Alekosz csillaga is leáldozóban
2011. július 18. 20:41
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
nem csodálom.nem túl jók a csajozós dumái
2011. július 20. 00:09
|
|
adamlamberfan28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 116 Csatolások: 48 Azonosító: 155268 offline
|
hát én ezen nem csodálkoznék a helyébe nevetséges amit csinál
2011. július 24. 01:18
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem minden nő undorodik tőle. Amúgy mit várt?!
2011. július 29. 09:55
|
|
Annuuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 151225 offline
|
hát erre számítottam, csal addig érdekes az embereknek ameddig futott a VV, vagy a szánalmas mennyasszony kereső showja. Szóval szerintem jövőre nagyon sokan már azt sem fogják tudni ki az Alekosz... Am a VV-seknek nagyon tiszavirág életű népszerűségük van.
2011. július 29. 09:59
|
Paul imádók RebFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 156439 offline
|
Ez egy idióta, ezt érdemli, tűnjön csak feledésbe!!!Utállom, rühellem, egy nem normális!!!!
2011. augusztus 03. 14:05
Hát ez nem 100-as!És hogy miért mondtam,mármint írtam ezt róla?Mert nem hiszem,hogy ez egy normális felnőtt emberhezt illik!Bár,bocsi,visszavonom az előbbi kijelentést,mielőtt megkapnám,hogy nem normális és nem is felnőtt ember!És bár igazatok lenne,azér ezt nem kockáztatom meg!Hogy hihette azt,hogy ő a nők bálványa!Bár én még 12 éves leszek októberben,még nekem is van igazán érdekes véleményem erről az embernek nem nevehető izéről!Fogadok,hogy a szülinapomon világra jövő hugicámnak is lesz véleményem,és el is mondja,ha tud már beszélni!!Még hogy ő,mint a nők bálványa?Kész röhögőgörcs!!!!!HAHAHAHA!Ezt ugye nem gondoltad komolyan ugye?
Öhmm,köhmmm,még is?Hát te nem vagy jól!!ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
Öhmm,köhmmm,még is?Hát te nem vagy jól!!ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
2011. augusztus 25. 13:36
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Itt volt az ideje végre
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: