Alekosz csillaga is leáldozóban
2011. július 17. 17:45
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
" Alekosz csillaga is leáldozóban "
-REMÉLJÜK TÖBBET FEL SEM KEL .
XD
-REMÉLJÜK TÖBBET FEL SEM KEL .
XD
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 17. 17:56
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
El fog tünni mindegyik, de legalább nem csinál magából hülyét, mint béla a legnagyobbal, gigi a dubajozással meg a fétish filmjével, zsófika a rágógumijával meg a műcsöcsével, az ordas a szavalásával meg az ugribugri programjával stb, stb, stb ... ők azok akik azt hitték, hogy már valakik, hogy ha belevágnak valamibe majd dől a pénz és híresek maradnak - alekosz legalább megmaradt realitás talaján ...
UnhappyMeals
2011. július 17. 17:59
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.17. 17:56)
El fog tünni mindegyik, de legalább nem csinál magából hülyét, mint béla a legnagyobbal, gigi a dubajozással meg a fétish filmjével, zsófika a rágógumijával meg a műcsöcsével, az ordas a szavalásával meg az ugribugri programjával stb, stb, stb ... ők azok akik azt hitték, hogy már valakik, hogy ha belevágnak valamibe majd dől a pénz és híresek maradnak - alekosz legalább megmaradt realitás talaján ...
Azt hallottam, Balekosz meg felnőttfilmeket akar rendezni Kovi-val.. Számomra ezzel elég hülyét csinált magából...
2011. július 17. 18:08
|
|
K_I_N_G_A_3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 154862 offline
|
"Alekosz csillaga leáldozóban" ???? mé Balekosznak van csillaga ???
2011. július 17. 18:17
Alekosz Magyarország szégyene!!Nem tudom megérteni ki az az ember aki szeretheti őt..ezzel az egész "Alekosz a görög Isten" dologgal szégyen megalázzák mind a görögöket mint a magyarokat.Szégyen és gyalázat ez az egész..borzalmas,hogy ez kell a magyar népnek.Büszkék lehetünk mondhatom-.-
kateblock
2011. július 17. 18:27
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Leila5
Alekosz Magyarország szégyene!!Nem tudom megérteni ki az az ember aki szeretheti őt..ezzel az egész "Alekosz a görög Isten" dologgal szégyen megalázzák mind a görögöket mint a magyarokat.Szégyen és gyalázat ez az egész..borzalmas,hogy ez kell a magyar népnek.Büszkék lehetünk mondhatom-.-
szívemből szóltál :meghajlo:
szívemből szóltál :meghajlo:
2011. július 17. 18:30
|
adriennlevaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 82 Csatolások: 114 Azonosító: 88773 offline
|
Odaadták neki a lakást és be sem költözik, Éva meg Jerzy legalább tényleg hasznát vették volna
2011. július 17. 18:34
|
Kerixyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 146649 offline
|
Hmmm,milyen meglepő kommentek,véletlenül nem ti szavaztátok meg győztesnek? De,bizony ám,akkor most mi a probléma?
Tessék mindennap nézni,hallgatni,gyönyörködni benne,ezt akartátok nem?
---------
Viccet félretéve:Ez várható volt,így fog járni mind talán Olivér a tv képernyőn,és Béci a zeneiparban fog fennmaradni,a többi sorjában fog eltűnni,mivel valóban nem tudnak,és nincs tehetségük semmihez,amit az asztalra pakolnának!
Tessék mindennap nézni,hallgatni,gyönyörködni benne,ezt akartátok nem?
---------
Viccet félretéve:Ez várható volt,így fog járni mind talán Olivér a tv képernyőn,és Béci a zeneiparban fog fennmaradni,a többi sorjában fog eltűnni,mivel valóban nem tudnak,és nincs tehetségük semmihez,amit az asztalra pakolnának!
2011. július 17. 18:49
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Én eddig se voltam rá kíváncsi 
/Nem szavaztam egyikre lakóra se.../
/Nem szavaztam egyikre lakóra se.../
2011. július 17. 19:15
"A Való Világ 4 győztese úgy érzi, már senki nem kíváncsi rá."
Hát igen, jól érzi.
Már a műsor elején is nyilvánvaló volt, hogy majdnem egyik szereplő se tud majd folyamatos közszereplővé válni, mivel ha csak nem okoznak botrányt és ezzel kerülnek a címlapokra nem tudnak semmi értékes, érdekes dolgot felmutatni se egy klipet, se egy filmet.. (talán csak Bécinek sikerült kicsit befutni, de neki se tudok elképzelni nagy karriert..) Úgyhogy ezen ne is csodálkozzatok, és abba is bele lehet nyugodni, hogy a következő széria szereplőire is ez vár akár akarjátok akár nem. Ez az a bizonyos gyors siker amikor elszáll magától az ember és azt hiszi minden rendben (hisz mi baj lenne, ha az ember sikeres?!) és adósságokba veri magát, utazgat, vásárol ész nélkül (lásd: Szandika és az autója) és a végén nem marad pénze a normális életre és egy putri kis albérletben végzi. Néha, néha persze majd látjuk őket a TV-ben vagy újságban de semmi többre nem kéne számítaniuk. Felesleges beleélni magukat ebbe a csillogásba, mert majd jön az igazi élet amikor már vissza sírják a régi életüket.
Hát igen, jól érzi.
Már a műsor elején is nyilvánvaló volt, hogy majdnem egyik szereplő se tud majd folyamatos közszereplővé válni, mivel ha csak nem okoznak botrányt és ezzel kerülnek a címlapokra nem tudnak semmi értékes, érdekes dolgot felmutatni se egy klipet, se egy filmet.. (talán csak Bécinek sikerült kicsit befutni, de neki se tudok elképzelni nagy karriert..) Úgyhogy ezen ne is csodálkozzatok, és abba is bele lehet nyugodni, hogy a következő széria szereplőire is ez vár akár akarjátok akár nem. Ez az a bizonyos gyors siker amikor elszáll magától az ember és azt hiszi minden rendben (hisz mi baj lenne, ha az ember sikeres?!) és adósságokba veri magát, utazgat, vásárol ész nélkül (lásd: Szandika és az autója) és a végén nem marad pénze a normális életre és egy putri kis albérletben végzi. Néha, néha persze majd látjuk őket a TV-ben vagy újságban de semmi többre nem kéne számítaniuk. Felesleges beleélni magukat ebbe a csillogásba, mert majd jön az igazi élet amikor már vissza sírják a régi életüket.
2011. július 17. 19:38
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
én eddig se voltam kíváncsi rá
2011. július 17. 19:47
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
Adja Oda a házat!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.