Lucy Hale
2011. augusztus 25. 01:13
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Elnézve ezt az új Secret Circle promo képet. (Köszi Brittany-t Dóri
) Azt fedeztem fel, hogy Phoebe nagyon hasonlít Lucy-ra. Vagyis, legalábbis ezen a képen. De, szerintetek nem?
Vagy már az is lehet, hogy túl késő van és káprázik a szemem
2011. augusztus 25. 01:22
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.08.25. 01:13)
Elnézve ezt az új Secret Circle promo képet. (Köszi Brittany-t Dóri
) Azt fedeztem fel, hogy Phoebe nagyon hasonlít Lucy-ra. Vagyis, legalábbis ezen a képen. De, szerintetek nem?
Vagy már az is lehet, hogy túl késő van és káprázik a szemem 
Én erre csak azt tudom mondani, hogy nem te vagy az első akitől ezt hallom. Dave is ugyanezt mondta a PLL topikban, de annyira nem vettem észre hasonlóságot eddig. Ezen a képen viszont hasonlít
2011. augusztus 26. 00:43
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.08.25. 01:43)
Én se fedeztem fel ezt a hasonlóságot, de itt, ezen a képen tényleg. Észre nem veszem, ha ki nem emeled
Nincs mit, szerintem is mesés
Nincs mit, szerintem is mesés
Idézet (funny18 @ 2011.08.25. 01:22)
Én erre csak azt tudom mondani, hogy nem te vagy az első akitől ezt hallom. Dave is ugyanezt mondta a PLL topikban, de annyira nem vettem észre hasonlóságot eddig. Ezen a képen viszont hasonlít
Szerintem leginkább a tekintetük hasonló, illetve azért az arcuk és a hajuk is. Bár talán Lucy haja hosszabb, de lehet tévedek. Amikor először megláttam a képet, én azt hittem Hale kisasszony van rajta
(Öhm, tudom, megígértem, hogy nem árasztom el képekkel a topikot, de olykor találok jókat Lucyról, és szóval, azt akarom megkérdezni lányok, hogy mennyire vesztek szívesen gyakran képeket/videókat Karenről?
Idézet (funny18 @ 2011.08.25. 01:22)
(Ha már megköszönted itt akkor én sem maradok ki. Mesés promókép, Thomas istenien néz ki, de a többiek is. Köszi
)
Ezen jót mosolyogtam, mármint, hogy ilyen kicsivel írtad
Szerintem is nagyon jól néznek ki, de én csak a lányokat dicsérem meg
2011. augusztus 26. 23:39
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Nem tudom, mennyire van hírértéke, de leírom, bár Funny már biztos tudja
Számomra meg nagy dolog
Bret Easton Ellis szokott írni forgatókönyveket (emelett, hogy zseniális könyveket is ír), és most olvastam egy, a filmről szóló cikkben, hogy Lucy is benne lesz
A film címe Downers Grove, egy regény alapján készül, thriller. Minden évben meghal valaki a végzős évfolyamból, bizarr módon. 2012-re van kiírva. Ez nekem dupla élvezet lesz
Bret Easton Ellis szokott írni forgatókönyveket (emelett, hogy zseniális könyveket is ír), és most olvastam egy, a filmről szóló cikkben, hogy Lucy is benne lesz
2011. augusztus 26. 23:50
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.08.26. 23:39)
Nem tudom, mennyire van hírértéke, de leírom, bár Funny már biztos tudja
Számomra meg nagy dolog
A film címe Downers Grove, egy regény alapján készül, thriller. Minden évben meghal valaki a végzős évfolyamból, bizarr módon. 2012-re van kiírva. Ez nekem dupla élvezet lesz 
Akkor ez már biztos? Azért kérdezem, mert állítólag benne lesz a Halloween 3-ban és a Fallen-ben is, de egyikről sem volt hivatalos információ.
2011. augusztus 27. 00:35
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.08.26. 23:50)
Akkor ez már biztos? Azért kérdezem, mert állítólag benne lesz a Halloween 3-ban és a Fallen-ben is, de egyikről sem volt hivatalos információ.
Hát mondjuk forgatni még nem kezdtek, simán visszamondhatja, vagy őt mondhatják vissza, de...már két cikkben is benne volt az utóbbi időben, hogy ő, Nikki Reed és Hayden Panettiere benne lesznek, illetve szó volt Darren Chrisről, akiről most kiderült, hogy jaj mégse lesz benne, mert volt egy kis balhé akörül, hogy ő és Bret közös projekten dolgozzanak, mivel Darren Glee-s, Bret pedig a Glee-re azt mondta, hogy minden része közben olyan érzése támad, mintha HIV-es pocsolyába lépett volna (szerintem zseniális hasonlat, akármennyire szeretem a Glee-t
A film amúgy gondolom csak jövő év végén jön ki, szóval ősszel kezdhetnék is a forgatást. Akkor majd minden kiderül.
2011. augusztus 27. 00:50
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (Domcicc @ 2011.08.26. 23:39)
Igen-igen, már az imdb-sek is tudnak a projektről. Ez a film érdekesen hangzik, kíváncsi leszek rá. Egyébként én is azt néztem lányok, hogy 3 filmje lesz Lucynak 2012-ben. Ha minden jól megy. Viszont ez jó hír!
Megnézzük mindent, nem igaz?
2011. augusztus 27. 00:53
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (Domcicc @ 2011.08.27. 00:35)
Hát mondjuk forgatni még nem kezdtek, simán visszamondhatja, vagy őt mondhatják vissza, de...már két cikkben is benne volt az utóbbi időben, hogy ő, Nikki Reed és Hayden Panettiere benne lesznek, illetve szó volt Darren Chrisről, akiről most kiderült, hogy jaj mégse lesz benne, mert volt egy kis balhé akörül, hogy ő és Bret közös projekten dolgozzanak, mivel Darren Glee-s, Bret pedig a Glee-re azt mondta, hogy minden része közben olyan érzése támad, mintha HIV-es pocsolyába lépett volna (szerintem zseniális hasonlat, akármennyire szeretem a Glee-t
), de később mondta, hogy a színészekkel semmi baja, csak műsor gány.
A film amúgy gondolom csak jövő év végén jön ki, szóval ősszel kezdhetnék is a forgatást. Akkor majd minden kiderül.
Jó kis hasonlat volt az már biztos, nem is vártam mást Ellis-től
Hoztam két videót. Az elsőt már Bosco-nak említettem, de gondoltam, hogy látni és hallani kell. Nagy kedvenc már egy hete
2011. augusztus 27. 01:07
|
|
DomciccDekker's bitch |
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.08.27. 00:50)
Igen-igen, már az imdb-sek is tudnak a projektről. Ez a film érdekesen hangzik, kíváncsi leszek rá. Egyébként én is azt néztem lányok, hogy 3 filmje lesz Lucynak 2012-ben. Ha minden jól megy. Viszont ez jó hír!
Naná, hogy meg
Aw, ez is egy jó szám lett!
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2011. augusztus 27. 01:13
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.08.27. 00:50)
Persze, hogy meg
Az imdb-vel kicsit azért vigyázni kell, mert néha nem valós adatokat közöl. Én személy szerint csak akkor hiszem el, hogy forgat 3-4 filmet, ha látok róla hivatalos információt, képet vagy valamit.
Idézet
Aw, ez is egy jó szám lett! És jelenetek is, woohoo Másikat még nem néztem meg, leragadtam ennél
Gondoltam, hogy tetszeni fog. Jó kis zenei anyagja lett a filmnek.
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2011. augusztus 27. 10:53
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (funny18 @ 2011.08.27. 01:13)
Az imdb-vel kicsit azért vigyázni kell, mert néha nem valós adatokat közöl. Én személy szerint csak akkor hiszem el, hogy forgat 3-4 filmet, ha látok róla hivatalos információt, képet vagy valamit.
Persze, ez igaz. Van egy Nicole Kidman film, amit folyamatosan évről-évre tolnak, és már csak Nicole van a benne. Mondjuk ott szerintem a projekt halt meg. Bár még szerepel az IMDb-n, de nem hinném, hogy jövőre lesz premier, úgy, hogy csak egy szereplő van
Bár, én ha tájékozódni akarok, akkor őket szoktam felkeresni, mert többnyire szerintem pontosak, és megfelelő adatokat tesznek fel. Mondjuk abban is egyetértek Veled, hogy elképzelhető még a változás, mert a film csak jövőre jön, és ahogy Dóri is írta, Lucynak PLL is van, és mellette három filmet megcsinálni, nem lesz könnyű.
Idézet (funny18 @ 2011.08.27. 01:13)
Remélem azért nem haragszotok, hogy vártam vele egy kicsit
Na jó, most az egyszer
Nem akarok senkit megbántani, de könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy Lucy jobb énekesnő lenne, mint a staritys top5.
Plusz az is tetszik benne, hogy olyan csodálkozó szemei vannak, sőt, igazából nagyon tetszik
Pl. 2:32 és 2:54
2011. augusztus 27. 11:09
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
"I love country music." Na most még jobban szerelmes lettem
Végre egy amerikai lány, aki szereti a country-t. Ashley Benson-ról már megtudtam hogy nem szereti, kár. Mondjuk, az is igaz, nem szeretheti mindenki ugyanazt, ez igaz, ettől még azért kedvelem Ashley-t is, de Lucy-t jobban. Bár most beugrott, hogy Lucy tennessee-i. Love Tennessee
És megígérem, többet tényleg nem fogok ilyet csinálni, mert ez tényleg off, és nyugodtan szidjatok le, ha baj
Csak gondoltam válogatok nektek két dalt, hátha megtetszik, ez vagy ez.
És megígérem, többet tényleg nem fogok ilyet csinálni, mert ez tényleg off, és nyugodtan szidjatok le, ha baj
2011. augusztus 31. 13:52
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Új profilkép Lucy-nál
Nagyon szép. Nekem tetszik. Gyönyörű szemeit jobban kiemeli ez a kép. Kiváló volt a fotós, ahogy funny írta nekem, véleményem megegyezik övével.
A többi rajongó nevében is, köszönjük szépen Brittany
Nagyon szép. Nekem tetszik. Gyönyörű szemeit jobban kiemeli ez a kép. Kiváló volt a fotós, ahogy funny írta nekem, véleményem megegyezik övével.
A többi rajongó nevében is, köszönjük szépen Brittany
2011. szeptember 02. 11:08
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Egy kicsit lemaradtam
De végig néztem és olvastam, amiket irtatok.
Négyen egy gatyában 2 még sajnos nem láttam, de ha olyan jó mint az első, akkor nálam nyert ügye van. Plusz egy nagy pozitivum, hogy Lucy is szerepel benne. Szóval igen ideje lenne nekem is megnézni már
Ian bakijához meg csak annyit, hogy lány létemre én is azt mondtam volna csak, hogy barna
De nagyon aranyos, vicces kis videó
Hazel
Phoebe képeket nézegettem. Arra a következtetésre jutottam, hogy egy-két képen nagyon, mig a többin abszolúlt nem hasonlitanak. Szerintem legjobban a szájuk hasonlit, de lehet hogy ti ebben nem adtok nekem igazat
És funny megköszönöm, hogy mutattál ismét egy jó zenét Lucytól. Bless Myself
Bosco rád veszélyt jelent Lucy, immár hogy még a country zenét is kedveli.
De az utolsó hozzászólásoddal egyetértek. Ez a profilkép jó választás volt, ügyes munka volt a fotóstól. Azok a szemek
Ez a Downers Grove cimű film felkeltette érdeklődésemet, thrillerbe is megnézném hogyan alakit. Bár biztos csodásan
Vagy már szerepelt thrillerben?
szerk.:
most jut eszembe, hogy szerepel a Sikoly 4-ben, szóval igen... bocsi a hülye kérdést
Négyen egy gatyában 2 még sajnos nem láttam, de ha olyan jó mint az első, akkor nálam nyert ügye van. Plusz egy nagy pozitivum, hogy Lucy is szerepel benne. Szóval igen ideje lenne nekem is megnézni már
Ian bakijához meg csak annyit, hogy lány létemre én is azt mondtam volna csak, hogy barna
Phoebe képeket nézegettem. Arra a következtetésre jutottam, hogy egy-két képen nagyon, mig a többin abszolúlt nem hasonlitanak. Szerintem legjobban a szájuk hasonlit, de lehet hogy ti ebben nem adtok nekem igazat
És funny megköszönöm, hogy mutattál ismét egy jó zenét Lucytól. Bless Myself
Ez a Downers Grove cimű film felkeltette érdeklődésemet, thrillerbe is megnézném hogyan alakit. Bár biztos csodásan
szerk.:
2011. szeptember 02. 23:31
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (csicsi20 @ 2011.09.02. 11:08)
Egy kicsit lemaradtam
De végig néztem és olvastam, amiket irtatok.
Már hiányoltunk is
Idézet (csicsi20 @ 2011.09.02. 11:08)
De az utolsó hozzászólásoddal egyetértek. Ez a profilkép jó választás volt, ügyes munka volt a fotóstól. Azok a szemek
Vállalom ezt a veszélyt.
Egyébként ez igaz, tényleg elragadó szemei vannak, én ebben az új klipjében is felfedeztem, és amilyen csodálkozóan tud nézni
Mint például ezen a képen is
2011. szeptember 02. 23:41
|
|
DomciccDekker's bitch |
|
Szerintem funny aviján csodálatosan szép Lucy, akárcsak a szemei
Sikoly 4-et még én se néztem meg még mindig
Pedig már hetek óta listán van, csak van most vagy 50 film, amit belistáztam
Sikoly 4-et még én se néztem meg még mindig
2011. szeptember 02. 23:45
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (Domcicc @ 2011.09.02. 23:41)
Szerintem funny aviján csodálatosan szép Lucy, akárcsak a szemei
Nekem is tetszik az-az avatar. Mondjuk arra már rájöttem (nem volt nehéz
2011. szeptember 02. 23:56
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.02. 23:31)
Már hiányoltunk is
Én biztosan, de szerintem a többiek is
Vállalom ezt a veszélyt.
Egyébként ez igaz, tényleg elragadó szemei vannak, én ebben az új klipjében is felfedeztem, és amilyen csodálkozóan tud nézni
Nagyon aranyos.
Mondjuk ez már egy régebbi kép azért, de nekem nagyon tetszik ez a fotó 
Vállalom ezt a veszélyt.
Igen mi is hiányoltuk Csicsi
Hát igen ez egy nagyon régi kép
Köszönöm az avi dicséretet bár ez inkább Lucy érdeme
Na jó, hoztam egy kis jó hírt is. Most már hivatalos, hogy szerepelni fog a Fallen-ben és a Downers Grove-ban. A Fallen-t most fogják elkezdeni forgatni.
Sőt, hogy még fokozzam. Olvastam, hogy egy musicalfilmet akarnak csinálni A nyomorultakból amiben Jean Valjean-t Hugh Jackman fogja alakítani és esélyes Lucy is Cosette szerepére olyanok mellett mint Hayden Panettiere, Miranda Cosgrove, vagy Emma Watson. Bár ebből lehet, hogy nem lesz semmi, de mindenképpen lehet szurkolni Lucynak.
2011. szeptember 03. 00:01
|
|
DomciccDekker's bitch |
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.02. 23:45)
Nekem is tetszik az-az avatar. Mondjuk arra már rájöttem (nem volt nehéz
), hogy funny-nak mindig csodás avatarjai vannak. Jó mondjuk, ha valami pasi van kint, pl. Paul vagy a többiek, akkor nem érvényes ez a megállapításom. Mármint pasiként ilyet nem mondok pasis avatarokra, ugye értitek mire gondolok?
De ez-az avatarod is nagyon jó lett funny 
Nem véletlenül lett Őrangyal
Egyébként ez sosem értettem, mi nők simán elmondjuk egy nőről a véleményünk, pasik miért nem tehetik ezt meg? Mármint tudom, miért, csak akkor is 'izé' ez az egész.. Na jó, ezt lehet máshol kéne kitárgyalni
Szerk.: Most látom Funny írását. Ez az!
Meg hú, azért nem lenne rossz Hugh mellett látni egy filmben, bár ilyen nevek mellett lehet nem jön össze
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.