Idézet (csicsi20 @ 2011.07.18. 19:48)
Örülök, hogy neki is van már topicja.

Üdv a topikban
Lucyval még én csak ismerkedek, de a PLL-ben annyira jó, hogy rögtön belopta magát a szívembe és most az egyik legnagyobb kedvencem
Igen, nekem is tetszik benne. Maga, az amit játszik, és, (mivel pasiból vagyok) Ő is
Bár még nagyon az elején vagyok a sorozatnak, de azt már megfigyeltem, hogy a karaktere számos problémákkal küszködik, ott vannak ugye az üzenetek, a kapcsolata a tanárral, és még otthon sincsen minden rendben. És ezt nagyon jól megformálja, tényleg úgy átadja a nézőnek, hogy látod rajta, hogy mennyi gondja van, mégis, ezek mellett próbál élni, megoldani azokat. Nagyon tetszik, ahogy mindezt eljátssza.
A legutóbbi részben, amit láttam, nagyon jó volt, amikor, helyrerakta azt a szöszit, bár, egyenlőre még nem járt teljes sikerrel, de kíváncsi leszek, hogy alakul ez a dolog.
És van egy olyan érzésem, hogy a Sorority Wars cíművel kezdem.
Most felkerült rengeteg kép a filmből, kedvcsinálónak biztosan jó lesz majd

nem tudom, láttad-e
Boscorelli téged is funny fertőzött meg a Lucy imádattal? Üdv. a csapatban

Nos ez úgy volt, hogy valóban benne volt a dologban kedvenc Őrangyalunk

Segített rávezetni a helyes útra. Igazából akkor kedveltem meg nagyon, amikor belinkelt egy zeneszámot tőle, a Milyen zenét hallgatsz topikba, és gondoltam, hogy akkor miért ne, meghallgatom. Ez volt a Run this town. Az a szám azóta is nagyon tetszik, youtube-on már 50x biztos meghallgattam, már a telefonomon is rajta van
Szóval ezután úgy voltam vele, hogy megpróbálom minél jobban megismerni a művésznőt, ahogy funny is tanácsolta nekem még korábban. És bevallom, igaza volt, nem csalódtam.