Starity

Lucy Hale

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 25. 01:13 #61
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Elnézve ezt az új Secret Circle promo képet. (Köszi Brittany-t Dóri air_kiss.gif) Azt fedeztem fel, hogy Phoebe nagyon hasonlít Lucy-ra. Vagyis, legalábbis ezen a képen. De, szerintetek nem? blush.gif Vagy már az is lehet, hogy túl késő van és káprázik a szemem rohog.gif
2011. augusztus 25. 01:22 #62
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (Boscorelli @ 2011.08.25. 01:13)
Elnézve ezt az új Secret Circle promo képet. (Köszi Brittany-t Dóri air_kiss.gif) Azt fedeztem fel, hogy Phoebe nagyon hasonlít Lucy-ra. Vagyis, legalábbis ezen a képen. De, szerintetek nem?  blush.gif Vagy már az is lehet, hogy túl késő van és káprázik a szemem rohog.gif

Én erre csak azt tudom mondani, hogy nem te vagy az első akitől ezt hallom. Dave is ugyanezt mondta a PLL topikban, de annyira nem vettem észre hasonlóságot eddig. Ezen a képen viszont hasonlít biggrin.gif (Ha már megköszönted itt akkor én sem maradok ki. Mesés promókép, Thomas istenien néz ki, de a többiek is. Köszi heart.gif )
2011. augusztus 25. 01:43 #63
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Én se fedeztem fel ezt a hasonlóságot, de itt, ezen a képen tényleg. Észre nem veszem, ha ki nem emeled laugh.gif
Nincs mit, szerintem is mesés blush.gif
2011. augusztus 26. 00:43 #64
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Domcicc @ 2011.08.25. 01:43)
Én se fedeztem fel ezt a hasonlóságot, de itt, ezen a képen tényleg. Észre nem veszem, ha ki nem emeled laugh.gif 
Nincs mit, szerintem is mesés blush.gif

Idézet (funny18 @ 2011.08.25. 01:22)
Én erre csak azt tudom mondani, hogy nem te vagy az első akitől ezt hallom. Dave is ugyanezt mondta a PLL topikban, de annyira nem vettem észre hasonlóságot eddig. Ezen a képen viszont hasonlít biggrin.gif

Szerintem leginkább a tekintetük hasonló, illetve azért az arcuk és a hajuk is. Bár talán Lucy haja hosszabb, de lehet tévedek. Amikor először megláttam a képet, én azt hittem Hale kisasszony van rajta laugh.gif

(Öhm, tudom, megígértem, hogy nem árasztom el képekkel a topikot, de olykor találok jókat Lucyról, és szóval, azt akarom megkérdezni lányok, hogy mennyire vesztek szívesen gyakran képeket/videókat Karenről? smileeee.gif)

Idézet (funny18 @ 2011.08.25. 01:22)
(Ha már megköszönted itt akkor én sem maradok ki. Mesés promókép, Thomas istenien néz ki, de a többiek is. Köszi heart.gif )

Ezen jót mosolyogtam, mármint, hogy ilyen kicsivel írtad wink.gif
Szerintem is nagyon jól néznek ki, de én csak a lányokat dicsérem meg rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc
2011. augusztus 26. 23:39 #65
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Nem tudom, mennyire van hírértéke, de leírom, bár Funny már biztos tudja rohog.gif Számomra meg nagy dolog smileeee.gif
Bret Easton Ellis szokott írni forgatókönyveket (emelett, hogy zseniális könyveket is ír), és most olvastam egy, a filmről szóló cikkben, hogy Lucy is benne lesz w00t.gif A film címe Downers Grove, egy regény alapján készül, thriller. Minden évben meghal valaki a végzős évfolyamból, bizarr módon. 2012-re van kiírva. Ez nekem dupla élvezet lesz thumbsup.gif
2011. augusztus 26. 23:50 #66
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Domcicc @ 2011.08.26. 23:39)
Nem tudom, mennyire van hírértéke, de leírom, bár Funny már biztos tudja rohog.gif Számomra meg nagy dolog smileeee.gif 
Bret Easton Ellis szokott írni forgatókönyveket (emelett, hogy zseniális könyveket is ír), és most olvastam egy, a filmről szóló cikkben, hogy Lucy is benne lesz w00t.gif A film címe Downers Grove, egy regény alapján készül, thriller. Minden évben meghal valaki a végzős évfolyamból, bizarr módon. 2012-re van kiírva. Ez nekem dupla élvezet lesz thumbsup.gif

Akkor ez már biztos? Azért kérdezem, mert állítólag benne lesz a Halloween 3-ban és a Fallen-ben is, de egyikről sem volt hivatalos információ.
2011. augusztus 27. 00:35 #67
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (funny18 @ 2011.08.26. 23:50)
Akkor ez már biztos? Azért kérdezem, mert állítólag benne lesz a Halloween 3-ban és a Fallen-ben is, de egyikről sem volt hivatalos információ.

Hát mondjuk forgatni még nem kezdtek, simán visszamondhatja, vagy őt mondhatják vissza, de...már két cikkben is benne volt az utóbbi időben, hogy ő, Nikki Reed és Hayden Panettiere benne lesznek, illetve szó volt Darren Chrisről, akiről most kiderült, hogy jaj mégse lesz benne, mert volt egy kis balhé akörül, hogy ő és Bret közös projekten dolgozzanak, mivel Darren Glee-s, Bret pedig a Glee-re azt mondta, hogy minden része közben olyan érzése támad, mintha HIV-es pocsolyába lépett volna (szerintem zseniális hasonlat, akármennyire szeretem a Glee-t rohog.gif ), de később mondta, hogy a színészekkel semmi baja, csak műsor gány.
A film amúgy gondolom csak jövő év végén jön ki, szóval ősszel kezdhetnék is a forgatást. Akkor majd minden kiderül.
3 felhasználónak tetszik: funny18, Boscorelli, csicsi20
2011. augusztus 27. 00:50 #68
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Domcicc @ 2011.08.26. 23:39)
A film címe Downers Grove, egy regény alapján készül, thriller. Minden évben meghal valaki a végzős évfolyamból, bizarr módon. 2012-re van kiírva. Ez nekem dupla élvezet lesz thumbsup.gif

Igen-igen, már az imdb-sek is tudnak a projektről. Ez a film érdekesen hangzik, kíváncsi leszek rá. Egyébként én is azt néztem lányok, hogy 3 filmje lesz Lucynak 2012-ben. Ha minden jól megy. Viszont ez jó hír! beer.gif
Megnézzük mindent, nem igaz? wink.gif
2011. augusztus 27. 00:53 #69
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Domcicc @ 2011.08.27. 00:35)
Hát mondjuk forgatni még nem kezdtek, simán visszamondhatja, vagy őt mondhatják vissza, de...már két cikkben is benne volt az utóbbi időben, hogy ő, Nikki Reed és Hayden Panettiere benne lesznek, illetve szó volt Darren Chrisről, akiről most kiderült, hogy jaj mégse lesz benne, mert volt egy kis balhé akörül, hogy ő és Bret közös projekten dolgozzanak, mivel Darren Glee-s, Bret pedig a Glee-re azt mondta, hogy minden része közben olyan érzése támad, mintha HIV-es pocsolyába lépett volna (szerintem zseniális hasonlat, akármennyire szeretem a Glee-t rohog.gif ), de később mondta, hogy a színészekkel semmi baja, csak műsor gány.
A film amúgy gondolom csak jövő év végén jön ki, szóval ősszel kezdhetnék is a forgatást. Akkor majd minden kiderül.

Jó kis hasonlat volt az már biztos, nem is vártam mást Ellis-től rohog.gif Majd kiderül beer.gif
Hoztam két videót. Az elsőt már Bosco-nak említettem, de gondoltam, hogy látni és hallani kell. Nagy kedvenc már egy hete heart.gif A másik videó egy interjú a Cinderella Story-hoz készült és van pár érdekes dolog benne. blush.gif
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, Boscorelli, csicsi20
2011. augusztus 27. 01:07 #70
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (Boscorelli @ 2011.08.27. 00:50)
Igen-igen, már az imdb-sek is tudnak a projektről. Ez a film érdekesen hangzik, kíváncsi leszek rá. Egyébként én is azt néztem lányok, hogy 3 filmje lesz Lucynak 2012-ben. Ha minden jól megy. Viszont ez jó hír! beer.gif 

Naná, hogy meg biggrin.gif De nem tudom, a PLL mellett mikor lenne ideje 3 filmet is leforgatni unsure.gif

Aw, ez is egy jó szám lett! w00t.gif És jelenetek is, woohoo biggrin.gif Másikat még nem néztem meg, leragadtam ennél blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
2011. augusztus 27. 01:13 #71
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.08.27. 00:50)

Persze, hogy meg beer.gif
Az imdb-vel kicsit azért vigyázni kell, mert néha nem valós adatokat közöl. Én személy szerint csak akkor hiszem el, hogy forgat 3-4 filmet, ha látok róla hivatalos információt, képet vagy valamit. wink.gif

Idézet
Aw, ez is egy jó szám lett!  És jelenetek is, woohoo  Másikat még nem néztem meg, leragadtam ennél

Gondoltam, hogy tetszeni fog. Jó kis zenei anyagja lett a filmnek. heart.gif Már nagyon várom! Remélem azért nem haragszotok, hogy vártam vele egy kicsit mert ezt először nem a youtube-ra rakták fel és féltem, ha nem hivatalos oldalon van törölni fogják. De eddig még nem tették így linkeltem. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
2011. augusztus 27. 10:53 #72
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.08.27. 01:13)
Az imdb-vel kicsit azért vigyázni kell, mert néha nem valós adatokat közöl. Én személy szerint csak akkor hiszem el, hogy forgat 3-4 filmet, ha látok róla hivatalos információt, képet vagy valamit. wink.gif

Persze, ez igaz. Van egy Nicole Kidman film, amit folyamatosan évről-évre tolnak, és már csak Nicole van a benne. Mondjuk ott szerintem a projekt halt meg. Bár még szerepel az IMDb-n, de nem hinném, hogy jövőre lesz premier, úgy, hogy csak egy szereplő van rolleyes.gif
Bár, én ha tájékozódni akarok, akkor őket szoktam felkeresni, mert többnyire szerintem pontosak, és megfelelő adatokat tesznek fel. Mondjuk abban is egyetértek Veled, hogy elképzelhető még a változás, mert a film csak jövőre jön, és ahogy Dóri is írta, Lucynak PLL is van, és mellette három filmet megcsinálni, nem lesz könnyű.

Idézet (funny18 @ 2011.08.27. 01:13)
Remélem azért nem haragszotok, hogy vártam vele egy kicsit

Na jó, most az egyszer rohog.gif Csak viccelek. Hogy is tudnánk Rád haragudni? Hm? friends.gif Ez lehetetlen, kedves funny wink.gif Köszi az újabb Lucy dalt, nekem is tetszett.

Nem akarok senkit megbántani, de könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy Lucy jobb énekesnő lenne, mint a staritys top5.
Plusz az is tetszik benne, hogy olyan csodálkozó szemei vannak, sőt, igazából nagyon tetszik blush.gif
Pl. 2:32 és 2:54 wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, funny18
2011. augusztus 27. 11:09 #73
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
"I love country music." Na most még jobban szerelmes lettem wub.gif blush.gif Végre egy amerikai lány, aki szereti a country-t. Ashley Benson-ról már megtudtam hogy nem szereti, kár. Mondjuk, az is igaz, nem szeretheti mindenki ugyanazt, ez igaz, ettől még azért kedvelem Ashley-t is, de Lucy-t jobban. Bár most beugrott, hogy Lucy tennessee-i. Love Tennessee beer.gif

És megígérem, többet tényleg nem fogok ilyet csinálni, mert ez tényleg off, és nyugodtan szidjatok le, ha baj sorry.gif Csak gondoltam válogatok nektek két dalt, hátha megtetszik, ez vagy ez.
4 felhasználónak tetszik: Domcicc, funny18, csicsi20, nicol bellox
2011. augusztus 31. 13:52 #74
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Új profilkép Lucy-nál banana_moonwalk.gif

Nagyon szép. Nekem tetszik. Gyönyörű szemeit jobban kiemeli ez a kép. Kiváló volt a fotós, ahogy funny írta nekem, véleményem megegyezik övével. beer.gif

A többi rajongó nevében is, köszönjük szépen Brittany meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, csicsi20
2011. szeptember 02. 11:08 #75
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Egy kicsit lemaradtam blush.gif De végig néztem és olvastam, amiket irtatok.

Négyen egy gatyában 2 még sajnos nem láttam, de ha olyan jó mint az első, akkor nálam nyert ügye van. Plusz egy nagy pozitivum, hogy Lucy is szerepel benne. Szóval igen ideje lenne nekem is megnézni már laugh.gif

Ian bakijához meg csak annyit, hogy lány létemre én is azt mondtam volna csak, hogy barna rohog.gif De nagyon aranyos, vicces kis videó rolleyes.gif Hazel _nevet.gif

Phoebe képeket nézegettem. Arra a következtetésre jutottam, hogy egy-két képen nagyon, mig a többin abszolúlt nem hasonlitanak. Szerintem legjobban a szájuk hasonlit, de lehet hogy ti ebben nem adtok nekem igazat beer.gif

És funny megköszönöm, hogy mutattál ismét egy jó zenét Lucytól. Bless Myself heart.gif meghajolo.gif

Bosco rád veszélyt jelent Lucy, immár hogy még a country zenét is kedveli. rohog.gif De az utolsó hozzászólásoddal egyetértek. Ez a profilkép jó választás volt, ügyes munka volt a fotóstól. Azok a szemek wub.gif

Ez a Downers Grove cimű film felkeltette érdeklődésemet, thrillerbe is megnézném hogyan alakit. Bár biztos csodásan smileeee.gif Vagy már szerepelt thrillerben? think.gif

szerk.: omg.gif most jut eszembe, hogy szerepel a Sikoly 4-ben, szóval igen... bocsi a hülye kérdést meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc
2011. szeptember 02. 23:31 #76
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (csicsi20 @ 2011.09.02. 11:08)
Egy kicsit lemaradtam blush.gif De végig néztem és olvastam, amiket irtatok.

Már hiányoltunk is wink.gif Én biztosan, de szerintem a többiek is wink.gif

Idézet (csicsi20 @ 2011.09.02. 11:08)
Bosco rád veszélyt jelent Lucy, immár hogy még a country zenét is kedveli. rohog.gif De az utolsó hozzászólásoddal egyetértek. Ez a profilkép jó választás volt, ügyes munka volt a fotóstól. Azok a szemek  wub.gif

Vállalom ezt a veszélyt. rohog.gif
Egyébként ez igaz, tényleg elragadó szemei vannak, én ebben az új klipjében is felfedeztem, és amilyen csodálkozóan tud nézni wub2.gif Nagyon aranyos. blush.gif
Mint például ezen a képen is wub.gif Mondjuk ez már egy régebbi kép azért, de nekem nagyon tetszik ez a fotó blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, csicsi20
2011. szeptember 02. 23:41 #77
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Szerintem funny aviján csodálatosan szép Lucy, akárcsak a szemei blush.gif
Sikoly 4-et még én se néztem meg még mindig blush.gif Pedig már hetek óta listán van, csak van most vagy 50 film, amit belistáztam laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, funny18, csicsi20
2011. szeptember 02. 23:45 #78
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Domcicc @ 2011.09.02. 23:41)
Szerintem funny aviján csodálatosan szép Lucy, akárcsak a szemei blush.gif

Nekem is tetszik az-az avatar. Mondjuk arra már rájöttem (nem volt nehéz rohog.gif), hogy funny-nak mindig csodás avatarjai vannak. Jó mondjuk, ha valami pasi van kint, pl. Paul vagy a többiek, akkor nem érvényes ez a megállapításom. Mármint pasiként ilyet nem mondok pasis avatarokra, ugye értitek mire gondolok? laugh.gif De ez-az avatarod is nagyon jó lett funny wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, funny18, csicsi20
2011. szeptember 02. 23:56 #79
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.02. 23:31)
Már hiányoltunk is wink.gif Én biztosan, de szerintem a többiek is wink.gif
Vállalom ezt a veszélyt. rohog.gif 
Egyébként ez igaz, tényleg elragadó szemei vannak, én ebben az új klipjében is felfedeztem, és amilyen csodálkozóan tud nézni wub2.gif Nagyon aranyos. blush.gif 
Mint például ezen a képen is wub.gif Mondjuk ez már egy régebbi kép azért, de nekem nagyon tetszik ez a fotó blush.gif

Igen mi is hiányoltuk Csicsi wink.gif
Hát igen ez egy nagyon régi kép laugh.gif Pontosabban a 2007-es filmsorozatából való still kép rohog.gif

Köszönöm az avi dicséretet bár ez inkább Lucy érdeme blush.gif
Na jó, hoztam egy kis jó hírt is. Most már hivatalos, hogy szerepelni fog a Fallen-ben és a Downers Grove-ban. A Fallen-t most fogják elkezdeni forgatni. beer.gif
Sőt, hogy még fokozzam. Olvastam, hogy egy musicalfilmet akarnak csinálni A nyomorultakból amiben Jean Valjean-t Hugh Jackman fogja alakítani és esélyes Lucy is Cosette szerepére olyanok mellett mint Hayden Panettiere, Miranda Cosgrove, vagy Emma Watson. Bár ebből lehet, hogy nem lesz semmi, de mindenképpen lehet szurkolni Lucynak. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc, csicsi20
2011. szeptember 03. 00:01 #80
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (Boscorelli @ 2011.09.02. 23:45)
Nekem is tetszik az-az avatar. Mondjuk arra már rájöttem (nem volt nehéz rohog.gif), hogy funny-nak mindig csodás avatarjai vannak. Jó mondjuk, ha valami pasi van kint, pl. Paul vagy a többiek, akkor nem érvényes ez a megállapításom. Mármint pasiként ilyet nem mondok pasis avatarokra, ugye értitek mire gondolok? laugh.gif De ez-az avatarod is nagyon jó lett funny wink.gif

Nem véletlenül lett Őrangyal biggrin.gif Az én avatarom is ő csinálta heart.gif
Egyébként ez sosem értettem, mi nők simán elmondjuk egy nőről a véleményünk, pasik miért nem tehetik ezt meg? Mármint tudom, miért, csak akkor is 'izé' ez az egész.. Na jó, ezt lehet máshol kéne kitárgyalni rohog.gif

Szerk.: Most látom Funny írását. Ez az! yahoo.gif
Meg hú, azért nem lenne rossz Hugh mellett látni egy filmben, bár ilyen nevek mellett lehet nem jön össze unsure.gif Azért szurkolok smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, csicsi20, funny18
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok