Hohó, lemaradtam
Idézet (funny18 @ 2011.07.21. 22:39)
Teljes verzió
Köszi, a linket. Azt hiszem ennek mindenképp szerepelnie kellett ebben a topikban, és van egy olyan sejtésem, hogy nem ez lesz az utolsó
Idézet (Domcicc @ 2011.07.21. 22:53)
Most folyamatosan ezt hallgatom, köszi, hogy belinkelted

Ez velem is pontosan ugyanígy volt. Amikor először meghallgattam megdöbbentem, rögtön írtam is funnynak, úgy éreztem ezt az információt meg kell vele osztanom
Ezután letelt először a szám, replay gomb, megint, replay gomb, nem is tudom, talán 7-8x biztos meghallgattam első alkalommal
Idézet (csicsi20 @ 2011.07.21. 22:53)
Sajnos még várnom kell a Sorority Wars filmmel, nem találom sehol

De amúgy a filmhez készült szinkron? Vagy szerintetek ne rontsam el az élményt és nézem meg eredeti hangon?

Szerintem mindenképp eredeti. Sajnos felirat tényleg nincs hozzá, egy helyen találtam magyart, meg is volt a link és a fájlnév, de már letörölték, úgyhogy valójában az nem létezik már. Okos ötlet volt.
Bár, egyébként annyira nem nehéz a film angolja
Idézet (funny18 @ 2011.07.21. 23:03)
Sajnos magyar felirat sem készült hozzá nemhogy szinkron, de én valamilyen szinten örülök is neki, mert így nem kell valami nyervogós lány hangját hallgatni a Lucyé helyett.
Annyiban vitatkoznék, hogy nem biztos, hogy az olyan rossz lenne, mert hallottam/láttam én már zseniális szinkronokat, ami után az angol tűnt teljesen gagyinak
Persze, ez valószínűtlen, hogy itt is ilyesmi lett volna, nagyobb a valószínűsége annak, amit te is írsz, hogy gagyi lett volna a szinkron. Viszont az kár, hogy felirat nincs, ha az lenne, teljesen megfelelő lenne.
De az is igaz, hogy Lucy hangját nem lehetne pótolni szinkronokkal

És abszolút megértem, miért írtad egyébként. Nem akarok offolni, de csak egy mondat erejéig, angolul néztem szinte mindig is Anna Kendrick filmeket, egy szinkronosnak esélyt adtam, kár volt. Úgyhogy megértelek funny
Idézet (funny18 @ 2011.07.21. 23:03)
Sajnos el van nyomva ő is meg Shay is bár szerintem igyekeznek ezt kiküszöbölni, de nem mindig lehet. Valaki mindig el lesz nyomva akár akarják akár nem.

Amit szerintem sose fognak tudni megvalósítani. A való élet törvénye, hogy egy társaságban (legyen az focicsapat, vagy egyszerű baráti brancs) mindig van egy kis hierarchia, akarva-akaratlanul is, ez benne van. Szerintem itt a sorozatban is hasonlóról van szó, mind a négy lánynak nem tudnak teret adni, szerintem lehetőség sem lesz rá.
Most így belegondolva, nem is emlékszem olyan sorozatra, ahol nagyjából egyenlően lettek volna kezelve a főszereplők
Idézet (csicsi20 @ 2011.07.21. 23:03)
Itt már mindenki látta rajtam kívül, már nem várhat tovább a megnézése

Bizony, ez igaz