most is nagyon aranyosak wub.gif  rohog.gif 
De, komolyan, köszi a képeket, igazán jó, hogy megtaláltad, és megosztottad velünk. air_kiss.gif

Szívesen. Jókor voltam jó helyen biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc, csicsi20
2011. október 04. 22:40 #113
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.10.04. 22:19)
Abba inkább nem megyek bele, hogy miért szeretem mert akkor nem tudnék leállni. rohog.gif

Pedig engem érdekelne. blush.gif

Idézet (funny18 @ 2011.10.04. 22:19)
Szívesen. Jókor voltam jó helyen biggrin.gif

Kis ügyes vagy wink.gif meghajolo.gif
Most megnézve újra a képeket: Lucy az angyal, Ashley a királylány, Shay a rosszkislány, és Troian anyuci kicsi kedvence. biggrin.gif
2011. október 06. 19:05 #114
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
wub.gif wub.gif
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/10/06/lucyashley.jpg
4 felhasználónak tetszik: Domcicc, funny18, csicsi20, nicol bellox
2011. október 07. 16:52 #115
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Azt vettem észre, hogy a PLL-esek, és nem csak a lányok, szeretnek egymásnak írogatni Twitteren. És, ahogy néztem, mindegyikük accountja verified, csak, hogy szépen magyarosan mondjam rohog.gif így, biztos, hogy ők azok. Gondolom akkor ilyen jóban is vannak a való életben is, igaz?
Bár én nem vagyok nagy twitteres (profilom sincs), de azért jó dolog, néhány jó kép felkerül mindig, most ezt találtam. Mondjuk ezen Lucy sajnos nincs rajta sad.gif
De aranyosak, így arra gondoltam, hogy mégis belinkelném blush.gif

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/10/07/troian_ash_shay.jpg
4 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, csicsi20, nicol bellox
2011. október 07. 17:04 #116
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.07. 16:52)
Azt vettem észre, hogy a PLL-esek, és nem csak a lányok, szeretnek egymásnak írogatni Twitteren. És, ahogy néztem, mindegyikük accountja verified, csak, hogy szépen magyarosan mondjam rohog.gif így, biztos, hogy ők azok. Gondolom akkor ilyen jóban is vannak a való életben is, igaz? 
Bár én nem vagyok nagy twitteres (profilom sincs), de azért jó dolog, néhány jó kép felkerül mindig, most ezt találtam. Mondjuk ezen Lucy sajnos nincs rajta sad.gif
De aranyosak, így arra gondoltam, hogy mégis belinkelném blush.gif

Szerintem is nagyon jóban vannak. Szeretem amikor egymásnak írogatnak és linkelgetnek videókat, képeket. Különösen Shay és Ashley aktívak ilyen téren, de Lucy sem panaszkodhat. A képek nagyon jók. blush.gif Az első képes linked a PLL forgatásán készült nem olyan régen, a második is ott, de az régebbi. biggrin.gif
2011. október 08. 00:01 #117
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Bocsi, hogy ide írom, de, megnéztem ma is egy PLL részt. Állati érdekes volt. blush.gif
Komolyan, ez a második évad, eddig három részt láttam, de sokkal jobb, mint az első.
Rengeteg minden történik, és csak próbálom követni a szálakat. Most pl. visszatért Hanna apja, és nagyon kíváncsi leszek, hogy ez-az sms törléssel Hanna mit kavart. Mert, hogy valamit igen, az tuti, szinte biztos vagyok benne. Az is tetszett, ahogy besegített a Lucasnak, és ahogy mondta, nem volt kedve versenyezni 11 másik lánnyal biggrin.gif Poén, kicsit mosolyogtam rajta. Egyébként a Lucas jó gyerek, csak kicsit lazábbnak kéne lennie, és simán lehetnének barátnői. Vagyis, szerintem, én így látom.
Aztán, Spencer is mit kavart. biggrin.gif Beadta a gyűrűt, az eladó meg eladta másnak? Vagy mi? Mindenesetre kíváncsi leszek, mi lesz, mert tuti pipa lesz. De, ha pénzre volt szüksége, miért nem a szüleitől kért? Ez így elég húzós megoldás volt, és hát, nem is jött be biggrin.gif
Emilynél meg ott van a levél. Bár érdekes, itt felfigyeltem egy bakira, vagy nem tudom, de először széttépte Em, és amikor az anyja mutatta neki a levelet, akkor egy teljesen ép variánst láthattunk. Plusz A mindenhol ott van, hihetetlen, még a kukába is bedobott egy üzenetet. rohog.gif
Aria, úgy látom, vele most minden rendben smileeee.gif Bár, Ezra exe féltékeny pillantásait nem volt nehéz észrevenni, nekem nagyon rámenősnek tűnik Jackie, van egy olyan érzésem, hogy megpróbálja visszaszerezni Mr. Fitz-et smileeee.gif

Szóval, eddig tetszik az évad, sőt, kifejezetten jónak találom, kíváncsi leszek, úgy az egészre, teljes egészében, csak hát, most nagy szünet van, amit meg mondom őszintén, magam részéről nem értek. Mert olyat hallottam már, hogy évadok között eltelt mondjuk 3-4 hónap, de így, hogy évadon belül tartanak egy bő 3 hónapos (jól mondom? blush.gif) szünetet, ez így, szokatlan. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: csicsi20
2011. október 08. 00:23 #118
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.08. 00:01)
Bocsi, hogy ide írom, de, megnéztem ma is egy PLL részt. Állati érdekes volt. blush.gif 
Komolyan, ez a második évad, eddig három részt láttam, de sokkal jobb, mint az első. 
Rengeteg minden történik, és csak próbálom követni a szálakat. Most pl. visszatért Hanna apja, és nagyon kíváncsi leszek, hogy ez-az sms törléssel Hanna mit kavart. Mert, hogy valamit igen, az tuti, szinte biztos vagyok benne. Az is tetszett, ahogy besegített a Lucasnak, és ahogy mondta, nem volt kedve versenyezni 11 másik lánnyal biggrin.gif Poén, kicsit mosolyogtam rajta. Egyébként a Lucas jó gyerek, csak kicsit lazábbnak kéne lennie, és simán lehetnének barátnői. Vagyis, szerintem, én így látom.
Aztán, Spencer is mit kavart. biggrin.gif Beadta a gyűrűt, az eladó meg eladta másnak? Vagy mi? Mindenesetre kíváncsi leszek, mi lesz, mert tuti pipa lesz. De, ha pénzre volt szüksége, miért nem a szüleitől kért? Ez így elég húzós megoldás volt, és hát, nem is jött be biggrin.gif
Emilynél meg ott van a levél. Bár érdekes, itt felfigyeltem egy bakira, vagy nem tudom, de először széttépte Em, és amikor az anyja mutatta neki a levelet, akkor egy teljesen ép variánst láthattunk. Plusz A mindenhol ott van, hihetetlen, még a kukába is bedobott egy üzenetet. rohog.gif 
Aria, úgy látom, vele most minden rendben smileeee.gif Bár, Ezra exe féltékeny pillantásait nem volt nehéz észrevenni, nekem nagyon rámenősnek tűnik Jackie, van egy olyan érzésem, hogy megpróbálja visszaszerezni Mr. Fitz-et smileeee.gif
Szóval, eddig tetszik az évad, sőt, kifejezetten jónak találom, kíváncsi leszek, úgy az egészre, teljes egészében, csak hát, most nagy szünet van, amit meg mondom őszintén, magam részéről nem értek. Mert olyat hallottam már, hogy évadok között eltelt mondjuk 3-4 hónap, de így, hogy évadon belül tartanak egy bő 3 hónapos (jól mondom? blush.gif) szünetet, ez így, szokatlan. pardon.gif

Örülünk, hogy tetszik az évad és egyre jobb és jobb lesz ha tovább nézed. laugh.gif
Lucassal semmi bajom nincs eddig, jó fej srác. Hanna aranyosan segített. Igen a gyűrűt eladta az eladó és ahogy lehetett látni A vette meg, de ez is majd érdekesen fog alakulni, csak tovább kell nézni.
Igen Emily összetépte a levelet amit ő írt a Danby helyett, de mivel A elvitte az összetépettet így én azt szűrtem le, hogy A is írt egyet a Danby nevében és azt olvasta az anyja. Bár már régen láttam és meglehet, hogy rosszul emlékszem think.gif
Hogy én mennyire utálom azt a Jackie-t rohog.gif

Hát ha azt vesszük, hogy október 19-én lesz egy Halloween epizód így az a 3 hónap lecsökken pár napot, mert állítólag január 13-án tér vissza a folytatással amit már nagyon várok. biggrin.gif
2011. október 08. 11:58 #119
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.10.08. 00:23)
Örülünk, hogy tetszik az évad és egyre jobb és jobb lesz ha tovább nézed.  laugh.gif

Tényleg? wink.gif

Hogy én mennyire utálom azt a Jackie-t rohog.gif

Ki fogsz nevetni rohog.gif De tegnap pont erre gondoltam én is, amikor néztem az epizódot, hogy vajon te mit szólhatsz ehhez? biggrin.gif
Titkon, magamban, anti-Jackienek gondoltalak, és akkor nem tévedtem. Egyébként, nekem se szimpatikus Ő, valamiért, olyan, hogy is mondjam, törtető? think.gif Igen, azt hiszem ez a jó szó. Nekem úgy tűnik, hogy megjátssza az ártatlant, közben pedig, a háttérben, a fejében, tervezget. rolleyes.gif

amit már nagyon várok. biggrin.gif

Látod, kis rajongók vagytok, és már megnéztétek az összes részt, nekem meg még mindig van tongue.gif biggrin.gif
De majd beérlek titeket, előbb-utóbb, és akkor mindent és mindenkit kibeszélünk. rohog.gif
2011. október 16. 00:34 #120
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Nos, ha jól tudom, ez egy október 8-i kép, elég friss, de sajnos kicsi. Viszont, arra gondoltam, megtöröm vele a csendet biggrin.gif Mit szóltok? wink.gif

Ez a mosoly wub.gif
http://www.kephost.com/images4/2011/10/16/ei0n382ivoifclgozuzp.jpg
4 felhasználónak tetszik: Domcicc, funny18, csicsi20, nicol bellox
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok